Nechtěl jsem tablet větší než 7 palců, protože šlo v podstatě o tablet, který bude ležet na stole a pojede na něm maximálně prezentace s fotkama z firmy, rozmýšlel jsem se nad samsungem a jejich tabletem a nebo nad již zmiňovaným GoClever TAB R75.
V poměru cen se nedá diskutovat, nicméně po Hardwarové stránce mě v poměru cena/výkon nesmírně nadchl GoClever.
Navíc procesor Cortex-A8 1GHz (RK2906, GPU GC800) není zrovna to nejlepší, ale velice dostačující, Ram Paměť 512Mb a 4Gb flash paměti s možností rozšíření paměťovými kartami je za tuhle cenu tak akorát

Co se týče displaye s rozlišením 800x480 pixelů, tak je velice dobře čitelný i na slunci, což mě víc než hodně překvapilo. U tabletu za cca 2500Kč je to něco co by málokdo očekával.
Po pár dnech co jej využívám si v podstatě nemůžu na nic stěžovat. Tablet běží na Android 4.0.4 a vše je velice svižné a nikde se nic nekouše. Baterka mi při vytížení, kterým teď prochází vydrží cca 2 dny bez sebemenších problémů. Wifi se všude připojuje bez problémů, jen mě mrzel standartní prohlížeč, který stojí za starou bačkoru. Vše vyřešila OPERA

Není problém mít spušťených několik aplikací na pozadí,jako např. skype, hudbu a prohlížeč webu a vše je pořád dostatečně svižné.
Jediná výtka je, že se tablet na pravé straně občas více zahřívá... Uvidíme co tomu řekne životnost

Takže pokud by někdo uvažoval nad koupi tohoto LOW-Endu od GoCleveru tak vřele doporučuji. Není to zázrak, ale za ty peníze bych si tvrdil říct, že je to asi to nej na trhu