Ostatní tabletyGoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Odpovědět

tabletka
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: pon 19. lis 2012 14:28:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GoClever Tab

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od tabletka » pon 10. pro 2012 10:01:32

Tak po nejakom mesiaci používania a po asi 30tich nainštalovaných aplikáciách mi tablet teraz dva krát len tak vypol, pri nabitej baterke. Je to zlým HW? Je to nestabilitou SW? Ťažko povedať. Zatiaľ ho neplánujem reklamovať. Pochybujem, že by som zohnal podobný tablet za podobnú cenu a zaručene neporuchový :DD





Holydiver
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 10. pro 2012 12:28:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Arc S
Tablet: GoClever T76GPS

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od Holydiver » pon 10. pro 2012 12:38:40

Zdravím uživatele GoClever T76GPS/TV
Chci se vyjádřit k problému odpojování WIFI.
Po aktualizaci SW se nic nezměnilo. Ale prozatímní řešení je toto: na marketu si stáhněte program "REGPON wifi KeepAlive". V nastavení zaškrtněte obě políčka, dejte to do whitelistu (pokud máte nainstalovaný nějaký RAM cleaner). Od té doby mám pokoj a wifi stále připojená (i po zhasnutí displeje)!! Samozřejmostí je nastavení v tabletu "připojeno vždy". Testováno 5 dní - ani jedno odpojení!! Wifi používám stále.
Good luck. :-)

Holydiver


vyhulenahlavicka
Stálý androiďák
Příspěvky: 90
Registrován: sob 24. lis 2012 17:48:35
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: vodafone 845 sek750i
Tablet: goclever tab t 76gpstv

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od vyhulenahlavicka » čtv 13. pro 2012 1:27:29

Jen malý postřeh po instalaci regpon wifi keepalive cca před deseti dny se mi tablet ani jednou samočiňě nerestartoval a i wdgety zatim držej vypadá to tedy že všechny problémy měly co dočiňění s nestabilitou wifi jak jsem již popsal někde výše na fóru. Také jsem po druhé instalaci posledního upgradu nemusel doinstalovavat dvb-t a driving record apk na mireo kašlu jsem jedině rád že ta apka se nenainstalovala první instalaci sem provedl přes neofiko dočasnou cwm recovery postovanou výše ve vláknu provedl pred instalací komplet nand zálohu updatoval jsem bez wipe instalace přes neofiko recowery proběhla správně ale podezřele rychle po suštění systému jsem doinstaloval zmizelé apk driving record a sample dvb-t jelikož wigety mizely a wifi byla po vypnuti lcd vždy odpojena provedl jsem znovu update stejným balíčkem tentokrát pres ofiko android recowery (volume down power stisknot a podržet současně) při vypnutém tabletu...po teto instalaci sem nemusel nic doinstalovavat apky zůstaly funkční a mireo uplně zmizelo což je paráda a i herní a navigační apky zústaly funkční samozřejmě jse delal bez wipe s balíčkem pojmenovanym update.zip
Pokud zip přejmenujeme na cokoliv jiného wipe proběhne automaticky teoreticky moho byt některý chyby popisovane uživately po upgradu zapříčiňenyý nechtěnym přejmenovánim nebo i nepřejmenovanim onoho balíčku po některejch upgradech pro muj starší android bylo taky nekdy nutny po instalaci ještě v recowery udělat znovu vipe data a wipe cache před prvním bootem novýho systému..


tabletka
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: pon 19. lis 2012 14:28:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GoClever Tab

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od tabletka » stř 19. pro 2012 0:26:22

Tento tablet často používam v aute. Napadlo mi, že by sa mi k nemu hodila cúvacia kamera. Ako začínajúci "androiďák" hľadal som na nete možnosti. Klasické cúvacie kamery sa pripájajú cez cinch, takže toto zrejme odpadá. No našiel som aj nejaké modely s wifi, len neviem ako by to fungovalo. Klasika je, že po zaradení spiatočky sa spustí kamera a začne vysielať obraz. Neporadil by niekto skúsenejší ako na to? Wifi pripojenie nie je podmienka, hlavne nech to funguje :shifty:


iPerr97
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 24. pro 2012 15:29:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Pocket a Samsung Galaxy S 3

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od iPerr97 » pon 24. pro 2012 15:35:31

[quote="amdati"]to fan-ny:

Prosim dal bys tuto novou aktualizaci na nějakou českou stránku?? např. ulož.to[url] 4shared.com[url]
Když kliknu na ofic. odkaz tak mi to napíše :

Not Found

The requested URL /serwis/tab/T76GPS_TV_1012.zip was not found on this server.
Apache/2.2.16 Server at download.goclever.net Port 80

Prosim odpověz!



fan-ny
Androiďák!
Příspěvky: 477
Registrován: pát 26. lis 2010 9:40:21
Reputace: 21
Typ mobilu / ROM: TP-25
Bydliště: O-va!!!

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od fan-ny » stř 26. pro 2012 3:40:44

Pokud je ta prosba na mne tak bohuzel soubor nemam. GoClever sem ve 14ti denni lhute vratil.
Ja postupne zkousel jeste http://www.servatech.cz/navody/manu%e1l ... ond%20MID/ a
nakonec jsem si nechal Ferguson S3. Ma z nich nejsolidnejsi konstrukci vstup pro ext. ant., vice ram, asi o 10dB lepsi WiFi, TV tuner je o dost citlivejsi, i GPS se mi v rychlosti, kdyz jsem je mel vedle sebe rychleji fixovalo(GPS Status). Ten SymphonySecondMid na tom je asi tak stejne to ale srovnavam dle odzkouseni, - vedle sebe nebyly(jen T76 a S3). Tuner na stejnem miste stejne kanaly se zasunutou antenou GoClever musel mit antenu vytazenou.
Jo a batt.(pisou 3500) ale pro mne je dulezitejsi vydrz o 30 min. delsi na DVB-T, navi nebo stream jsem nezkousel.
:help: - :potreseni: - :thumbup: - Tak ho pouzij... - :palec:


Haveja
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pon 09. lis 2009 0:46:01
Reputace: 0

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od Haveja » stř 26. pro 2012 17:45:16

chtel bych se zeptat, jestli maji teletex?


tabletka
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: pon 19. lis 2012 14:28:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GoClever Tab

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od tabletka » stř 26. pro 2012 17:47:54

Haveja píše:chtel bych se zeptat, jestli maji teletex?
GoClever určite má a ten druhý zrejme tiež.

Uživatelský avatar

amdati
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: pon 22. říj 2012 11:47:47
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: xperia mini

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od amdati » sob 29. pro 2012 12:03:43

Tak tablet jsem dal nakonec hlavně kvůli té WIFI reklamovat a také to, že se po zmáčnutí v rozíh u senzorových tlačítek začal prohýbat povrch displaye (po zmáčnutí slyšitelně cvakalo jako odlepující lepidlo pod displayem).

Reklamaci sem odeslal přímo p. Píšovi (napsat mail pro svoz do servisu a přijedou si pro něj zdarma). Reklamace trvala caa 20dnů. Oprava WIFI byla provedena prý nějakým patchem. Průhyb displaye se neřešil a bylo napsano, že se na nic nepřišlo.

Wifi po probuzení opravdu ta nějak funguje, ač bych řekl, že zrovná když tablet spí, tak se možná odpojí a po probuzení se opět připojí...nebo jsem to aspoň podle ikonky tak nějak náhodně vypozoroval....až se mi tablet dostane do ruky, snad to lépe vyzkouším.

Odkaz na firmware je zde
http://uloz.to/xsyw2yA/t76gps-tv-1115-zip


tabletka
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: pon 19. lis 2012 14:28:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GoClever Tab

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od tabletka » ned 30. pro 2012 10:44:45

tabletka píše:Tento tablet často používam v aute. Napadlo mi, že by sa mi k nemu hodila cúvacia kamera. Ako začínajúci "androiďák" hľadal som na nete možnosti. Klasické cúvacie kamery sa pripájajú cez cinch, takže toto zrejme odpadá. No našiel som aj nejaké modely s wifi, len neviem ako by to fungovalo. Klasika je, že po zaradení spiatočky sa spustí kamera a začne vysielať obraz. Neporadil by niekto skúsenejší ako na to? Wifi pripojenie nie je podmienka, hlavne nech to funguje :shifty:
Vážne nikto nevie poradiť? Nejaký funkčný "grabber" z AV cinch do USB bežiaci na Androide, alebo nejakú inú možnosť?

Uživatelský avatar

Džohny
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: sob 26. úno 2011 18:54:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor Black
Twitter: najnamez
Tablet: prestigio multipad pmp5770d

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od Džohny » ned 30. pro 2012 11:27:39

Chtel jsem ale jeste ze jsem tento tablet neobjednaval :D nesnasim kdyz mi pada wifi :D zlaty prestigio....
Huawei Honor Black 4.0.1
Prestigio Multipad pmp5770d 4.0.3


sinco
Droid
Příspěvky: 2191
Registrován: stř 03. srp 2011 20:29:04
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: S20FE 5G
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S9
Tablet: Ferguson S3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od sinco » ned 30. pro 2012 12:12:18

To fan-ny:

Vitej v klubu tabletu Ferguson S3. Dobre rozhodnuti. Take ho mam a je zde topic o tomto tabletu. Kdyz by jsi neco potreboval v necem poradit, rad ti pomohu.
Sony SmartWatch2, Pebble Time Steel-černé, Fitbit ionic, SGS7,SGS9


Ferdiik
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: úte 20. lis 2012 20:19:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia 5800
Tablet: GoClever T76GPS

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od Ferdiik » pát 04. led 2013 9:23:24

Zdar. Mám doma dva kousky T76GPS. U jednoho je wi-fi v pohodě. Při uspání se odpojí tak jak je nastaveno a při zapnutí se připojí. Druhej se po zapnutí nepřipojí. Je potřeba wi-fi vypnout a zapnout. Vysledoval jsem, že ten co funguje se hlásí stále stejnou MAC adresou, ten co nefunguje se přihlašuje vždy jinou MAC adresou. Může to prosím někdo vysledovat a napsat jak na tom je? Dík


carl0s
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 28. pro 2011 17:23:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od carl0s » pát 04. led 2013 19:00:50

Ferdiik píše:Zdar. Mám doma dva kousky T76GPS. U jednoho je wi-fi v pohodě. Při uspání se odpojí tak jak je nastaveno a při zapnutí se připojí. Druhej se po zapnutí nepřipojí. Je potřeba wi-fi vypnout a zapnout. Vysledoval jsem, že ten co funguje se hlásí stále stejnou MAC adresou, ten co nefunguje se přihlašuje vždy jinou MAC adresou. Může to prosím někdo vysledovat a napsat jak na tom je? Dík

Zdar, updatni FW. Dle pokynů výrobce. :-)

http://www.goclever.com/cz/cz/goclever_ ... tv#support
- TAB T76GPSTV_1115


tabletka
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: pon 19. lis 2012 14:28:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GoClever Tab

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od tabletka » pon 07. led 2013 16:53:24

Dnes bol zverejnený nový update 1205 - skúsil ho už niekto?


Simon
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: úte 08. led 2013 11:51:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T100S
Mobil 2 / ROM: HTC HD
Tablet: GoClever T76GPSTV
Rom: 20140102

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od Simon » úte 08. led 2013 12:05:10

Ahoj Lidi. Hlásím se coby elév tohoto fóra a nový majitel GoClever T76GPSTV. K otázce výše - bojím se cokoliv updatovat :D , protože tablet je prostý všech diskutovaných neduhů a funguje na 100%. Nicméně, jeden otazník bych přeci jen potřeboval s vaší pomocí "narovnat". U navigační aplikace, kterou používám, překáží spodní stavová lišta - zakrýva zobrazení mapy s důležitými informacemi. Existuje softík na její skrývání/aktivaci, ale funguje jen v "rootnutým" tabletu. S rootem se morduju už dva dny a zatím žádný z návodů, postupů nevedl k úspěchu. Nefunguje ani root spuštěný z aplikace nainstalované do tabletu, ani root z připojenýho PC; tam pokus vždy zamrzne na skutečnosti, že PC tablet "nevidí". Je tu někdo, komu se root povedl? Mohl bych ho tedy požádat o instruktáž, ale stylem pro opravdového blba :D .


barbados
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 03. lis 2012 21:15:47
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: nokia

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od barbados » úte 08. led 2013 15:54:45

zdar , na tvojí otázku odpověď neznám naopak bych se tě rád zeptal kde jsi tablet pořídil ?


TomasT342
Robot
Příspěvky: 758
Registrován: ned 23. pro 2012 17:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 4X

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od TomasT342 » úte 08. led 2013 16:42:00

Nejdřív bych řešil proč "PC tablet nevidí".
Máš zapnuté ladění USB?
Máš v PC ADB driver podporující tvůj HW?
Funkční postup rootu u jiného levného tabletu jsem popisoval tady http://androidforum.cz/point-of-view-mo ... ml#p491791 , můžeš ho zkusit.


Simon
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: úte 08. led 2013 11:51:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T100S
Mobil 2 / ROM: HTC HD
Tablet: GoClever T76GPSTV
Rom: 20140102

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od Simon » úte 08. led 2013 17:33:03

To barbados:
je to ze Suntech computer

Kód: Vybrat vše

http://www.suntech.cz/produkt/208112-goclever-tab-t76gpstv-7-tablet-800x480-8gb-dvb-t-android-4-0
Přišlo to obratem po objednávce, před odesláním zásilky si ještě telefonicky ověřili, zda zájem trvá. Možná se vnucuje otázka, co prodejci dělají s vrácenými kusy, zda jdou za cenu nového znova "do oběhu". Taky mě to napadlo, nicméně bych řekl, že to nebyl případ tohoto prodejce. A i kdyby, známka použití na tabletu patrná není a jak už jsem zmínil, funguje na 100%, tak že tuhle otázku nemám důvod řešit. Funguje pochopitelně v rámci svých vlastností. TV signál naladil z vysílače vzdáleného vzdušnou čarou cca 30 km (je to sice "na hraně" a záleží i na atmosferických podmínkách), GPS satelity fixuje i v podkroví, no a tolik diskutovaná wi-fi naskočí nejen po probuzení, ale i po opětovném zapnutí, pokud byla při vypínání tabletu aktivní. Z her jsem zatím zkoušel Asphalt 5 a HW se s tím popasoval se ctí ;). Tak že, za ty prachy "fůra muziky". Ale, jak už tady ve fóru bylo zmíněno, asi záleží na tom, jaký chytneš kus. Já měl v tomto případě kliku.

To TomasT342
Tome, díky za návod.
- ladění USB povolený mám,
- co je ABD driver, co to žere - nemám tušení :D
- návod, na který posíláš link, prostuduju
- snad bude použitelnej i na Win 7 64 bit


vyhulenahlavicka
Stálý androiďák
Příspěvky: 90
Registrován: sob 24. lis 2012 17:48:35
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: vodafone 845 sek750i
Tablet: goclever tab t 76gpstv

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od vyhulenahlavicka » stř 09. led 2013 0:07:10

Nový update nezkoušet pokud nemáte popisovanej bug v dotkovejch tlačítkách před tydnem ještě než ho goclever pustil ofiko do sveta sem ho stáhnul z polskýho fóra a přehodilo mi to funkce z tlačítek a znecitlivělo pravou část displeje!!!!měl sem co dělat dostat tam zpět verzi z listopadu nemít tablet rootlej a udělanou nandroid zálohu přes cwm sem v p...i minimálně do vyjítí novýho upgradu vyřešil sem po dvou dnech přepsánim utc data vydání romky v build .prop. a a přepsáním utc data v update.script v tý romce z listopadu zkrátka jsem z listopadový romky udělal romku tvářící se že je z pátýho prosince jinak bych ji zpět nedostal ...
Možnost že tablet nevidí pc je i v vadným micro usb na tabletu já osobně budu z toho důvudu reklamovat jelikož se polovina plastu na kterym jsou kontakty microusb rozsypala už po třech měsících a bez mírnýho přihnutí tech obnaženejch kontaktú taky tab nepřipijim protože zkrátka připijenej neni...nebo vadnej usb kabel zkus třeba nějakej jinej jestli máš :-)


Simon
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: úte 08. led 2013 11:51:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T100S
Mobil 2 / ROM: HTC HD
Tablet: GoClever T76GPSTV
Rom: 20140102

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od Simon » stř 09. led 2013 10:22:04

To vyhulenahlavicka:

Tablet s PC přes USB komunikuje; po připojení kabelem naskočí hláška "Zapnout úložiště USB" a v PC vidím obsah úložiští tabletu a můžu je z PC i editovat. Myslel jsem ale, že pro root z PC se toto neaktivuje. Avšak, matně vzpomínám, že jsem i zkoušel spustit root s aktivovanou funkcí "Zapnout úložiště USB" a výsledek byl stejný - aplikace pro root nahlásila neexistující cestu k tabletu.
K vyzkoušení postupu root, který popisuje TomasT342 jsem se ještě nedostal, nicméně jsem pochopil že máš taky "rootnuto". Práskneš na sebe, jak se to podařilo Tobě... :D ?

To all:
Jsem absolutní androiďácký nováček, tak že moje otázky budou možná někomu připadat stupidní, ale budiž ;) . Existuje nějaká aplikace, která dokáže jednoduše, tak aby to zvládl i blb, zálohovat/restaurovat OS tabletu jako celek? Cosi, jako vytvoření image? V marketu jsem našel jen aplikaci, pomocí který vytvořím zálohu jednotlivých aplikací, ale ne vlastního OS. Tomu, co popisuje vyhulenahlavicka, jako "cestu návratu" po neúspěšným update, ani zbla nerozumím a mám pocit, že na mě mluví mongolsky :DD .


vyhulenahlavicka
Stálý androiďák
Příspěvky: 90
Registrován: sob 24. lis 2012 17:48:35
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: vodafone 845 sek750i
Tablet: goclever tab t 76gpstv

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od vyhulenahlavicka » stř 09. led 2013 19:09:29

Pro simon
Mame bohužel hospodu plnou mongolú rusákú uzbekú a nevim čeho všeho aktuality ohledně gocleveru hledám na forum.androidcom.pl kde se píše pouze polsky tak občas nevím čí vlastně sem
Takže česky :-) : nabijeme tablet pokud možno do plnejch a stáhneme soubor http://ulozto.cz/xWRuvnS/cwmpd10-pd20-6 ... er-off-zip. Což je neofiko cwm recovery soubor umístíme na kartu nebo do paměti tab. Je to fuk...tablet vypneme a stiskneme a podržíme tlačítko snížení hlasitosti a tlačítko power neboli česky zapnout vypnout tablet tlačítko téže podržíme stisknuté objeví se logo goclever jako při zapnutí tabletu poté animace androidího robota kterému se točej blbosti v břiše nakonec zústane obrazovka na vykuchanym ležícim androidimu robotovi s vykřičníkem .uvolnit stisk tlačítka power a poté tlačítka volume(pro nezkušeného nováčka androiďáka múže logo androida s vykřičníkem znamenat šok a kdoví co poté překotně stiskne věřte píšu z vlastní zkušenosti:-) )
Pokud jsme na obrazovce ležícího androida s vykřičňíkem stiskneme ještě jednou volume down a jsme v nabídce origo recovery od výrobce ( volume down múžeme stisknout i pokud nám tablet uvolnêním tlačitek skočil rovnou do nabídky recovery od vyrobce ale pouze se v nabidce posuneme :-) )
V nabídce vybereme posunem dolú který provádíme. Mačkáním onoho tlačítka volume down vybereme nabídku aply update from nandbla bla teď nevim :-) pokud jsme umístily vyse staženou recovery do paměti tabletu vastnê na sd kartu n ne na ext sd..... výběr povrdíme stiskem tl volume up rozuměj tlačítka zvýšit hlasitost.
Pohybem v oběvivší se nabídce kterou provádíme tisknutím výše popsaných tlačítekoznačíme vyse zmíněnou a staženou recovery označíme a potvrdíme tl. Zvýšení hlasitosti proběhne update a zároveň spuštěnì cwm recovery kdese již pohybujeme v nabídce tisknutím tlačítek volme up a dawn a potvrzujeme tlačítkem power ..
Vybereme potvrdíme z nabídky backup bla bla a rozbalí se nabidka kam a jakej typ backupu provádíme totéž s restore systému je vtéto nabídce...pro kompletní zálohu vybereme a potvrdíme možnost backup nebo backup to external... podle toho kam chceme zálohovat systém amozřejmě je lepší vybrat možnost backup to external.. z dúvodu úspory místa v paměti ale i možnosti fyzicky celej vytvorenej backup vytáhnout z tabletu . Provede se záloha po ujištění že toto opravdu chcete provést to potvrdíme volbou yes :-)
Root
Root provedeme stažením a rozbalením tohoto


vyhulenahlavicka
Stálý androiďák
Příspěvky: 90
Registrován: sob 24. lis 2012 17:48:35
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: vodafone 845 sek750i
Tablet: goclever tab t 76gpstv

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od vyhulenahlavicka » stř 09. led 2013 21:16:39

stažením tohoto http://ulozto.cz/xqutSLg/004-root-script-rar stáhneme do pc rozbalíme na disc c: pro mě nejlépe na plochu ....připojíme zapnutý tablet a netiskneme zapnout úložištê usb (musíme mít v možnostech pro vývojáře v nastavení zatrhnuto povolit usb ladění) nainstalujeme adb ovladače o které nás pc požádá (jsou obsaženy v tom ztaženém raru jak pro 32 i 64bitový widle ale jestli pro všechny nebo jen xpéčka to nevim...) postupujeme dle readme txt v tom raru nebo takto: v pc v rozbalené složce spustíme soubor root-script.bat stiskneme 1 enter
Oběví se hláška že je zařízení pripojeno k pc a id.číslo zařízení...
Stiskneme 2 enter a objevi se hláška o kompatibilnosti tooto scriptu s pripojenym zarizenim
Stiskneme 3 potvrdíme entrem a proběhne root ( instalace superusera busybox a plikace pro ověření že je rotnuto : checksulite nebo jak se to jmenuje ...okno v pc nás po dokončení výše popsaných operací vyzve ke stisku libovolné klavesy a odpojení tabletu od pc to provedeme...
Tablet se sám vypne a naběhne a pokud nenastala nějaká chybka je rootnuto


Gonzo
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 05. dub 2012 5:34:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS II
Tablet: Goclever T76GPSTV

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od Gonzo » čtv 10. led 2013 4:34:38

Zdareček

Tak zhruba po měsíci používání musím souhlasit se Simonem. Žádný popisovaný neduh se nevyskytl a oba tablety jedou na 100%. Jeden je používán v autě a na "práci", druhý je testován a vytížen podstatně více - synáček a hry :)).
Jediné co mi vadí je, že nejsem schopnej nastavit, aby se stahovalo na kartu a ne do vnitřní paměti. Tož tak - jak výše řečeno - hodně muziky za přijatelný peníz.
Gonzo


Simon
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: úte 08. led 2013 11:51:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T100S
Mobil 2 / ROM: HTC HD
Tablet: GoClever T76GPSTV
Rom: 20140102

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od Simon » čtv 10. led 2013 10:13:16

To vyhulenahlavicka:
Mame bohužel hospodu plnou mongolú rusákú uzbekú a nevim čeho ....
Jestli tomu dobře rozumím, živí tě restaurace, hospoda, bar nebo podobný bohulibý zařízení. Škoda, že už jsem coby alkoholik ve výslužbě :D , jinak bych se ti za výše poskytnutý know-how přijel revanžovat zvýšeným obratem. V mé dnešní kondici už by to byla jen trapná almužna ;) , tak mi zbejvá jediný - poděkovat za tvůj čas, který jsi věnoval obsáhlým instrukcím.
U toho rootu se to furt se-PÍP-re na USB ovladači. Ve správci zařízení na PC mám u tabletu vykřičník a když dám aktualizovat ovladač, tak to vyhodí hlášku, že ho systém sice našel, ale při jeho instalaci došlo k chybě. Aby ten bordel v jedničkách a nulách byl komplet, tak naproti tomu když na tabletu aktivuju "zapnout USB" (nebo jak to tam je), tak se v PC normálně zobrazí a zpřístupní všechna úložiště tabletu. I bez toho zas-PÍP-ranýho ovladače. Fprdeli! No nic, ještě to zkusím rootnout na NB nebo druhým pracovním PC, případně z jinýho OS než Win 7 64 bit.

EDIT:
Tak, nakonec jsem na Ulozto našel jiný USB ovladač a root se zadařil. :lol: ... A díky tomu funguje i aplikace, kvůli který jsem to dělal - Hide bar. Tak že, vyhulenahlavicko, to si zaslouží panaka, co říkáš? V osm večer se sejdeme u baru (bohužel každý u svýho) a dáme si drtek slivovice (bohužel každý za svoje; třeba to někdy budu moct napravit) :D :D :D . Když může existovat sex po telefonu, proč bysme se nemohli zhulit po internetu :D :D :D .


Simon
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: úte 08. led 2013 11:51:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T100S
Mobil 2 / ROM: HTC HD
Tablet: GoClever T76GPSTV
Rom: 20140102

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od Simon » pát 11. led 2013 13:09:12

Používáte k tabletu někdo USB Blue tooth modul? Pokud ano, jaký typ na T76 funguje?.....

Dnes sem v "ostrém" provotu testoval GPS modul a dočkal jsem se dalšího příjemnýho překvápka. Tablet fixnul satelity dřív, než jsem se stačil přikurtovat, překreslování mapy při jízdě je naprosto plynulý. Na HTC "moudrých" telefonech s GPS jsem řešil zpožďování kurzoru oproti skutečné pozici vozidla - T76 tenhle problém nezná. Šipka naprosto přesně kopíruje skutečnost. Souhrn - navigace (používám PRIMO 2 ze stáje IGO) na tableju "jede" na 100%.

Pozn.
Jsem tu nový a netuším, kolik je nás tady s GoClever T76GPSTV a jestli to tedy má vůbec nějaký smysl, ale mastíme tu různé poznatky s touhle "krabičkou" do jednoho vlákna, jehož název už nekoresponduje s tím, co se tu v současnosti diskutuje. Nebylo by od věci strukturu debaty na téma GoClever T76GPSTV začít nějak umravňovat?


lokomaz
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: čtv 17. bře 2011 14:17:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Dell Streak mini

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od lokomaz » sob 12. led 2013 16:42:53

Celý den se marně pokouším připojit na Google Play.Na Polským foru píší něco jako, že T76GPSTV a i jiný model - tablet již nemá podporu Googlu a tutíž ani Gmailu a Google Play.
Můžete tu někdo napsat zda vám to funguje.Nějak tomu nechci věřit ,že by to GoCleveru udělali.
Dík


tabletka
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: pon 19. lis 2012 14:28:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GoClever Tab

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od tabletka » sob 12. led 2013 16:51:39

Kurnik a ja sa o to tiež pokúšam celý deň! Čo je toto za blbosť? Čo s tým? Dobrá rada nad zlato.


tabletka
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: pon 19. lis 2012 14:28:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: GoClever Tab

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od tabletka » sob 12. led 2013 17:28:37

Vraj má rovnaký problém aj Ferguson S3. Tak to poteší :thumbdown:


danysek.08
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: sob 12. led 2013 17:34:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: 737075003
Tablet: T76GPS

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od danysek.08 » sob 12. led 2013 17:36:39

Mam stejny problem s Gmailem...Vi nekdo co to znamena?

Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host