Ostatní tabletyMaxell Maxtab C8

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Polas123
Nové Androidě

Maxell Maxtab C8

Příspěvek od Polas123 » sob 08. zář 2012 12:46:32

Dobrý den, měl bych jeden dotaz.

Koupil jsem si tento tablet, i když jsem věděl, že nemá 3G, ale dostal se mi do ruky modem od Huawei.

Myslíte, že je možné, aby modem nějak fungoval? Když to zapojím, tak se objeví na liště poškozená karta SD.

Děkuji za odpověď.

mano8
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: LG G3 32G D855 - V21a

Re: Maxell Maxtab C8

Příspěvek od mano8 » stř 19. zář 2012 21:18:59

ahoj,
ja mam tiez maxtab C8 s android 4 :)
ak myslis ten huawei modem od orange, tak ten nesiel ani mne... (drivery a podpora)
a tipujem ze pokial to nerootnes tak sa s takymito vecami ani nepohnes, musel by si totizto dodatocne instalovat ovladace zariadeni... a takisto bohvie ci vôbec su daake..
mna skôr trapi pripojenie klavesnicoveho setu s mysou do USB, to nevezme...
skusal si zapojit do USB aj HUB ? nevies ci funguje ?

co sa tyka 3G tak ja to riesim wifi threadingom z telefonu... :) popripade skus este USB threading z telefonu do tabletu... :) mozno nacita aj ethernet..
takisto na tablete funguje wifi threading, aj ked nieje priamo v nastaveniach, stiahni si appku a bezi to, mam to odskusane...
namiesto google market som pouzil apptoide market :)
a este jedna vychytavka, ak pripajas zariadenie s dvoma uloznymi prietsormi - "napriklad: kameru s internou pametou + SD" a nacita len internu pamet, tak vojdi do nastaveni, daj odpojit externu SD - (odpoji pamet kamery) a ked das znovu pripojit tak uz nacita SD kartu kamery :) (teda ako priklad...)
a ak hladas alternativny launcher, tak skus "Launcher Pro" mne funguje skvele :)

som rad ze konecne tiez niekto ma tento tablet, pretoze je to za tie prachy vskutku dobre HW vybavena hracka :) (zaklincovali to nepodporovanim google play, ale kto umi ten umi :))))) )
LG G3 32G (D855) - rom 6.0 V30c
SONY Xperia S - LT26i - ROM: 5.1.1 r4
LG P500 => OC 748MHz - ROM: 9.0.0-HEPHAPPY-p500-unofi (ICE 4.0.4)

samsung24
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: htc oneV
Tablet: maxell maxtab c8

Příspěvek od samsung24 » pát 23. lis 2012 9:03:07

ahoj prosím tě o radu.
Koupil jsem si tento tablet a nemá google play market. ty píšeš že jsi to asi nějak dokázal obejít. moc Prosím o radu jak. Jiné markety se totiž nedají s googlem srovnat.

jinak je tam android 4 ram 1gb ....

díky email. samsung24@email.cz

Ralph1981
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: samsung S5800

Příspěvek od Ralph1981 » stř 19. pro 2012 20:19:55

Ahoj
zaujala mě verze androidu, chtěl bych se zeptat kde se dá stáhnout a jakým spůsobem jí tam dostat.
Děkuji za odpověď

Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety“