Ostatní tabletyGoClever TAB A93 - FACTORY RESET

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
FreeCode
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: úte 13. bře 2012 19:24:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One X White

GoClever TAB A93 - FACTORY RESET

Příspěvek od FreeCode » úte 16. říj 2012 11:27:59

Ahoj,neví náhodou někdo jak provést u tohoto Tabletu Factory Reset ?Do nabídky Factory Reset se dostanu a dokonce jde i vybrat tlačítkama volume Up/down ,ale pak to chce potvrdit tlačítkem HOME a to je kámen úrazu ten u tohoto modelu není jen BACK A POWER a ani jedno toto tlačítko na to nereaguje :( poradí někdo předem dík





Dareba
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 07. lis 2012 15:29:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Sensation XE - Sony Z2

Re: GoClever TAB A93 - FACTORY RESET

Příspěvek od Dareba » stř 07. lis 2012 15:32:25

Zdravím, můžu se zeptat jak se dostat do Factory Reset menu??? diky


mclareniak
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: ned 06. led 2013 11:47:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC HD2

Re: GoClever TAB A93 - FACTORY RESET

Příspěvek od mclareniak » čtv 17. led 2013 12:24:27

Cafte podarilo sa niekomu urobit Hard reset na tomto tablete?

Decka dostali na vianoce tento tablet a zablokovali ho. Jedine co sa mi podarilo je ze ked pri starte drzim vol+ tak mi nabehne obrazok s otvorenym androidom a nad nim je cerveny trojuholnik s vykricnikom. V PC napise ze sa nasiel novy hardware nejaky softwinerevb a neviem nikde najst ani ovladace.

Neviete niekto poradit co s tym?

Dik


vojtahajda
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 19. led 2013 21:31:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Mini
Twitter: hajdulak
Tablet: GoClever TAB A93.2
Rom: CM7.2

Re: GoClever TAB A93 - FACTORY RESET

Příspěvek od vojtahajda » sob 19. led 2013 21:40:39

Jediný řešení co znám je stáhnout stock ROMku, LiveSuit a podle návodu jí znova flashnout...
V tom návodu je napsáno, že na download mode je třeba držet "back" tlačítko, ale to nestačí, je třeba
1) Držet tlačítko back
2) Zapojit USB kabel
3) Za stálého držení tlačítka back 10x stisknout tlačítko power
4) Všechno pustit
Mělo by se objevit okno "Nalezen nový hardware", dále pak opět postupuj podle návodu
=)


mclareniak
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: ned 06. led 2013 11:47:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC HD2

Re: GoClever TAB A93 - FACTORY RESET

Příspěvek od mclareniak » pon 21. led 2013 9:55:38

Dakujem.

Bohuzial uz je to odoslane do servisu. Takze to nemam ako vyskusat.



nozyx
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 14. úno 2013 10:24:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: 721030562
Tablet: GOCLEVER TAB A93.2

Re: GoClever TAB A93 - FACTORY RESET

Příspěvek od nozyx » čtv 14. úno 2013 20:54:26

Prosímtě, mám stejnej problém, udělal jsem to podle návodu, stáhl věci přesně co jsi sem dal jak Live... taky tu stock rom... Nainstaloval jsem, ukazalo se mi že to proběhlo uspěšně, vypojil jsem a počkal 5 minut.. později i déle, ale obrazovka je černá vubec nic na ni nenaskakuje at klikám na cokoliv nebo jen dávám na nabiječku ani schéma nabíjejícíc se baterky nenaskočí.. přitom zelený světýlko funguje stejně jako přes usb se to do PC připoji, ale prostě černo

Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti