Ostatní tabletyOnda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Odpovědět

skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » sob 16. úno 2013 23:28:01

Ja by som za tablet nedal viac ako 100 eur a aj zatu sumu chcem to naj co je na trhu..isto tych tabletov je viac, mne sadla onda vo vsetkom. Zatial.





skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » sob 02. bře 2013 9:29:04

m4x píše:Tvuj link z ebay se mi nezobrazi, vede to nekam na platbu cos delal, ne na samotnej inzerat.

Klavesnicovej kryt jsem nechtel, jednak i bez klavesnice vydrz neni nic moc a jednak mam tablet hlavne na cteni ebooku, pripadne trochu facebook nebo zpravy a pocasi na webu. Takze vetsinou by mi klavesnice prekazela. To pouzdro co jsem koupil ja je site primo na Ondu, ma to "Onda V711" cinsky vyrazene v levem dolnim rohu. Presne sedi a vsechny diry na konektory / SD jsou kde maj bejt. Zkousel jsem predtim na trznici jedno univerzalni pouzdro co melo takovy ty plastovy drzacky na 4 stranach, s pruzinkou... ale nepripadalo mi ze by v tom tablet nejak bezpecne sedel.
Zkusil jsem objednat tenhle a na to co stal mne prekvapil ze vypada pekne, surpove sedi, je prijemnej do ruky a je vazne delanej onde na miru, ne jako u drzaku do auta co jsem si koupil na telefon, kde tentyz drzak prodavaji 50 inzercemi na ebay tak aby to vypadalo ze je delany presne pro tvuj model telefonu. :)
No, tak mi konecne doslo puzdro http://www.ebay.com/itm/271076232215 a je paradne.
m4X po tom co si pisal, ze si ho uz niekde videl, som bol skepticky, ale musim povedat, ze je zhotovene velmi dobre. Tie uchytky su pevne (cakal som ze to bude dost navolno), velmi dobre drzia cely tablet. Puzdro nevyzera lacno, kvalitne vyhotovene, neviem ci je to prava koza, ale posoby prijemne. Presivane po obvode a v casti kde sa prehyna. Zacvaknutie este doplnili magnetom. V prednej casti v rohu je vyryte Android, vzadu vyryty android panacik. Vnutro je semisove. Jedina vec co mi na nom vadi je to, ze tablet neviem v puzdre postavit :(. Ale inac, komu to nevadi vrelo odporucam.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek


m4x
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: čtv 11. říj 2012 22:48:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Next
Tablet: Onda V711

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od m4x » sob 02. bře 2013 20:57:45

a kdyz to pouzdro postavis, nevysouva se tablet nahoru nebo dolu pri prevraceni? Ja zkousel takovy nejaky univerzalni na trhu a prave mne to nepresvedcilo, nerad bych aby vyklouzl a rozbil si sklo. Ten obal co jsem obednal ja, tusim stal asi 7 euro z ciny, je delanej primo na v711, celej v kuzi, bez plastu. Tablet se zasune dovnitr a dozadu se zastrci jeste kousek kuze a nema to kam vypadnout. Taky je to zavirani magneticky, jen nema tu presku dokola jak tvuj, jen se proste zaklapne predni strana a drzi. Vnitrek je taky nejakej jinej material, taky pusobi fajn. Par stranek zpatky jsou nejaky fotky i link kde jsem to kupoval.

Ted na ruskym foru pisou o novym firmware, ale nerozumim tomu: cinani vydali orig firmware 2.1 ale udajne je to jenom pro tablety v711 V5 - coz je asi nejaka verze nebo serie a nevim, jak to poznat. Nejspis se to tech nasich netyka, ale bylo by fajn to tu postnout az narazite na nekoho kdo to zkusil a jaky mel uspech. :)

Zkusim dal hledat CM10 modifikaci, jestl uz to nevytunili, pouzivam ji, ale ma hodne kratky standby, jinak tablet funguje dokonale.

56 procent ruskejch uzivatelu hlasuje ze nejlepsi je firmware pro jejich ruskej klon EXPLAY, android 4.1.1
http://www.explay.ru/download/firmware/ ... 130109.rar
tenhle se flashuje primo z karty, asi ho nekdy zkusim.


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » sob 02. bře 2013 21:09:41

Drzi to pevne, nevypadava. 3 pracky su tam napevno a ta stvrta sa tazsie vysuva, tak to nakoniec pevne drzi.

Jj, videl som ten tvoj, len mne trosku vadi na tvojom, ze je pobokoch obaleny v tom puzdre, nevadi ti pri pisani po bokoch klavesnice?

Daj link na "novy" firmware.


m4x
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: čtv 11. říj 2012 22:48:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Next
Tablet: Onda V711

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od m4x » stř 06. bře 2013 12:34:55

nevadi, nepresahuje to do displeje :)

Zkusil jsem ted flashnout na Ondu V711 firmware z ruskeho klonu EXPLAY, verzi 4.1.1

Prvni dojmy super, wifi rychlejsi a stabilnejsi nez u Cyanogenmod10, displej citlivej, tablet uz vi ze nema SIM modul a tak nezobrazuje chybejici telefonni signal, cimz je vic mista na liste dole a nic se neprekrejva ani ve vertikalni poloze.

Flashovani probehlo dobre s jejich prilozenou recovery, zkopiruje se obsah rozbalenyho RARu na SD kartu, vypne se tablet a pak se spusti s drzenim obou tlacitek, ktery se uvolni kdyz naskoci bilej robot, tablet tak vleze do recovery a pri jejim startu udela flash. Potom se sam restartuje. Po spusteni je v rustine, coz je proti cinstine pokrok :) Misto mnoha cinskejch aplikaci tam jsou dve rusky. A anglickej program na ebooky (cool reader), kterej jsem pouzival i ja nez mi nekdo rekl o FBReaderu.

56 procent ruskejch uzivatelu na ruskym foru hlasuje ze tohle je aktualne nejlepsi firmware, android 4.1.1
http://www.explay.ru/download/firmware/ ... 130109.rar

Su zvedavej co mi bude delat baterka... CM10 mel velkou spotrebu ve spanku...



skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » stř 06. bře 2013 13:24:07

Fajne, dnes to skusim aj ja.

Chcel by som si ale zalohovat aktualnu ROMku, lenze cez ROM managera mi to nejako pada. Ked sa pokusam zalohovat, tak sa mi tablet hodi do recovery modu :(.

Nejaky compatibilnejsi ROM manager sa nenajde?

skyso


m4x
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: čtv 11. říj 2012 22:48:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Next
Tablet: Onda V711

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od m4x » stř 06. bře 2013 13:35:25

hehe, vubec netusim o cem mluvis, to mas neco co ti zalohuje rom tak jak ho mas se vsema app a nastavenima?

Ja zacinam pokazdy od piky... nastesti google si pamatuje kontakty a kalendar, koupeny aplikace v google play vidis hned a ty zadarmo stahnes uz jen ty co potrebujes... za pul hodky sem mel ondu flashlou a znova nastavenou k pouzivani... coz neni tak zly.

Jenom jsem si do jednoho adresare nahral tu CWM recovery co jsem pouzival, paac v ty mi ten flash nesel, nenabehl automaticky a pak pri manualnim spusteni hazel chybu, takze jsem zazalohoval recovery a pak ji prepsal tou z toho RARu. V ty update probehl jak ma, ted se pri zapnuti tablet hlasi jako EXPLAY a ne jako ONDA, preferuje horizontalni polohu, takze robot nabiha otocenej nabok... system nabiha stejne pomalu jako u originalniho onda firmware, v tom byl Cyanogenmod mnohem lepsi. Ale kdyz uz je nabehlej, bezi explay asi lip. jeste netusim co bude delat baterka, zatim ji nabijim naplno a pak su zvedavej co vydrzi....


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » stř 06. bře 2013 13:38:47

:)
hovorim o spraveni si zalohy celej romky..ak by sa nieco dodrbalo pri flashovani, aby som si vedel nahodit tu, ktoru si zalohujem :).

inac ak s flashovanim nie je problem, tak kvazi mi netreba zalohovat ziadne app.

no nemohol som si ju dnes vziat do prace, aspon by som mal co robit :)


m4x
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: čtv 11. říj 2012 22:48:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Next
Tablet: Onda V711

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od m4x » stř 06. bře 2013 20:27:53

Tak ve spanku konzumuje v podstate nic, nebo aspon ukazatel mi za odpoledne doted (asi 5-6 hodin standby) spadl o 4 procenta. Cyanogenmod co jsem mel predtim fungoval fajn, ale ve standby zral skoro stejne jako v provozu - po 6 hodinach standby byl na nule. Takze v tomhle velkej pokrok :) Uz nepamatuju jak to mely originalni firmware, ale myslim, ze s vydrzi baterky jsem nemival problemy, dobijel jsem v noci a pouzival pres den. Tohle vypada stejne nadejne. A zatim o nevypada ze by padal jako oficialni 2.0 od Ondy.


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » stř 06. bře 2013 20:32:05

Standby so zapnutym wifi?

Mne so zapnutym, bez toho aby som pouzival tablet, vydrzi 6-8h. S vypnutym zopar dni.


m4x
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: čtv 11. říj 2012 22:48:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Next
Tablet: Onda V711

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od m4x » čtv 07. bře 2013 13:39:29

Na wifi si pozor nedavam. S CM10 jsem ji mel vypnutou skoro porad, protoze s vydrzi ve standby to bylo vazne spatny, dobil jsem pres noc, rano nepouzival a v poledne jsem uz mel strach ze mi nevydrzi baterka ani na tu ctvrthodku co jsem potreboval.
Ted jsem koukal a wifi mam vypnutou, od rana jsem si asi 15 minut cetl, pak ctvrthodka v poledne a ted je tablet na 95 procentech nabiti. Uvidim co s tim udela odpoledni dymka a cetba, ale zatim na tomhle firmware nevidim chybu a i market jede dobre, u veci co pouzivam jsem se zatim nesetkal s tim, ze by mi to reklo ze tablet neni s aplikaci kompatibilni, coz se mi driv obcas stavalo.


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » čtv 07. bře 2013 23:30:38

No, nahodil som si aj ja tu rusku romku, a zatial je to ok. Wifi sa mi ale pri vypnutom displeji vypina :(.

Uz som si ho aj rootol, tak viem CPU vypiect na full aby to pekne ficalo.


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » čtv 07. bře 2013 23:33:13

btw vysiel nam novy firmware: http://www.onda.cn/Tablet/ProductInfo.a ... 211&d=down

Skusal uz niekto?


m4x
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: čtv 11. říj 2012 22:48:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Next
Tablet: Onda V711

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od m4x » pon 11. bře 2013 23:08:29

Ahoj skyso, on ten "novy firmware" neni pro nase ondy, cili neni to upgrade na kousky co byly prodany se starsim. Jedna se o tovarni firmware jakej je montovanej v novejch ondach V711 s oznacenim V5 (v seriovym cisle - ja tam mam V1). Pokud je to jak rikas, asi tam maji jinej cip na wifi a ten nas s tim firmware nefunguje. A mozna tam toho je vic.

Rusove udelali novy firmware Feiyu 4.1.2 , ale nedari se mi na nej najit na tom foru link - na zobrazeni linku je potreba bejt registrovani a to mi nejde. Ostatni firmware maji link primo s prvniho postu a je viditelnej i pro hosty, u tohodle je jenom odkaz na post kde se o tom mluvi a tam je link skrytej :(

Kazdopadne ten firmware 4.1.1 pro explay mi jede dobre.


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » pon 11. bře 2013 23:11:39

S tou verziou mi to nebolo jasne, no vyskusal som, a nejde to.

Od vtedy som na tej ruskej romke a fici to v pohode. Len trosku ma stve, ze sa wifi vypina ked ho loknem. Tebe to robi tiez?


m4x
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: čtv 11. říj 2012 22:48:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Next
Tablet: Onda V711

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od m4x » úte 12. bře 2013 13:25:34

ahoj, nevim, tenhle problem jsem resil u telefonu kvuli VOIP a internetovymu radiu (ab radio povidka - dobry na usinani o samote), na tabletu mi to je jedno, vetsinou mam wifi off kvuli baterce... na tabletu si vetsinou jen ctu. Driv jsem obcas pri dymce mrkl na facebook, ale uz mne to preslo :)

Ted koukam ze kdyz ho startuju tak je wifi off ale nabehne pomerne rychle, zhruba do sekundy, ale behem vyplyho displeje je asi off. Nejspis prejde rychle do hlubokyho spanku a povypina vsechno, protoze ve standby baterka vazne dobre drzi.

Uživatelský avatar

lulu
Stálý androiďák
Příspěvky: 168
Registrován: čtv 21. říj 2010 8:38:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nubia N2 NX575J 4GB

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od lulu » úte 09. dub 2013 17:23:28

po instalaci mi ukazuje ale něco jiného: android 4.0.3 (z 19.9.2012)
m4x píše: 56 procent ruskejch uzivatelu na ruskym foru hlasuje ze tohle je aktualne nejlepsi firmware, android 4.1.1
http://www.explay.ru/download/firmware/ ... 130109.rar


m4x
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: čtv 11. říj 2012 22:48:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Next
Tablet: Onda V711

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od m4x » úte 09. dub 2013 22:22:04

Mne to ukazuje dobre.

