Ostatní tabletyPomoc, Hannspree nenabehne

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Stano
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 27. kvě 2010 8:43:52
Reputace: 0

Pomoc, Hannspree nenabehne

Příspěvek od Stano » ned 26. úno 2012 18:18:06

Mám HANNSPREE SN10T1, po zakupení ho dostala mama na bežné používanie (ypotube, internet)

No teraz mi ho vrátila že stroj nenabehne. Vyhaduje hlásku, viz obrázok v prílohe.

Predom ďakujme za pomoc.

PS: k origo ROM sa už bohužial nedostanem, jednoducho z stránkach výrobcu to neide.



------------------------------Pôvodná správa------------------------------
nebol tu náhodou sekciac pre HANNSPREE SN10T1 ? a kde je ?
------------------------------------------------------------------------------
Přílohy
tablet error.JPG
tablet error.JPG (54.06 KiB) Zobrazeno 2553 x
Naposledy upravil(a) Stano dne stř 29. úno 2012 9:24:54, celkem upraveno 2 x.


HTC Touch PRO > > > HTC HD2 > > > HTC Desire > > > HTC ONE S


Uživatelský avatar

adis002
Robot
Příspěvky: 1011
Registrován: čtv 07. říj 2010 14:23:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus 2X
Twitter: adis002
Rom: MiUi
Bydliště: Karviná
Kontaktovat uživatele:

Re: kde je HANNSPREE SN10T1 ?

Příspěvek od adis002 » ned 26. úno 2012 19:04:18

byla! :lol: taky se teď koukám :lol:
LG P990 Optimus 2X, 1,5GHZ
poradna ohledně čínských tabletů

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Stano
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 27. kvě 2010 8:43:52
Reputace: 0

Re: kde je HANNSPREE SN10T1 ?

Příspěvek od Stano » ned 26. úno 2012 23:11:00

no a ja by som rád jeden link odtiaľ

keďže mi klekl tablet

PS. dúfam že iba sa zlúčili alebo presunuli tie vlákna a nevymazali ich ! - čakám na odpoveď od moda či admina
HTC Touch PRO > > > HTC HD2 > > > HTC Desire > > > HTC ONE S

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Stano
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 27. kvě 2010 8:43:52
Reputace: 0

Re: Pomoc, Hannspree nenabehne

Příspěvek od Stano » úte 13. bře 2012 17:10:14

vážne by som potreboval pomoc, aspoň nájsť ROM pre tablet
HTC Touch PRO > > > HTC HD2 > > > HTC Desire > > > HTC ONE S

Uživatelský avatar

xobcan
Stálý androiďák
Příspěvky: 91
Registrován: ned 16. říj 2011 10:03:58
Reputace: 0
Rom: CM10

Re: Pomoc, Hannspree nenabehne

Příspěvek od xobcan » úte 13. bře 2012 17:19:12

skus preluskat tieto dve stranky , mozno ti to pomôze :idea:
http://www.hannspad.cz/
http://www.slatedroid.com/forum/234-hannspree-hannspad/
ObrázekObrázek


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Stano
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 27. kvě 2010 8:43:52
Reputace: 0

Re: Pomoc, Hannspree nenabehne

Příspěvek od Stano » úte 13. bře 2012 18:12:36

Ďakujem!

podla toho CZ som prvýkrát nahodil honeycomb no teraz pri bode 10.

mi vypíše toto:

Clockworkmod recovery v2.5.1.1-bekit-0.8
E:Cant mount /dev/block/mmcblk3p2
(no such file or directory)


mimochodom kde je téma ? : http://androidforum.cz/jak-jsem-zrusil- ... 19375.html ADMINI
HTC Touch PRO > > > HTC HD2 > > > HTC Desire > > > HTC ONE S

Uživatelský avatar

xobcan
Stálý androiďák
Příspěvky: 91
Registrován: ned 16. říj 2011 10:03:58
Reputace: 0
Rom: CM10

Re: Pomoc, Hannspree nenabehne

Příspěvek od xobcan » úte 13. bře 2012 20:24:52

skus to este raz , ale stiahni novy usbpowacomb 2.1 rom z tadialto -
http://www.wupload.com/file/2614437192/ ... OMv2.1.zip
a pouzi novy clockwordmod 5.5

tu mas android 4.0.3 , ale zatial iba beta
http://www.android-hilfe.de/custom-roms ... 012-a.html

a keby to neslo skus tento , je iny - android 3.0.1 vola sa Flashback 10.3
http://www.android-hilfe.de/custom-roms ... nline.html

aj tu je nejaky navod :
http://www.youtube.com/watch?v=6cO4lD2u_U0

aj tu je nejaky navod
http://adjsoft.forumattivo.com/t19-sn10 ... e-tutorial
ObrázekObrázek

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Stano
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 27. kvě 2010 8:43:52
Reputace: 0

Re: Pomoc, Hannspree nenabehne

Příspěvek od Stano » úte 13. bře 2012 21:20:05

clockwordmod 5.5 je zvlásť pre každé zariadenie alebo je to univerzálny soft pre každý HW?
HTC Touch PRO > > > HTC HD2 > > > HTC Desire > > > HTC ONE S

Uživatelský avatar

xobcan
Stálý androiďák
Příspěvky: 91
Registrován: ned 16. říj 2011 10:03:58
Reputace: 0
Rom: CM10

Re: Pomoc, Hannspree nenabehne

Příspěvek od xobcan » úte 13. bře 2012 21:32:50

ObrázekObrázek

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Stano
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 27. kvě 2010 8:43:52
Reputace: 0

