Ostatní tabletyGoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Odpovědět

pmspace
Stálý androiďák
Příspěvky: 72
Registrován: sob 17. pro 2011 9:53:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS 2
Tablet: iPad I., GOClever R73 a T76GPSTV

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od pmspace » pon 05. lis 2012 15:08:07

Urcite se zeptej. To me zajima co ti odpovi. Vcera jsem taky koukal do tohohle obchodu a je to fakt naky divny.





barbados
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 03. lis 2012 21:15:47
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: nokia

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od barbados » pon 05. lis 2012 19:51:07

A co říkáte na tenhle stroj ? cpu 1,5 Ghz . a 1GB ram . Sice nemá dvbt ani gps ale hodnoty dobrý a za trojku .
http://cm.aukro.cz/absolutni-novinka-ai ... 32779.html


pmspace
Stálý androiďák
Příspěvky: 72
Registrován: sob 17. pro 2011 9:53:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS 2
Tablet: iPad I., GOClever R73 a T76GPSTV

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od pmspace » pon 05. lis 2012 20:45:31

No to vypada moc pekne, skoda jen te gps. Kdyby tojeste melo 3g tak by to nemelo chybu. Jen ma trochu slabsi bat.
"Rostou nam tak jako houby po desti..." 8-)


romeos
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: úte 30. říj 2012 5:01:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: J20 Hazel

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od romeos » pon 05. lis 2012 22:53:22

Dotaz odeslán.
Hm herní tablet za pěknou cenu,ale pro mě to není.:-)

Uživatelský avatar

amdati
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: pon 22. říj 2012 11:47:47
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: xperia mini

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od amdati » úte 06. lis 2012 8:35:02

Potvrzuji problém s Widgety po samovolném restartu tabletu a to i po změně Launcheru. Pridaní zástupci aplikací zůstávají.
USB 3G modem od Vodafonu (ač je podporovaný) nejde nastavit (resp. nejde uložit nastavení přistupového bodu).
Mám zatím původní firmware (3.0.8)
Dotaz jsem odeslal na Goclever.



barbados
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 03. lis 2012 21:15:47
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: nokia

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od barbados » úte 06. lis 2012 10:15:46

To 3g mě zajímá je to pro mě stěžejní , jestli to nepůjde budu se muset poohlédnout po něčem jiném .Vlastním modem Huawei E1750 , který by měl na tabletu fungovat . Jsem zvědavý co ti odpoví .

Uživatelský avatar

amdati
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: pon 22. říj 2012 11:47:47
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: xperia mini

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od amdati » úte 06. lis 2012 11:56:06

Dobrý den.
(Goclever Tab T76GPS TV, původní firmware 3.0.8).

Mám další následující problémy.
1.Podle manuálu 3G modemu nastavím parametry v záložce "Mobilní sitě" a "Názvy přístupových bodů" a poté nemohu uložit nastavení tak, aby bylo v seznamu AP, ten zůstává prázdný. Používám 3G USB Vodafone (Huawei K3765) tedy podporované zařízení.

2.Tablet se často (min.1x za 2 dny) sám restartuje.....ale po následném spuštění systému již na ploše nevidím žádné widgety a zůstali jen přidaní zástupci aplikací. Widgety musím opakovaně přidávat po každém nechtěném restartu tabletu.

3.Upřesním problém s odpojením Wifi. Dochází k tomu při uspání tabletu (ne po manuálním vypnutí obrazovky) a to i když mám nastaveno "ponechat připojení wifi během režimu spánku" - vždy.

##########################################################
Dobrý den,

1. Toto je způsobeno tím, že modem je sice kompatibilní ovšem je určený pro windows, pro používání na tomto tabletu potřebujete modem určený pro Android.
2. Samostatné restartování je způsobeno aplikací, kterou máte doinstalovanou a která provádí chybu.
3. Na tomto problému již pracujeme, výrobce dělá opravný balíček na opravení tohoto problému.

S pozdravem
==================================================
Michal Píša
servisní technik GoClever

adresa:
GoClever servis
Slavonická 324
675 31 Jemnice
tel.: 546 606 021
==================================================
##########################################################


barbados
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 03. lis 2012 21:15:47
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: nokia

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od barbados » úte 06. lis 2012 18:51:40

Může mi někdo vysvětlit odpověď na první otázku ? Buď je kompatibilní a funguje a nebo není kompatibilní a nefunguje . Vzhledem k tomu , že je modem na seznamu podporovaných modemů , musí fungovat . Copak jsou nějaké extra modemy pro android se stejným označením jako pro winy :shock:

Uživatelský avatar

amdati
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: pon 22. říj 2012 11:47:47
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: xperia mini

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od amdati » stř 07. lis 2012 8:01:43

Také ji nerozumím, protože v manuálu se popisuje kompaktibilita s modemem GoClever GCM01 , což je podle E-shopů modem pro Win a Mac.
V manuálu jsem se ale dočetl, že na SIM nesmí být pin...tak to ještě snad dnes zkusím.

Nicméně tablet teď zkouším asi týden a chová se různě.
Někdy se WIFI odpojí až při uspání, někdy už při vypnutí obrazovky...někdy naopak...ale tohle snad opraví.
Mizející Widgety mi zmizely při vybití baterky. Včera mi po vybití nezmizely. Pravdou je, že teď zkouším takový jednoduchý Launcher, který dokáže uložit nastaveni Lancheru i ikon plochy.

Nicméně jsem odeslal opět dotaz na add1 i add 2 (mizející widgety)

OTÁZKA a ODPOVĚĎ
(já tomu panu Píšovi asi přestanu psát, protože odpovědi jeho typu mě nějak dostatečně neinformují. Na otázku add 2 o Widgetech neodpověděl)

Dobrý den,
ještě musím reagovat na Vaší odpověď (add 1.) ohledně 3G modemu. Je to pro mě úplně nová informace, že existují USB 3G modemy pro platformu Android. V manuálu jsem se dočetl, že garantujete kompaktibilitu s GoClever GCM01, který ale také vysloveně pro Android není, ba naopak je pro Windows a MAC, jestli se ale nemýlim.
Případně, můžete mi nějaké modemy doporučit, abych měl představu, o které modemy jde?

##############################################
Dobrý den,
tento modem je přímo předurčený pro Android, který je v zařízeních GoClever. Dále existují modemy od Huawei (třeba E1750), které se rozdělují typy pro Windows a na typy pro Android.
S pozdravem
Michal Píša
servisní technik GoClever
##############################################

Ještě to 3G budu zkoušet a pak napíšu na ofic Polský serwis mail


barbados
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 03. lis 2012 21:15:47
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: nokia

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od barbados » stř 07. lis 2012 9:22:16

Mě se to nějak nezdá , nikde jsem neviděl modem Huawei E1750 který má označení zvlášť pro android . Poslal jsem dotaz přímo do Huaweie .Pan Píša mě už taky točí s těmi jeho odpověďmi , napíše to tak , že tím vlasně neřekne nic .

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22741
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 266
Typ mobilu / ROM: Samsung SM-N970F
Mobil 2 / ROM: Mi5 + SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od LivArt » stř 07. lis 2012 9:56:32

Když ten modem vezmeš, připojíš ho k počítači a on se ti připojí jako flashdisk, tak fungovat nebude, to se musí nejdřív vypnout. Jak, to závisí od modemu.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Jarous1
Droid
Příspěvky: 1567
Registrován: čtv 09. čer 2011 15:53:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od Jarous1 » stř 07. lis 2012 14:05:57

Celkem nedávno tu někdo řešil něco podobného, Androidem oficiálně podporovaný 3G modem nefungoval. Nakonec se zjistilo, že se ten konkrétní kus vyrábí v několika revizích a některá z nich pod Androidem prostě nefunguje... A nikde se předem, z nějakého popisu na obalu či přímo na něm, nedalo zjistit, o kterou tu revizi jde. Jedině snad v PC to šlo nějak někde vyčíst...

Kdybych věděl pod čím to tady na fóru vyhledat, tak sem dám rovnou odkaz ;) Všechny moje pokusy ale zatím byly neúspěšné, tak to zkuste sami, třeba budete mít větší štěstí ;)


barbados
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 03. lis 2012 21:15:47
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: nokia

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od barbados » stř 07. lis 2012 14:58:11

Já si myslím , že tomu tak není , vyrábí je jen v jedné verzi s tím , že jsou brandované operátorem . A to tam dělá zřejmě tu neplechu . Kdyby byly čisté tak fungují . Někde jsem tady zahlédl návod jak se toho na usb 3G modemu zbavit , až dojedu domu tak to sem okopíruji.


Jarous1
Droid
Příspěvky: 1567
Registrován: čtv 09. čer 2011 15:53:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 8 Premium, FRD-L19 8.0.0.521(C432)
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Mi A1, Pie 10.0.9.0.PDHMIXM
Tablet: ASUS ZenPad 3s 10 LTE, Nougat WW_5.4.6

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od Jarous1 » stř 07. lis 2012 15:48:14

Těžko říci jak to vlastně je... Kdybych ten thread o tom našel, tak budu vědět víc.
Ty svoje poznatky sem samozřejmě ale napiš ;)


romeos
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: úte 30. říj 2012 5:01:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: J20 Hazel

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od romeos » stř 07. lis 2012 19:27:53

Byla tu řeč o Mobil-tabletu.
Našel jsem něco dost zajímavého.
http://www.nejtablet.cz/7-tablet/143-7- ... m-8gb.html


barbados
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 03. lis 2012 21:15:47
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: nokia

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od barbados » stř 07. lis 2012 19:44:11

Postup úpravy usb modemu Huawei E1750

Úpravy dělány pomocí Windows XP. Chci podotknout, že nejsem žádný odborník, informace jsem posbíral po různých fórech a koho bude polopatický návod urážet, tomu se předem omlouvám. Níže uvedené úpravy prosím provádějte s vědomím možnosti poškození modemu a tabletu. Doufám, že jsem postup popsal správně a nic v postupu nechybí.

USB Modem Huawei E1750 bílé barvy jsem zakoupil na netu za 350,- Kč. Uvnitř je normální sim O2, kterou jsem si nechal poslat zadarmo a nabil na 200 Kč. Přes operátora jsem nechal zaktivovat službu denní internetový balíček za 200,- Kč, který obsahuje internet na pět 24 hodinových bloků( původní FUP 500 MB, snížily nedávno na 100MB).

K práci budete potřebovat níže uvedené programy:
http://czshare.com/2697758/elf+huawei+E1750.rar

Je nutné, aby na jakékoliv simce vkládané do modemu byl inaktivován PIN kod

Postup:
A) Odemčení modemu pro použití s více operátory (O2, vodafone, T-mobile jsem nezkoušel)

Spustit program Huawei unlocker, do chlívku u IMEI zadat IMEI modemu skrývající se uvnitř, pod SIM kartou a zmáčknout UNLOCK. Za slovem Flash se objeví odblokovací kód, který si napište.

Připojit usb modem k PC, spustit program Huawei mode code writer pomocí tlačítka RUN, stisknout Please select Com Port, dále Detect vybrat správnou možnost, dát Accept a následně stisknout Unlock modem. Vyskočí okno s požadavkem na zadání odblokovacího kodu, kam zadáme kód získaný z Huawei unlockeru a následně stiskneme OK. Program popřemýšlí a modem je odblokován.

B) Změna AT příkazu
Provádí se pomocí programu Hyperterminal ( dále HP). Windows XP ho mají v sobě, start, programy, příslušenství, komunikace. Když tam nebude, je přiložen v paklu na výše uvedeném odkazu.

Postup:

Modem připojíme do PC, vypneme WI-fi, popř. jiné modemy.
Poklepem na ikonu HP spustíme program, dáme RUN a YES na nějakou zapeklitou otázku.
Naskočí tabulka Connection Description, do chlívku Name vepíšeme libovolný název (Huawei, Ainol, ***** či pitomec) a stiskneme OK.
Objeví se tabulka Connect to, v posledním řádku Connect using vybereme "Huawei mobile connect - 3G" dáme OK, vyskočí okno s kterým nic neděláme, akorát z něj pomocí Cancelu vyskočíme.
Ve velké tabulce klepneme na poslední ikonu ve druhé řadě Properties ( obrázek ruky s papírem), přepneme na záložku Settings a úplně dole na tlačítko ASCII Setup
V nové tabulce zatrhneme chlívek Echo typed characters locally, dáme OK a ve spodní tabulce znova OK a jsme zpět v tabulce, kde jsme šmakali na ikonu ruky s papírem, ale začal zde blikat kurzor.
Zapneme na klávesnici Caps lock a napíšeme příkat : AT^U2DIAG=0 (pro blbé jako je má maličkost, stříška se vyrobí pomoci pravého alt společně s 3š a následně mezerník), stiskneme OK, v tabulce se objeví OK.
Zavřeme Hyperterminal a dáme YEs na otazku přerušení spojení. A JE TO.

Vypneme Wi fi. Modem připojíme k tabletu, když klepnu na čas vpravo dole, je vlevo od ukazatele baterie napsáno žádné připojení k internetu, světýlko modemu svítí nepřerušovaně modře. V nastavení, bezdrátová přípojení, další, mobilní sítě, názvy přístupových bodů se objeví O2 CZ-Internet a vedle modrá tečka. Nic se nenastavuje a to ani v případě Vodafone karty. Klepneme na Dolphina a sečeme dle síly signálu a pokrytí.


romeos
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: úte 30. říj 2012 5:01:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: J20 Hazel

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od romeos » stř 07. lis 2012 20:41:34

Uf tak tohle si musím někam uložit.

Uživatelský avatar

amdati
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: pon 22. říj 2012 11:47:47
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: xperia mini

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od amdati » čtv 08. lis 2012 7:21:01

Jdu shánět modem E1750 :-)

Uživatelský avatar

amdati
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: pon 22. říj 2012 11:47:47
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: xperia mini

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od amdati » čtv 08. lis 2012 10:55:37

Jinak bych chtěl poukázat na dobrou zkušenost s NEMUS LAUNCHER. Není to žádnej zázrak....ale :
- Widgety se mi po 3 dnech neztratily (nechci to zakřiknout).
- Umožňuje uložit ikony plochy a nastaveni Lancheru (v případě ztráty widgetů by to mohlo jít snadno obnovit).
- Zamknout správu ploch a ikon na heslo.
- Je docela svižnej a běh nebere tolik RAM.


Fiktik
Stálý androiďák
Příspěvky: 158
Registrován: čtv 09. pro 2010 5:24:25
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei P 30 Pro

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od Fiktik » čtv 08. lis 2012 12:52:22

Huawei E1750 s O2 datovou kartou mi po připojení přes OTG kabel fungoval bez problémů od první chvíle bez sebemenšího nastavování.

Uživatelský avatar

amdati
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: pon 22. říj 2012 11:47:47
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: xperia mini

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od amdati » čtv 08. lis 2012 16:44:17

Takže ten Huawei E1750 je od O2, T-mobile nebo Vodafone?


Fiktik
Stálý androiďák
Příspěvky: 158
Registrován: čtv 09. pro 2010 5:24:25
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Huawei P 30 Pro

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od Fiktik » čtv 08. lis 2012 18:50:18

Můj modem Huawei E1750 je od O2 s daty O2. Jak jsem psal, žádný problém..


pmspace
Stálý androiďák
Příspěvky: 72
Registrován: sob 17. pro 2011 9:53:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS 2
Tablet: iPad I., GOClever R73 a T76GPSTV

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od pmspace » pát 09. lis 2012 6:57:54

K tem fundovanym odpovedim pana Pí*i, bude to asi nakej odbornik, nemuze poradne odpovedet kdyz o tom vubec nic nevi. S timhle bojuju uz 20 let. Neco si koupis, samozrejme ze to nefunguje a a voni jsou jeste schopni udelat blbce z tebe. Mozna by bylo lepsi vubec neodpovidat. Proc tu praci dela kdyz ho nebavi?

Uživatelský avatar

lukowicz
Stálý androiďák
Příspěvky: 233
Registrován: ned 25. led 2009 11:58:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Z2 Pro 13CM
Tablet: Nvidia Shield Tablet K1
Bydliště: Bohumín

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od lukowicz » pát 09. lis 2012 7:16:27

Protože i práce která nebaví může být dobře placená.
Ale stejně záleží na výrobci jaké dá pokyny distributorovi v Čr,on sám asi nemůže dělat víc.
Lenovo Vibe Z2 Pro


barbados
Stálý androiďák
Příspěvky: 105
Registrován: sob 03. lis 2012 21:15:47
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: nokia

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od barbados » pát 09. lis 2012 9:45:04

Já jsem pana Píšu informoval aby dál z lidí nedělal blbce . Psal jsem i na Huawei aby mě potvrdili nebo vyvrátili tvrzení pana Píšy že existují modemy E 1750 které jsou výlučně určené pouze pro android . Odepsali že žádné modemy jen pro android nevyrábějí. Pana Píšu ta práce vyloženě nebaví , vzhledem k tomu , že mě trvalo asi půl hodiny než jsem to zjistil .

Uživatelský avatar

amdati
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: pon 22. říj 2012 11:47:47
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: xperia mini

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od amdati » pát 09. lis 2012 10:17:10

Ja jsem kontaktoval před 3-mi dny polský Goclever a doteď nic.
Asi jsou v úzkým kontaktu s p. Píšou.


pmspace
Stálý androiďák
Příspěvky: 72
Registrován: sob 17. pro 2011 9:53:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS 2
Tablet: iPad I., GOClever R73 a T76GPSTV

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od pmspace » pát 09. lis 2012 15:00:16

Maj moc prace. Ani se nedivim. ;-)

Uživatelský avatar

amdati
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: pon 22. říj 2012 11:47:47
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: xperia mini

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od amdati » sob 10. lis 2012 11:53:54

Potvrzuji funkčnost 3G přes modem Huawei (asi E230) od O2. Bežel jak se SIM O2 tak i Vodafone. Není potřeba cokoli nastavovat. Do max 30s - 60s je připojen.
Bohužel tedy typ E3745 pro orig firmware nefunguje (zkoušeny 2 modemy).

Uživatelský avatar

amdati
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: pon 22. říj 2012 11:47:47
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: xperia mini

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od amdati » pon 12. lis 2012 14:53:52

Offtopic:

Jelikož se o něm už mluvilo, pár klíčových info, co jsem postřehl. Pravděpodobně jej pořídím.
GOclever M703G je na czc za 4469,- (dostupnost nenámá).

Klady:
Ten tablet má asi vše podstatné jako 7" IPS (1024x600), asi SingleCore Cortex A9 1GHz, 1GB RAM, 4GB Storage, BT, WIFI, aGPS, vestavěné 3G (volání,SMS), HDMI, microUSB 2.0, microSDHC, 2x kamera, FM radio, baterie 4500mAh (vibrace??).
Co bude chybět:
asi slabší grafika SGX531 (asi jako Adreno200), možná chudší příslušenství ?, nabíjení asi jen přes USB (podle mě až 8-10h nabíjení), TV Tuner, USB OTG

Příslušenství bude překvapení, protože v popisu je bohaté, v manuálu jen kabely a nabíječka microUSB
Nabíjení USB při 0,5 až 1A bude asi katastrofa. T76 vypnutá při 2A nabije 2900mAh za 4h.
USB OTG je škoda. Klavesnice a myš jedině asi jako BT. Flashka nepůjde.
Naposledy upravil(a) amdati dne úte 13. lis 2012 9:02:59, celkem upraveno 1 x.


Falcon
Nové Androidě
Příspěvky: 26
Registrován: pon 06. srp 2012 21:34:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire 820
Twitter: https://www.twitter.com/StJancik
Tablet: ASUS MeMO Pad HD 7 ME173X

Re: GoClever T76GPSTV-Nejede wifi

Příspěvek od Falcon » pon 12. lis 2012 15:39:41

Nedostal někdo z vás během komunikaci s českou podporou GoClever v odpovědi přibližný termín, kdy by měl být vyřešen problém s wifi? Tablet bych rád pořídil, jako dárek, ale nechci jej kupovat, dokud nebudu mít jistotu, že se problém úspěšně vyřešil. Díky za odpověď.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host