Ostatní tabletyYarvik TAB211

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22740
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 266
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od LivArt » stř 28. pro 2011 12:19:54

Napřklad základ práce s příkazovým řádkem - není to nic, co se nedá během 5s vygooglit. Ptáš se, jestli by to nešlo nějak vom*dat pomocí jednoho programu - kdyby to šlo, bylo by to tu napsané.


lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.



petoch
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 27. pro 2011 15:38:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od petoch » stř 28. pro 2011 12:25:03

LivArt píše:Napřklad základ práce s příkazovým řádkem - není to nic, co se nedá během 5s vygooglit. Ptáš se, jestli by to nešlo nějak vom*dat pomocí jednoho programu - kdyby to šlo, bylo by to tu napsané.
Tak sorry ze sem se zeptal jestli neni nejaka lehci alternativa.. kazdej rozumi necemu jinemu. Ty prikazaku ja tvorbe webove grafiky


petoch
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 27. pro 2011 15:38:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od petoch » stř 28. pro 2011 12:53:56

ublíží ti to hodně když mi pomůžeš?

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22740
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 266
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od LivArt » stř 28. pro 2011 13:09:25

Ovladače jsi nainstaloval?
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


petoch
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 27. pro 2011 15:38:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od petoch » stř 28. pro 2011 13:13:55

LivArt píše:Ovladače jsi nainstaloval?
když jsem připojil k pc tak mi to rovnou nainstalovalo samo ,, akorát mi jeden hlásí chybu " TCC8900 " ale na tabletu mám na liště napsaný že je USB připojeno ,když sroluju stavovou lištu mám tam možnost připojení usb jako přenos souboru a další tam mám nastavení ladění


Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22740
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 266
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od LivArt » stř 28. pro 2011 13:18:24

http://www.uloz.to/10910846/adbdrivertcc8900.rar - tady najdeš ovladače (a mezi nima by měl být i ten chybějící)
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


petoch
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 27. pro 2011 15:38:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od petoch » stř 28. pro 2011 13:33:00

děkuju za pomoc , už jsem u posledního bodu a čekám jestli se nainstaluje ,a promoin že jsem byl tak protivnej


petoch
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 27. pro 2011 15:38:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od petoch » stř 28. pro 2011 13:49:41

nainstalováno ,, po spuštění mi tu lítá logo Android asi cca 2 minuty a stále nic ,,, tak jsem z toho jelen ,, snad to pojede


vakvas
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 27. pro 2011 11:20:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: C6
Tablet: Yarvik

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od vakvas » stř 28. pro 2011 20:45:41

jjohnyg píše:
vakvas píše:Zdravim,

Navod super, diky.
Ale ten gsensor fakt blbne a to i ve verzi 4, 5 a 5.2.

Nebo mate nekdo jinou zkusenost ?
Zdravím, verzi 4 sem nezkoušel, ve verzi 5.0 se chová korektně a ve verzi 5.2 blbne.

Tak 5. testnu znova... jeste poresit pripojeni na ad-hoc wifi a budu skoro spokojenej :)


vakvas
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 27. pro 2011 11:20:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: C6
Tablet: Yarvik

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od vakvas » stř 28. pro 2011 21:16:44

Tak ve verzi 5 me nejde ani zkalibrovat display a tedy touch screen nevali vubec...


jjohnyg
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: pát 09. zář 2011 9:32:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: vf845

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od jjohnyg » stř 28. pro 2011 21:46:31

vakvas píše:Tak ve verzi 5 me nejde ani zkalibrovat display a tedy touch screen nevali vubec...
Zkuste ještě jednou wipe data a cache a v advanced menu wipe dalvik cache, když ani tohle nepomůže zkuste ještě fix permisions. (Všechno v recovery.)


vakvas
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 27. pro 2011 11:20:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: C6
Tablet: Yarvik

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od vakvas » stř 28. pro 2011 21:52:16

jjohnyg píše:
vakvas píše:Tak ve verzi 5 me nejde ani zkalibrovat display a tedy touch screen nevali vubec...
Zkuste ještě jednou wipe data a cache a v advanced menu wipe dalvik cache, když ani tohle nepomůže zkuste ještě fix permisions. (Všechno v recovery.)
Ve verzi 5 nebo to ma nekdo funkcni i na 5.2 ?


vakvas
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 27. pro 2011 11:20:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: C6
Tablet: Yarvik

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od vakvas » stř 28. pro 2011 22:09:16

Tak vyzkouseno na verzi 5, a nelze zkalibrovat, display je prakticky nefunkcni :(


jjohnyg
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: pát 09. zář 2011 9:32:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: vf845

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od jjohnyg » stř 28. pro 2011 22:52:21

vakvas píše:Tak vyzkouseno na verzi 5, a nelze zkalibrovat, display je prakticky nefunkcni :(
Tak to už nevím, jedině poslední možnost - obnovit zálohu na původní romku, pak wipe všeho a znovu nahrát v.5.0


vakvas
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 27. pro 2011 11:20:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: C6
Tablet: Yarvik

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od vakvas » čtv 29. pro 2011 8:33:37

To zkousim...
Nekde jsem cetl, ze byl problem na nakterych firmwarech, ovsem firmware jsem nenasel pro 211tku zadny a ani poradne nevidim, jaky mam.. flashoval jste to nekdo?

