Ostatní tabletyGoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!


simpansky
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 13. čer 2012 10:31:09
Reputace: 0

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od simpansky » stř 13. čer 2012 10:36:08

Zdravim, chci upgrade android 4.0, ale na ofiko stránkách pro goclever se mi neschoduje ani jedno číslo GCA....tak to jsem asi v pr... nebo to lze upgradevat??





Highborn
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: pát 15. čer 2012 18:26:19
Reputace: 0

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od Highborn » pát 15. čer 2012 18:46:21

Uvažuji o koupi tohoto tabletu, ale uvažuji také nad jeho 7 palcovým bráškou a73, tak nevím, prosím poraďte, a ještě jeden dotaz, dokáže tenhle tablet rozjet přes USB klávesnici?? Děkuji


saivla
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 04. črc 2012 15:01:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung SII
Tablet: GC A103

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od saivla » stř 04. črc 2012 15:03:48

Uvažuji o koupi tohoto tabletu, ale uvažuji také nad jeho 7 palcovým bráškou a73, tak nevím, prosím poraďte, a ještě jeden dotaz, dokáže tenhle tablet rozjet přes USB klávesnici?? Děkuji

Používám přímo obal s USB klávesnicí a je to ok


jireg
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 12. črc 2012 4:59:02
Reputace: 0

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od jireg » čtv 12. črc 2012 9:42:48

Zdravím. Koupil jsem tento tablet (nový) už s OS Android 4.0.3. Nejde mi připojení na internet přes USBmodem. Zkoušeli to u nás v O2 prodejně a ještě v jedné prodejně,ale nefunguje to. Bylo mi řečeno, že tahle verze toto připojení ještě nepodporuje a musím počkat na novější. Máte s tím někdo zkušenost? Děkuju.


kodaf
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 14. črc 2012 11:41:32
Reputace: 0
Tablet: goclever A103

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od kodaf » sob 14. črc 2012 11:46:54

Zdravím potřeboval bych poradit mám tento tablet 2 dny zatím plná spokojenost.Jsem uplný začátečník s androidem v tabletu je galerie může mi někdo poradit jak do ní dostanu fotky? abych je mohl prohlédnout jako album. díky moc (hledal jsem ale nic nenašel)



Zido
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: ned 22. črc 2012 17:11:56
Reputace: 0
Tablet: GoClever A103

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od Zido » ned 22. črc 2012 17:28:17

Zdravim,
koupil jsem A103 s androidem 2.3, zhruba vse odzkousel, vse fungovalo jak ma a rozhodl se upgradovat.
Presel jsem na (adroid 4.0.3, 120411) dle navodu na http://goclever.com/cz/cz/goclever_tab_a103#support (verze zvolena podle serioveho cisla).
Po preinstalovani vse funguje, az na dve veci:

1) tlacitko BACK (to mechanicke stribrne) uz nefunguje jako "back", ale jako "pridavani hlasitosti"
2) vubec nefunguje interni aplikace fotoaparatu, hlasi to "Aplikace fotoaparat bohuzel prestala pracovat".

Poradi mi nekdo co s tim ???
Diky.


Zido
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: ned 22. črc 2012 17:11:56
Reputace: 0
Tablet: GoClever A103

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od Zido » stř 25. črc 2012 10:47:25

Zido píše:Zdravim,
koupil jsem A103 s androidem 2.3, zhruba vse odzkousel, vse fungovalo jak ma a rozhodl se upgradovat.
Presel jsem na (adroid 4.0.3, 120411) dle navodu na http://goclever.com/cz/cz/goclever_tab_a103#support (verze zvolena podle serioveho cisla).
Po preinstalovani vse funguje, az na dve veci:

1) tlacitko BACK (to mechanicke stribrne) uz nefunguje jako "back", ale jako "pridavani hlasitosti"
2) vubec nefunguje interni aplikace fotoaparatu, hlasi to "Aplikace fotoaparat bohuzel prestala pracovat".

Poradi mi nekdo co s tim ???
Diky.
3) nefunguje ani nataceni displeje.

Cetl jsem na polskem foru, ze obdobne se to chova pro GCA1031203xxxx vice uzivatelum.

Zpola funkcni tablet nechci, jak je mozne se vratit zpatky k puvodni verzi 2.3.4 ?
Kde sezenu img ?
Hotline v GoClever hlasi, ze maji dovolenou.
Poradte prosim, diky.


kodaf
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 14. črc 2012 11:41:32
Reputace: 0
Tablet: goclever A103

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od kodaf » stř 25. črc 2012 13:12:03

Po naistalování se mi tablet choval naprosto stejně jako tobě a navic nefungovala kamera. Stáhl jsem ze stránek tu prostřední verzi a nainstaloval stejnym způsobem (nedával jsem formatovaní)a ejhle vše jede jak má akorát se mi zdá že tlačítko na hlasitost jede naopak ale to je detail.Jo a u vysílání čt se seká zvuk u jiných TV a videí vše vpohodě.Asi mají domotaný ty výrobní čísla či co.


Zido
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: ned 22. črc 2012 17:11:56
Reputace: 0
Tablet: GoClever A103

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od Zido » čtv 26. črc 2012 11:08:24

kodaf píše:Po naistalování se mi tablet choval naprosto stejně jako tobě a navic nefungovala kamera. Stáhl jsem ze stránek tu prostřední verzi a nainstaloval stejnym způsobem (nedával jsem formatovaní)a ejhle vše jede jak má akorát se mi zdá že tlačítko na hlasitost jede naopak ale to je detail.Jo a u vysílání čt se seká zvuk u jiných TV a videí vše vpohodě.Asi mají domotaný ty výrobní čísla či co.
Díky za radu.
Udělal jsem to samé, a tablet šlape jak má.
Asi tam mají opravdu zmatek v sériových číslech nebo verzích firmware.
Číslo posledního firmware neodpovídá číslu verze.

Operační systém Verze
TAB A103 ICS upgrade Android 4.0.3, 120331 120331 - pouze pro sér. čísla do GCA1031202xxxx a pro sér. čísla GCA10312031001 až GCA10312032000
TAB A103 ICS upgrade Android 4.0.3, 120419 120419 - pouze pro sér. čísla GCA10312032001 až GCA10312032600
TAB A103 ICS upgrade Android 4.0.3, 120411 120428 - pouze pro sér. čísla GCA10312032601 až GCA10312034000; GCA1031204xxxx; GCA1031205xxxx


mobiland
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pát 16. bře 2012 18:33:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy note 2
Rom: Omega Rom v18

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od mobiland » pon 30. črc 2012 21:29:03

Myslíte, že by mohla být kompatibilní rom z Point of View ProTab 2 XXL i na tomto zařízení. Tablety jsou prakticky totožné, rozdíl je pouze ve znaku na zádech.
Máte s tím někdo zkušenost?
Děkuji..


mobiland
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pát 16. bře 2012 18:33:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy note 2
Rom: Omega Rom v18

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od mobiland » stř 01. srp 2012 7:45:18

mobiland píše:Myslíte, že by mohla být kompatibilní rom z Point of View ProTab 2 XXL i na tomto zařízení. Tablety jsou prakticky totožné, rozdíl je pouze ve znaku na zádech.
Máte s tím někdo zkušenost?
Děkuji..
Tak rom určenou pro Point of View ProTab 2 XXL jsem zkusil nahodit. Byla dosti plynulejší a hlavně s rozlišením 120dpi. Nefungoval ale foťák a rotace, takže šla pryč.


Tommula
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: stř 04. bře 2009 7:50:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S4 mini I9195

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od Tommula » pon 06. srp 2012 6:36:32

Ahoj dostal sem mi do rukou A103 s tim ze nejede kamera a tablet se zasekava...
Bohuzel seriove cislo je z tabletu odsoupane, takze nevim ktery FW tam nahrat. Momentalne je tam verze 120331.
Kterou tam mohu nahrat tak aby zase fungoval jako zamlada? Dekuji za info...
Nekdo tady psal ze ten prostredni FW, 120419? nebo 120428
Pokud to teda pujde prehrat prej to hlasi poskozene tlacitko pro update...
Díky


StSv
Robot
Příspěvky: 710
Registrován: čtv 16. srp 2012 17:30:03
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI3 iPhone 5S nebo SGS3 podle nálady

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od StSv » stř 22. srp 2012 8:24:32

Jsem úplný debil na kabely, ale jakým kabelem propojit tablet s televizí ? Všude nacházím jen samé M/M HDMI kabely a nechápu co to znamená :D jsem laik, tak neklejte :D

EDIT: Šel by tenhle?


Jarous1
Droid
Příspěvky: 1567
Registrován: čtv 09. čer 2011 15:53:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od Jarous1 » stř 22. srp 2012 9:12:09

Co máš napsáno ve specifikacích toho tabletu ? Vidím tam "mini HDMI", tak asi bude potřeba "mini HDMI" na jednom konci a na druhém standardní HDMI, což ten odkazovaný kabel je ;)


StSv
Robot
Příspěvky: 710
Registrován: čtv 16. srp 2012 17:30:03
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI3 iPhone 5S nebo SGS3 podle nálady

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od StSv » stř 22. srp 2012 9:31:45

Díky, chtěl jsem mít jistotu, že si nekoupím tak akorát pěknou šňůru na prádlo :D


StSv
Robot
Příspěvky: 710
Registrován: čtv 16. srp 2012 17:30:03
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI3 iPhone 5S nebo SGS3 podle nálady

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od StSv » čtv 23. srp 2012 19:46:46

Kdo neví, jakou ROMku pro A103ku zvolit, nebo ani nevíte, jaké ROMky jsou vlastně pro A103 dostupné, možná vám poláci helfnou.


TXP
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 29. bře 2012 19:03:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokiaaaa 3110
Tablet: TAB A103 Goclever

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od TXP » pon 27. srp 2012 20:43:02

U nové verze androidu jsem vyzkoušel tuto klávesnici http://interlink.tsbohemia.cz/logitech- ... 36335.html funguje i s tím touchpadem. Ještě ale nevím jak se tam zapne čeština. 8-)

Češtinu by mohl řešit tento prográmek:
http://dotekomanie.blog.mobilmania.cz/2 ... elper-pro/
Naposledy upravil(a) TXP dne pon 03. zář 2012 9:26:07, celkem upraveno 1 x.


TXP
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 29. bře 2012 19:03:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokiaaaa 3110
Tablet: TAB A103 Goclever

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od TXP » pon 03. zář 2012 9:10:29

Pokud chcete používat 3G modem od O2 (já mám Huawei E1750) musí se u něj deaktivovat ZeroCD.
Nějaký návod:
http://ainol-cz.blogspot.cz/2012/03/pos ... e1750.html
U Huawei E173 by to mělo fungovat taktéž:
http://androidforum.cz/huawei-e173-acer ... 27519.html


janok5
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 13. zář 2012 9:45:31
Reputace: 0

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od janok5 » čtv 13. zář 2012 9:59:05

Ahoj páni,

má niekto skúsenosti s priradením MT Nokia N73 mini k A103, tiež aj ZTE modemu - riešim pripojenie internetu ???

Uživatelský avatar

pipa
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: pon 23. srp 2010 15:58:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 20 5G
Mobil 2 / ROM: Note 9
Tablet: Note Pro 12.2 - stock
Tablet 2 / ROM: Alcatel Pixy 3 (10)
Bydliště: okolí stověžaté

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od pipa » pon 17. zář 2012 8:15:02

TXP píše:U nové verze androidu jsem vyzkoušel tuto klávesnici http://interlink.tsbohemia.cz/logitech- ... 36335.html funguje i s tím touchpadem. Ještě ale nevím jak se tam zapne čeština. 8-)

Češtinu by mohl řešit tento prográmek:
http://dotekomanie.blog.mobilmania.cz/2 ... elper-pro/
ten to řeší 100%, doporučuji každému, kdo chce 100% využití externí klávesnice tak jak je zvyklý z PC

Uživatelský avatar

pipa
Nové Androidě
Příspěvky: 40
Registrován: pon 23. srp 2010 15:58:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 20 5G
Mobil 2 / ROM: Note 9
Tablet: Note Pro 12.2 - stock
Tablet 2 / ROM: Alcatel Pixy 3 (10)
Bydliště: okolí stověžaté

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od pipa » pon 17. zář 2012 8:16:43



vormen
Androiďák!
Příspěvky: 637
Registrován: pon 20. čer 2011 10:12:27
Reputace: 10

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od vormen » úte 18. zář 2012 7:50:08

ahoj, uvazuju o tomhle tabletu. cetl jsem dost spatnych ohlasu na dosa wifi a problemy s restarty. predpokladam, ze se to tykalo puvodniho FW. chtel bych se tedy zetptat jeky je to po aktualizaci na ofic. FW s ICS? jeste se rozhoduju mezi timhle a yarvik zetta, jde tedy o to jaky pomer obrazovky a rozliseni zvolit. nemam zkusenosti s tabletama,jenom s mobilama, android znam dobre. tablet bude nejvice jen na net, maily, pdf. takze potrebuju operu mobile, gmail a aby fungoval google play. dekuju vsech za nazory.


pama
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: úte 18. zář 2012 8:46:56
Reputace: 0
Tablet: A 103

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od pama » čtv 20. zář 2012 15:47:23

Mam ho tyden a vse v poho.Zadny samorestart wifi dve zdi a slusny.Ale rikam mam ho tyden. :yes:


pama
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: úte 18. zář 2012 8:46:56
Reputace: 0
Tablet: A 103

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od pama » pon 24. zář 2012 6:03:21

Zdravim.Mam problem s casem.Cas se zpomaluje cca 50 min denne.Uz sem zkousel v nastaveni vsechno a nic. :help: Kdyz sem na wifi tak ne.Prosim poradte nekdo.Dik


stando76
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 11. říj 2012 15:42:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: 0903201151
Tablet: goclever A103

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od stando76 » čtv 11. říj 2012 16:03:56

simpansky píše:Zdravim, chci upgrade android 4.0, ale na ofiko stránkách pro goclever se mi neschoduje ani jedno číslo GCA....tak to jsem asi v pr... nebo to lze upgradevat??
nazdar. Ja mám to isté. Chcem upgradovať, ale nezhoduje sa mi ani jedno sériové číslo...Ty si s tým ako pochodil?


Lesik99
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: pát 31. srp 2012 13:30:59
Reputace: 0

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od Lesik99 » pát 19. říj 2012 14:12:21

Sháním teď levnej tablet do auta místo Notebooku a tohle - GoClever TAB A103 se mi jeví jako vhodnej kandidát pro mé použití:
--- což bude ze 70% sledování filmů a pouštění mp3 skrz transmitter do autorádia, 20% sledování videí na youtube a z 10% brouzdání po internetu ---


Používat se bude jen na to co jsem vypsal, tudíž např. výkon je pro mě (ne)podstatný jen do té míry, aby
bez problémů a cukání zvládal běžný činnosti, internet, youtube videa, multitasking apod.
Naprosto nepodstatný je pro mě výkon, co se týká her, ty na tabletu hrát nebudu.

Zajímalo by mě tedy hlavně, nejlíp od uživatelů, kteří mají (měli) možnost to ozkoušet:
1.) jak dlouho vydrží GoClever TAB A103 na baterii (hlavně u těch filmů)
2.) jak dlouho se nabíjí
3.) jak kvalitní zvuk se z něj line, do připojených, řekněme lepších 2.0 repráků???
4.) Pokud by jste doporučili něco jinýho rád si nechám poradit, ale jen do této cenové relace..


Lesik99
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: pát 31. srp 2012 13:30:59
Reputace: 0

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od Lesik99 » stř 31. říj 2012 17:34:45

A zeptám se ještě, pokud někdo víte (i když podle té záplavy odpovědí celkem pochybuju :D )

Jaký je rozdíl mezi A103 a A104, podle parametrů vypadají dost stejně..


iveta23
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 10. lis 2012 22:20:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nokia500
Tablet: goclever a103

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od iveta23 » sob 10. lis 2012 22:28:09

postupovala jsem podle navodu modem e173 sim i modem od t-mobile ale prikaz kde se zakazuje sd slot hlasi eror poradil by nekdo? :help:


TXP
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 29. bře 2012 19:03:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokiaaaa 3110
Tablet: TAB A103 Goclever

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od TXP » pon 19. lis 2012 19:01:18

U toho vypnutí Zero CD u modemu je třeba postupovat přesně podle návodu a zkoušet to několikrát (nedělat chyby během zadání příkazu) - mě se to povedlo asi napotřetí.


Radim65
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 18. bře 2013 15:40:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung
Tablet: Goclaver Tab A 103

Re: GoClever TAB A103 - ZKUŠENOSTI !!

Příspěvek od Radim65 » pon 18. bře 2013 15:54:31

Neví někdo jaký USB DVB-T modem funguje na Goclaver TAB A 103,

Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti