Ostatní tabletyInvisible shiel pro Samsung Galaxy Tab 7.0 na Ainol Fire

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
StSv
Robot
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI3 iPhone 5S nebo SGS3 podle nálady

Invisible shiel pro Samsung Galaxy Tab 7.0 na Ainol Fire

Příspěvek od StSv » čtv 13. zář 2012 16:23:20

Zdravím, zaprvé doufám, že zakládám topic ve správném fóru, kdyžtak mě přesunťe do fóra Ainolu.

Rád bych sehnal Invisible Shield (alespoň na display) na Ainol Novo 7 Fire, ale ta zřejmě neexistuje. Tak mě napadlo, kouknout se po nějaké folii co pasuje na jiný tablet, ale na stejný display. Zatím mi nejvíc sedí ta folie pro Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus.

Na ceně nezáleží
Ne, skutečně nechci poradit žádnou jinou fantastickou folii, invisible shield je podle mě a podle mraků videí a recenzí prostě the best, navíc má záruku na celej život takže oddělám, vyfotím, pošlou novou...

Tomáš Kubec
Moderátor
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base
Kontaktovat uživatele:

Re: Invisible shiel pro Samsung Galaxy Tab 7.0 na Ainol Fire

Příspěvek od Tomáš Kubec » čtv 13. zář 2012 18:07:35

No, the best rozhodně není a už vůbec ne na displej. Ještě tak na tělo, jelikož je taková gumová, tak po ní nekloužou prsty zrovna ideálně. Časem také žloutne. A ta záruka je na to, že do ní neuděláš díru, to ale prakticky do žádné při běžném používání.

Berto jen jako můj vlastní názor a zkušenost. v žádné případě ti to nechci rozmlouvat.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play

Autor tohoto vlákna
StSv
Robot

Příspěvek od StSv » pát 14. zář 2012 10:22:35

No, tak jinak - jinou nechci, protože jsem vyhrál (příbuzný vyhrál) invisible shield a mám možnost mít ji za 150, takže za 150 překousnu jak žloutnutí, tak klouzání, lepší než screenshield za dvoj-trojnásobek...

Ale rozhodně dík za názor. O podobných jsem taky hodně přemýšlel, hlavně teda o tom screenshieldu, protože dělá i pro Ainoly, ale zase ho vyráběj češi... :D (nic proti čechům, ale vím, že z ameriky to je (většinou) kvalitnější ;)

Tomáš Kubec
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomáš Kubec » pát 14. zář 2012 10:32:25

ani nejde o to jestli jsou to amíci či češi. ta česká tu je prakticky jen řezaná. u obou výrobců je stejná gumovost a nevhodnost na displej.
Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play

Autor tohoto vlákna
StSv
Robot

Příspěvek od StSv » pát 14. zář 2012 16:18:12

Tak co bys doporučil ? Když to bude ne uplně drahé... také jsem přemýšlel o nonamkách... takový 3-4 noname folie za 2 dollary - oddělám, nalepím novou...

Tomáš Kubec
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomáš Kubec » pát 14. zář 2012 19:25:34

jj raději noname, na displej jsou vhodnější tvrdší folie než tyto gumové

Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety“