Ostatní tabletyOnda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Odpovědět

foona
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: sob 06. říj 2012 20:37:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus One
Tablet: Onda V712

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od foona » čtv 17. led 2013 7:30:03

Zkoušeli jste nahrávat firmware pro Ondu přes Windows ve VirtualBoxu (VMWare,...)? Nechce se mi je instalovat "natvrdo"...





skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » pon 21. led 2013 11:34:16

Caute kolegovci.
Taak a uz mam aj ja svoju Ondu doma. Dostal som ju na ebayi, predavajuci tomtop.com.
1GB DDR3
8HDD - aj ked realne ukazuje nieco cez 5.6 :(
DC Cortex 9 1.5GHz
Android Version: 4.0.3
Baseband Version: 1.5
Kernel: 3.0.8-g21f6a2d-dirty
Build Number: ICS.g12refM703A1.20120919

Antutu benchmark: 12188p
Ram: 2086
CPU integer: 2960
CPU float-point: 2070
2D g: 1009
3D g: 3508
Database IO: 555
Antutu 3D rating: 3275

Skusenosti:
Vyhotovenie velmi prijatelne. Je pomerne tazky, co posobi kvalitne :). Displey ISP, fajn, aj ked sa mi zda ze suchanie na Nexus 7 je o nieco lepsie. Lavy horny roh vedla kamerky ja trosku uvolneny, no nijako to neovplyvnuje funkcnost.
System bol stabilny az kym som nevyskusal Antutu cpu master, ten pri vytaktovani na 1.5GHz sposoboval to,ze mi tablet zamrzol, neslo odomknut a teda nastal tvrdi restart - asi sa zahriali jadra :).
Po odinstalovani to fici v pohode. Az nato, ze system mi teraz bezi pomalsie :(. Asi preto ze CPU je podtaktovany a nefici na plno.
Otazka: ake app pouzivate na taktovanie cpu?

Rozmyslam teraz na upgrade na http://translate.google.sk/translate?sl ... wn&act=url

A este jedna vec.

Default system dodavany vyrobcom obsahuje mensie chybycky ako:
1.) Goolge play: pri spusteni applikacie doslo k chybe: hlasku si nepametam, ale trebalo vymazat cache a data pre "Google play store", "Google services Framework" a "Google play services"..a po naslednom restarte tabletu, slo vsetko v pohode.
2.) Gmail hlaska: nesiel spustit gmail (nepametam aka :), ale vyhodilo mi moznost "Report" a "OK" )-> je nato oficialny postup ako si to opravit. Treba poslat report, a nasledne zapnut synchronizaciu v nastaveniach, a malo by to ist.
3.) Vratim sa spat k problemu s CPU Master Free - vyzera to tak, ze tablet robi problemy pri podtaktovani, nie pretaktovani. Ked som to nastavil na minimum 96MHz, tak sa tablet nechcel zobudit. Pri nastaveni max 1.5GHz a min 1.5GHz ide vsetko OK. Takze potrvdzujem problem s podtaktovanim vs hlboky spanok.
tod zatial vsetko.


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » pon 21. led 2013 19:36:36

Btw, ako ste poriesili problem s vypadavanim wifi?


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » stř 23. led 2013 23:06:14

No, ja som skoncil so svojou Ondou. Dnes som ho pichol do nabijacky a po chvilke mi vyskocil biely android panacik na ciernom pozadi. Nejde nabootovat, nefunguje ani recovery mod. Proste nic. Stale pri bootovani sa zobrazi len ten biely panacik. :(

Nejake napady co s tym? Posielat to naspat do Ciny sa mi moc nechce :(.

Uživatelský avatar

aldav
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: pon 18. led 2010 12:10:32
Reputace: 22
Typ mobilu / ROM: Note8 - Gear Fit 2
Bydliště: Brno

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0

Příspěvek od aldav » stř 23. led 2013 23:10:43

Co takhle si nejdrive precist celou diskuzi ?
Note8 - Gear Fit 2



skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0

Příspěvek od skyso » sob 26. led 2013 11:39:56

aldav píše:Co takhle si nejdrive precist celou diskuzi ?
@aldav: diskusiu som cital celu, ale v case citania som nemal henten problem s bielym panacikom, ale dik za pripomenutie.

Takze v prvom rade: Problem vyrieseny!
@m4x vdaka, postupoval som presne podla tvojho postupu.