Diky !!


sir72
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: sob 02. črc 2011 10:12:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od sir72 » čtv 29. pro 2011 10:17:30

Zdravím,
dostal se mě do rukou tenhle úžasný :-) stroj.Nečekal jsem žádné zázraky a taky se nekonaly.Nicméně asi dokáže splnit co má.
Podařilo se někomu z vás rozchodit na něm Skype?
Je tam ANDROID 2.3.3 .

dík


vakvas
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 27. pro 2011 11:20:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: C6
Tablet: Yarvik

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od vakvas » čtv 29. pro 2011 16:24:52

sir72 píše:Zdravím,
dostal se mě do rukou tenhle úžasný :-) stroj.Nečekal jsem žádné zázraky a taky se nekonaly.Nicméně asi dokáže splnit co má.
Podařilo se někomu z vás rozchodit na něm Skype?
Je tam ANDROID 2.3.3 .

dík
Jo, predistalovany GetJar ho naistaloval...


vakvas
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 27. pro 2011 11:20:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: C6
Tablet: Yarvik

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od vakvas » čtv 29. pro 2011 16:29:02

Mate na nem nekdo Cyanogenmod ?


sir72
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: sob 02. črc 2011 10:12:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od sir72 » čtv 29. pro 2011 17:19:00

Hmmm,divný.GetJar tam je a padá,instaloval jsem klasickej market a padá.Stáhnul jsem přímo z netu Skype,nainstaloval a padá :( .
Ty markety mě nevadí,poradím si.Ale ten Skype mě štve.Neví někdo co s tím?(Zkoušel jsem poslední i starší verze.)


petoch
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 27. pro 2011 15:38:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od petoch » čtv 29. pro 2011 20:04:30

Zdravíčko ,tak tedy píšu první dojmy z verze 5 , Po nainstalování se klasicky tablet zapl a hned byl první problém , pořád mi naskakovala hláška s "LAUNCHER"l takže jsem se ani nemohl dostat do menu ,, g senzor otočenej o 90 stupnů ,,takže jsem se naštval a nahrál si zpět android 2.3.3 ,,

tady máte pár romek http://yarvik210tablet.blogspot.com/ ,, ješte jsem se neodvážil to zkusit ,,


petoch
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 27. pro 2011 15:38:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od petoch » stř 04. led 2012 8:27:06

takže přeinstaloval jsem to znovu , šlape vše včetně G-senzoru a marketu


sir72
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: sob 02. črc 2011 10:12:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od sir72 » stř 04. led 2012 9:51:57

Chceš říct že instaluješ z marketu?Protože mě tam market sice chodí,aplikaci stáhne ale při instalaci spadne.A u jaké ROM jsi to vlastně skončil?
Asi se budu opakovat co Skype?


petoch
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 27. pro 2011 15:38:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od petoch » pát 06. led 2012 20:18:08

ahoj ano market jede a normálně i aplikace co mam stáhly.. mam verzi 5 ale jede mi až na druhy pokus zkus to znovu nahrat a třeba to pojede jinak skype mi též jede


jjohnyg
Nové Androidě
Příspěvky: 15
Registrován: pát 09. zář 2011 9:32:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: vf845

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od jjohnyg » pát 06. led 2012 22:00:47

petoch píše:ahoj ano market jede a normálně i aplikace co mam stáhly.. mam verzi 5 ale jede mi až na druhy pokus zkus to znovu nahrat a třeba to pojede jinak skype mi též jede
Kurňafix to seš lepčí než já, mě skype teda nejde ani náhodou, dám přihlásit k účtu skype a spadne to :(


petoch
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 27. pro 2011 15:38:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od petoch » sob 07. led 2012 13:18:42

nojo :D ono to je takový jak naschvál,já skype stejně nepoužívám ,i na notasu mě byl k ničemu ,,,,


kenshi
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 07. led 2012 21:46:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od kenshi » sob 07. led 2012 21:55:38

Provedl jsem vse, co bylo v návodu i jsem zkusil znovu postahovat odjinud ty ovladave pro usb, ale proste vzdy mi to napise neco jako:
*daemon not running. starting it now on port 5037*
*daemon started sucesfully*
error: device not found.

I kdyz je ten navod napsanej jak pro dementy,(pro ty co to neumí) proste stejne neco dělám špatně, nevíte čím by to mohlo být ? Děkuji za odpoved


Amy
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: ned 08. led 2012 17:02:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nokia

Re: Yarvik TAB211 - využití baterie

Příspěvek od Amy » ned 08. led 2012 17:08:09

Mohl by mi někdo poradit, jak by se dala zvýšit výdrž baterie u TAB211? Podle toho, co jsem četla, by měla vydržet 4 hodiny na přehrávání videa a 11 na hudbu, mně ale vydrží max. 1 - 2 hodiny!


petoch
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: úte 27. pro 2011 15:38:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od petoch » ned 08. led 2012 20:40:22

me vydrzi kolem 3-4hodin ... ale taky by se mi šiklo par hodin navic


pedro9
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 09. led 2012 19:13:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC
Tablet: yarvik211

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od pedro9 » pon 09. led 2012 20:14:55

petoch píše:takže přeinstaloval jsem to znovu , šlape vše včetně G-senzoru a marketu
Po instalaci systému 5,2 jsem nastavil češtinu, nastavil wifi a provedl registraci marketu nechal jsem jej z aktualizovat. Vypnout a znovu jít do Bootrecovery -> Backup and Restore -> Advanced restore -> Restore system ->yes . Duležité mít prvotní zálohu systému.
Po instalaci by měl jít jak market tak i g-senzor dál jsem nezkoušel .


tomiusesek
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 10. led 2012 15:44:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Yarvik TAB211
Tablet: Yarvik TAB211

Re: Yarvik TAB211

Příspěvek od tomiusesek » úte 10. led 2012 15:46:40

Ahoj já bych se chtěl zeptat co mám dělat když vše dělám dle návodu ale u třetího kruku když mám C:\fastboot a chci pak napsat adb reboot-bootloader tak mi to píše error: device not found poradte mi prosím co s tím :(

Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host