Ostatní tabletyGoclever tab I79

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
tron02
Nové Androidě

Goclever tab I79

Příspěvek od tron02 » pon 13. srp 2012 14:42:13

Víte někdo jak zrychlit tento tablet? nebo vylepšit dotekovou odezvu , či naflashovat custom firmware pište zde.
Phone: G1 black - root / SGS / SGS II / SGS III White

Autor tohoto vlákna
tron02
Nové Androidě

Re: Goclever tab I79

Příspěvek od tron02 » úte 14. srp 2012 16:13:18

Takže jsem psal na servis goclever proč tablet není v nabídce produktů a jaký hardware tablet obsahuje, bylo mi odepsáno že tablet byl vyroben pro Globus nic víc mi nenapsali.Tak aspoň aplikací informace o hardware už nevím přesný název mi vypsalo toto M7206 _ Infotmic X210 Android 2.3

Označení M7206 může obsahovat různý hardware takže pomocí návodu na flash tabletu s custom firmware I71 pro M7206 to pro jistotu zkoušet nebudu.
Kdo ví co je uvnitř jinak? Jaký rozdíl je mezi I71 / I79 ?

Autor tohoto vlákna
tron02
Nové Androidě

Příspěvek od tron02 » čtv 16. srp 2012 16:00:15

Takže si odpovím sám, dle mého názoru jsou I71 a I79 hardwarowě identické , root mi apk gingerbreak nešel provést tak jsem se rozhodl naflashovat bez zálohy stávajícího firmware custom rom určený pro tablet I71. tedy model M7206 výrobce je čína výrobce Infotmic vím s jistotou že I79 a I71 májí označní M7206.
Na těchto stránkách se musíte registrovat pro stažení custom rom.
Návody a Firmwre zde : http://www.techknow.t0xic.nl/forum/inde ... board=47.0
video : http://www.youtube.com/watch?v=kfar3olk7hQ

No a jak mi to šlo , jako první jsem zkusil TKT Pre Alpha 3.2 android naskočil , systém překvapivě rychlí ale tablet si po vypnutí resetoval všechno nastavení do továrního nastavení a navíc při nakouknutí do nastavení/úložiště mě zamrazilo pro systém mi ukazovalo 0,0 mb, takže jsem se dočetl že se může jednat o brick vnitřní paměti, samozřejmě se dá udělat unbrick vše je popsáno na výše uvedené adrese , ale nakonec jsem našel jiný způsob : naflashovat přes rom 3.2 verzi TKT Pre Alpha 3. při flashování mi tablet napsal že je briklí a že chce nahodit zálohu origo rom, tu jsem však neměl takže znovu TKT Pre Alpha 3.2 po naskočení systému jsem si oddechl tablet naběhl úložiště v pořádku už žádný další reset do továrního nastavení a ta rychlost odezva doteku ůžasné.
Ještě jsem chvilku pročítal forum a přišel jsem na poslední custom rom TKT4 takže jsem falshnul nový vzhled volná ram rychlost spokojenost.
Je dobrý zaměnit soubor uImage ve všech custom rom za uImage z Rooted_base_f-w ( orig firmware asi I71 ) jinak vám verze 4 nenabootuje a u verze 3.2 vám nebude ukazovat baterie.
Vše naleznete zde : http://www.techknow.t0xic.nl
nebo na google po zadání M7206 custom firmware
Doporučuji nejprve nahodit verzi TKT 3 a pak 3.2 nebo 4 u 4 je jiný launcher podobný androidu 4.0 hololauncher.

moucha001
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: samsung Y
Tablet: GoClever TAB I79

Příspěvek od moucha001 » úte 23. říj 2012 20:11:24

Ahoj
Prosím nebyla by možnost popisu v češtině,v tý anglině plavu,jinak s tím originál rom je to pomalé ve všem,dík za jakokoli radu

Jan Vogl
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Huawey
Tablet: Evolve Infinity, Formuler F4 turbo, Huawey tablet,

Příspěvek od Jan Vogl » úte 15. led 2013 13:55:26

Aha tak to je možná ten problém, s tím tabletem nemám zkušenost hledej v diskuzích.

Tady máš něco:
tron02 píše:Takže si odpovím sám, dle mého názoru jsou I71 a I79 hardwarowě identické , root mi apk gingerbreak nešel provést tak jsem se rozhodl naflashovat bez zálohy stávajícího firmware custom rom určený pro tablet I71. tedy model M7206 výrobce je čína výrobce Infotmic vím s jistotou že I79 a I71 májí označní M7206.
Na těchto stránkách se musíte registrovat pro stažení custom rom.
Návody a Firmwre zde : http://www.techknow.t0xic.nl/forum/inde ... board=47.0
video : http://www.youtube.com/watch?v=kfar3olk7hQ

No a jak mi to šlo , jako první jsem zkusil TKT Pre Alpha 3.2 android naskočil , systém překvapivě rychlí ale tablet si po vypnutí resetoval všechno nastavení do továrního nastavení a navíc při nakouknutí do nastavení/úložiště mě zamrazilo pro systém mi ukazovalo 0,0 mb, takže jsem se dočetl že se může jednat o brick vnitřní paměti, samozřejmě se dá udělat unbrick vše je popsáno na výše uvedené adrese , ale nakonec jsem našel jiný způsob : naflashovat přes rom 3.2 verzi TKT Pre Alpha 3. při flashování mi tablet napsal že je briklí a že chce nahodit zálohu origo rom, tu jsem však neměl takže znovu TKT Pre Alpha 3.2 po naskočení systému jsem si oddechl tablet naběhl úložiště v pořádku už žádný další reset do továrního nastavení a ta rychlost odezva doteku ůžasné.
Ještě jsem chvilku pročítal forum a přišel jsem na poslední custom rom TKT4 takže jsem falshnul nový vzhled volná ram rychlost spokojenost.
Je dobrý zaměnit soubor uImage ve všech custom rom za uImage z Rooted_base_f-w ( orig firmware asi I71 ) jinak vám verze 4 nenabootuje a u verze 3.2 vám nebude ukazovat baterie.
Vše naleznete zde : http://www.techknow.t0xic.nl
nebo na google po zadání M7206 custom firmware
Doporučuji nejprve nahodit verzi TKT 3 a pak 3.2 nebo 4 u 4 je jiný launcher podobný androidu 4.0 hololauncher.

ozpf
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: sonyericson

Příspěvek od ozpf » sob 26. led 2013 19:07:38

Prosím o radu či pomoc - potřeboval bych k TAB I79 připojit modem od T-mobile Huawei E3131. V návodu k tab jsou uvedeny pouze 3 podporované modemy, tento mezi nimi není. Nemá někdo zkušenosti, jak zprovoznit jiný modem? Díky za info.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety“