Ostatní tabletyGOCLEVER TAB I101 - stále ho nechápem

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
spicerius
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: SE w595
Tablet: Goclever i101

GOCLEVER TAB I101 - stále ho nechápem

Příspěvek od spicerius » pon 11. čer 2012 17:01:01

Zdravíčko. Koupil jsem si tablet GOCLEVER TAB I101 na který jsem viděl časté kladné recenze. Nuž zapnu ho a první problém,konektor na dobíjení baterie je mizerný. S tím dalších několik věcí které sem i nelíbí.Ale teď ta otázka Synchronizoval jsem tablet v nastavení s google účtem doufaje že mi pujde android market(nyní google market bo tak nějak) Ale hned při vyhledání Angry birds mi vyjelo jen 10 návodů jak tyto kola projít. Nechápal jsem proč nemůžu stáhnout free verzi kterou jsem na mobilu s androidem našel hned. Zkusil jsem to i přes stránky google play a vyskočila mi chyba : Do aplikace z Obchodu Google Play (ikona aplikace bílé nákupní tašky) jste v tomto zařízení nezískali přístup pomocí tohoto e-mailového účtu. . Nechápem co to znamená,na mobilu mi to nedělá. Market mi nevyhledává hromadu aplikací,vlastně žádnou google play apk. Prosím o radu jak na toto,bo já to zatím nepochopil. Nevím či mám něco provést s e-mailem,nebo s tabletem,nebo já nevím.
Děkuji moc za odpovědi,
Nekvinda

Autor tohoto vlákna
spicerius
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: SE w595
Tablet: Goclever i101

Re: GOCLEVER TAB I101 - stále ho nechápem

Příspěvek od spicerius » stř 13. čer 2012 16:09:30

Tak zjistil jsem že to je verzí androidu- 2.2. Proto nepodporuje hromadu aplikací. Nějaký nápad jak aktualizovat an vyšší verzi aspon 2.3.3

Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety“