jsem tu novej tak mě prosím hned neukamenujte co jsem kde udělal špatně. Nebojte, políčko hledat jsem zkoušel, ale nenašel jsem co potřebuji, tak zakládám nové téma

Rád bych si koupil tablet, ještě si nejsem na 100% jistý, do kerého půjdu, ale zamlouvá se mi
Lenovo Ideapad K1.
- Procesor - NVIDIA® Tegra™ 2 dual-core ARM Cortex-A9 (1.0GHz)
- Paměť - 1GB DDR2 600MHz
- HDD - 16GB SSD
- Displej - 10.1’’ HD LED (1280*800), 16:10, 10-point multi-touch
- Grafika - Ultra-low power NVIDIA® GeForce® GPU
- OS - Google Android 3.1 Honeycomb
Shlídl jsem o něm několik recenzí, ale všechny byly jakýsi monotóní a tak se obrací na Vás. Myslíte, že je dobrej nápad investovat do tohohle Lenova ? Nejlepší by pro mě byly nějaký ty praktický zkušenosti a asi nejvíc mě zajímá jak je to s těma pádama aplikací, o kterejch jsem se dočetl, někdo píše, že mu to padá furt, někdo zase, že mu nic nikdy nespadlo, a třetí, že na Honeycombu nejdou skoro žádný aplikace, takže nevím co si o tom mám myslet. A ještě by mě zajímalo jestli někdy v budoucnu půjde aktualizace Androidu na 4.0 ICS.
No a co mě taky ještě hrozně láká je novej tablet, kterej má vydat Nvidia a to Nvidia Kai, měl by prej mít 4 jádro procesor a být to celkové nářez za 200 USD, jenže to je všechno co o něm vím, takže kdyby mi zase někdo mohl o něm něco říct, bylo by to supr.

No, ale vím prd, tak prosím a rady všeho druhu.
Díky všem co se mi alespoň pokusí pomoct.