Zhrnem to opat aj ja+nejake skusenosti pri flashovani/upgradovani:
1.) Problem nastal necakane. Zrazu sa objavil biely panacik. Vypnut/zapnut nepomohlo. Dostat sa do recovery konzoly cez HOME button+Power button, neslo.
2.) Stiahol som si http://www.onda-tablet.com/news/onda-v7 ... -firmware/. Nezlaknite sa ked to pojde ~45KB/s.
3.) Rozbalit stiahnuty rar. Spustit ImageBurnTool.exe z USB-Burning-tool-SPI. Zmente si jazyk na ENG. Chodte do Config->Import upgrade file a vyberte resource.M703A1.JB.1102
4.)Tool vam nacita no este ho nevie kam uploadnut.
5.) Takze vezmite svoju vypnutu Ondu->odpojte z USB->Stlacte a drzte HOME button, kym drzite stlacene HOME button pripojte USB kabel (ktore je uz davno pripojene k PC). Akonahle sa vam zobrazi znak baterie a v nej koncovka nabijacky, tak stlacte POWER button. Vtedy by vas PC mal oznamit, ze nasiel nove HW, bud vam vyskoci bublinka o novom HW, alebo chodte rovno do Spravcu zariadeni, kde ten novy HW bude uz nacitany. Primarne win nenainstaluje ovladac noveho HW, takze musite rucne.
6.)Instalacia ovladaca: ten sa nachadza v zlozke: AmlogicusbBurningdriver. Cize standardnym procesom vyberu ovladaca, si ho nainstalujte. Novy HW sa po prvom vyskusani volal M3-Chip. Akonahle som doinstaloval ovladac, tak ten burning tool ukazoval Intel nieco HW. To je OK.
7.) Sme pripraveni to upgradnut. Tool teda uz vie co ma nainstalovat a aj kam, staci len stlacit tlacidlo START.
8.) Samozrejme keby ze to zbehlo na prvy krat tak to by som bol prvy a jediny, komu sa to podarilo :). Prvy pokus o flash/upgrade spadol pri 75% s chybou: HW disconected. Zacal som teda googlit co je to za chyba. Pravdepodobne pri flashovani sa tablet odpojil. Niektori na forach pisali aby sme nastavili to aby sa HW neodpajal aby setril energiu, ale ja som takuto vobec vo vlastnostiach HW nemal. Skusil som teda opat caly postup od znova. No tento krat mi vyskocil nove HW s nazvom M6-Chip. Pokracoval som vsak dalej, akurat ze v toole trebalo Reset port match info. Akonahle som to resetoval tak po kliknuti na START mi uz nevypisalo ziadnu chybovu hlasku.
9.) Flashovanie/upgrade prebehlo v poriadku, zopar krat sa to zaseklo na nejakych percentach ale nakoniec to zbehlo uspesne.
10.) Po uspesnom upgradovani v toole preblikovalo Success/Disconnect. Tak zu len vytiahnut usb kabel a nastartovat tablet.

Findings:
1.) Score v Antutu benchmark po upgrade na 4.1.1. v 2.0: 9966 :no: . V predoslej verzii som mal cez 12500p.
2.) Chvilu po upgrade ked som opat pripojil tablet na USB, mi vypadavali farby :(. Tablet preblikoval so standardnych farieb na cervenu :(.
3.) Wifi sa zda, ze vypadava stale, no tento krat len datovy tok, pripojenie na wifi ostava. V advanced nastaveniach uz je moznost vypnut wifi kvoli setreniu, no nepomaha. Uvidime, ci je to len nejaky prvotny problem, alebo to bude pretrvavat.
4.) OS nie je rootnuty! Ako to bolo v predoslej verzii. - skusal to niekto rootnut?
5.) Nove UI - krajsie, farebnejsie, viac moznosti nastavenia ci uz wifi, face unlock. Pri otacani to reaguje plynulejsie:krajsi efekt ako v predoslej verzi, kde to len bliklo na novu obrazovku. V spodnej liste pribudlo tlacidko: printscreen.
Obrázek

Tags: upgrade Onda v711, Android 4.1.1, firmware 2.0, biely panacik, white android icon Onda V711, wifi dropping, problem with Onda v711


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » sob 26. led 2013 13:18:27

Root riesia tuna:
http://www.androidtablets.net/forum/ond ... lorer.html

No lenze po ugprade na 4.1.1 fw 2.0 v recovery console mi nefunguje HOME button ako kurzor. Po stlaceni HOME button v recovery konzole mi kvazi ako keby vypne podsvietenie/lokne tablet.

update:
som spat na fw 1.5.5: recovery konzola fici v pohode. HOME button robi to co ma.

Dalsi bug v fw 2.0?

