Ostatní tabletyPackard Bell Liberty G100 - Baterka

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
mysak85
Stálý androiďák
Příspěvky: 118
Registrován: úte 23. srp 2011 7:38:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2 SMIUI 5.2.22
Bydliště: Někde na Vysočině..

Packard Bell Liberty G100 - Baterka

Příspěvek od mysak85 » ned 30. říj 2011 14:00:29

Tak myslel jsem, ze baterka je v packard bellu vetsi, ale je tam kapacita stejna jako u iconie 3260mah

dukaz zde, trochu jsem to rozdelal

Kód: Vybrat vše

https://picasaweb.google.com/102200710310055167153/PackardBellTabG100W?authuser=0&feat=directlink
jinak zde na tomto obrazku muzete videt baterii z Acer Iconia A500, baterky jsou stejne a maji stejnou kapacitu...

Kód: Vybrat vše

http://www.techrepublic.com/photos/cracking-open-the-acer-iconia-tab-a500/6279615?seq=20&tag=thumbnail-view-selector;get-photo-roto
Naposledy upravil(a) mysak85 dne sob 18. úno 2012 20:26:01, celkem upraveno 2 x.




Uživatelský avatar

brodozz
Stálý androiďák
Příspěvky: 61
Registrován: čtv 16. zář 2010 12:19:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: gt540
Tablet: Superpad III

Re: Packard Bell Liberty G100 ROOT

Příspěvek od brodozz » ned 30. říj 2011 19:23:20

Myslim ,je nepodststne ci Bell,Teel,Mell zasadna vec je aky android a aka Roomka je flasnuta,niektore roomky su uz v zaklade rootnute,staci tam spustit daku rotovacu APK a mas vystarano,este dodam je dobre,( pred pokusmi z rotovanim,)si skusit ako sa pripoji tablet k PC,ak sa tablet zacne potapat aby si mu hodil zachrane kolo.

Uživatelský avatar

adis002
Robot
Příspěvky: 1011
Registrován: čtv 07. říj 2010 14:23:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus 2X
Twitter: adis002
Rom: MiUi
Bydliště: Karviná
Kontaktovat uživatele:

Re: Packard Bell Liberty G100 ROOT

Příspěvek od adis002 » ned 30. říj 2011 19:42:23

brodozz co to mluvíš? :wtf:
mysak85: zkus návody na Acer Iconia Tab A500, měly by to být shodné stroje
LG P990 Optimus 2X, 1,5GHZ
poradna ohledně čínských tabletů

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
mysak85
Stálý androiďák
Příspěvky: 118
Registrován: úte 23. srp 2011 7:38:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2 SMIUI 5.2.22
Bydliště: Někde na Vysočině..

Re: Packard Bell Liberty G100 ROOT

Příspěvek od mysak85 » sob 19. lis 2011 14:25:53

Tak at delam co delam, porad se mi root nedari, uz sem vyzkousel snad vsechno mozny, ale posledni dobou se mi stava ze kdyz uspim tablet a pak za nekolik hodin ho probudim, tak vubec displej nereaguje na dotyk, pokud ale pripojim mys tak se zobrazi aspon kurzor a displej muzu ovladat pomoci mysi. Stejne je to kdyz tablet dam do brasny a vezmu nekam ven, tak at delam co delam, tablet na dotyk nereaguje a zacne reagovat treba az po pulhodine... :-(


kojikoji
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: pát 03. čer 2011 14:46:49
Reputace: 0

Re: Packard Bell Liberty G100 ROOT

Příspěvek od kojikoji » stř 30. lis 2011 14:48:09

No ono taky bude záležet na tom,jestli máš android 3.0.1 , 3.1 nebo nejnovější 3.2......No pokud se pletu tak mě někdo opravte,kdo má odzkoušený root na Liberty tabG100...
A tento tablet mám taky,mám poslední aktualizaci na 3.2 a problém s probouzením po uspání nemám.Vše šlape uplně v pohodě...



15degren
Stálý androiďák
Příspěvky: 138
Registrován: stř 27. dub 2011 18:14:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duo
Tablet: PB G100

Re: Packard Bell Liberty G100 ROOT

Příspěvek od 15degren » pát 09. pro 2011 10:32:57

kojikoji: A jak jsi s ním spokojen ? Ja se právě rozhouji mezi PB a acer iconiou. Pro PB hraje jednou tak větší akumulátor, takže předpokládám že celý den práce vydrží, pro acer zase údajně lepší tvrzené skol, u PB je snad udajně jenom měký plast. Jiný rozdíli jsem nenašel. Ocenil bych kdyby si mě s produktem trochu seznámil a vyzvdihl jeho výhody a nevýhody, nenašel jsem nike pořádnou Cz, Sk recenzi.


kojikoji
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: pát 03. čer 2011 14:46:49
Reputace: 0

Re: Packard Bell Liberty G100 ROOT

Příspěvek od kojikoji » pát 09. pro 2011 18:39:36

No já se rozhodoval také mezi iconia a Liberty g100.Zvýtězila větší kap.baterie.Co mám odzkoušené-tak se zapnutou WiFi,brouzdání na netu,plná automatická synchronizace,kontrola mailu každých 15minut,automatický jas,android 3.2-poslední aktualizace - tak takhle mi vydrží ze 100% nabití do 15% 9h 37min.Velice dobrá výdrž.Pokud budeš ale hrát HD hry,počítej tak kolem 5-7hod.výdrže.Ale i to je dobrá výdrž.Systém se mi vůbec neseká,vše je plynulé.Fotky jsou jen průměrné,ale tohle není foťák-takže tohle nebudu rozebírat.Video mi nechtélo přehrávat téméř nic,po stažení MXVideo player jede vše v pohodě(mkv nevím-nezkoušeno)Android Market v pohodě,dál používám aplikaci Tablet Market,celkem rychle tam narůstají aplikace.Mám ruce tak normální,ani malé,ani velké a tablet se mi drží velice dobře.Co je horší je hmotnost tabletu.Třičtvrťě kila je celkem dost,ale je fakt,že po 3týdnech používání mi to už ani nepřijde.Citlivost dotyku se dá nastavit,taky v pohodě.Já osobně jsem velice spokojen,ale jak píšu-je to můj osobní názor a subjekt.pocit z tohoto tabletu.Jinak Iconia A500 a Liberty tab G100 jsou prakticky totožné tablety.Toť můj názor,,,Recenze(menší :-) )třeba tady http://www.czechcomputer.cz/art_doc-882 ... 94224.html


Discovera
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 15. zář 2011 8:56:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Star G5 ala HTC
Tablet: PB Liberty Tab WiFi

Re: Packard Bell Liberty G100 ROOT

Příspěvek od Discovera » úte 13. pro 2011 10:24:31

Jak tu bylo řečeno Acer Iconia A500 a PB Liberty Tab G100 jsou totožné stroje (acer koupil Pb) a ani to nemaskuje...při registraci ti přijde děkovný meil od Aceru:-) a nejen to. Příslušenství je též shodné a lze jej na Liberty G100 použít (viděno). Že by dotykové "sklo" Aceru bylo lepší než u PB bych neřtvrdil. Měl jsem oba než jsem si nakonec vzal Liberty G100 k vůli velké baterii. Tab mi vydrží přes 10h. A to i pařím hry:-) používám ho, jako náhradu za klasické PC...není nutno při surfování zapínat nenažraný herní stroj:-)
Jediné co mě štve je, že angličtina není moje silná stránka a bez detailního popisu, jak taba rootnout si ani nevrznu:-( štve mě, že nemůžu z tabu odstřelit kraviny, které nepoužívám a jsou mi na nic...jen to bere místo (i když nepatrné) a ***** typu twitter a spol mě nezajímá. Kill softy jsou taky k ničemu pač stejně zase naběhne to co sestřelíš (myšleny softy co nejdou z něj odinstalovat a běží jako služba v pozadí).
Sice tu kdosi dal návod jak rootnout, ale úplně pro vola to psané není, kdyby se našel někdo, kdo by mi s tím pomohl, tak by ho finanční odměna určitě potěšila a hlavně šokovala:-) ....osobně linuxový guru nejsem a zvyknout si na věci naprosto nepochopitelné je občas problém...proč třebas z ničeho nic..ze dne na den nejde přihlášení do samoobsluhy Vodafonu a vrací mě to pořád do login okna, i když je vše dobře zadané a cookies jsou samo povolené....nebo stažení obrázku ze stránky se nezdařilo, ale když dám otevřít v novém okně, tak najednou stáhnout jde? :-) nevím no:-)
Ale i tak jsem s ním spokojený. Hodně věcí je problém Androidu né tabu....tyhle trable má i kamarád co má A500ku jen výdrž ho deptá. Tady baterka u Pb mě nadchla.


15degren
Stálý androiďák
Příspěvky: 138
Registrován: stř 27. dub 2011 18:14:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duo
Tablet: PB G100

Re: Packard Bell Liberty G100 ROOT

Příspěvek od 15degren » čtv 15. pro 2011 9:38:40

Dneska bych ho měl mít ta ho přes víkend zkusim rootnout a pak sem dám info.


kojikoji
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: pát 03. čer 2011 14:46:49
Reputace: 0

Re: Packard Bell Liberty G100 ROOT

Příspěvek od kojikoji » sob 17. pro 2011 15:18:08

15degren píše:Dneska bych ho měl mít ta ho přes víkend zkusim rootnout a pak sem dám info.
Ahoj,tak jak jsi na tom?Už jsi něco zkoušel?A jakou verzi máš?Já mám HC 3.2.1 ,4.010.08 gen 1


kojikoji
Stálý androiďák
Příspěvky: 55
Registrován: pát 03. čer 2011 14:46:49
Reputace: 0

Re: Packard Bell Liberty G100 ROOT

Příspěvek od kojikoji » pát 23. pro 2011 11:15:26

Pořád nic...? žádné slibované info....?Ještě nic jsi nezkoušel?


15degren
Stálý androiďák
Příspěvky: 138
Registrován: stř 27. dub 2011 18:14:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S Duo
Tablet: PB G100

Re: Packard Bell Liberty G100 ROOT

Příspěvek od 15degren » pát 23. pro 2011 12:33:01

omlouvám se za neakt

ivitu. zjistil jsem ze rootovaci program je ne verzi 3.0 a na 3.2 nefunguje, nasel jsem postup downgrade ale nezkoušel jsem ho, protože brzo vyjde ice cream a na toho jistě bude root programu hodne' takže vydržím a rootnu AZ novy system

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
mysak85
Stálý androiďák
Příspěvky: 118
Registrován: úte 23. srp 2011 7:38:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2 SMIUI 5.2.22
Bydliště: Někde na Vysočině..

Re: Packard Bell Liberty G100 ROOT

Příspěvek od mysak85 » pát 23. pro 2011 18:25:38

kojikoji píše:Pořád nic...? žádné slibované info....?Ještě nic jsi nezkoušel?
pokud chces root, tak to udelej jak je napsano zde:

Kód: Vybrat vše

http://androidforum.cz/downgrade-z-3-2-na-3-0-1-k-umozneni-rootu-t19992.html
ja to udelal podle navodu a pak z tegraowners jsem si stahnul verzi thor 14.2 a jsem plne spokojen

POZOR, vse delas na vlastni nebezpeci

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
mysak85
Stálý androiďák
Příspěvky: 118
Registrován: úte 23. srp 2011 7:38:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2 SMIUI 5.2.22
Bydliště: Někde na Vysočině..

Re: Packard Bell Liberty G100 - Baterka

Příspěvek od mysak85 » pát 17. úno 2012 13:09:58

aktualizovano, tablet rozdelan, baterka stejna jako u iconie, obrazky nahore

Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti