Ostatní tabletyOnda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Odpovědět

vacik
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: úte 28. srp 2012 9:15:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation XE

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od vacik » pon 04. úno 2013 17:08:01

skyso píše:hmm.. aky mas android?..
tak sem ztahnul nový firmware V712D-V2_v2.0SD , ale nevím jak ji nahrát nebo prostě aktualizovat





skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » pon 04. úno 2013 17:50:59

pozri moj prispevok, kde mas fuul navod ako upgradnut.


vacik
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: úte 28. srp 2012 9:15:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation XE

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od vacik » pon 04. úno 2013 18:01:49

promiň asi su slepý ale nemožu ho najít


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » pon 04. úno 2013 18:03:54

:-) na 6tej podstranke, 6ty z hora.


vacik
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: úte 28. srp 2012 9:15:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation XE

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od vacik » pon 04. úno 2013 18:50:38

skyso píše::-) na 6tej podstranke, 6ty z hora.
dík,už našel :D ale ty soubory co tam popisuješ tak v tom co sem ztahl vůbec nejsů



skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » pon 04. úno 2013 18:53:55

jaii.. ty mas v712... ale neva.. postup by mal byt rovnaky


vacik
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: úte 28. srp 2012 9:15:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation XE

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od vacik » pon 04. úno 2013 19:02:47

jj V712 , ztáhmul sem soubor , má konvovku zip ale rozbalovat ho nemusím , když ho otevřu tak je tam pár souborů pro word , tam jsou v názvu jakési klikyháky,pak dvě složky PATCH a UPDATE v nich soubory pro deamon tools


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » pon 04. úno 2013 19:10:35

vacik píše:jj V712 , ztáhmul sem soubor , má konvovku zip ale rozbalovat ho nemusím , když ho otevřu tak je tam pár souborů pro word , tam jsou v názvu jakési klikyháky,pak dvě složky PATCH a UPDATE v nich soubory pro deamon tools

Ty si si stiahol len patch a update. Moje subory referuju na cely OS
Sorkac, to co mas spravit je popisane o kusok nizsie.
Patch a update nakopiruj do root na SD karte. Vypni tablet. Pri vypnutom tablete stlac a drz home button a nasledne stlac a drz power button. Kedze ten update a patch budes mat v roote sd karty, tak ti hned zacne upgradovat. Taky velky farebny panacik sa ti zobrazi. Ak to doupgraduje, restartne sa a hotovo.

tuna je to popisane:
skyso píše:Aaaale..

vyskusal som instalaciu 1.5.5. a nasledne som len updatol 1.5.5. na 2.0 cez toto http://www.onda.cn/Tablet/ProductInfo.a ... 211&d=down - staci to nahrat do roota na karte a automaticky (aspon mne) pri zapnuti cez: home a power button (standardnom procese, ked sa chceme dostat do recovery konzoly) vam to nainstaluje novy firmware. System sa nasledne rebootne a wuala 4.1.1. s 2.0.
Takymto sposobom HOME button v recovery konzole funguje tak ako ma...idem teda vyskusat rootnut.


Daj vediet ako to dopadlo. Ale rychlo, lebo asi dostanem ban od aldava za udajne zle kvotovanie.. :)


vacik
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: úte 28. srp 2012 9:15:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation XE

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od vacik » pon 04. úno 2013 20:30:56

tak sem ztahnul ten 1.5.5 a zkusil ten tvůj způsob , na 73 % se to seklo a už nejde zapnout a vůbec nereaguje :(


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » pon 04. úno 2013 20:37:04

:)).. pane jo, ty si mal len postup pouzit s tvojimi stahnutymi subormi pre v712.