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=409873

tady je celej seznam firmwaru co maj rusove na foru. Ja sem sosnul ten JellyBean 4.1.1 a ukazuje se mi dobre. Pokud ti ukazuje 4.0.3 tak se nejspis neupgradoval... treba provedl jenom patch a ne update...

Sleduj co pise tablet kdyz probadi update... treba je ten file ted nejakej poskozenej a update neprojde checksumem... jinak netusim co by tomu mohlo bejt. Prinejhorsim kdyby ti to na nekolikrat neslo, tak ti zkusim poslat muj soubor co tu mam... jestli ho najdu.


vvllvv
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: úte 14. čer 2011 9:50:54
Reputace: 0

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od vvllvv » pon 13. kvě 2013 9:55:43

zdravím Onďáci,
jak tak koukám,tak téma pěkně upadlo :roll: .
no ale proč píšu,nedávno se mi začalo něco dít s tabletkou :-\ (viz foto).netuším co s tím je .. začala mi ze začátku ta polovina problikávat a pak to skončilo až takhle.chci se zeptat,zda ho musím posílat na reklamačku do Číny a nebo jestli by mi to v záruce opravil servis v ČR??díky za odpověď
Přílohy
Footoo358.jpg
Footoo358.jpg (24.68 KiB) Zobrazeno 2878 x


Autor tohoto vlákna
byranovic
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pát 24. srp 2012 12:42:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII [_SlimKAT_]
Tablet: Onda V711

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od byranovic » ned 19. kvě 2013 13:37:17

@vvllvv: Ahoj, pokud si dobře vzpomínám, tak na ruském fóru se to taky někomu stalo, rozdělal to a byl to snad nějaký uvolněný drátek vevnitř? A jinak ten tablet asi budeš muset poslat do Číny, pochybuji, že by v ČR byl smluvní servis Ondy. Ale jako pokud by šlo o mimozáruční opravu, tak pár známých má dobré zkušenosti s: http://www.abax.cz/ , ale nevím, jestli dělají i tablety - za zeptání nic nedáš :).

Jinak škoda, že ten firmware 2.1 není i pro mou Ondu (je jen pro V5 a V7). Svoji verzi poznáte podle 9. a 10. místa sériového čísla na zadní straně tabletu - já mám třeba V1 a pro V1-V3 je zatím dostupná jen verze 2.0 a zřejmě to tak zůstane :(


jozka
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: stř 05. čer 2013 12:28:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: xperiaJ

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od jozka » stř 05. čer 2013 12:40:10

Ahoj,

tak najednou mi prestal fungovat V711 tablet, po zapnuti chvily zobrazuje bile logo androida, pak provede restart a tak porad dokola.

Zkousel jsem se dostat do recovery modu - vypnout (dlouho power), pak drzet home, zapnout power, az se objevi logo tak oboje pustit. Nebo spojit s pocitacem, vypnout, drzet home, zadnat usb, power, atd atd vsechny mozne kombinace vcetne reset, uz mam otlaceny vsechny prsty, ale vysledek je stejny, proste to nenaskoci. (Pritom mam puvodni firmware od vyrobce).

A protoze uz toho asi brzo poleti oknem, tak jenom nevite jestli ma cenu s tim jeste neco delat?


Autor tohoto vlákna
byranovic
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pát 24. srp 2012 12:42:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII [_SlimKAT_]
Tablet: Onda V711

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od byranovic » ned 09. čer 2013 21:04:09

@jozka: Ahoj, dá se s tím něco dělat. Je to problém označovaný jako "white robot" podle bílého loga android. Většinou stačí přehrát firmware - zkus si stáhnout nějakou verzi na SD kartu a pak postupuj podle návodu na flashování nové ROM (záleží, jaký firmware jsi měl předtím - myslím, že od verze 1.5.5 lze tablet aktualizovat jen pomocí nástroje v PC?).


Wormsnake
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: čtv 27. zář 2012 8:16:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Alcatel one touch idol x6040d

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od Wormsnake » úte 11. čer 2013 21:20:11

ONDA V702 nejde nahodit taky me to stoji na bylej logu androida. Kdyz se snazim prehrat FW pres USB tak me to vytuhne na 73% s hlaskou chyba v radce 17 co s tim?


Autor tohoto vlákna
byranovic
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pát 24. srp 2012 12:42:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SII [_SlimKAT_]
Tablet: Onda V711

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od byranovic » stř 12. čer 2013 9:42:19

@Wormsnake: Taky jsem měl ten samý problém. Mám Windows 7 x64 a musel jsem nainstalovat z Windows Update anglický language pack. Po instalaci a změny jazyka Windows a spuštění programu jako správce vše proběhlo bez problému. viz.:

Kód: Vybrat vše

http://www.slatedroid.com/topic/40273-please-help-me-unbrick-my-onda-v712/page__st__40


jozka
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: stř 05. čer 2013 12:28:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: xperiaJ

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od jozka » čtv 13. čer 2013 13:43:08

@byranovic : Tak nevim, zkousim podle postupu - do vypnuteho tabletu vlozim usb propojene s pc, drzim home, stisknu power, pote, co vidim bileho androida, tak oboje poustim. V pocitaci mi to zadny novy hardware neukaze (ani kdyz dam hledat novy hw), v zarizenich pod other zadny mp3 chip nevidim. (a na tabletu je porad to bile logo a nic vic)

Nicmene jsem prisel alespon na jednu vec, kdyz behem bootovani prerusovane mackam power a home, tak to nakonec poskoci dal, objevi se klasike onda logo, trosku to lupne, a nabehne to.

Ale v normalnim nabehnuti asi nemam zadnou sanci na napravu?


skyso
Nové Androidě
Příspěvky: 46
Registrován: ned 05. pro 2010 11:40:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire-HTC one S na ceste

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od skyso » pát 14. čer 2013 20:55:58

Ahojte,

white robota sme riesili na predoslich podstrankach. Dost pekne to tam je popisane ako upgradovat.

Inac kupil som si dalsiu ondu v711s priamo z onda-tablet.com. Vyslo ma to na 124 (tablet, EU adapter, 16GB karta, pridrbana dan, 3,6,-zato uschovu na poste, 0,5e za poukazku s danou za tablet)...
http://www.onda-tablet.com/onda-v711s-q ... p-8gb.html

Lepsi displej oproti v711, tensi, lahsi, lepsie sa beha po displeji, reaguje na kazdy dotyk (na v711 sa mi stava ako keby vynechaval pri dotyku).

skyso


jozka
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: stř 05. čer 2013 12:28:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: xperiaJ

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od jozka » sob 15. čer 2013 8:26:56

Vsak jsem taky postupoval dle navodu, ale tablet se proste chova nahodne. Z 50ti pokusu se dostal do recovery jenom jednou, a jenom jednou mi pc naslo mp3-chip, nicmene bohuzel jsem zmackl power jeste jednou, takze smula.

Nicmene mam vyrazny posun v problemu. Tlacitko POWER nevydrzelo napor mackani a propadlo se nekam dovnitr a tablet onemel uz natrvalo.. Takze hura, tablet uz leti finalne do kose a svuj cas mohu venovat na neco uzitecneho.. :)


m4x
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: čtv 11. říj 2012 22:48:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Next
Tablet: Onda V711

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od m4x » stř 19. čer 2013 9:45:55

Ahoj,

posledni dobou mam cim dal vetsi problemy s citlivosti na dotyk. Podel hran displeje je to mnohem horsi, casto musim tabletem tocit nez najdu misto kde zmacknout tlacitko co potrebuju. Obednam si novej dotykac za 30 dolaru a doufam, ze to s tim pujde.

http://www.aliexpress.com/item/Original ... 80852.html

Zkouseli jste nekdo menit baterku?

http://www.aliexpress.com/item/PL455714 ... 82309.html

Pokud s tim mate nekdo nejakou zkusenost, dejte vedet. Uvazuju jestli do ondy vrazet dalsich 50 euro nebo jestli koupit Nexusa...


jozka
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: stř 05. čer 2013 12:28:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: xperiaJ

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od jozka » pon 24. čer 2013 9:46:10

Bych ti mohl za cokoladu dat ten muj (kos jsem jeste nevynesl).

Display i baterka v nem jsou, a alespon si muzes nanecisto to zkusit rozebrat... :)


kdopak
Nové Androidě
Příspěvky: 47
Registrován: pát 02. lis 2012 13:30:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Ulefone power

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od kdopak » úte 25. čer 2013 14:39:58

Ahoj,jestly jsi koš ještě nevysypal :D tak já bych si ho vzal.Čokoládu ale poštou posílat nebudu,tu by ti ani pošťáci nedoručily ale rovnou snědly,ale můžu ti poslat nějakou částku která by se rovnala ceně čokolády kterou máš rád. :P

Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů