Hi,
to jsem blázen na poslední straně mého českého návodu pro R73, žádný návod na stažení Android marketu není.
Na oficielní stránce výrobce jsem našel návod na stažrní souboru rxx_am-g.apk, což by měl být nějaký tvar Android marketu, ale když ho přepíšu na kartu a spustím instalaci tak instalace běží a běží a běží ( ani po hodině nepřestane běžet).
Ale objevil jsem tam na obrazovce ikon ikonu programu SlideME, která rovnou umožňuje přístup do Android marketu. Je to seřazené podle námětů a třeba Fun and Games má 4087 odkazů. Funguje to perfektně jediná nevýhoda je v tom, že jsem zatím nepřišel na způsob ( jestli je to ovšem vůbec možné) jak to seřadit podle abecedy.
Jinak jsem tam stáhl perfektní offline mapy atd.
Jediné co bych potřeboval tak by byla aplikace Firefox pro android. Nainstaloval jsem si Operu lite,jde perfektně, nejsem na ní ale zvyklý.
Kdyby mi to někdo poslal na můj mail:
vazil@seznam.cz ,byl bych povděčen. Schránka má neomezenou velikost, takže to není zapotřebí zipovat.
Taky se vyplatí stahnout si BS Player lite, jednak proto, že umí titulky v češtině a když nejsou snaží se najít jiné - třeba anglické. České titulky se musí ale překodovat, jinak místo háčků atd. ukazuje nesmyslné znaky.