Doogee Danger DG550 - Obecná diskuzeDG550 - Kit Kat


koci23tekk
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 08. zář 2014 17:42:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DOOGEE DAGGER DG550 original.
Tablet: kobo arc HD

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od koci23tekk » sob 13. zář 2014 14:20:12

no ja jim psal 3x email ale neodpovedeli mi ani na jeden.ale nasel jsem tady tu stranku http://www.inewmobile.com/inew-v8-4g-5- ... e-nfc.html ale bojim se ze to bude nejakej fake proto ze nema logo inew na zadech. a v popisku je 2gb ram ale kdyz se kouknes do screen shotu od antutu tak tam pisou 1gb ram tak nevym mrknu naten alixpress. na ebay je za 145£ coz neni moc ale da se sehnat i levneji.
:D





jjur
Androiďák!
Příspěvky: 269
Registrován: pát 21. úno 2014 9:10:19
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Elephone P9000
Kontaktovat uživatele:

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od jjur » sob 13. zář 2014 18:17:01

To nie je officalna stránka, iba sa za ňu vydáva.
Kvôli 2 gb by nerobili nové screenshoty.
iNew v8 má nádherne upravený kitkat :-)
Jedinečný portál zaoberajúci sa novinkami zo sveta čínskych zariadení - http://fonyzciny.sk


Autor tohoto vlákna
Dassman
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: čtv 03. lis 2011 15:53:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Prime 6

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od Dassman » sob 13. zář 2014 18:52:46

Trošku si pletete sekci a forum chlapci... zde jste u DOOGEE!

K tématu dnes proveden factory reset, znovu nahrání KitKat upgradu (poslední verze dané na Dooogee FB)... Po znovu nainstalování a nastavení aplikací jsem položil telefon s myšlenkou že už se restartů teda snad zbavím. Sotva jsem telefon položil, restart... :D

Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9862
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 368
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note II [GT-N7100] [Stock+root]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od don_alex » sob 13. zář 2014 19:22:01

Prosím, netahejme sem jiné přístroje. Děkuji.
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | GT-S5830 [Stock+Root] | Gsmart T4 [Stock+Root] | Sony SW2


koci23tekk
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 08. zář 2014 17:42:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DOOGEE DAGGER DG550 original.
Tablet: kobo arc HD

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od koci23tekk » ned 14. zář 2014 7:30:38

omlouvamse. jen jsem nevedel kde ho koupit. ja sem u doogee udelal hard restart,a zatim se mi od vcera nerestartoval.



Janko25
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: úte 18. čer 2013 18:10:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: lg l9

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od Janko25 » stř 17. zář 2014 17:31:57

Ahojte. Nahral som si do mojho doogee 550 kitkat podla toho navodu na youtube ale mam jeden problem: nefunguje mi datove pripojenie od orange. Skusal som uz vsetky nastavenia apn co som nasiel ale bezuspesne. Kamarat mi pozical o2 kartu vypisali sme apn pre o2 a internet tiez nefungoval. Ostatne ide ako ma....
Dakujem za kazdu radu.


eryk
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: stř 27. srp 2014 15:27:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DOOGEE DAGGER DG 550

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od eryk » stř 17. zář 2014 18:05:14

problem s mobilnym internetom som mal tiez rovnaky no u mna stacilo nahodit nazvy pristupovych bodov .. ak ti to tak nejde tak potom mozes skusit rovno v nejakej predajni orange ci by ti vedeli poradit


rico89
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: ned 12. říj 2014 21:34:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee dg 550

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od rico89 » ned 12. říj 2014 21:37:24

Zdravím, prosím o pomoc... Zkoušel jsem aktualizovat na kitkat a dělal vše podle návodu na youtube, ale nejde mi to :( když jsem ve flash tool a dám download, napíše mi to PMT changed for the ROM, it must be downloaded... Nevíte jak dál? Díky

Uživatelský avatar

uplord
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: sob 14. kvě 2011 9:55:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Elephone M3 Pro
Mobil 2 / ROM: HTC Desire 510, LG P500 :-)
Tablet: jsem prodal, páč jsem ho nepoužíval
Rom: stock - 20161110

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od uplord » čtv 16. říj 2014 8:17:03

Postněte někdo prosím rozdělení paměti po ofiko aktualizaci na Kitkat.

Děkuji.


jjur
Androiďák!
Příspěvky: 269
Registrován: pát 21. úno 2014 9:10:19
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Elephone P9000
Kontaktovat uživatele:

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od jjur » pát 17. říj 2014 16:01:13

Rob podľa tohto návodu, ale flashuj všetko aj preloader a daj firmware update alebo format all + download (najskôr skús firmware update ak to nepôjde, tak až potom format all +d.): http://androidforum.cz/flash-tool-podro ... 53761.html

!!!! Ale najskôr urob kompletnú zálohu v mtk droid tool (systém + nvram.bin)
Jedinečný portál zaoberajúci sa novinkami zo sveta čínskych zariadení - http://fonyzciny.sk

Uživatelský avatar

uplord
Nové Androidě
Příspěvky: 31
Registrován: sob 14. kvě 2011 9:55:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Elephone M3 Pro
Mobil 2 / ROM: HTC Desire 510, LG P500 :-)
Tablet: jsem prodal, páč jsem ho nepoužíval
Rom: stock - 20161110

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od uplord » úte 28. říj 2014 20:58:33

Ale já myslel jen printscreen rozdělení (kolik na app a tak) paměti telefonu nejlépe už koupeného s 4.4 a ne návod. ALe i tak děkuji :-)


jjur
Androiďák!
Příspěvky: 269
Registrován: pát 21. úno 2014 9:10:19
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Elephone P9000
Kontaktovat uživatele:

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od jjur » čtv 20. lis 2014 22:25:33

Neviete, či nám aspoň ako náhradu za ten nedokončený KK dajú lollipop?
Jedinečný portál zaoberajúci sa novinkami zo sveta čínskych zariadení - http://fonyzciny.sk


moramiki
Stálý androiďák
Příspěvky: 96
Registrován: stř 10. srp 2011 0:01:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2
Tablet: Shield tablet
Rom: stock
Bydliště: Liberec

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od moramiki » sob 22. lis 2014 11:31:40

Klucii proc mi porad sviti 3G u signalu i kdysh mam vypla data?Kdysh je zapnu objevi se H+ a jeste tam sviti to 3G nechapu a stve mne to.Jinak mam 4.4.2


Autor tohoto vlákna
Dassman
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: čtv 03. lis 2011 15:53:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Prime 6

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od Dassman » sob 22. lis 2014 11:59:12

Jenom tě to informuje na jaký síti seš


moramiki
Stálý androiďák
Příspěvky: 96
Registrován: stř 10. srp 2011 0:01:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2
Tablet: Shield tablet
Rom: stock
Bydliště: Liberec

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od moramiki » sob 22. lis 2014 19:19:01

A jested mam jeden problem.Nejde mi udelat root ani prez RootGenius :(


Autor tohoto vlákna
Dassman
Stálý androiďák
Příspěvky: 89
Registrován: čtv 03. lis 2011 15:53:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart Prime 6

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od Dassman » sob 22. lis 2014 20:51:37

S rootem ti neporadím nikdy jsem jej nedělal, takže nevim... jestli to jde vymazat nějak to nevim :) Mě by se např hodilo vymazaní ikony druhý simkarty, když jí nepoužívám :)


afi22
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pát 26. pro 2014 11:11:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: doogee dg550

Re: DG 550 - Kit Kat

Příspěvek od afi22 » úte 06. led 2015 19:51:48

gemarc píše:Ja mam KK z needrom je u nej uvedeno official. EBR zmeneny. Zaroven jsem flashnul CWM. A nepozoruji zadne problemy. EBR mam z odkazu u toho youtube navodu. Vse probehlo rychle a bez problemu.
A co jsi zvolil: download only nebo firmware upgrade. Zaškrtnutý preloader? A přišel jsi o Imei? Download only bez preoladeru mi nejde.
Díky


darken1
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 29. led 2015 13:05:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DG550

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od darken1 » čtv 29. led 2015 13:07:13

Mám Pimp my Android a funguje zatím dobře, jen nevím, jak změnit pozadí zamčeného displeje. Nevíte někdo?


Dalik2
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 16. led 2014 17:55:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: inew v3

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od Dalik2 » pát 06. bře 2015 19:27:58

Jakou app používáte pro upozornění na sms, nebo Messenger? Je třeba Root?


Maor5
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: ned 24. čer 2012 22:06:37
Reputace: 3

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od Maor5 » čtv 26. bře 2015 7:18:16

Tak jsem nahrál kitk4ataosp v2 z needrom a celkem povedená romka. Foťák oproti oficiálnímu kitkatu mi ostří. gravitybox+xposed funguje dobře. Stabilní bez lagů, jen GPS se občas chytí a ukazuje mimo, ale do minuty se srovná.


eryk
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: stř 27. srp 2014 15:27:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DOOGEE DAGGER DG 550

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od eryk » pon 18. kvě 2015 22:20:23

chcel by som sa opytat ci niekto nezazil nieco podobne .. na prednom fotaku sa mi objavili akesi skrabance .. vyzera to ako skrabance a ked zapnem predny fotak tak fotka kvoli tomu je miestami rozmazana ..no tie skrabance vobec niesu z vonkajska telefonu tak mohol sa fotak nejak poskriabat z vnutra respektiva dostat sa tam nejaky prach alebo take nieco ?


Maor5
Stálý androiďák
Příspěvky: 62
Registrován: ned 24. čer 2012 22:06:37
Reputace: 3

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od Maor5 » pon 01. čer 2015 20:12:00

asi se ti dostalo smetí do foťáku. Budeš muset mobil rozebrat a vyjmout čelní foťák. Pokud máš štěstí bude něco zevnitř na kdycím skle nebo na čočce. Každopádně to otři nějakým hadříkem na brýle (ať z toho nepadá prach a neupatláš si to). Kdyby to nepomohlo, tak ještě můžeš zkusit vysavačem profouknout vnitřnosti kamerky, ale bacha, ať to nevcucneš. Některým lidem vysavač pomohl dostat prach zevnitř, jiným ne. V nejhorším si můžeš koupit náhradní foťák. Myslím, že na Bazoš.cz se ještě válí nějaký DG550 na ND

Uživatelský avatar

Gazzarra
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pát 08. lis 2013 13:47:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo A850
Bydliště: Chomutov

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od Gazzarra » úte 24. lis 2015 18:32:14

Ahoj, chtela bych s zeptaz, zda jesze nekdo vlastni tento mobil a zda by mi mohl poradit? Dcerka mi v internetu cosi otevrela a ted mi telefon nefunguje. Dostanu se do revovery, ale to je v cinstine a problikava mi tam, ze je treba obnovit servis telefonu. Nevi nekdi, zda flashnutim original ROM ptes SPflash tel pojede? Dekuji


petan2184
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: stř 30. kvě 2012 20:17:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G4

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od petan2184 » pát 22. led 2016 16:58:13

Do anglického recovery se dostanete kombinaci tlačítek power+volume up samozřejmě když je telefon vypnutej, potom se Vám objeví zelený panacek a znovu zmáčkněte power tlačítko a jste v menu. Hodně štěstí


piski
Androiďák!
Příspěvky: 271
Registrován: stř 20. říj 2010 14:12:11
Reputace: 0

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od piski » pát 22. dub 2016 9:24:10

Ahoj, mobil se zasekne při nabíhání na logu Doogee. Když zmáčknu volume up + powe, zobrazí se mi panáček s textem "žádný příkaz". Když zmáčknu volume down a power, dostanu se do čínského menu (viz. foto), kde se obávám co mám stisknout :D nějaká rada?
Přílohy
20160422_101057.jpg
20160422_101057.jpg (482.28 KiB) Zobrazeno 2080 x

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od gersa » pát 22. dub 2016 10:16:50

Tady mas preklad recovery...... pokud ti telefon ani nenabehne, bude asi nejjednodussi rovnou naflashovat En recovery a udelat factory reset, pripadne klidne i jinou ROM
http://www.needrom.com/category/doogee/dg550/
Přílohy
recovery.jpg
recovery.jpg (41.11 KiB) Zobrazeno 2067 x


piski
Androiďák!
Příspěvky: 271
Registrován: stř 20. říj 2010 14:12:11
Reputace: 0

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od piski » pát 29. dub 2016 10:06:42

Děkuji. A jak ji tam flashnu, když v menu tady není žádná možnost?

Uživatelský avatar

gersa
Droid
Příspěvky: 1287
Registrován: úte 10. kvě 2011 19:55:45
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: 1+1
Tablet: HP Touchpad
Bydliště: Pernikov

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od gersa » pát 29. dub 2016 11:53:55

V podstate mas 2 moznosti:
1) FlashTool - asi nejjednodussi program na instalaci "cehokoliv" do telefonu......
2) ADB - to je neco jako prikazovy radek pro telefon. Do telefonu se pak nahravaji soubory pres prikazy v tomto rozhrani


piski
Androiďák!
Příspěvky: 271
Registrován: stř 20. říj 2010 14:12:11
Reputace: 0

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od piski » sob 30. dub 2016 9:36:57

Díky za info. Můžeš prosím hodit link na návod pro instalaci té Recovery přes Flashtool? Něco jsem našel ale nevím jestli to je zaručené. Mobil není můj, tak bych z něho nerad udělal cihlu. Díky


Pajan
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: pon 05. bře 2012 17:04:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: UMI Max
Mobil 2 / ROM: Kingzone k1 turbo
Bydliště: Slezsko

Re: DG550 - Kit Kat

Příspěvek od Pajan » pát 06. kvě 2016 11:13:35

Ahoj. Flashnul jsem oficial kitkat z 26.1.2015. Vše vynikající ale nezaostřuje zadní kamera. Existuje nějaké řešení? Všiml jsem si že zadní kamery se prodávají ve verzi v1 a v2. Takže asi kitkat nepodporuje jednu z nich . Poradte prosím.

Odpovědět

Zpět na „Doogee Danger DG550 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host