Uživatelský avatar

aldav
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: pon 18. led 2010 12:10:32
Reputace: 22
Typ mobilu / ROM: Note8 - Gear Fit 2
Bydliště: Brno

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od aldav » sob 26. led 2013 16:31:33

skyso
Diky za pekne zpracovani navodu , na 2.0 je proste jeste cas , skoda ;)
Note8 - Gear Fit 2


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » sob 26. led 2013 16:48:14

aldav píše:skyso
Diky za pekne zpracovani navodu , na 2.0 je proste jeste cas , skoda ;)
Mozno blba otazka, ale neskusal nieko upgrade na 4.1.1 bez upgrade fw na 2.0?
Vieme ako upravit zipka?:)

Uživatelský avatar

aldav
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: pon 18. led 2010 12:10:32
Reputace: 22
Typ mobilu / ROM: Note8 - Gear Fit 2
Bydliště: Brno

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od aldav » sob 26. led 2013 16:50:07

smarja , nepouzivej ty citace predesleho prispevku :roll: http://androidforum.cz/pravidla-fora-t15.html
Naposledy upravil(a) aldav dne sob 26. led 2013 20:10:13, celkem upraveno 2 x.
Note8 - Gear Fit 2


m4x
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: čtv 11. říj 2012 22:48:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Next
Tablet: Onda V711

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od m4x » sob 26. led 2013 18:16:40

Volebni kampan skoncila neuspesne, ale i tak se muzeme vratit k experimentum s ondou. Vidim ze forum spokojene kvete. :)

Ja sem se kdysi taky vratil z 2.0 na 1.5.5, ale pak mi blbla baterka - neukazovala vybijeni. Vydrz nicmene byla fajn. Pred cestou na dovolenou do CR jsem proto znova flashnul 2.0, protoze sem nechtel aby se mi cestou tablet sam od sebe vypnul pro nedostatek stavy, ale ta dvojka je vazne spatna. Mrzi mne, ze Cinani dosud nevydali zadnej fix, ikdyz uz je to venku ale dva mesice.

Jaky 1.5.5 pouzivate? Originalni nebo ten od MDI z ruskeho fora? Nekde sem tehda videl i jakejsi navod na CM10 (android 4.1.1)... kdyby nekdo nekde zahlidl nejakej fajn link na neco co slape na pohodu, tak se podelte. :)

Uživatelský avatar

aldav
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: pon 18. led 2010 12:10:32
Reputace: 22
Typ mobilu / ROM: Note8 - Gear Fit 2
Bydliště: Brno

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od aldav » sob 26. led 2013 18:24:49

Na diskuzi o V811 problem s ukazatelem baterie na 1.5.5 pry vyresili pomoci techto navodu http://goo.gl/Ax0dp a http://goo.gl/FNTTq . Takze pokud to chces zkusit .....
Note8 - Gear Fit 2


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » sob 26. led 2013 19:31:05

m4x píše:Volebni kampan skoncila neuspesne, ale i tak se muzeme vratit k experimentum s ondou. Vidim ze forum spokojene kvete. :)

Ja sem se kdysi taky vratil z 2.0 na 1.5.5, ale pak mi blbla baterka - neukazovala vybijeni. Vydrz nicmene byla fajn. Pred cestou na dovolenou do CR jsem proto znova flashnul 2.0, protoze sem nechtel aby se mi cestou tablet sam od sebe vypnul pro nedostatek stavy, ale ta dvojka je vazne spatna. Mrzi mne, ze Cinani dosud nevydali zadnej fix, ikdyz uz je to venku ale dva mesice.

Jaky 1.5.5 pouzivate? Originalni nebo ten od MDI z ruskeho fora? Nekde sem tehda videl i jakejsi navod na CM10 (android 4.1.1)... kdyby nekdo nekde zahlidl nejakej fajn link na neco co slape na pohodu, tak se podelte. :)
Co ti na 2.0 vadilo? Mne len jedine a to to, ze nebol rootnuty. Nejaki chlapci to rootli, ti ale asi nemali problem s home buttonom v recovery konzole. No nikto nic nepise o tomto probleme.


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » sob 26. led 2013 20:11:40

No moje bavkanie sa s ondou pokracuje.

Po nainstalovani http://www.onda-tablet.com/news/onda-v7 ... -firmware/ ako som uz spominal, system nie je rootnuty. Nato aby ste ho rootli potrebujete toto http://www.androidtablets.net/forum/ond ... lorer.html zatial som to bohuzial nemohol plne vyskusat, pretoze nato sa potrebujem dostat do recovery konzoly, v ktorej vsak pri Androide 4.1.1. v 2.0 z linku hore, home button sa tvary ako by tam nepatril. Nesluzi na premiestnenie sa medzi riadkami, ale len lockuje screen.

Aaaale..

vyskusal som instalaciu 1.5.5. a nasledne som len updatol 1.5.5. na 2.0 cez toto http://www.onda.cn/Tablet/ProductInfo.a ... 211&d=down - staci to nahrat do roota na karte a automaticky (aspon mne) pri zapnuti cez: home a power button (standardnom procese, ked sa chceme dostat do recovery konzoly) vam to nainstaluje novy firmware. System sa nasledne rebootne a wuala 4.1.1. s 2.0.
Takymto sposobom HOME button v recovery konzole funguje tak ako ma...idem teda vyskusat rootnut.


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » sob 26. led 2013 20:34:48

Takze root prebehol v pohode podla:

Download the following file -

http://www.mediafire.com/download.php?bbuqt6rwxou7cw2

Now open Root_Gapps_complete.zip and copy root.zip and factory_update_param.aml to your sdcard, once done shut down tablet and boot to recovery* the white android will show then the green android, once done the tablet will restart in chinese, go to the settings and change to your language and time zone then go to your apps and you will now see Superuser, Root-Explorer and Chrome etc.. if any chinese apps are left, delete them using Root Explorer.

Root.zip a factory...aml som uploadol rovno do root na karte, vtedy to automaticky pri pokuse dostat sa do recovery konzoly, nainstaluje automaticky.

4.1.1. fw v2.0 rootnuty!

..a idem hladat dalsie chrobaciky.

Uživatelský avatar

aldav
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: pon 18. led 2010 12:10:32
Reputace: 22
Typ mobilu / ROM: Note8 - Gear Fit 2
Bydliště: Brno

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od aldav » sob 26. led 2013 21:06:29

Nam V811 pred tydnem vysla 2.1.1 , tak se urcite taky brzy dockate.
Dulezita zmena je Wifi aktivni i ve standby. Nezkousel jsem ji, jsem rad, ze mi to funguje :lol:
Note8 - Gear Fit 2


m4x
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: čtv 11. říj 2012 22:48:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Next
Tablet: Onda V711

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od m4x » sob 02. úno 2013 12:06:43

skyso píše:Co ti na 2.0 vadilo? Mne len jedine a to to, ze nebol rootnuty. Nejaki chlapci to rootli, ti ale asi nemali problem s home buttonom v recovery konzole. No nikto nic nepise o tomto probleme.
Rootnout se mi 2.0 taky povedlo. Presto mi na nem vadi par veci, co jsem tu uz driv psal: ze ma nizsi vydrz baterie, ze obcas (rekneme priblizne jednou denne, nekdy vic, nekdy vubec) zamrzne (nejspis pri snaze o deep sleep nebo nevim, mozna to je jenom problem myho kusu). Wifi se mi pri uplne prvni instalaci 2.0 chovala lip nez na 1.5.5, naslo ji to vetsinou hodne rychle. Ted po downgradu a opetovnym upgradu je uz i wifi jakasi horsi, neaktualizuje ikonu a silu signalu, obcas je v dosahu dvou silnych siti ktere si pamatuje a presto mu trva vecnost nez se pripoji...

Mam v planu zkusit dalsi downgrade, v nadeji ze ted uz se mi baterka nezblazni.

Mate na Ondu pouzdro? Koukli jste par postu zpatky na to moje? Vcera jsem tu byl v mediaworldu a v podstate identicky pouzdra pro jiny 7" modely tam meli za 49,90€. To moje cinsky bylo za 8 i s postou. :-)


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » sob 02. úno 2013 12:29:20

Hm..z mojich skusenosti neviem povedat ci baterka na 1.5.5 vydrzala dlhsie, lebo vlastne hned od kedy mi prisiel tak som riesil bieleho androida.
No je pravda ze bat.na 2.0 podla mna vydrzi kratko..cca 9h pri zapnutom wifi,bez prace na tablete. Co sa mi zda malo nato ze len wifi zapnute. Bez wifi v pohode zopar dni..teda bez pracw na nom:). Co mna ale viac stve, je ze teraz mi antutu dava ledva 10k..pricom s 1.5 4.01 Mi to davalo cwz 12k.

Vyzera fajn ten tvoj..nemas aj to pozdro s klavesnicou?

Ja cakam na toto http://payments.mobileweb.ebay.com/pay? ... 7145271017

Uživatelský avatar

aldav
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: pon 18. led 2010 12:10:32
Reputace: 22
Typ mobilu / ROM: Note8 - Gear Fit 2
Bydliště: Brno

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od aldav » sob 02. úno 2013 13:06:14

Antutu neres , muj Galaxy Note ma jen 8.200 a je na vsechno 10 x rychlejsi nez Onda , ktera ma 10.400 .
Kamaraduv Xiaomi Mi2 ma 21.200 :o
Note8 - Gear Fit 2


m4x
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: čtv 11. říj 2012 22:48:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Next
Tablet: Onda V711

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od m4x » sob 02. úno 2013 22:22:19

Tvuj link z ebay se mi nezobrazi, vede to nekam na platbu cos delal, ne na samotnej inzerat.

Klavesnicovej kryt jsem nechtel, jednak i bez klavesnice vydrz neni nic moc a jednak mam tablet hlavne na cteni ebooku, pripadne trochu facebook nebo zpravy a pocasi na webu. Takze vetsinou by mi klavesnice prekazela. To pouzdro co jsem koupil ja je site primo na Ondu, ma to "Onda V711" cinsky vyrazene v levem dolnim rohu. Presne sedi a vsechny diry na konektory / SD jsou kde maj bejt. Zkousel jsem predtim na trznici jedno univerzalni pouzdro co melo takovy ty plastovy drzacky na 4 stranach, s pruzinkou... ale nepripadalo mi ze by v tom tablet nejak bezpecne sedel.
Zkusil jsem objednat tenhle a na to co stal mne prekvapil ze vypada pekne, surpove sedi, je prijemnej do ruky a je vazne delanej onde na miru, ne jako u drzaku do auta co jsem si koupil na telefon, kde tentyz drzak prodavaji 50 inzercemi na ebay tak aby to vypadalo ze je delany presne pro tvuj model telefonu. :)


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » ned 03. úno 2013 9:56:53



skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » ned 03. úno 2013 10:22:35

Btw tu foliu z tabletu ste niekto dali dole? Smyka sa po displeji lepsie ako s foliou? Ja mam pocit ze isp na ipade je zaujimavejsie ako na onde.


vacik
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: úte 28. srp 2012 9:15:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation XE

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od vacik » ned 03. úno 2013 17:51:48

Zdravím
švarg mě přivezl tenhle tablet z číny ale verzi Onda V712 ale vůbec se nemůžu přihlásit na facebook, hodí to hlášku chyba přihlášení,když si vyhledám fb v internetovém prohlížeči tak mi stránku fb přihlášení vůbec nenačte,nemá s tím někdo zlušenost ??? please


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » ned 03. úno 2013 18:22:24

vacik píše:Zdravím
švarg mě přivezl tenhle tablet z číny ale verzi Onda V712 ale vůbec se nemůžu přihlásit na facebook, hodí to hlášku chyba přihlášení,když si vyhledám fb v internetovém prohlížeči tak mi stránku fb přihlášení vůbec nenačte,nemá s tím někdo zlušenost ??? please
Cauko a vitaj. Skus najprv vymazat cache a ine ulozene data z "nastavenia->applikacie->all->facebook". Restartni, nainstaluj najaktualnejsiu verziu,logni sa a daj vediet ci to pomohlo.


vacik
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: úte 28. srp 2012 9:15:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation XE

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od vacik » ned 03. úno 2013 18:53:43

tak jsem to udělal jak si napsal,ale bohužel to nepomohlo...


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » ned 03. úno 2013 19:13:29

Vyhadzuje ti aj nejaku konkretnu hlasku? Skus fb cez chrome, to iste?


vacik
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: úte 28. srp 2012 9:15:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation XE

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od vacik » ned 03. úno 2013 20:03:38

To same,zadam adresu facebook.com a vubec to nenacte.


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » ned 03. úno 2013 20:18:27

hmm.. aky mas android?..


vacik
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: úte 28. srp 2012 9:15:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation XE

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od vacik » ned 03. úno 2013 20:52:15

Verze systemu android 4.0.3


m4x
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: čtv 11. říj 2012 22:48:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Next
Tablet: Onda V711

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od m4x » ned 03. úno 2013 22:44:52

jo to je ten co jsem tu videl na trzisti. Univerzalni, asi to jde na vsechno, ale na nic to nepadne jak ma. Navic napravo to zadnou pacicku nema, takze kdyz si nedas pozor, a otocis to tou stranou dolu, tablet ti vypadne a sklo uz neposkladas.

Proto su tak rad ze sem zkusil ty cinany, ten je na miru a tablet z nej nema jak vypadnout.
http://www.aliexpress.com/item/2012-Fre ... 01765.html

Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host