rád bych Vás požádal o pomoc při výběru tabletu. Ano psát na Android fórum o pomoc mezi těmito dvěma tablety je nejspíš blbost, ale nevím, kam jinam bych napsal. Doufám, že mi aspoň trochu nestraně poradíte

Chci ho využívat na:
-psaní poznámek ve škole - jejich synchronizace s Google Docs. Vím, že pro tablety nejsou klasické office, ale poznámky si v těch programech snad napíšu a něco si tam také podtrhnu.
-hry a ostatní aplikace
-filmy
-Google calendar,....
Jsem téměř rozhodnut pro Prima, vzhledem k dokovací klávesnici (baterii navíc), Androidu a celkově je mi velice sympatický.
K Ipadu 2 bych si musel dokoupit dokovací klávesnici http://www.istylecz.cz/webshop/ipad-pri ... int-2.html .
Tento způsob mi připadá nešikovný... nosit tablet a potom v tašce ještě zvlášť klávesnici.
Na Ipadu se mi naopak líbí odladěnost systému a aplikací... Jak to bude s vývojem odladěných her na Tegru 3 po přichodu ICS ?
Spolužáci mě od Prima odrazují (jsou to spíš Apple fanoušci, já naopak fandím spíše Androidu) podle nich to není ani tablet(nedoladěnost aplikací a systému,....) ani notebook (Android). Právě to neoptimalizování her na Tegru 3 je v podstatě jediný pořádný argument, kvůli kterému si nejsem jistý...
Děkuji za odpověd a za názory, jakýkoliv pro mě bude prospěšný