Re: Pomoc, Hannspree nenabehne

Příspěvek od Stano » stř 14. bře 2012 17:46:36

neberiem mi žiadnu inštalaciu

chyba:
finding update package...
opening update package...
E:Cantopen /sdcard/update.zip
(No such file or directory)
Installation aborted.


pričom som sd cartu formatoval v PC a je na ňom iba update.zip a rom /skúšal som 2 a aj 8gb sd kartu/
HTC Touch PRO > > > HTC HD2 > > > HTC Desire > > > HTC ONE S

Uživatelský avatar

xobcan
Stálý androiďák
Příspěvky: 91
Registrován: ned 16. říj 2011 10:03:58
Reputace: 0
Rom: CM10

Re: Pomoc, Hannspree nenabehne

Příspěvek od xobcan » stř 14. bře 2012 18:48:21

Stano píše:neberiem mi žiadnu inštalaciu

chyba:
finding update package...
opening update package...
E:Cantopen /sdcard/update.zip
(No such file or directory)
Installation aborted.


pričom som sd cartu formatoval v PC a je na ňom iba update.zip a rom /skúšal som 2 a aj 8gb sd kartu/
.Připoj tablet k PC přes USB a zkopíruj soubor update.zip a soubor s rom (USBPowaComb v2.1) do kořenového adresáře tabletu.
To znamená přímo pod to písmeno jak se ti tablet hlásí v pc. Nedávej to do žádný složky.

Ono to mate hodně lidí, že se tam píše SDcard.
Ale je to tím že těch 16GB co je v tabletu je jakoby SD karta
ObrázekObrázek

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Stano
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 27. kvě 2010 8:43:52
Reputace: 0

Re: Pomoc, Hannspree nenabehne

Příspěvek od Stano » stř 14. bře 2012 19:00:22

bohužiaľ po pripojení sa tablet v PC nehlási, síce zvuk vydá ako keď sa pripojí usb zariadenie no ikona sa nezobrazí o pripojenom zaradení
HTC Touch PRO > > > HTC HD2 > > > HTC Desire > > > HTC ONE S

Uživatelský avatar

xobcan
Stálý androiďák
Příspěvky: 91
Registrován: ned 16. říj 2011 10:03:58
Reputace: 0
Rom: CM10

Re: Pomoc, Hannspree nenabehne

Příspěvek od xobcan » stř 14. bře 2012 19:04:25

skus zapojit a restartuj windows - aky mas windows ? a zapoj tiez napajaci kabel do tabletu
ObrázekObrázek

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Stano
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 27. kvě 2010 8:43:52
Reputace: 0

Re: Pomoc, Hannspree nenabehne

Příspěvek od Stano » čtv 15. bře 2012 17:19:12

skúšal som na stolnom pc, tam mi síce ukáže ikonu no po kliknutí hodí hlášku aby som vložil disk
HTC Touch PRO > > > HTC HD2 > > > HTC Desire > > > HTC ONE S

Uživatelský avatar

xobcan
Stálý androiďák
Příspěvky: 91
Registrován: ned 16. říj 2011 10:03:58
Reputace: 0
Rom: CM10

Re: Pomoc, Hannspree nenabehne

Příspěvek od xobcan » čtv 15. bře 2012 18:20:53

tu mas jedno video , zopakuj vsetko krok za krokom ako je to tam ale s tym starsim clockworkmodom 2.5.1.1 - v 7:21 min na videu pripoji tablet k pc a nakopiruje tam novu romku(usbpowacomb 2.1) premenovanu na update.zip
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1iHkMSQnMM
ObrázekObrázek


valhap
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 11. čer 2012 9:59:16
Reputace: 0

Re: Pomoc, Hannspree nenabehne

Příspěvek od valhap » pon 11. čer 2012 10:10:24

ahoj
mám podobný problém jako "stano" :(
ať dělám , co dělám, nezobrazí se mi připojenej tablet v počítači jako disk
(při normálním zapnutí vypíše podobnou hlášku jako je v příloze)
mám notebook s W7 a při připojení se pouze ozve zvuk, ale nezobrazí se nic :(
(postupuju podle videa)
netušíte někdo jak to obejít?
děkuju za jakoukoliv odpověd

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Stano
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: čtv 27. kvě 2010 8:43:52
Reputace: 0

Re: Pomoc, Hannspree nenabehne

Příspěvek od Stano » pon 23. črc 2012 20:32:49

podarilo sa ti problém vyriešiť?
HTC Touch PRO > > > HTC HD2 > > > HTC Desire > > > HTC ONE S


valhap
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 11. čer 2012 9:59:16
Reputace: 0

Re: Pomoc, Hannspree nenabehne

Příspěvek od valhap » úte 24. črc 2012 11:59:12

čau
problém jsem pořešil reklamací :)
(výměna zakl. desky)
asi tam byla nějaká větší "chybička"

Uživatelský avatar

Lenoši
Stálý androiďák
Příspěvky: 194
Registrován: pát 25. lis 2011 19:52:24
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Tablet: Lenovo Tab 2 10.1"
Bydliště: Poblíž vlaku

Re: Pomoc, Hannspree nenabehne

Příspěvek od Lenoši » pon 09. lis 2015 10:33:04

Nevím kam to napsat, ale někdo hodnotil, že by si radši koupil lenovo a furt ho opěvoval. Já jsem si nedávno tablet koupil za 2700,- má blut 4.0, wifi, gps a 4jadro 1,3GHz.

Dneska mi přišel letáky, kde lenovo a acer jsou se stejnými parametry dražší.

Zatím jsem s Hannspree spokojený a je to HannsPad Helios 10.1" - T76

Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti