Ostatní asijské telefonyKingSing S2

Kategorie pro všechny (nejen) čínské značky, které tu ještě nemají vlastní sekci. Samostaná sekce bude založena až počet příspěvků překročí určité kritické množství. Pokud si myslíte, že se tak už stalo, tak o tom napište Supovi.

Moderátoři: Moderátoři čínských mobilů, Moderátoři čínských mobilů

Odpovědět
Tomcmen
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 16. led 2016 13:08:39
Typ mobilu / ROM: Lenovo A5000

KingSing S2

Příspěvek od Tomcmen »

Zdravím, předem se omlouvám jestli pišu do špatneho tématu, ale k věci. Pořídili sme domů KingSing S2 přez aukro, mobil přišel, vše v pohodě, zdálo se že i funguje, ale při připojení k internetu samovolně začne stahovat a spouštět naprosté blbosti, porno stranky atd. Nevíte někdo jak to dát do hromady? setkal se někdo s podobným problemem? Je možnost přeinstalovat android? Děkuji.
Uživatelský avatar
pk76
Robot
Příspěvky: 1214
Registrován: stř 04. led 2012 19:07:59
Typ mobilu / ROM: Mi Note 2 128GB Global
Mobil 2 / ROM: LG G2
Tablet: Nexus 7 II
Rom: MIUI

Re: KingSing S2

Příspěvek od pk76 »

To dělá aplikace která je ''převlečena'' za např. vyhledávání apod. Odinstaluj co jde, tedy nejdřív odpoj internet, a pak asi jedině ROOT a zkusit zmrazit nebo rovnou odinstalovat se zálohou postupně nápadné aplikace. Ona ta app většinou když na ní klikneš v launcheru, tak správně ani nedělá to za co se vydává. Tak hodně štěstí při hledání.
Tomcmen
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: sob 16. led 2016 13:08:39
Typ mobilu / ROM: Lenovo A5000

Re: KingSing S2

Příspěvek od Tomcmen »

Napadlo mě to taky, děkuju za radu, jinak nějaký dobrý ROOT? nerad bych telefon bricknul, tak jestli tady je něco ověřeneho s nějaky postupem sepsané bylo by to parádní, jinak stým zmrazit jsi myslel co přesně? nebo jak to provest?
Odpovědět

Zpět na „Ostatní asijské telefony“