Ostatní tabletyAcer Iconia A700


peterko
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 19. srp 2012 19:12:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lg optimus 2x
Tablet: acer iconia a700

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od peterko » sob 25. srp 2012 14:47:42

Tak chalani, podarilo sa mi nainstalovat ,[ALPHA][ROM][4.1.1] UNOFFICIAL CyanogenMod 10 for Acer A700, stacilo premenovat rom na ,, update,, v skripte sa nemusi nic upravovat, moze bit aj v zlozke , ext-sd card, zatial mi isla iba tato jedna,z dvoch verzii.teraz som pouzil cwm recovery-a700-update1,, slape to slusne, internet je rychlejsi-omnoho, ostatne veci som zatial netastoval,nebol cas,vela zdaru priatelia, a hlavne ked neviete co robite, radsej nerobte nic.





peterko
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 19. srp 2012 19:12:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lg optimus 2x
Tablet: acer iconia a700

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od peterko » ned 26. srp 2012 22:07:26

nalim7, troku nerozumiem, ako mam nahrat stock rom, bez toho nez mam spraveny unlock,root,cwm.ak sa to da,daj vediet.nasiel som jednu rom na ruskom fore,ktora sa instaluje cez pc, ale nie je to ani v eng, su tam neake hieroglifi.aktulizaciu som mal spravit pred unlockom,ale to som nevedel, ze s tym bude problem.este sa chcm opitat, kde zohnat rom pre nas region, moja bola RV07RC04_WW_GEN1.nemozem to neako najst.cauko

Uživatelský avatar

Logistik
Androiďák!
Příspěvky: 369
Registrován: stř 15. pro 2010 22:47:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S21 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Samsung Galaxy Tab S6
Bydliště: Košice SR

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od Logistik » úte 28. srp 2012 18:31:14

deny224 píše:bezdrátová myš + klávesnice fungují
250gb disk taky
dnes ještě skusím vydrž baterie při 1080p filmu
Ja mam doma bezdratovu klavesnicu Logitech K360 a mysku Logitech M705 - pojde s tabletom?
Vysielac pripajas na redukciu USB co bola s Tabletom?

Uživatelský avatar

Logistik
Androiďák!
Příspěvky: 369
Registrován: stř 15. pro 2010 22:47:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S21 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Samsung Galaxy Tab S6
Bydliště: Košice SR

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od Logistik » úte 28. srp 2012 18:42:04

Kopirujem z druheho vlakna lebo toto som si nevsimol:
Mam problem s klavesnicou v tomt tablete - na ICS 4.0.4 co mam orig. je nainstalovana len podpora CZ, takze ani na nete a v chatoch a forach ani v textovom editore Polaris - sucast dodaneho soft. nejde zadavat niektore znaky so slovenskou diakritikov - pisal som na hotline ACER toto:
Závady :
Nie je ovladac na tlaciaren EPSON B-510DN - nie je v zoznam podporovanych
Nie su slovenske diakriticke znaky na instalovanej klavesnici a ani ine instalovane z marketu nefunguju spravne - skusal som program SwiftKey 3 Keyboard ktory mam zkupeny na MB ale v programoch Polaris Office nefunguje spravne - pise bludy a neda sa zmazat chybny text tak isto verzia pre tablet - v polarse sa s nou nda pracovat.
Neda sa nastavit ukladanie alebo presunutie instalovanych aplikacii na externu SD kartu

odpoved:
Všechny Vámi popsané závady jsou omezeny systémem Android. Ovladače na tiskárnu je třeba vyžadovat od jejího výrobce, stejně tak stažené klávesnice je třeba připomínkovat u jejich vydavatele. Standartní android klávesnice tyto znaky neumí.
Aplikace se implicitně ukládají pouze do zařízení a nelze je na SD kartu přesunout.

Takze ACER sa tym nemieni zaoberat - SK trh je asi malý.
Vie niekto pomoct ako dostat do nainstalovaneho systemu SK podporu klavesnice priamo v ICS alebo ako dat tuto poziadavku na tvorcu soft aby to do ktualizacie zahrnul?

Uživatelský avatar

Logistik
Androiďák!
Příspěvky: 369
Registrován: stř 15. pro 2010 22:47:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S21 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Samsung Galaxy Tab S6
Bydliště: Košice SR

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od Logistik » úte 28. srp 2012 19:54:38

este mam otazku aky prhravac pouzivate na prehr. fimov ja mam Moby pl a VLC ale ani jeden nevie spolupracovat s SD kartov vyhladava len v stavanej pameti (inac je tiez oznacena ako SD karta) NA vlozenej SD mozem spustat len cez TotoalComandera. A napr u filmov z DTS zvukom ho nevie prehrat - je na to nejaky Codec?



peterko
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 19. srp 2012 19:12:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lg optimus 2x
Tablet: acer iconia a700

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od peterko » čtv 30. srp 2012 12:25:39

caute, chcem vas informovat o aktualizaciach rom, uz som spominal ze sa neda aktualizovat,ani instalovat rom hlavne ked mate spraveny unlock,root. ja som stiahol tuto,,http://narod.ru/disk/53537210001.be9283 ... 1.zip.html ,, cez wifi som aktualizoval na A700_1.062.00_EMEA_CUS1,,rom som premenoval na ,,update,,skript som neupravoval,moze bit aj v zlozke,, zda sa mi ze je vyladenejsia,ak sa memylim pribudol POWER OPTION, nic viac, je stale problem so zobrazenim externej karty na pc,co ma dost hneva,a bol by som zabudol , zda sa mi ze sa menej zahrieva bateria,co bolo trosku neprijemne na dotyk, a zahrievalo to aj displej,a chcem odpovedat kolegovi ze ja pouzivam na filmy MX PLAYER PRO, su ku tomu kodeky, a prehrava to krasne titulky, zatial vsetko.caute.

Uživatelský avatar

Logistik
Androiďák!
Příspěvky: 369
Registrován: stř 15. pro 2010 22:47:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S21 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Samsung Galaxy Tab S6
Bydliště: Košice SR

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od Logistik » čtv 30. srp 2012 14:35:10

MX player mam tiez je vyborny a cestine, mam nainstalovane aj kodeky MX Player Codec (ARMv6 VFP) a AMRv7, bohuzial nenasiel som kodek co by vedel prehravat zvuk DTS co niektore filmy co mam maju.
Zistil som tiez problem ze HD filmy (v mkv kontajnery) s velkym datovym tokom dost trhaju pri HV dekodovani pri Soft. dekodovani len o trosku menej ale niektore sa nedaju pozerat (mam napr SHREKA, Kozi pribeh...) Ake s tym mate skusenosti?


vodnik33
Stálý androiďák
Příspěvky: 98
Registrován: pát 04. lis 2011 23:04:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3S ROM 4.2.1 CZ
Tablet: Acer Iconia Tab A700

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od vodnik33 » úte 04. zář 2012 7:28:30

BS player- bez problémů- zkoušel sem Samsung Demo Oceanic Life - x264.1080p.40Mbps a v pohodě.

Uživatelský avatar

Logistik
Androiďák!
Příspěvky: 369
Registrován: stř 15. pro 2010 22:47:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S21 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Samsung Galaxy Tab S6
Bydliště: Košice SR

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od Logistik » úte 04. zář 2012 12:05:54

ono ale nezalezi az tak na rozliseni ale datovom toku takze jeden film v HD kvalite moze ist dobre a druhy trhat Mne to robi Shrek.Forever.After.2010 a Kozi pribeh - povesti stare Prahy (BDrip,1080p,CZ).mkv

Uživatelský avatar

Logistik
Androiďák!
Příspěvky: 369
Registrován: stř 15. pro 2010 22:47:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S21 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Samsung Galaxy Tab S6
Bydliště: Košice SR

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od Logistik » úte 04. zář 2012 13:42:25

Zverejnujem tu pristup Fi ACER k Slovenskym zakaznikom na otazku ci sa pripravuje slovenska lokalizacia alebo aspon slovensky jazykovy modul pre tento tablet som dostal tuto odpoved:

Dobrý den,
ověřoval jsem tuto informaci i na obchodním oddělení a slovenská lokalizace
se nepřipravuje.
S pozdravem
Jaromir Urbanek
Contact Center Agent
User ID: P1131G

Acer Czech Republic s.r.o
CTPark Brno
Turanka 110
627 00 Brno-Slatina
Czech Republic

tel.CZ: +420 531 027 777
tel.SK: +421 2 4920 7070
fax.:+420 531 027 680
http://www.acer.cz
http://www.acer.sk
Uvádzam ze sa mi nepodarilo najst klavesnicu, ktora by spravne pracovala v kancelarskych balikoch skusal som SwiftKey 3 Tablet a klavesnice pre ICS - vyjadrenie ACER:
Slovenčina skutečně není součástí jazykové vybavenosti tohoto tabletu. Není
možné ze standartní klávesnicí android vkládat slovenské znaky.

Pakliže aplikace Polaris office není kompatibilní s Vámi staženou sw
klávesnicí z android market je nutné, jak jsme Vám již psali, obrátit se na
vydavatele této aplikace.

Pritom Polaris vklada do Tabletu ACER ako bonus proti konkurencii.
Taktiez som ziadal o dplnenie ovladaca pre tlaciaren EPSON B-510DN a tiez som bol odkazany na firmu EPSON.
Z uvedeneho mi jasne vypliva ze fi ACER nejde vobec o Slovenskeho zakaznika!!!
Tento problem riesia len s MOB telefonmi - tam sa im to uz oplati


Jarous1
Droid
Příspěvky: 1567
Registrován: čtv 09. čer 2011 15:53:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od Jarous1 » úte 04. zář 2012 14:26:19

S tou tiskárnou to vidím jako naivitu... Zatím nevím o žádném velkém výrobci tiskáren, který by udělal ovladače pro něco jiného než Windows nebo MacOS. V tom nejlepším případě vytvoří i něco pro určitou distribuci Linuxu, ale tím to pro ně opravdu končí...

Pokud mne ale někdo vyvedete z omylu, tak se rád poučím ;) Nebo jsou v Androidu opravdu nějaké ovladače pro tiskárny ? :shock:
Spíše bych to viděl na řešení v podobě tiskárny, která má Bluetooth a umí z něj tisknout.

Uživatelský avatar

Logistik
Androiďák!
Příspěvky: 369
Registrován: stř 15. pro 2010 22:47:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S21 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Samsung Galaxy Tab S6
Bydliště: Košice SR

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od Logistik » úte 04. zář 2012 14:37:25

Fi ACER pouziva funkciu ACER PRINT tam si dam vyhladat tlaciaren automaticky najde mi moju EPSON B-510DN kliknem na nu a da - nepodporovana tlaciaren.
da polozku informace a tu su podporovane tiskarny - tu je pre epson zoznam asi 200 podporovanych tlaciarni - ale B-510DN tu neni
kedze funkcia ma nazov ACER PRINT, tak pravom predpokladam ze tlaciaren by mala do zoznamu aj z ovladacom pridat fi ACER a nie EPSON


Jarous1
Droid
Příspěvky: 1567
Registrován: čtv 09. čer 2011 15:53:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od Jarous1 » úte 04. zář 2012 15:06:37

O.K., to už vypadá nadějněji.

A není možné, že by ta EPSONka zrovna neuměla nějakou z vyžadovaných věcí a proto není v tom seznamu ?

Na Google Play jsem ale objevil i Epson iPrint. A tam zrovna tahle B-510DN mezi podporovanými také není... Asi ale tuším proč, totiž tahle aplikace tiskne přes wi-fi, které ta tiskárna ale jaksi nemá, hmmmm....

EDIT: Ten ACER PRINT funguje na jakém principu ? Tablet musí být připojený k PC kabelem nebo jak to vlastně má komunikovat s tiskárnou ?

Uživatelský avatar

Logistik
Androiďák!
Příspěvky: 369
Registrován: stř 15. pro 2010 22:47:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S21 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Samsung Galaxy Tab S6
Bydliště: Košice SR

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od Logistik » úte 04. zář 2012 15:25:55

tato tlaciaren sa ako mnoho inych pripaja kablom na router a tablet ju najde cez wif, spravne ju oznacii - potial to funguje spravne ale chyba je ze potom zahlasi nepodporovana tlaciaren - ono naozai ide asi len o to ju dat do zoznamu podporovanych s "ovladacom"


Jarous1
Droid
Příspěvky: 1567
Registrován: čtv 09. čer 2011 15:53:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od Jarous1 » úte 04. zář 2012 16:19:15

Aha, dobře.

V tom případě by to asi opravdu chtělo tlačit na ACER aby zaktualizoval tu aplikaci a doplnil tam tu tiskárnu. Podle mne jim tam chybí jenom záznam, že je s tímto kompatibilní. Pokud tedy ovšem opravdu je ;) Třeba nebude fungovat ani potom...

Koukám teď do Google Play a tam je jako poslední verze 1.0.0.31, na stránkách ACERu preventivně ke stažení není vůbec, alespoň se mi to nikde nepodařilo najít...

Uživatelský avatar

Logistik
Androiďák!
Příspěvky: 369
Registrován: stř 15. pro 2010 22:47:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S21 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Samsung Galaxy Tab S6
Bydliště: Košice SR

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od Logistik » úte 04. zář 2012 16:44:38

Takze som smutny - pisal som do EPSONU a odtial mi prisla odpoved ze tlaciaren v FW nepodporuje system android a ani neuvazuju o zavedeni podpory (viem asi preco - tato atramentova tlaciaren bola fi Epson urobena na baze profesionalnej tlacovej hlavy pre minimalizovanie nakladov na tlac ma najnizsie naklady na tlac medzi konkurenciou - asi 3x menej ako najlepsie laserove tl. a firma ich uz nevyraba - boli len v obmedzenom mnozstve a uz su nahradene novym typom kde sa nedaju dat usporne xxxl naplne).
preto ju asi firma nemieni dalej podporovat lebo dnes sa zaraba na naplnach.
SKODA - inac Linux s nou pracuje takze asi ovladac by nemal byt problem ide akurat o marketing firmy koli ziskom. ja som ju zohnal ako vystavny kus v dobrej cene koli tym nakladom na tlac - mal som HP multifunkciu a mozem povedat ze spotreba atramentu je tak 10-15x mensia


Jarous1
Droid
Příspěvky: 1567
Registrován: čtv 09. čer 2011 15:53:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od Jarous1 » úte 04. zář 2012 16:51:55

Ajaj, to fakt nevypadá dobře :(

Ještě mne ale napadlo, nemohl by být i nějaký problém v routeru ? Máš v něm poslední firmware ? Jestli třeba není nějaký problém přímo v jeho print serveru...

Ale asi se tu snažíme zbytečně, když sám EPSON k tomu napsal tohle... I když, nějak mi uniká potřeba té "Android podpory", podle mne s tím nemá až tolik společného. Přeci se čímkoli bezdrátově připojím k tomu routeru a pak je už jen na něm jak si ta připojená zařízení sám obslouží. Navenek se to pak chová jako "tiskárna", a je jedno jaká je k tomu ve skutečnosti připojená. Teoreticky, podle mých chabých odhadů, tak dopodrobna téhle oblasti nerozumím :D
Naposledy upravil(a) Jarous1 dne úte 04. zář 2012 16:55:57, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

Logistik
Androiďák!
Příspěvky: 369
Registrován: stř 15. pro 2010 22:47:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S21 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Samsung Galaxy Tab S6
Bydliště: Košice SR

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od Logistik » úte 04. zář 2012 16:55:11

routeri chyba nie je - pripajam sa cez neho z notebokou s roznymi OS, ak by bola chyba tak mi program tuto tlaciaren vobec nedetekuje - chyba je v Epsone -)


Jarous1
Droid
Příspěvky: 1567
Registrován: čtv 09. čer 2011 15:53:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od Jarous1 » úte 04. zář 2012 17:04:43

O.K., tímhle to asi ukončíme, no :( Je mi líto...

Uživatelský avatar

Logistik
Androiďák!
Příspěvky: 369
Registrován: stř 15. pro 2010 22:47:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S21 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Samsung Galaxy Tab S6
Bydliště: Košice SR

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od Logistik » úte 04. zář 2012 19:08:16

Este sa chcem opytat - v spodnej casti tabletu je tlacitko RESET - robi sa nim restart systemu pri zamrznuti alebo kompletny HR reset? nerad by som si nieco omylom zmazal a tablet mam prvy krat tak neviem.
V poslednom case sa mi znizila hlasitost tabletu, pricom vsetko mam nastavene naplno (AUDIOMANAGER) najme systemove zvuky dotykov plochy skoro vobec nepocut a znizila sa aj hlasitost filmov.
Vie niekto poradit co to moze byt. Nejaka aplykacia to asi nerobi lebo medzi spozorovanim znizenia hlasitosti som nic nedoinstalovaval


peterko
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 19. srp 2012 19:12:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lg optimus 2x
Tablet: acer iconia a700

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od peterko » ned 07. říj 2012 9:43:39

ahojte vsetci, chcem sa podelit o skusenost s aktualizaciou na JB 4.1.1,,A700 JB Full ROM AV051_1.028.00_EMEA_DE RV09RC02,,ina lokalizacia pre nasu oblast nebola a chcel som to vyskusat,tak za prve nie je tam cestina ani slovencina, ja som instaloval celu rom a zmazal som si CWM Recovery,nastane problem ak sa chcete vratit k povodnej rom, lebo odblokovat bootloader sa da, ale dalej uz nic, nefunguje root ani CWM, a tym padom som si brickol tablet,inak slape to celkom slusne,mozete to vidiet aj na youtube,,,,takze to neskusajte,,chcem vyriesit problem, ale zatial nic nie je na odblokovanie JB,,pozeral som na neakom nemeskom fore a tam maju ten isty problem, stiahol som aj rom ktora ma vsebe root, ale nepusti ma bootloader do instalacie,inac ak uz mate neake poznatky pomozte chalani, zatial caute.


peterko
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 19. srp 2012 19:12:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lg optimus 2x
Tablet: acer iconia a700

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od peterko » ned 07. říj 2012 15:52:43

takze pani a damy vyriesil som situaciu, pomohli mi bratia rusi, oni pisu v preklade ze,,
Na firmware 4.1.1 staré kombinácie nefungujú. Nájdené len jedna kombinácia-rekaveri. V továrni rekaveri majú možnosť Wipe a Flash karta.
Kombinácie klávesov pre vstup rekaveri:
S JB dôjde k zmene na A701
Boot do recovery:
- Stlačte tlačidlo [VOL-] + [napájania]
- Akonáhle tabliet vibroval, pustiť [moc] a udržať [vol-].
- Teraz tabliet vibruje druhýkrát, pustil [voľ-] a stlačte tlačidlo [VOL +] rýchly
- Akonáhle text, ktorý sa zobrazí na obrazovke ("loading recovery kernel image"), pustil [obj +].

tento sposob mi nefungoval, ale pouzil som to iste ale opacne,
- Stlačte tlačidlo [VOL+] + [pover]
- Akonáhle tabliet vibroval, pustiť [power] a udržať [vol+].
- Teraz tabliet vibruje druhýkrát, pustil [VOL+] a stlačte tlačidlo [VOL -] rýchly
- Akonáhle text, ktorý sa zobrazí na obrazovke ("loading recovery kernel image"), je to skoro ako CWM Recovery, dal som WIPE Data a instal ROM co som mal na sdcard, to je vsetko priatelia, a prv nez nieco spravite,najprv rozmyslajte.

Uživatelský avatar

Logistik
Androiďák!
Příspěvky: 369
Registrován: stř 15. pro 2010 22:47:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S21 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Samsung Galaxy Tab S6
Bydliště: Košice SR

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od Logistik » stř 10. říj 2012 9:45:23

Vcera mi dosla oficialna OTA aktualizacia na 4.1.1 Nainstaloval som ale nie som spokojny.
Po instalcii sa zaktualizovali vsetky aplikacie z Marketu a od ACER. Bohuzial nastal velky problem s pristupom na ulozene filmy a obrazky na SD karte cez Galeriu. pri vybrani filmu tabet stale mrzol a nic neslo spustit. skusil som priamo cez suboroveho manazera tu sa to darilo lepsie ale nie stale isli filmy spustit. Pouzivam MX player.
MX player, ktory pracoval v predch verzii nadherne teraz nepozna vobec SD kartu - neda sa v ponuke ulozista filmov vobec nefiguruje takze s SD kartov sa vobec nezosynronizuje a filmy na nej musite spustat cez suborovy manazer.
Po nainstalovani nesiel vobec fotoaparat ani kamera - asi po 3 restartoch sa to rozbehlo.
Je problem so zvukom - raz ide pekne hlasno inokedy uplne potichu aj ked je nastavenie na MAX. Niekedy nejde vobec zvuk pri dotyku obrazovky a ani nevibruje. Inokedy ide uplne hlasno a nasledne sa stisi ze skoro nepocut, pritom nerobim ziadne zmeny v nastaveniach.
Zatial som zistil len tieto problemy lebo som tablet po OTA aktualizaci rozbehal asi okolo polnoci.
Prosim piste postrehy a pripadne ako problemy s OTA 4.1.1 riesit


Pit
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: pon 08. čer 2009 20:49:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire S
Tablet: Acer Iconia A500
Rom: Endymion V3.4

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od Pit » stř 17. říj 2012 20:00:37

K těm tiskárnám: bez větších problémů tisknu ze všech android zařízení - vč. mobilů - přes Google Cloud Print. Vyzkoušejte.

Uživatelský avatar

Logistik
Androiďák!
Příspěvky: 369
Registrován: stř 15. pro 2010 22:47:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S21 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Samsung Galaxy Tab S6
Bydliště: Košice SR

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od Logistik » pát 19. říj 2012 18:29:03

Takze nainstaloval som si Google Cloud Print a najnovsie Chrome. Cez tablet sa mi tlac nepodarilo rozchodit lebo nedokazal rozoznat pripojenu tlaciaren. Aplikaciu Google Cloud Print som si nainstaloval aj do noteboku s Win a vyskusal znova, ak som mal zapnute chrome a bol prihlaseny tak mi tablet uz dokazal nacitat moju tlaciaren a subor vytlacit. Pri vypnutom noteboku to nejde.
Ale aspon sa podarilo problem trocha posunut. Mozno robim nieco zle neviem.


peterko
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 19. srp 2012 19:12:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lg optimus 2x
Tablet: acer iconia a700

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od peterko » stř 31. říj 2012 17:39:21

caute vsetci, potreboval by som pomoct, spravil som aktualizaciu na JB 4.1.1 a zanikol mi root z ICS, hladal som nieco na obnovu, ale nemozem nic najst, ozvite sa niekto, dik.


nalim7
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: pon 26. bře 2012 17:08:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC EVO 3D CM JB+ROOT
Tablet: Acer A700 GEN1 JB
Rom: 4.1.2

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od nalim7 » ned 04. lis 2012 16:52:24

Root JB - pouzil jsem toto:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1961149
Stažený soubor flashnout (instal zip) přes CWM recovery.
Pozor: hlavně provádět root starym způsobem pro ICS. Hrozí BRICK.

Nedostal jste se nekdo k full ROM JB pro nase WW_GEN1?Melo by to mít přes 300MB.Ostatni jazykove mutace je uz maji nebo A701 ji tusim pro WW_GEN1 má taky.


santiny
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 01. bře 2012 21:15:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Ericsson Live with Walkman
Tablet: Asus TF 300

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od santiny » ned 11. lis 2012 12:04:20

Kdybych si k Iconii pořídil http://interlink.tsbohemia.cz/acer-capa ... 41551.html existuje pak nějaká aplikace, která by fungovala jako ty pro S pen na Galaxy Note? Stačilo by mi kdyby uměla převádět text psanej tím stylusem na normální text ve wordu nebo nějakým takovým programu..


peterko
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 19. srp 2012 19:12:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lg optimus 2x
Tablet: acer iconia a700

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od peterko » úte 13. lis 2012 21:16:37

nalim7, prosim ta napis presny postup root-u , mne sa to neako nedary, mam verziu 4.1.1 , je tam uz odblokovany bootloader a mam nainstalovany CWM, ale nedostanem sa do neho, asi ze nemam root, nerozumiem tomu, skusil som to cez kombo mod, vypise mi install aborted, zacinam bit na toto slovko alergicky, inak acer ponukol romky na stiahnutie ,,,http://support.acer.com/product/default ... delId=4318 ,,,vopred dik


nalim7
Nové Androidě
Příspěvky: 11
Registrován: pon 26. bře 2012 17:08:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC EVO 3D CM JB+ROOT
Tablet: Acer A700 GEN1 JB
Rom: 4.1.2

Re: Acer Iconia A700

Příspěvek od nalim7 » pát 16. lis 2012 23:48:12

Promin za zpozdeni,chvili jsem tu nebyl.Ja jsem pouze stahl zip a pres recovery, standadne..install zip jsem nainstaloval root JB. Pokud Ti to nejde,stahni znovu soubor a zkus to znovu.Rekl bych,ze bude spis "nakoplej" ten zip soubor.
Mozna uplne nerozumim otazce.Do CWM recovery se dostanes nebo ne?Docela me to potrapilo,takze rad poradim.Paradoxne nejtezsi bylo po nahrani CWM recovery se do nej dostat.Po nahrani nove rom se zamkne bootloader,to se odemyka stejne jako ICS.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1710755
Pak nahrat recovery pres fastboot
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1791165
Pak jsem uvizl.Nasel jsem ale tento prikaz..a tablet KONECNE nabootoval do recovery.
fastboot flash recovery recovery.img
Pak uz jen instalovat ten JB root zip.

Ja mam ted chvilku romku CM a nestezuju si. IconiaN je taky dobrá,ale nemá češtinu.Uvidime,co se objevi.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host