Ostatní tabletyTF201 nebo Ipad2

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
gno06
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Gio
Tablet: ASUS Transformer Prime
Rom: Jonas Hendrickx's

TF201 nebo Ipad2

Příspěvek od gno06 » pon 05. pro 2011 19:33:19

Zdravím,
rád bych Vás požádal o pomoc při výběru tabletu. Ano psát na Android fórum o pomoc mezi těmito dvěma tablety je nejspíš blbost, ale nevím, kam jinam bych napsal. Doufám, že mi aspoň trochu nestraně poradíte :) .
Chci ho využívat na:
-psaní poznámek ve škole - jejich synchronizace s Google Docs. Vím, že pro tablety nejsou klasické office, ale poznámky si v těch programech snad napíšu a něco si tam také podtrhnu.
-hry a ostatní aplikace
-filmy
-Google calendar,....

Jsem téměř rozhodnut pro Prima, vzhledem k dokovací klávesnici (baterii navíc), Androidu a celkově je mi velice sympatický.
K Ipadu 2 bych si musel dokoupit dokovací klávesnici http://www.istylecz.cz/webshop/ipad-pri ... int-2.html .
Tento způsob mi připadá nešikovný... nosit tablet a potom v tašce ještě zvlášť klávesnici.
Na Ipadu se mi naopak líbí odladěnost systému a aplikací... Jak to bude s vývojem odladěných her na Tegru 3 po přichodu ICS ?

Spolužáci mě od Prima odrazují (jsou to spíš Apple fanoušci, já naopak fandím spíše Androidu) podle nich to není ani tablet(nedoladěnost aplikací a systému,....) ani notebook (Android). Právě to neoptimalizování her na Tegru 3 je v podstatě jediný pořádný argument, kvůli kterému si nejsem jistý...

Děkuji za odpověd a za názory, jakýkoliv pro mě bude prospěšný :)

adis002
Robot
Typ mobilu / ROM: LG Optimus 2X
Twitter: adis002
Rom: MiUi
Kontaktovat uživatele:

Re: TF201 nebo Ipad2

Příspěvek od adis002 » úte 06. pro 2011 12:38:28

pro všechno ostatní až na hry bych bral Prima, hry jsou otázkou rootu a chainfiru. Známý nemá na Optimus 2X s Tegrou 2 žádný problém díky tomu rozjet hry klidně pro Adreno (Qualcomm), nebo PowerVR (OMAP, Samsung). Ale iPad bude na tom s hrama podstatně lépe
LG P990 Optimus 2X, 1,5GHZ
poradna ohledně čínských tabletů

Autor tohoto vlákna
gno06
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Gio
Tablet: ASUS Transformer Prime
Rom: Jonas Hendrickx's

Re: TF201 nebo Ipad2

Příspěvek od gno06 » úte 06. pro 2011 17:53:56

Díky, vezmu teda Prima. Jen doufám, že tu cenu pro ČR trochu srazej, ty předprodejní jsou strašný...

Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety“