Ostatní tabletyArchos 7 Home Tablet

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
Wexter
Droid
Typ mobilu / ROM: Vždycky nějaký nový
Twitter: tomasocadly
Tablet: iPad :-D
Kontaktovat uživatele:

Archos 7 Home Tablet

Příspěvek od Wexter » čtv 04. bře 2010 7:53:49

7-inch screen, Wi-Fi and 720p video playback

cena: $179 pro USA a 149euro pro EU
k dostání někde kolem března-dubna
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lZ4f2CrA ... ded#at=130[/youtube]

yxyxyx
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: SGS3
Kontaktovat uživatele:

Re: Archos 7 Home Tablet

Příspěvek od yxyxyx » stř 02. čer 2010 13:57:30

Ahoj, je už mezi námi nějaký majitel? :-) Toto je velice zajímavý kousek..
Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S2,Motorola Defy CM7, HTC Desire(prodáno), Acer S100 Liquid(prodáno), N85(prodáno), HP 114(prodáno)

palokalo
Androiďák!

Příspěvek od palokalo » stř 02. čer 2010 14:14:05

zaujimave.. aj toto bude fajn masinka:
http://blog.laptopmag.com/viliv-x10-and ... s-hp-video
Nexus 5x
Hujahej ascend G620s

yxyxyx
Androiďák!
Typ mobilu / ROM: SGS3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yxyxyx » ned 13. čer 2010 11:27:49

palokalo píše:zaujimave.................
wow... takové zařízení by mělo dostat svoje téma :-)) Všechno je hodně rychlé, jen si neumím představit jiné využití toho displeje, než koukání na 720p filmy a prohlížení fotografií... Nebo myslíte, že browsing po internetu bude také ve full rozlišení?
Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S2,Motorola Defy CM7, HTC Desire(prodáno), Acer S100 Liquid(prodáno), N85(prodáno), HP 114(prodáno)

michal.siman
Androiďák!

Příspěvek od michal.siman » čtv 18. lis 2010 6:53:28

Jen pro zajimavost, ARCHOS 7 (8GB) je v Nemeckem Conradu v prodeji za pouhych 139 Euro = 3475 Kc

http://www.conrad.de/ce/de/product/8726 ... -7/0403040
Zařízení: vždycky něco jiného (téměř vždy čína)

Androidě
Robot
Typ mobilu / ROM: Moto X 2nd. 2014
Tablet: Lenovo TAB3-710F

Příspěvek od Androidě » pon 13. pro 2010 22:02:21

Tento tablet je fajn a treba zde je za slusny peniz: http://www.mshop.cz/koupit/archos7home8 ... -home-8gb/ ale radeji jsem dal prednosti tomuto ac s polovicni kapacitou pameti tedy "jen" 4GB coz mi bohate staci a ani SD kartu nepotrebuji ale ma zase Eclair 2.1 archos ma jen Android 1.5 http://www.mshop.cz/koupit/midroidq721/ ... roid-q721/
Navic mivvy je ceska firma a jejich podpora na mivvy.eu je prikladna u archose bvude samo take dobra ale zastoupeni zde tusim nema
At uz vezmete mivy ci archos zklamani nebudete a rozhodne neprohloupite za necelych 5k dostanete vyborne vybavene znackove tablety od serioznich vyrobcu,naopak se vyhnete Eken/Umax M001,002,003 jsou pomale az hruza i kdyz se uvadi ze maji VIA 600Mhz na teto frekvenci nebezi jen na 200Mh a akcelerace grafiky zadna.
Vrele doporucuji tento clanek: http://memosis.blog.zive.cz/2010/08/apad_vs_kopie/ abyste vedeli ze je dobre se cinskym tabletum/plagiatum radeji vyhnout
PRIM
Motorola Moto G8 Power Black 4/64GB Android 10, updated to 11 on 2021

OLD Not used Xperia XA1 White Android 8.0.0 Oreo Official

OLD Not Used Motorola Moto X 2nd. Gen 2014
Custom ROM Victara 6.0.1 Team OctOS Oct-M

Intri
Stálý androiďák

Příspěvek od Intri » pon 13. pro 2010 22:12:49

Já bych to až tak černě neviděl, mám M002ku a užil jsem s ní celkem dost pozitivní legrace. Krom toho kde myslíš, že Mivvy ty tablety bere? :) Mivvy je nevyrábí, stejně jako Umax je bere z Číny a jen na ně přiťapne svou značku. To je vše, co Mivvy dělá. Krom toho slyšel jsem, že má Mivvy naprosto mizernou zákazníckou/servisní podporu. Ale nemám s Mivvy osobní zkušenosti, takže nebudu tvrdit nic objektivně.

Archos naproti tomu má dobré jméno, ale zdá se, že tablety celkem kazí uspěchaností (jako s Androidem 2.2 pro Archos 70). Navíc slibuje je už měsíce a furt nic. A jestli na mě u výrobce něco působí odpudivě, je to pak to, jak slibuje a slibuje a pak jenom oddaluje a oddaluje. To prostě nenávidím. Když slíbím, tak splním, a splním kvalitně. Když nemůžu slíbit, neslibuju. Nebo to udělám jako Blizzard a řeknu "až to bude, tak to bude". :) Ale to jen pokud si to můžu dovolit. ;)

Já bych raději preferoval, aby firmy o produktech mlčely, dokud si nebudou jistí, že je můžou dodat v oznámený čas v co nejvyšší kvalitě. Imho to udělali relativně dobře u Adama - prostě informovali, jak to jde, a udržovali tak "nadržence" nažhavené. Jen si myslím, že se taky měli vyvarovat toho oznámení, že Adam bude už v červenci, nebo kdy ho slíbili.

Androidě
Robot

Příspěvek od Androidě » pon 13. pro 2010 22:48:27

Netvrdim ze mivvy Q721 vyrabi,je to ceska firma ma zastoupeni i v cine a Q721 se na jinych trzich prodava pod jmeny HSG X5A,Pandawill G11, Herotab RK7 a mozna i dalsi stejne jako Eken pod u nas Umax ci jen MID.
Napsal jsem jen ze mivvy ma u nas zastoupeni,fungujici podporu,forum na mivvy.eu a as dva lidi a jeden e-shop mi spolehlivost ceskeho zastoupeni potvrdili,u atrchosu to bude pocitam stejne a koneckoncu i kdyz u nas koupis na eshopu nejakeho nobname cinana vzdy mas zaruku lepsi nez to dovezt z ciny primo.

U tech M00x je jinej problem,v zakladu jsou nepouzitelny a musis nahrat nejakou upravenou ROM ze slatedroid treba Mercury RC jinak jsou desne pomale,M002 jsem mel den a varatil jej resp vymenil za Q721....nechci nedodelek ktery se ani nikdo nenamahal testovat a treba pro UMAX Czech ktery tyto masinky prodava je to vylozene ostuda http://www.umax.cz/index.php?modul=prod ... egorie=MID

Kdyz si neco koupim cekam ze to bude spolehlive vyzkousene a funkcni a ne abych se v tom jako u M002 musel hned vrtat....ta pomalost byla fakt desna...pisi 600Mhz ale bezi to jen na 197Mhz nekde tu jsou v tematu screeny z inf. aplikace a na slatedroid se to probira taky.
MIDroid mivvy q721 jsem koupil,rozbalil zapnul a proste pouzival a nemam nutnost cokoliv prehravat slape jak hodinky.Prave diky ceskemu zastoupeni ktere si vyrobu ohlidalo je to pouzitelny pristroj a ne po sw strance nedodelek jako M00x.
Na slate psali ze je snad v kernelu umyslne chyba ze to bezi hluboce podtaktovane asi kvuli vydrzi...laternativni ROMky to napravuji a potom je rychlost uz v pohode.

EDIT:
kazdopadne at ti M002 slape jak ma je to fajn tablet pekny dobre zpracovany ale v zakladu s nim moc srandy neni myslim ze mas take nejakou alternativni ROM z slatedroid ne? ;)
PRIM

Intri
Stálý androiďák

Příspěvek od Intri » pon 13. pro 2010 23:55:59

No jistě, bez úpravy ROMky jsou ty tablety sotva použitelné i na mé nízké nároky. :) Ale v tom to právě je. Když jsem ho kupoval, věděl jsem, do čeho jdu, a s novými ROMkami (poté, co jsem překonal strach, že z tabletu udělám cihlu) jsem zjišťoval, že po HW stránce je ten tablet schopný mnohem větších kousků, než jsem původně čekal. Skutečná maximální frekvence je někde pod 400 MHz, takže jo, Umax uvádí bludy (kopíruje skutečného výrobce) a zaslouží si za to koupit tablet, vyhrát si do sytosti a pak vrátit pro rozpor s kupní smlouvou (tablet neodpovídá udávaným parametrům).

Ono kolem a kolem mě M002 hodně překvapila, a to mile. Ale faktem je, že jsem v jednom kuse předělával ROM. Mě bavilo pozorovat vývoj těch ROMek a neustále zjišťovat, že ten tablet za ty prachy dokáže až nezvykle hodně, ale snadno dokážu pochopit, že toto není pro každého. Člověk musí být trochu hračička, aby ho tohle lákalo. :) A právě si říkám, že u Archosu mě tohle tolik nečeká. Maximálně vyřeším pár nedoladěností, doinstaluju Google Market a hotovo šmitec, můžu tak akorát čekat na Archos, než vydá další verzi. A to není zdaleka tolik zábavy jako aktivně komunikovat s vývojáři ROMky.

Abych to shrnul, v konečném důsledku je pro moje zájmy Archos možná až moc použitelný. :) A je to dobře, pokud nebude potřeba masivní podpora uživatelů a volitelné ROMky, bude to znamenat, že Archos svoji práci odvedl správně a dobře.

michal.siman
Androiďák!

Příspěvek od michal.siman » úte 14. pro 2010 0:40:22

no, v nemecku ho naskladnili, takze za tech 139 eu si pro nej asi tech 80km zajedu :-) no a jinak na krabici je nalepeno ze obsahuje update android 2.1, tak jsem zvedav. zkusim to a uvidim. poreferuju zde. snad to zvladnu jiz tento vikend.
Zařízení: vždycky něco jiného (téměř vždy čína)

Androidě
Robot

Příspěvek od Androidě » úte 14. pro 2010 20:14:31

Intri
No v pripade X5A resp. mivvy Q721 je to podobne jako u Archose....zadne customizovane FW jako v pripade Ekenu M00x prakticky nejsou...neni potreba v zakladu po vybaleni z krabice chodi jak ma a veril bych i tem 720mhz,kazdopadne at ti M002 slape za necele 3k je to dobra volba a po vytuneni je z nej dobra masinka,ja ale radeji kdyz tablet chodi jak ma uz v zakladu a ne "udelej si sam".kdyby stal 1k ani bych neceknul ale za 3k by uz mel bejt pouzitelnej coz narozdil od mivvy ci Archose hned po vybaleni jaksi neni a je to skoda,dilenske zpracovani a design techle Ekenu/Umaxu je perfektni a jsou i tenci nez muj Q721 8-)
Zase se mi ale moc nelibi jak stuj co stuj kopiruji iPad od Apple...archos ci mivvy nic takoveho nedelaji a designe si jjdou vlastni cestou a zadneho vyrobce nekopiruji.
PRIM

ENY
Nové Androidě

Příspěvek od ENY » ned 19. pro 2010 16:46:37

Dobrý den, prosím Vás mohli by jste mi pomoct? Chtěl bych si pořídit Archos 7 HT. Jediné s čím si nejsem jistý je ten jeho operační systém, respektive to že je zastaralý(andorid 1.5) a co jsem se dočetl nelze jej upgradovat. A tak se bojím, že bych na něj nenašel programy (na praci s wordem, excelem). Ovšem narazil jsem na YouTube na video, kde nějaký vlastník A7HT ukazoval různé aplikace a právě tam měl word, exc i pwp a tak se chci zeptat jestli nevite jak to tam dostal, a popřípadě mi poradit jak bych to tam měl dát já.

Děkuji.

Přidávám zmiňované video: http://www.youtube.com/watch?v=nRY8ESMLKKg

Jeffry92
Nové Androidě
Typ mobilu / ROM: 737478580
Tablet: Archos 7 HOme TAblet 8Gb

Příspěvek od Jeffry92 » pát 08. úno 2013 11:38:34

Zdravím , Mám tablet Archos 7 Home tablet, a mám otázečku chtěl bych ho využít jako GPS navigaci v autě jelikože jezdíím dálkovou dopravu , tak bych to velice viužil , ale bohužel newím jak na to koukal jsem že v nastavení je možnost využít GPS lokaci nebo tak nějak to tam bylo psanýý ale bohužel newím jak to mám zprovoznit a zda to vůbec funguje v offline modu.. a taky to nejduležitější zdali to má vestavěný GPS modul.. ? PLS můžete někdo poradit.. ? Dííky za každou radu

Odpovědět

Zpět na „Ostatní tablety“