Ostatní tabletyOnda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Odpovědět
Uživatelský avatar

Akir
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pon 09. kvě 2011 21:23:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus 2x
Tablet: Onda V711
Rom: Default

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od Akir » pon 05. lis 2012 19:49:40

aldav píše:fw 1.5
EDIT: Onda je proste skvela. :o Potvrzuji funkcnost ( bileho ) Modemu Huawei E1750 fw. 11.126.08.02.18 , ktery jsem koupil v sade od O2 http://goo.gl/rWa9f . Vse na prvni zapojeni, nic nebylo potreba nastavovat.
Stejne dobre to funguje i s timto ethernetovym adapterem http://goo.gl/U5JTP
Stejná zkušenost :-) Sice je černý a odT-Mobile ale typ stejný E1750.
Prostě Plug´n´Play 8-)


------
Akir, LG Optimus 2x, ONDA V 711



m4x
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: čtv 11. říj 2012 22:48:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Next
Tablet: Onda V711

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od m4x » úte 06. lis 2012 11:36:01

Akir píše:Zdravím
na verzi 1.5.5 je "něco" špatně :(
Po istalaci jsem spustil AnTuTu a nedostal jsem se ve třech pokusech přes 7200.
Přeinstaloval jsem zpět na 1.5 a hned první test 10142.
Máte někdo podobné zkušenosti?
S jinym fw jsem antutu nezkousel, ale 1.5.5 mi dala neco malo pres 8000 matne vzpominam. Nekde jsem to tu psal. Myslim, ze to neni chyba ale vlastnost. Ten fw je zamerenej na stabilitu, myslim, ze jenom zrusili pretaktovani. Coz by melo mirne protahnout autonomii a na rychlosti pri beznym pouzivani zadny zasekavani nepozoruju. Narocny hry na tom nehraju.

Uživatelský avatar

Akir
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pon 09. kvě 2011 21:23:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus 2x
Tablet: Onda V711
Rom: Default

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od Akir » úte 06. lis 2012 17:54:43

m4x píše: Ten fw je zamerenej na stabilitu, myslim, ze jenom zrusili pretaktovani.
Píše to 1512 MHz, to je přetaktované?
------
Akir, LG Optimus 2x, ONDA V 711


lejcus
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 23. zář 2012 17:37:22
Reputace: 0

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od lejcus » úte 06. lis 2012 17:58:47

NA strankach vyrobce http://onda.cn/Tablet/ProductInfo.aspx? ... 211&d=down uz je 4.1.1 beta :) tak odvazlivci smele do zkouseni

Uživatelský avatar

Akir
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pon 09. kvě 2011 21:23:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus 2x
Tablet: Onda V711
Rom: Default

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od Akir » úte 06. lis 2012 20:26:16

lejcus píše:NA strankach vyrobce http://onda.cn/Tablet/ProductInfo.aspx? ... 211&d=down uz je 4.1.1 beta :) tak odvazlivci smele do zkouseni
oficialní prohlášení:
Android版本为4.1.1,昂达官方固件版本号为2.0。
Android verze 4.1.1, Onda oficiální firmware je číslo verze 2.0.

Stáhnul jsem si aktualizaci, ale nějak nenacházím odvahu se do toho pustit. ;)
Dle popisu je to stejný způsob jako u 1.5.5 => musíte mít anglické Visty nebo "7" (nebo použít Vistalizator.exe + jazykový balíček)
********
pro zájemce: je to dobře popsané (v ruštině i angličtině) tady
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=367651&st=1460 26.10.2012, 15:33
a 26.10.2012, 17:00
------
Akir, LG Optimus 2x, ONDA V 711



lejcus
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 23. zář 2012 17:37:22
Reputace: 0

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od lejcus » úte 06. lis 2012 22:22:20

tak sem to tam zkousel nahrat a bouhzel pri flashovani se nedostanu dal jak na 33% zarizeni je samozrjem mrtvy

tohle to to pise do logu nekdo nakej napad co stim dal?
Spoiler:

Kód: Vybrat vše

[T 0][22:13:05]: load spl ...
[T 0][22:13:06]: load uboot ...
[T 0][22:13:07]: Transfer Complete! total size is 501108 Bytes
[T 0][22:13:13]: test command exec: crc 0x8f800000 501108 2300b2a9
[T 0][22:13:13]: command exec: crc 0x8f800000 501108 2300b2a9
[T 0][22:13:13]: sendCommandWithReply: crc 0x8f800000 501108 2300b2a9 maxCount:30
[T 0][22:13:14]: begin run 8f800000
[T 0][22:13:18]: finish run 8f800000
[T 0][22:13:20]: command exec:set_chgcur 0
[T 0][22:13:21]: command exec:video dev bl_off
[T 0][22:13:22]: command exec:video dev disable
[T 0][22:13:23]: command exec:sf probe 2
[T 0][22:13:24]: command exec:sf erase 0 100000
[T 0][22:13:25]: get command status failed!
[T 0][22:13:27]: failed ,current step is 8 

Uživatelský avatar

Akir
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pon 09. kvě 2011 21:23:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus 2x
Tablet: Onda V711
Rom: Default

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od Akir » úte 06. lis 2012 22:29:36

lejcus píše:tak sem to tam zkousel nahrat a bouhzel pri flashovani se nedostanu dal jak na 33% zarizeni je samozrjem mrtvy

tohle to to pise do logu nekdo nakej napad co stim dal?
Mně to šlo taky až na podruhé... vytáhnout z USB ... zpět a zapnout tablet pak se to chytlo a doběhlo.
Vypadá fajn, ALE není "rootlej" - např. TitaniumBackup nefachá :-(
a AnTuTu zase kolem 7200 :(
------
Akir, LG Optimus 2x, ONDA V 711


m4x
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: čtv 11. říj 2012 22:48:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Next
Tablet: Onda V711

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od m4x » stř 07. lis 2012 13:27:45

Nejaky vylepseni oproti 1.5 / 1.5.5?

Jak se chova WIFI po prechodu ze spanku? Chyti se sama a rychleji nez driv?

thx

Uživatelský avatar

Hamry
Androiďák!
Příspěvky: 359
Registrován: úte 21. dub 2009 12:01:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Hongmi
Rom: FunTouch
Kontaktovat uživatele:

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od Hamry » stř 07. lis 2012 14:26:48

Blbá otázka, jaký je rozdíl mezi V702 a V711? Je jenom v kameře? Děkuji
.
Pomohli jsme Vám? Podpořte nás... Obrázek nebo ZUNO ČR
SE xperia NEO V - root, unlock BL, kernel Alliance v1.5, ROM: SK-CZ xperia team EDT2
CUBE u30GT mini white - root, 900supersport JB 1.05, RAM 2GB

Uživatelský avatar

Akir
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pon 09. kvě 2011 21:23:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus 2x
Tablet: Onda V711
Rom: Default

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od Akir » stř 07. lis 2012 20:36:50

m4x píše:Nejaky vylepseni oproti 1.5 / 1.5.5?

Jak se chova WIFI po prechodu ze spanku? Chyti se sama a rychleji nez driv?

thx
Vylepšení... při otáčení displeje je "přechod".. spše grafická zaležitost
WiFi mi jede po zapnutí (skoro) okamžitě
Huawei E1750 funguje
spodní "lišta" se schovává (např. při prohlížení fotek)
Pokud zvádáte ruštinu, tak někde tady http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=367651&st=1660 začíná diskuse o 2.0
------
Akir, LG Optimus 2x, ONDA V 711

Uživatelský avatar

aldav
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: pon 18. led 2010 12:10:32
Reputace: 22
Typ mobilu / ROM: Note8 - Gear Fit 2
Bydliště: Brno

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od aldav » stř 07. lis 2012 21:19:34

Mam Windows 7 Enterprise 64bit takze je muzu prepnou do angl jazyka, ale na 32 bit kvuli tomu zatim asi neprejdu. Zkousel to nekdo na 64bit Enterprise. Chystam se na to behem pristich par dnu, mezi tim prectu "rusaky" a kdyz tak dam vedet.
Note8 - Gear Fit 2


lejcus
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 23. zář 2012 17:37:22
Reputace: 0

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od lejcus » stř 07. lis 2012 21:51:02

Tak sem me to podarilo prefleshovat. NA 64bit to nejde ani ve virtualni masine. Musel jsem kuli tomu nainstalovat 32bit windows7.
Naposledy upravil(a) lejcus dne sob 08. pro 2012 14:04:28, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

aldav
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: pon 18. led 2010 12:10:32
Reputace: 22
Typ mobilu / ROM: Note8 - Gear Fit 2
Bydliště: Brno

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od aldav » stř 07. lis 2012 21:53:05

Zkusil bych pred tim jeste udelat tovarni nastaveni :cry:
Note8 - Gear Fit 2


lejcus
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 23. zář 2012 17:37:22
Reputace: 0

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od lejcus » čtv 08. lis 2012 11:05:55

Tak baterie se chytila jen to nabijeni z 0% trva dost dlouho. A co se tyce artefaktu tak ty se ukazujou jen kdyz nabijim dodanou nabijeckou ted je vse ok.

Stale me nefunguje Google Now. aplikace se spusti ale nevyhledava. :( na to sem se tesil nejvic. Snad to daj nak do kupy.
co se tyce plynulosti tak me neprijde ze by se konalo naky zlepseni .. :(

Uživatelský avatar

aldav
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: pon 18. led 2010 12:10:32
Reputace: 22
Typ mobilu / ROM: Note8 - Gear Fit 2
Bydliště: Brno

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od aldav » čtv 08. lis 2012 20:13:17

Co se tyka te plynulosti, tak bud v klidu. Vis jak dlouho se ladila treba ICS na Samsung Galaxy Note, nez byla pouzitelna ? A ver tomu, ze se najdou i dnes uzivatele, kteri povazuji GB za lepsi nez ICS a to uz mame prvni leak Jelly Bean. :lol: Co se tyka Google Now, tak jsi o nic neprisel ;)

EDIT:
Rusaci uz maji root : http://goo.gl/ifY5k ( upozornuji, ze jsem to detailne neprocital ) ted na to nemam moc casu , snad po vikendu.
Drivery pro Win7 x64 http://goo.gl/MtPSn
Note8 - Gear Fit 2


m4x
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: čtv 11. říj 2012 22:48:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Next
Tablet: Onda V711

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od m4x » pát 09. lis 2012 20:47:33

Ahoj, link na ten root mi nefunguje. Nemas to stazeny ze bys to nekam uploadnul? :P Dikec.

Jinak pocity z 2.0? Na ruskym foru to vypada ze ma nekdo problemy s recovery v tom firmware, ikdyz by to nemelo souviset...

Uživatelský avatar

aldav
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: pon 18. led 2010 12:10:32
Reputace: 22
Typ mobilu / ROM: Note8 - Gear Fit 2
Bydliště: Brno

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od aldav » pát 09. lis 2012 21:14:57

m4x
mas pravdu ani mne ten odkaz nejde, vlastne zjistuji, ze mi nejdou otevrit ani obrazky na tomto foru. Tak to je nadeleni , mozna by pomohla registrace :( Ja na to budu mit cas asi az v pondeli. Ani jsem zatm nepatral po reakcich na ten root.
Note8 - Gear Fit 2


m4x
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: čtv 11. říj 2012 22:48:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Next
Tablet: Onda V711

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od m4x » pát 09. lis 2012 23:28:26

reakce tam v podstate nejsou, diskuse se stoci na jiny temata. Jen kdosi tam, pise ze superuser nefunguje jak by mel, ale nevim jestli je to reakce na ten zpusob rootu nebo na samotnej firmware 2.0 Pokud jsem to pochopil dobre, tak si to nepamatuje cemu jsi dal prava a cemu ne, takze se nejspis nevyhnes tomu povolovani pokazdy, nebo neco v tom smyslu.


m4x
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: čtv 11. říj 2012 22:48:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Next
Tablet: Onda V711

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od m4x » sob 10. lis 2012 19:18:30

Zkusil jsem z balicku 2.0 vyhodit cinske app ale pak se patch nenainstaloval vubec - probehlo flashovani systemu a pak se to zarazilo. Tablet najel v pohode, ale ani po instalaci vsech google aplikaci z toho patche se mi nepovedlo rozjet market (padal pri spusteni). Nakonec jsem to preflashnul s originalnim souborem znova, ted jede vsechno na pohodu. Cinske app se nedaji smazat, ale jdou deaktivovat a zmizi z nabidek.

Root explorer mi otevre vsechno. Zkusim pak nainstalovat SU... Zkouseli jste to nekdo? Je pravda ze v tomhle firmware uz onda neni rootla?

Uživatelský avatar

Akir
Nové Androidě
Příspěvky: 21
Registrován: pon 09. kvě 2011 21:23:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Optimus 2x
Tablet: Onda V711
Rom: Default

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od Akir » sob 10. lis 2012 20:08:24

m4x píše: Root explorer mi otevre vsechno. Zkusim pak nainstalovat SU... Zkouseli jste to nekdo? Je pravda ze v tomhle firmware uz onda neni rootla?
Stačí spustit Titanium Backup... a nic :-(
a nefunguje tedy ani http://androidforum.cz/onda-v711-t32903.html#p442314
------
Akir, LG Optimus 2x, ONDA V 711


m4x
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: čtv 11. říj 2012 22:48:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy Next
Tablet: Onda V711

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od m4x » pon 12. lis 2012 9:50:49

dela mi ted s firmware 2.0 nejaky zerty baterka.

Zpocatku po flashnuti se tvarila jako plna ale docela rychle se vybila, asi za hodku a pul cteni... kdyz uz byla na 19 procentech tak jsem ji dal nabijet a po par hodinach ukazovala porad 19%. Vypnul jsem, zapnul a ukazala 100%. Vydrz byla asi celkem normalni nebo trochu slabsi nez driv (muze bejt i zimou venku) ale pri dalsim nabijeni to zas neukazovalo ze se nabiji, az po vypnuti a zapnuti displaye se ukazalo 100 procent... asi neobnovuje tu ikonku?

Ma nekdo podobny rpoblem?

Uživatelský avatar

aldav
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: pon 18. led 2010 12:10:32
Reputace: 22
Typ mobilu / ROM: Note8 - Gear Fit 2
Bydliště: Brno

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od aldav » pon 12. lis 2012 10:36:38

no ja uz JB nevyzkousim, V711 prodavam a necham si V811 a ta jeste JB nema :(
Note8 - Gear Fit 2

Uživatelský avatar

Sciphone
Androiďák!
Příspěvky: 422
Registrován: ned 05. čer 2011 17:21:18
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Oneplus 5

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od Sciphone » pon 12. lis 2012 20:41:00

Zdravím, rad bych věděl jak vám slapou hry typu Max Payne, 9mm ,Batman, Spiderman, GTA atd. Děkuji za odpovedi


Wormsnake
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: čtv 27. zář 2012 8:16:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Alcatel one touch idol x6040d

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od Wormsnake » úte 13. lis 2012 18:19:23

Ahoj mam Ondu V702 8GB 1GB RAM

Nejdou mi na nem www adresy http://www.youtube.com/ a http://www.google.com/ a dale me nejde Obchod Play (nejde se prihlasit na google ucet a ucet ani nejde vytvorit).
Tablet sem kupoval pres ebay od nejakyho prodejce z Honkongu.
( www.google.cz me jde)
Muze me nekdo poradit co s tim?
Predem dekuji.

Uživatelský avatar

lulu
Stálý androiďák
Příspěvky: 168
Registrován: čtv 21. říj 2010 8:38:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nubia N2 NX575J 4GB

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od lulu » úte 13. lis 2012 21:01:24

Wormsnake píše:Ahoj mam Ondu V702 8GB 1GB RAM
nahrej si nové firmware v1.5.5

Kód: Vybrat vše

http://www.onda.cn/Tablet/ProductInfo.aspx?ProductId=217&d=down


Wormsnake
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: čtv 27. zář 2012 8:16:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Alcatel one touch idol x6040d

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od Wormsnake » úte 13. lis 2012 23:17:34

Supr tak sem stahnul ten FW a rozbalil ZIP archiv v nem byl i navod v *.DOC souboru, ale problem je v tom ze navod byl jen v cinstine je tu nekde postup nahrati FW v cestine?

Uživatelský avatar

aldav
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: pon 18. led 2010 12:10:32
Reputace: 22
Typ mobilu / ROM: Note8 - Gear Fit 2
Bydliště: Brno

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od aldav » úte 13. lis 2012 23:23:09

Mozna by jsi si mel tohle forum ( diskuzi ) precist celou ! Pak se nebudes muset ptat.
Note8 - Gear Fit 2


Wormsnake
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: čtv 27. zář 2012 8:16:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Alcatel one touch idol x6040d

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od Wormsnake » stř 14. lis 2012 11:13:46

Ahoj tak sem provedl update na FW 1.5.5 na svem Onda V702 google a youtube me uz de, ale zmizla me z aplikaci aplikace obchod play! Pokousel se ji doinstalovat z APK co sem nasel na netu ale naistalovat to sice de ale obochod po pokusu o spusteni hned spadne bez jakehokoliv chyboveho hlaseni.
V tomhle vlaknu sice nefuncnost google play zminuji ale nenasel sem navod jak to opravit.
Pomozte prosim.

Uživatelský avatar

aldav
Droid
Příspěvky: 1496
Registrován: pon 18. led 2010 12:10:32
Reputace: 22
Typ mobilu / ROM: Note8 - Gear Fit 2
Bydliště: Brno

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od aldav » stř 14. lis 2012 11:32:43

Az budu doma, poslu Ti apku z me Ondy. Pokud to nekdo neudela driv.
Note8 - Gear Fit 2


Wormsnake
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: čtv 27. zář 2012 8:16:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Alcatel one touch idol x6040d

Re: Onda V711, Dual Core, 1GB DDR3, 7.0" IPS 1024x600

Příspěvek od Wormsnake » stř 14. lis 2012 11:57:31

To by bylo supr budu se tesit...

Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host