Ostatní tabletyNook Tablet vs. Kindle Fire

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
marekso
Nové Androidě

Nook Tablet vs. Kindle Fire

Příspěvek od marekso » pát 18. lis 2011 20:52:58

Ahoj,co myslite,ze je lepsi koupit ? Nook nebo Fire,budu to kupovat v usa, takze dostupnost je u obou stejna,diky

cryingfreeman
Droid

Re: Nook Tablet vs. Kindle Fire

Příspěvek od cryingfreeman » pát 18. lis 2011 23:04:35

Jednoznacne Nook!!!
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga

Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 32 GB 3G

twitter: @cryingfreeeman

adis002
Robot
Typ mobilu / ROM: LG Optimus 2X
Twitter: adis002
Rom: MiUi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adis002 » sob 19. lis 2011 9:25:37

Taky bych volil Nook Tablet- více RAM, větší úložiště, rozšířitelnost o SD karty, podle mě i hezčí design :-) ...
LG P990 Optimus 2X, 1,5GHZ
poradna ohledně čínských tabletů

Sciphone
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Oneplus 5

Příspěvek od Sciphone » úte 22. lis 2011 18:19:35

Také se rozhoduji mezi těmito dvěma kousky a umě jednoznačně vyhrává Nook. Ty to budeš kupovat přímo v USA, nemohli by jsme se domluvit i na koupi pro mě???

werksoltan
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTW Desire Z

Příspěvek od werksoltan » stř 30. lis 2011 12:32:54

Jak je to vlastně s nabíječkou ke Kindle fire a s možností využívat amazon cloud mimo USA?

Má s tím někdo zkušenosti?

vladacr
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: HTC Desire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vladacr » pon 27. úno 2012 19:37:20

Dovolím si oprášit toto téma, abych zbytečně nezakládal nové.

Řeším teď totiž stejnou otázku. Rozdíl je ale v tom, že v každém případě budu do tabletu dávat standardní Android - CM7 nebo MIUI. Sloužit bude hlavně na brouzdání webem, filmy a hry. Hlavně do auta, na cesty a dovolenou - tehdy zejména pro děti.

Máte někdo zkušenost s flashnutým "Firem" nebo Nookem?

Tablet budu kupovat ve státech. Zatím se kloním spíše na stranu Nooku, i když doma už máme 3 Kindly :-).
Xiaomi Mi3@LineageOS

Aleq
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X
Mobil 2 / ROM: SGS4 I9505G 5.1 GPE, Motorola Moto G 2 5.0 Stock
Tablet: Google Nexus 10
Tablet 2 / ROM: Barnes&Noble Nook Tablet
Rom: Stock 6.0

Příspěvek od Aleq » pon 12. bře 2012 17:19:43

Ja jsem resil podobnou otazku. No a pred tydnem jsem si dovezl Nook Tablet. Nejdriv jsem ho rootnul a lehce upravil (schoval B&N "vylepseni"), o vikendu tam hodil CM7 final alpha.
Myslim si, ze uz neplati nevyhoda Nooka, ze by sel hur hackovat. Vyvojari z XDA uz umi bootvat z SD karty a odtam uz jde vsecko (nemylim-li se). Takze rooty, ROMky - moznosti jsou uz opet velke (zejm. v kontrastu s prvotni skepsi s locknutym bootloaderem). Pro uzivatele je to dost snadne - vemte 2GB+ microSD kartu, nahrajte na ni stazeny image, bootnete Nooka s vicetlacitkovym hmatem a uz to frci. Nainstaluje se CWM a odtam uz neni potreba moc radit myslim :) update.zip a jedem...

Stock (rootnutej se sideloadnutym marketem) je pouzitelnej, YouTube HD jede krasne, ale XVID-AVI/MP4/X264-MKV videa jedou softwarove a stihaji prevazne jen ne HD.

CM7 final alpha - stabilni, svizne, az na par musek rozhodne bezne pouzitelne. Zadna omezeni, co zavedl B&N do stock. Videa v beznym rozliseni zvlada s HW akceleraci (MX Video Player), na HD videa s HW akceleraci je hodne vybiravej, nektery jedou, vetsina ne. Dice player nejede (ani ve stock). Rozhodne ale velky pokrok proti B&N NT Stock. Pokud se vyvojarum podari vyladit ty posledni nekompatibility a bude to bezne zvladat 720p, bude to super.

Web i drtiva vetsina her naprosto v pohode.

P.S. Uz je venku i prvni testovaci verze CM9, takze je se na co tesit. Zatim je ale plna chyb a akcelerace tam nebezi vubec (ani UI, ani video).

P.P.S: Jestli jeste nekdo vaha, muzu jen dodat svou zkusenost - jsem z NT nadsenej a je to nejlepsi suvenyr, jakej jsem si z dovolene kdy dovezl :)
HTC Desire -> SGS2 -> SGS4 GPE -> Nexus 5X
B&N Nook Tablet -> Galaxy Nexus 10

vladacr
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: HTC Desire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vladacr » čtv 15. bře 2012 0:55:23

Díky za odpověď. Nook už je koupený, ještě přemýšlím, jestli si neobjednat i Blackberry Playbook za 199 USD.
Xiaomi Mi3@LineageOS

Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety“