Ostatní tabletyProsím o radu s výběrem tabletu

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
catx
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Prosím o radu s výběrem tabletu

Příspěvek od catx » stř 17. říj 2012 11:40:25

Vím, klasické téma, nicméně:

Ráda bych pořídila tablet, kde cena mě nijak neomezuje, ale měl by být menší než 10.1 - asi nejlépe 8.9 nebo 7.7, využití:

60% filmy a tv seriály
30% internet, skype, office
10% hry apod.

Co se týče seriálů a filmů, tak asi by to chtělo nějaké větší úložiště plus preferuji možnost rozšíření SD kartou. Nejčastější využití např. mám nové díly Big Bang Theory a HIMYM a chci si je nahrát do tabletu pro přehrání v autobuse.
E-knihy příliš nepotřebuji, mám Kindle, se kterým jsem maximálně spokojená. Tablet by také měl mít určitě kameru, aby šel využívat Skype. Není potřeba ani 3G z mobilu si kdyžtak udělám wifi hotspot. Zapotřebí jsou také office pro občasné prohlédnutí pracovních věcí ve wordu apod.

Je vůbec možnost pořídit tablet, do kterého by se nemusely filmy a tv série přeformátovávat a stačili jen nahrát a spustit (nejpoužívanější formát .mkv)?

Moc prosím o radu dostupných možností, nejsem žádný expert, momentálně vlastním MacBook Pro a schyluje se k Iphone 5, takže přemýšlím nad Ipad mini (pokud vyjde), nicméně zde není právě ta možnost rozšíření sd kartou (nebo tedy pochybuji, že bude).

Moc díky za jakékoliv tipy!

Szalooth
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: Nexus 6P stock

Re: Prosím o radu s výběrem tabletu

Příspěvek od Szalooth » pon 29. říj 2012 10:08:07

Co se týče formátu videa, použiju applovskou hlášku - There's an app for that. Nemusíš nic upravovat, stačí doinstalovat vhodný přehrávač z Google Play, třeba MOBO Player nebo KM Player. Koukni na recenze, obvykle tam bývá zmíněno, jestli tablet zvládá full HD videa, ať máš jistotu. Vzhledem k tvému používání bych se poohlédl po něčem s kovovým tělem.
Office dokumenty také není problém otevírat a/nebo upravovat, zase podle aplikace.

lulu
Stálý androiďák
Typ mobilu / ROM: Nubia N2 NX575J 4GB

Re: Prosím o radu s výběrem tabletu

Příspěvek od lulu » pon 29. říj 2012 11:31:00

Doporučuji tablet AURORA II, na aliexpress.com za 135 dolarů, a doinstalovat
60% filmy - VLC player
30% internet - Dolphin browser

Kód: Vybrat vše

http://lludvik.blogspot.cz/2012/09/tablet-ainol-aurora-ii.html

Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety“