Ostatní tabletyPoint of View ProTab 2 XXL 10''

PJ_1986
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: iPhone 7

Re: Point of View ProTab 2 XXL 10''

Příspěvek od PJ_1986 » pon 14. kvě 2012 9:35:54

Docela mě tablet v recenzi zaujal. Dosluhuje mi po 5letech ntb, krom kterého máme i stolní PC. Takže ntb byl nyní využíván jen pro přístup na web a ukládání fotek. Občas ho mladá bere sebou na zkoušku s divadlem aby se dcera mezitím koukla na nějaký film. Ale je to 17" tak se trochu pronese. Takže přemýšlím, že na ten web a případné shlédnutí filmu by byl tablet dostačující, navíc bych ho asi využil i jako navi než koukat na 3,7" mobil. Co vy na to?
Siemens C35i -> Siemens ME45 Winter Edit. -> SE T630i -> Motorola SLVR L7 -> Motorola RIZR Z3 -> Samsung GT-S5230 Star -> Huawei U8800 Ideos X5 4.0.4. AuroraSP (2.2, 2.3.5, 4.0.4. Aurora ICS) -> Mlais MX Base -> Xiaomi Redmi Note 3 SE

Autor tohoto vlákna
kadlik
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: nokia
Tablet: POV ProTab2 XXL

Příspěvek od kadlik » úte 15. kvě 2012 12:42:25

PJ_1986 píše:Docela mě tablet v recenzi zaujal. Dosluhuje mi po 5letech ntb, krom kterého máme i stolní PC. Takže ntb byl nyní využíván jen pro přístup na web a ukládání fotek. Občas ho mladá bere sebou na zkoušku s divadlem aby se dcera mezitím koukla na nějaký film. Ale je to 17" tak se trochu pronese. Takže přemýšlím, že na ten web a případné shlédnutí filmu by byl tablet dostačující, navíc bych ho asi využil i jako navi než koukat na 3,7" mobil. Co vy na to?
No tento tablet bys jako navigaci určitě nevyužil, protože GPS nemá. Krom toho mít na skle připláclej 10 palcovej tablet už je asi trochu moc. Ale na filmy, web a případně hry je ideální, pokud člověk nevyžaduje 3G přímo v tabletu.

Autor tohoto vlákna
kadlik
Nové Androidě

Příspěvek od kadlik » úte 15. kvě 2012 12:45:56

Typen píše:
Typen píše:Nemůžu dostat do bootovacího režimu, když držím tĺačítko home + power tak se mi stejně tablet normálně zapne, tak já nevím...?
Tak už se mi povedlo dostat se do bootovacího režimu, ale nejde mi nainstalovat ten driver do PC, dám aktualizovat ovladač, vyberu k němu cestu, chvíli to hledá, ale potom mi to napíše že nemůže najít správný software..?
Zkus to na jiným komplu. Na můj ntb s win7 64bit ten drivej naistalovat jde, ale stejně na něm pak nefunguje LiveSuit. Takže aktualizuju přes kompl s win7 32 bit a tam to jde v pohodě. Nicméně jsou tací, kterým to jede i na 64 bitech, takže težko říct co způsobuje tento a podobné problémy.

ulthar
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Xiaomi red mi note 3

Příspěvek od ulthar » úte 15. kvě 2012 14:46:26

kadlik píše:
Typen píše: Tak už se mi povedlo dostat se do bootovacího režimu, ale nejde mi nainstalovat ten driver do PC, dám aktualizovat ovladač, vyberu k němu cestu, chvíli to hledá, ale potom mi to napíše že nemůže najít správný software..?
Zkus to na jiným komplu. Na můj ntb s win7 64bit ten drivej naistalovat jde, ale stejně na něm pak nefunguje LiveSuit. Takže aktualizuju přes kompl s win7 32 bit a tam to jde v pohodě. Nicméně jsou tací, kterým to jede i na 64 bitech, takže težko říct co způsobuje tento a podobné problémy.
Ja to delal na win 7 64bit SP1 a vsechno probehlo v poradku. Teda ten LiveSuit trosku zlobil, ze se mu to nechtelo aktualizovat, ale po vypnuti a zapnuti programu se to normalne rozbehlo.

taigr
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: iphone
Tablet: POV ProTAB 2 XXL 10"

Příspěvek od taigr » stř 16. kvě 2012 11:43:02

kadlik píše:
Typen píše: Tak už se mi povedlo dostat se do bootovacího režimu, ale nejde mi nainstalovat ten driver do PC, dám aktualizovat ovladač, vyberu k němu cestu, chvíli to hledá, ale potom mi to napíše že nemůže najít správný software..?

Ahoj. V poslednim navodu je dalsi informace jak se dostat do boot rezimu. Zmacknete HOME + POWER na zadni strane jednou RESET, a pak za drzeni HOME zmacknete 5x POWER.
"If nothing happens you can also do the following > Hold both power+ home and keep them pressed > Press reset button once > press power button 5x times while holding the home button"

Todle u me fungovalo.

ValMor
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: LG OO

Příspěvek od ValMor » stř 16. kvě 2012 14:35:22

jak je to android marketem resp g play? Krome toho problemu s hledánim v pohodě běží?

brtak
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Sony Ericsson Xperia Mini Pro
Tablet: Asus TF101

Příspěvek od brtak » pát 18. kvě 2012 8:39:38

Hoj,
vcera jsem po tydnu testovani tohoto tabletu nasbiral nejaky zkusenosti. Je tam Android 4.0.3
Android Market funguje přes kategorie, doporučené atd. Instalovat aplikace lze. Nefunguje vyhledavani pres slova. Vyreseno stazenim appbrain primo z google play.

Jsem jinak uživatele Asus TF101 a tohle jsem jen týden testoval pro bráchu ...
Prosím jeden jednoduchý dotaz: nefungují mi tlačítka které bych čekal že jsou na hlasitost vpravo nahoře vedle zapínání ... co vám ostatním ?
Díky

pwnz
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: LG Optimus L9 II
Tablet: GoClever Aries 785

Příspěvek od pwnz » sob 19. kvě 2012 19:25:23

brtak píše: Jsem jinak uživatele Asus TF101 a tohle jsem jen týden testoval pro bráchu ...
Prosím jeden jednoduchý dotaz: nefungují mi tlačítka které bych čekal že jsou na hlasitost vpravo nahoře vedle zapínání ... co vám ostatním ?
Díky
Ty tlacitka sou totiz tak, ze na jedno stisknu ti jsou home a to druhy menu, a po delsim podrzeni redukujou hlasitost... Je to dost blbe vyreseny no :)

Kazdopadne doporucuju tu novou romku nahodit, po obrovskejch problemech s marketem kdy mi pulka aplikaci rikala, ze jsou nekompatibilni uz to jede v pohode..
A navic prave pridali tlacitka pro regulaci hlasitosti doleva dolu, k softwarovejm tlacitkam..

brtak
Nové Androidě

Příspěvek od brtak » pon 21. kvě 2012 15:40:30

Diky za info.

Jen takovej lama dotaz: ROMku myslis tu ofígo z Point of View webu ?

http://downloads.pointofview-online.com ... 20upgrade/

nějaký hackování neofígo firmwarů je zatím nad moje chápání ...
Díky

pwnz
Stálý androiďák

Příspěvek od pwnz » pon 21. kvě 2012 23:28:33

brtak píše:Diky za info.

Jen takovej lama dotaz: ROMku myslis tu ofígo z Point of View webu ?

http://downloads.pointofview-online.com ... 20upgrade/

nějaký hackování neofígo firmwarů je zatím nad moje chápání ...
Díky
Presne tak, navod je tam k dohledani taky a je to docela easy...

ValMor
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: LG OO

Příspěvek od ValMor » úte 22. kvě 2012 12:01:08

jeste dotaz ... v nekterych obchodech se pise ze to nema senzor pro otaceni na sirku /vysku? Je to pravda a nebo to normalne funguje?
diky

ulthar
Nové Androidě

Příspěvek od ulthar » úte 22. kvě 2012 18:58:17

ValMor píše:jeste dotaz ... v nekterych obchodech se pise ze to nema senzor pro otaceni na sirku /vysku? Je to pravda a nebo to normalne funguje?
diky
G-sensor to samozrejme ma.

holice
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: POINT OF VIEW Mobii Tegra Tablet 10.1

Příspěvek od holice » stř 23. kvě 2012 10:28:39

Zdravím,dostal jsem tento tablet s nějakou rom z dubna.Jsem s ním velmi spokojenej.Co mi jediný chybí tak v něm nemám 3G modul.Dá se připojit nějaký 3G modul USB aby bolo mozno používat internet na cesty.Díky za info.
POINT OF VIEW Mobii Tegra Tablet 10.1

pwnz
Stálý androiďák

Příspěvek od pwnz » čtv 24. kvě 2012 5:05:50

nekde jsem videl seznqm podporovanejch usb 3g modemu, ale za boha si nevzpomenu kde. Uncle google is your friend.

Qeds
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Evo 3D

Příspěvek od Qeds » čtv 24. kvě 2012 16:30:22

Caute :)
hele pls chtel jsem se zeptat... ma tenhle tablet kapacitni nebo odporovy display?
Predem diky za odpoved :)
HTC Evo 3D 2.3.4. Gingerbread, 32GB Lexar MicroSDHC

magad
Nové Androidě

Příspěvek od magad » pát 25. kvě 2012 4:58:54

kapacitni
Qeds píše:Caute :)
hele pls chtel jsem se zeptat... ma tenhle tablet kapacitni nebo odporovy display?
Predem diky za odpoved :)

TomJH
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: nokia C5
Tablet: Point of View ProTab 2 XXL 10''

Příspěvek od TomJH » ned 27. kvě 2012 19:29:59

pwnz píše:
brtak píše: Jsem jinak uživatele Asus TF101 a tohle jsem jen týden testoval pro bráchu ...
Díky
Ty tlacitka sou totiz tak, ze na jedno stisknu ti jsou home a to druhy menu, a po delsim podrzeni redukujou hlasitost... Je to dost blbe vyreseny no :)

Kazdopadne doporucuju tu novou romku nahodit, po obrovskejch problemech s marketem kdy mi pulka aplikaci rikala, ze jsou nekompatibilni uz to jede v pohode..
A navic prave pridali tlacitka pro regulaci hlasitosti doleva dolu, k softwarovejm tlacitkam..
Já jsem taky vlastníkem Protabu XXXl s Androidem 4.0.3 Ice Cream Sandwich a stejně mi nejdou naistalovat všechny aplikace a hlásí mi to,že: Tato položka není kompatibilní s vaším zařízením.Můžete mi poradit,proč to nejde?

Autor tohoto vlákna
kadlik
Nové Androidě

Příspěvek od kadlik » pon 28. kvě 2012 13:58:02

holice píše:Zdravím,dostal jsem tento tablet s nějakou rom z dubna.Jsem s ním velmi spokojenej.Co mi jediný chybí tak v něm nemám 3G modul.Dá se připojit nějaký 3G modul USB aby bolo mozno používat internet na cesty.Díky za info.
seznam podporovaných usb modulů je přímo v nastavení tabletu, jinak určitě podporuje ty huawei co nejčastěji prodávají v česku operátoři

Autor tohoto vlákna
kadlik
Nové Androidě

Příspěvek od kadlik » pon 28. kvě 2012 14:04:18

TomJH píše:
pwnz píše: Ty tlacitka sou totiz tak, ze na jedno stisknu ti jsou home a to druhy menu, a po delsim podrzeni redukujou hlasitost... Je to dost blbe vyreseny no :)

Já jsem taky vlastníkem Protabu XXXl s Androidem 4.0.3 Ice Cream Sandwich a stejně mi nejdou naistalovat všechny aplikace a hlásí mi to,že: Tato položka není kompatibilní s vaším zařízením.Můžete mi poradit,proč to nejde?
Protože zařízení s Androidem je nepřeberné množství s různými parametry a programy jsou optimalizovány na určitá zařízení. Žádnej tablet není kompatibilní se všema programa co jsou.

Autor tohoto vlákna
kadlik
Nové Androidě

Příspěvek od kadlik » pon 28. kvě 2012 14:08:17

Nevíte co je to za novou romku ta 4.1 a proč je na webu PoV v jiné složce? a co případně vylepšuje?
už mě pořád nebaví aktualizovat a instalovat pak znovu všechny programy :D

jimi69
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 Mini
Tablet: ASUS Transformer Pad TF300TG

Příspěvek od jimi69 » pon 28. kvě 2012 16:22:17

Ta nová romka je vskutočnosti 4.03 ,nie 4.1 ako je v popise a podľa datumu v názve bola vytvorená ešte pred romkou uvedenou naposledy.

taigr
Nové Androidě

Příspěvek od taigr » pon 28. kvě 2012 17:35:35

jimi69 píše:Ta nová romka je vskutočnosti 4.03 ,nie 4.1 ako je v popise a podľa datumu v názve bola vytvorená ešte pred romkou uvedenou naposledy.
No ale je cca o 4 MB mensi, takze nejak zmenena je. Napsal jsem PoV v cem je lepsi, tak uvidime jestli odpovi.

taigr
Nové Androidě

Příspěvek od taigr » úte 29. kvě 2012 16:52:36

taigr píše:
jimi69 píše:Ta nová romka je vskutočnosti 4.03 ,nie 4.1 ako je v popise a podľa datumu v názve bola vytvorená ešte pred romkou uvedenou naposledy.
No ale je cca o 4 MB mensi, takze nejak zmenena je. Napsal jsem PoV v cem je lepsi, tak uvidime jestli odpovi.

tak uz mi prisla odpoved. Ve zkratce nema to byt zadny novy Android. Je to pro novejsi verzi tabletu, ktery vyrobce oznacuje jako PROTAB 2 XXL 4.1. Ja a vetsina z nas si koupila predchozi verzi PROTAB 2 XXL 4.0

taigr
Nové Androidě

Point of View ProTab 2 XXL verze 4.1

Příspěvek od taigr » úte 29. kvě 2012 22:03:58

Nuze panove a damy, nemel jsem co delat, tak jsem zkusil ROM pro tablet verze 4.1 a moje hodnoceni je

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj

naprosto divne rozliseni, nefunguje fotoaparat, nektere moznosti v nastaveni chybi

=> rozhodne neinstalovat, a Vy co mate tuto 4.1 verzi si zkuste nainstalovat verzi 4.0

Je mozne, ze Vam nepujde fotak, asi se lisi ovladace ci pouzity hardware, ale aspon uvidite o co prichazite :)

brtak
Nové Androidě

Příspěvek od brtak » pon 04. čer 2012 17:13:24

Zdar, tak jsem to bráchoj taky aktualizoval na tu 4.1
První pocity:
je to svižnější !
funguje Google Play vyhledávání
je o hodně lepší odezva na stránky v prohlížeči - předtím podle mě zoufale pomalá
nefunguje kamera - ale stejně stála za starou bačkoru.
jo a to rozlišení je podle mě v pohodě. jen si vyměňte tu úvodní tapetu. ta se asi nějak deformuje, ostatní který tam jsou nahraný jsou OK...

Takže já jsem jasně pro uprgrade !

xtom01
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Diamond2
Tablet: PoV ProTab 2 XXL

Příspěvek od xtom01 » pát 08. čer 2012 11:25:05

Zdravím vespolek!

Tak jsem novým majtelem PoV ProTab 2 XXL. Zatím spokojenost, ale mám problém s uSD kartou. Nemohu na ni zapisovat soubory. Složky překvapivě ano a dokonce když tablet připojím k PC přes USB tak mohu na kartu zapisovat úplně. Čtení je OK. Zkoušel jsem i jinou kartu, ale dopadlo to stejně.
Máte někdo nápad čím by to mohlo být?

xtom01
Nové Androidě

Příspěvek od xtom01 » pon 11. čer 2012 12:35:47

xtom01 píše:Zdravím vespolek!

Tak jsem novým majtelem PoV ProTab 2 XXL. Zatím spokojenost, ale mám problém s uSD kartou. Nemohu na ni zapisovat soubory. Složky překvapivě ano a dokonce když tablet připojím k PC přes USB tak mohu na kartu zapisovat úplně. Čtení je OK. Zkoušel jsem i jinou kartu, ale dopadlo to stejně.
Máte někdo nápad čím by to mohlo být?
Tak jsem na to přišel. Problém se týkal jen Total Commanderu. Na jednom zahraničním fóru jsem našel tento postup.

"I do not see why the SD-Card should be mounted as read only, but you can check that easily:
In Total Commander, click on the button with the green plus sign to add a new button.
Choose "Internal Command", then click on >> to choose command Nr. 119.
Now go to the SD card. If the button displays "R", the card is read only. If it displays "RW", it is read/write.
Try to click on the button to remout it as read/write. If it is read only."

xtom01
Nové Androidě

Příspěvek od xtom01 » čtv 21. čer 2012 12:33:40

Povedlo se někomu připojit k tabletu USB Bluetooth dongle?

citronek
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: point of view
Tablet: TAB-PROTAB2XXL

Příspěvek od citronek » úte 26. čer 2012 20:59:21

Potrebuju poradit, jak mam aktualizovat android z verze 2.3.4 na 4 dekuji

ulthar
Nové Androidě

Příspěvek od ulthar » pát 28. pro 2012 15:17:14

citronek píše:Potrebuju poradit, jak mam aktualizovat android z verze 2.3.4 na 4 dekuji
odsud: http://downloads.pointofview-online.com ... 20Upgrade/ si stahni PROTAB2XXL-Android 4.0.3_1828-20120725.zip a taky Howto firmware upgrade Mobii 10 Inch ProTab2XXL V1 3.pdf, ktery popisuje jak to preinstalovat.

A jeste jedna rada - nevim jestli uz to v tom navodu opravili, ale pouzij kabel miniUSB (v tabletu) -> USB (pc/ntb). Ja to kdysi zkousel USB -> USB a NEFUNGOVALO TO

Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety“