Jak tu bylo řečeno Acer Iconia A500 a PB Liberty Tab G100 jsou totožné stroje (acer koupil Pb) a ani to nemaskuje...při registraci ti přijde děkovný meil od Aceru:-) a nejen to. Příslušenství je též shodné a lze jej na Liberty G100 použít (viděno). Že by dotykové "sklo" Aceru bylo lepší než u PB bych neřtvrdil. Měl jsem oba než jsem si nakonec vzal Liberty G100 k vůli velké baterii. Tab mi vydrží přes 10h. A to i pařím hry:-) používám ho, jako náhradu za klasické PC...není nutno při surfování zapínat nenažraný herní stroj:-)
Jediné co mě štve je, že angličtina není moje silná stránka a bez detailního popisu, jak taba rootnout si ani nevrznu:-( štve mě, že nemůžu z tabu odstřelit kraviny, které nepoužívám a jsou mi na nic...jen to bere místo (i když nepatrné) a ***** typu twitter a spol mě nezajímá. Kill softy jsou taky k ničemu pač stejně zase naběhne to co sestřelíš (myšleny softy co nejdou z něj odinstalovat a běží jako služba v pozadí).
Sice tu kdosi dal návod jak rootnout, ale úplně pro vola to psané není, kdyby se našel někdo, kdo by mi s tím pomohl, tak by ho finanční odměna určitě potěšila a hlavně šokovala:-) ....osobně linuxový guru nejsem a zvyknout si na věci naprosto nepochopitelné je občas problém...proč třebas z ničeho nic..ze dne na den nejde přihlášení do samoobsluhy Vodafonu a vrací mě to pořád do login okna, i když je vše dobře zadané a cookies jsou samo povolené....nebo stažení obrázku ze stránky se nezdařilo, ale když dám otevřít v novém okně, tak najednou stáhnout jde?

nevím no:-)
Ale i tak jsem s ním spokojený. Hodně věcí je problém Androidu né tabu....tyhle trable má i kamarád co má A500ku jen výdrž ho deptá. Tady baterka u Pb mě nadchla.