Ostatní tabletyACER Iconia Tab A700, 10"

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Logistik
Androiďák!
Příspěvky: 369
Registrován: stř 15. pro 2010 22:47:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S21 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Samsung Galaxy Tab S6
Bydliště: Košice SR

ACER Iconia Tab A700, 10"

Příspěvek od Logistik » pon 27. srp 2012 17:41:34

Kupil som si tento tablet ACER Iconia Tab A700, 10" s ICS 4.0.4 a mam jeden problem. Nevadi mi ze v nom nie je nainstalovana slovencina - len cestina (hoc by to nevadilo) ale vadi mi ze jazyk klavesnice sa da nastavit len ČEŠTINA a potom nejde pisat diakritiku po slovensky (napr mekcene na l a pod)
Na mobile mam zakupenu klavesnicu SwiftKey 3 Keyboard kde sa da stiahnut jazyk ale rad by som na tablete vyuzil nejku free aby som nemusel 2x platit.
Vie niekto poradit ako do tabletu dostat slovencinu alebo free klavesnicu co ju ma?





Jarous1
Droid
Příspěvky: 1567
Registrován: čtv 09. čer 2011 15:53:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Re: ACER Iconia Tab A700, 10"

Příspěvek od Jarous1 » pon 27. srp 2012 17:59:44

Bych řekl, že pokud výrobce té SwiftKey nemá licenci omezenou jen na jedno konkrétní zařízení, tak si ji s klidem můžeš nainstalovat na kolik telefonů/tabletů chceš ;) Licence bývá, až na pár výjimek jako jsou navigační aplikace apod., vázána jen na účet Google, takže...
Prostě se zkus z toho tabletu podívat do Google Play na tu klávesnici a zjistit jestli za ní chce opět zaplatit nebo dovolí její instalaci.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Logistik
Androiďák!
Příspěvky: 369
Registrován: stř 15. pro 2010 22:47:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S21 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Samsung Galaxy Tab S6
Bydliště: Košice SR

Re: ACER Iconia Tab A700, 10"

Příspěvek od Logistik » pon 27. srp 2012 18:22:59

Dia radu skusal som rozne SK balicky pre android ale ani jeden nefungoval tak som vyskusal tvoje riesenie - islo nainstalovat ale je optimalizovana len pre MB takze na tablete to nie je ono ale diakritika je OK tak zatial necham tak. Zaktualizujem na verziu Tab ak mi to nepojde dobre takto (Velmi male tlacitka) Bohuzial ta sa musi platit znova

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Logistik
Androiďák!
Příspěvky: 369
Registrován: stř 15. pro 2010 22:47:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S21 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Samsung Galaxy Tab S6
Bydliště: Košice SR

Re: ACER Iconia Tab A700, 10"

Příspěvek od Logistik » pon 27. srp 2012 19:17:47

este sa chcem opytat - v tablete mam 32 GB kartu - je pripojena ale vsetky aplikacie ktore su nainstalovane a ktore som aj nainstaloval sa na nu nedaju premiestnit - ponuka nie je k dispozicii a su ulozene na internej pameti.
Ako to docielit alebo je to u tabletu vobec mozne?


peterko
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 19. srp 2012 19:12:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lg optimus 2x
Tablet: acer iconia a700

Re: ACER Iconia Tab A700, 10"

Příspěvek od peterko » úte 28. srp 2012 17:30:39

ja sa chcem opitat, ide ti aktualizacia rom, aku mas verziu rom, co sa tyka klavesnice, SWIFTKEY 3 TAB, je dobra,a este, naco si zakladal nove vlakno,cauko,vela zdaru.


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Logistik
Androiďák!
Příspěvky: 369
Registrován: stř 15. pro 2010 22:47:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S21 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S8
Tablet: Samsung Galaxy Tab S6
Bydliště: Košice SR

Re: ACER Iconia Tab A700, 10"

Příspěvek od Logistik » úte 28. srp 2012 18:01:19

ja som ho kupoval vcera takze na prve dve otazky neviem odpovedat a dobuducnosti budem robit len original OTA aktualizacie co sa tyka klavesnice SWIFTKEY 3 TAB dal som trial verziu v emailoch, internete ... ide OK ale v predinstalovanom POLARIS OFFICE si robi co chce nieco napises a na silu ti to upavi aj ked mam nastaveny medzernik ako medzernik a nie doplnenie, ked nieco chces zmazat tak to nejde a namiesto toho tam dohadzuje rozne vyrazy slova... zmaze az keddlho drzis siplu v lavo (mazanie znaku) potom ale uz nahadzhuje pri pisani nezmyselne vyrazy.
Ze tu je vlakno na ACER Icona tabs 700 som nenasiel, pre istotu som dal tuto otazku ale upresnene svyjdrenim servisu aj do vlakna pre OS Android

Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host