Ale klud..:), nic sa nedeje.
Presne napis co si robil.


vacik
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: úte 28. srp 2012 9:15:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation XE

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od vacik » pon 04. úno 2013 20:44:30

šak jo , ztahnul jsem si 1.5.5 pro V712 a udělal sem to přes ten USB-Burning-tool-SPI jak popisuješ , všecko v poho jelo to přes port 6 seklo , tak sem ho odpojil a zkusil zapnout a nic


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » pon 04. úno 2013 20:46:39

Jj to ti nepojde, lebo to nezbehlo. Skus to este raz. Mne to tiez stuhlo pri 73%.


vacik
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: úte 28. srp 2012 9:15:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation XE

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od vacik » pon 04. úno 2013 20:50:10

no právě že to už nejde zpustit znovu,přes HOME button a POWER button , baterka se už neobjeví , pak když otevřu USB-Burning-tool-SPI tak se mi připojí port 2 tak dám start a za chvíli se připojí i port 6 , za chvíly hodí chybu dvojka a šestka se zase sekne na 73 %


vacik
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: úte 28. srp 2012 9:15:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation XE

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od vacik » pon 04. úno 2013 20:50:57

a ten ovladač z AmlogicusbBurningdriver nejak nejde nainstalovat


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » pon 04. úno 2013 20:55:49

Ten usb ovladac je nato aby vedel pc komunikovat s tabletom.
Robis to dobre, len..pri novom pokuse vymaz info o portoch - v menu tusim 4ta polozka..az potom pripoj.
Capni sem screen obsahu zipu co si stiahol.


vacik
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: úte 28. srp 2012 9:15:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation XE

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od vacik » pon 04. úno 2013 21:10:34



skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » pon 04. úno 2013 21:13:49

Ok, skus resetnut tie porty a upgradni este raz. Musi to ist. A nepanikar, pri 73% to robi dlho...vyckaj kym to dokonci.


vacik
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: úte 28. srp 2012 9:15:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation XE

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od vacik » pon 04. úno 2013 21:18:27

dobrá,ale nevim proč se to připojuje přes dva porty,mělo by to přes jeden ne ?


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » pon 04. úno 2013 21:21:13

Mne to robilo ked som tablet pichol do ineho usb portu. Ale nesvietili mi dva naraz..vtedy mi ale vyskocilo okno..aby som resetoval porty.


vacik
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: úte 28. srp 2012 9:15:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation XE

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od vacik » pon 04. úno 2013 21:40:21

tak sem vymazal ty porty , zkusil druhý port , spojí se port 1 za chvíly port 5 , pak se 1 sekne na 17% ta 5 pokračuje na 73% a konec , už nevim co s tým.....


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » pon 04. úno 2013 21:44:37

Hmm..skus odinstalovat ovladac k tabletu. Restartni komp a nainstaluj driver znova. A skus upgrade znova.


vacik
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: úte 28. srp 2012 9:15:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation XE

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od vacik » pon 04. úno 2013 21:46:03

a ten odinstaluju kde?


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » pon 04. úno 2013 21:49:10

Skus kliknut pravym na tento pocitac a tam vyber vlastnosti a preklikaj sa k device manager..tam ubidis novy hw zvany chip-6..alebo nieco podobne nezname.


kdopak
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: pát 02. lis 2012 13:30:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Ulefone power

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od kdopak » úte 05. úno 2013 17:33:09

Na českých windowsech by to nemělo fungovat,co jsem se dočetl,vždy se to zasekne na těch 73%,musíš to dělat na anglických windowsech,tam to maká.


m4x
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: čtv 11. říj 2012 22:48:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Next
Tablet: Onda V711

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od m4x » pát 15. úno 2013 15:04:22

Zkouseli jste nekdo Cyanogenmod?

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=409873 Prvni spoiler, neoficialni firmware.
ROzbalit ZIP a zkopirovat na externi SD kartu, vlezt do recovery (drzet HOME, stisknout POWER dokud nenaskoci robot, az se obevi recovery, uvolnit HOME)
Vsechny WIPE,
flashnout cm-10-20130104-UNOFFICIAL-OndaMid.zip
pak flashnout OndaMid711_signed.zip
pak asi boot, pak zpatky recovery (v CM je pekny ze to recovery se da jit snadno, pri zapnutym tabletu pridrzet chvili POWER nez naskoci menu, zvolit RESTART a pak zvolit RECOVERY).
A flashnout GAPPS.

Tohle by mely bejt spravny GAPPS k tomu, ty se flashujou pak zvlast.
http://www.ulozto.cz/xqtJRDk/gapps-jb-2 ... signed-zip - zas hodit nejdriv na SD kartu, nejlip hned na zacatku.

CM10.0.1 vypada pekne. Konecne ma opravenou spodni listu, ze se neprekrejvaji zadny tlacitka. Rychlej. Puvodne jsem tam hodil spatny gapps tak mi padala klavesnice a gapps. A zatim s tim porad zapasim, uz jsem preflashnul tak 10x za vecir a porad mi to nejede jak ma... ty gapps. Bez nich jede krasne, ale je nepouzitelnej :D


rodier
Stálý androiďák
Příspěvky: 69
Registrován: stř 30. led 2013 23:27:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Iphone 3G
Tablet: Xiaomi Mi Pad
Bydliště: Most
Kontaktovat uživatele:

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od rodier » sob 16. úno 2013 1:04:11

proc nejit radeji do Cube za 2000kc v cz na aukru nebo na aliexpress

http://www.aliexpress.com/item/free-shi ... 76762.html

Model: U18GT Dual Core Elite
CPU : Rockchip RK3066, ARM Cortex-A9, 1.6GHz
OS: Android 4.0
RAM: DDR3-1GB
Paměť: 8GB
TF karty: MAX 32GB
Displej: 7.0 inch 5-point, kapacitní , 1024x600


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » sob 16. úno 2013 9:03:12

Lebo to vyzera ako lacna plastova hracka :)


rodier
Stálý androiďák
Příspěvky: 69
Registrován: stř 30. led 2013 23:27:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Iphone 3G
Tablet: Xiaomi Mi Pad
Bydliště: Most
Kontaktovat uživatele:

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od rodier » sob 16. úno 2013 17:26:44

vzdyt to vypada uplne stejne. a kovova zad zpusobuje problemy s wifi.


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » sob 16. úno 2013 17:39:24

:).. no to vobec nevyzera stejne.
V podstate tie nase tabletiky maju rovnake vnutro, co je jasne, lisit sa teda musia zovnajskom a pocitom, ked ich drzis v ruke.
Kvalita plastov,kovu,zosikmene,ostre hrany,sklo na celej vrchnej casti, ci obkolesene plastom..to vsetko ti vytvara dojem lacneho,v pohode, alebo fajneho tabletu.


m4x
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: čtv 11. říj 2012 22:48:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Next
Tablet: Onda V711

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od m4x » sob 16. úno 2013 21:30:17

rodier píše:proc nejit radeji do Cube za 2000kc v cz na aukru nebo na aliexpress
Ani CUBE bych se nebal. Pokud je levnejsi, proc ne. Stejne jdou technologie tak rychle dopredu ze nejspis budes chtit novej driv nez rozbijes ten plast.... Kdyz mu das dobry pouzdro, tak ani plast videt nebude a bude chranenej.

---------------

Vecer se mi uz v posteli podarilo konecne rozjet CYANOGENMOD 10. Porad blbly gapps. Az vecir jsem zkusil znova na cistou instalaci (nebo skoro, mezitim jsem parkrat zkusil ty gapps z uloz.to - coz sice reklo ze se instalovaly v pohode ale pak tam zadny gapps nebyly), tak az vecir jsem zkusil gapps co jsem tu postoval par stranek zpatky, ty co delaji ROOT na oficialnim firmware 2.0. A ty se mi rozjely.
Takze ted mi slape vsechno jak ma. Cyanogenmod je peknej, pouzivam ho i na telefonu. Jen rano se mi nejak rychle vybil. Bud to bylo tim ze sem nemel zaply vypinani wifi ve spanku, nebo spatnym governorem, nevim. Nejspis jeste par much ma (hlavni z nich je asi pro mnohy to ze nejde zvuk zatim).
Po obede jsem dobil a prepnul na "conservative" governor, ztlumil i v ovladani vsechny zvuky kdyz stejne nejdou, aktivoval to usinani wifi... su zvedavej jak se bude drzet ted. Kazdopadne su rad, ze nekdo kdo to umi zacal upravovat cyanogenmod pro nasi ONDU. Nemusime bejt zavisli na cinskejch updatech. Uvidime kdo bugy vychyta driv, jestli cinani nebo tihle kluci.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti