Samsung Galaxy S6 Edge - ROM/ROOT/FWSamsung Galaxy S6 edge zamknutý na region

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
kitpos
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: stř 30. bře 2011 20:07:59
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 edge dual
Mobil 2 / ROM: Iphone 6S+

Samsung Galaxy S6 edge zamknutý na region

Příspěvek od kitpos » pát 27. led 2017 7:42:53

Ahoj kluci, potřeboval bych poradit, koupil jsem s6 edge a je zamčená na region. Už jsem zkoušel nahrát novou rom přes odin, to nejde, pak jsem našel apk kterou to jde odemknout, ale musí být root, tak jsem to zkoušel rootnout, ale přes PC mi to nešlo ale ještě je apk, kterou spustím v telefonu ale protože je zamcený, tak nejdou data a přes WiFi to nejde, nevím jak jí a pak i tu druhou aplikaci do toho telefonu dostanu. Když ji tam vložím přes kabel, tak ji sice v telefonu vidím, ale nedokážu ji nainstalovat,možná to vysvětluju blbě, ale fakt už mě nenapadá jak to udělat, nemáte s tím někdo zkušenost, moc děkuju za případné rady.




Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22267
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 246
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy S6 edge zamknutý na region

Příspěvek od LivArt » pát 27. led 2017 11:02:15

Je to vůbec pro GSM?
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
kitpos
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: stř 30. bře 2011 20:07:59
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 edge dual
Mobil 2 / ROM: Iphone 6S+

Re: Samsung Galaxy S6 edge zamknutý na region

Příspěvek od kitpos » pát 27. led 2017 11:23:41

Jo, je to klasickej dovoz myslím z Číny,teda alespoň si to myslím,že je to čína.
Na podpoře samsung mi řekli,že mám uskutečnit 5 min hovor se sim kartou z toho regionu¨,
na který je to blokované,ale bohužel nevím na sto procent na jaký region je to blokované..
Dá se to někde zjistit,nevíte??
Přílohy
20170126_152749.jpg
20170126_152749.jpg (244.98 KiB) Zobrazeno 1613 x

Uživatelský avatar

verny94
Moderátor
Příspěvky: 3966
Registrován: stř 22. kvě 2013 18:26:02
Reputace: 276
Typ mobilu / ROM: Huawei P30
Bydliště: Kladno

Re: Samsung Galaxy S6 edge zamknutý na region

Příspěvek od verny94 » pát 27. led 2017 12:48:46

Pošli screen z download mode. To nám řekne vic.
Na poděkování slouží tlačítko v rohu příspěvku :palec:


Autor tohoto vlákna
kitpos
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: stř 30. bře 2011 20:07:59
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 edge dual
Mobil 2 / ROM: Iphone 6S+

Re: Samsung Galaxy S6 edge zamknutý na region

Příspěvek od kitpos » pát 27. led 2017 13:17:06

Ok,hned jak přijdu domu,pošlu.Díky



Autor tohoto vlákna
kitpos
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: stř 30. bře 2011 20:07:59
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 edge dual
Mobil 2 / ROM: Iphone 6S+

Re: Samsung Galaxy S6 edge zamknutý na region

Příspěvek od kitpos » pát 27. led 2017 16:00:31

Tak posílám pár fotek
Přílohy
20170127_154803[1].jpg
20170127_154803[1].jpg (234.32 KiB) Zobrazeno 1496 x
20170127_154642[1].jpg
20170127_154642[1].jpg (233.07 KiB) Zobrazeno 1496 x
20170127_154630[1].jpg
20170127_154630[1].jpg (253.57 KiB) Zobrazeno 1496 x
20170127_154618[1].jpg
20170127_154618[1].jpg (282.55 KiB) Zobrazeno 1496 x

Uživatelský avatar

verny94
Moderátor
Příspěvky: 3966
Registrován: stř 22. kvě 2013 18:26:02
Reputace: 276
Typ mobilu / ROM: Huawei P30
Bydliště: Kladno

Re: Samsung Galaxy S6 edge zamknutý na region

Příspěvek od verny94 » pát 27. led 2017 16:28:19

Měla by to byt evropská verze.
Na poděkování slouží tlačítko v rohu příspěvku :palec:


Autor tohoto vlákna
kitpos
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: stř 30. bře 2011 20:07:59
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 edge dual
Mobil 2 / ROM: Iphone 6S+

Re: Samsung Galaxy S6 edge zamknutý na region

Příspěvek od kitpos » pát 27. led 2017 18:14:43

Nevím,ale když tam dám sim,tak to píše myslím,že nejsem registrován v síti a podle toho že je
v telefonu napsáno United Arab Emirates a vím,že to je dovoz,tak mi to přijde jako blokované na region a i mi to říkal známej ze Setosu.
Jenže co a jak s tím teď..

Uživatelský avatar

verny94
Moderátor
Příspěvky: 3966
Registrován: stř 22. kvě 2013 18:26:02
Reputace: 276
Typ mobilu / ROM: Huawei P30
Bydliště: Kladno

Re: Samsung Galaxy S6 edge zamknutý na region

Příspěvek od verny94 » pát 27. led 2017 18:42:41

A máš IMEI?
Na poděkování slouží tlačítko v rohu příspěvku :palec:

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22267
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 246
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy S6 edge zamknutý na region

Příspěvek od LivArt » pát 27. led 2017 19:05:08

Podle toho knoxu se v tom už někdo šťoural. Má to vůbec ještě imei?
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
kitpos
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: stř 30. bře 2011 20:07:59
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 edge dual
Mobil 2 / ROM: Iphone 6S+

Re: Samsung Galaxy S6 edge zamknutý na region

Příspěvek od kitpos » pát 27. led 2017 19:22:22

Jasný,je na jedné z fotek a zkoušel jsem i to hvězdička,křířek 06..
a je to tak

Uživatelský avatar

mahon
Moderátor
Příspěvky: 2293
Registrován: stř 18. kvě 2011 16:33:35
Reputace: 34
Typ mobilu / ROM: NOTE 3 n9005
Bydliště: Vsetínsko

Re: Samsung Galaxy S6 edge zamknutý na region

Příspěvek od mahon » pát 27. led 2017 19:52:29

Pro toho tvého známého ze Setosu by to přece měla být hračka odblokovat. Proč ti to neudělá ?


Autor tohoto vlákna
kitpos
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: stř 30. bře 2011 20:07:59
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 edge dual
Mobil 2 / ROM: Iphone 6S+

Re: Samsung Galaxy S6 edge zamknutý na region

Příspěvek od kitpos » pát 27. led 2017 19:56:43

Setos telefony neopravuje,jen prodává.Na opravu to posílají někam do firmy český servis a
to je tragédie,jednou jsem tam telefon měl a už nikdy víc...

Uživatelský avatar

mahon
Moderátor
Příspěvky: 2293
Registrován: stř 18. kvě 2011 16:33:35
Reputace: 34
Typ mobilu / ROM: NOTE 3 n9005
Bydliště: Vsetínsko

Re: Samsung Galaxy S6 edge zamknutý na region

Příspěvek od mahon » pát 27. led 2017 20:49:05

Ano, Setos je jeden z oficialních prodejců Samsungů a můžou to poslat i do jiného oficialního servisu např. VSP DATA a.s. http://web.vspdata.cz/samsung kde si to v podstatě můžeš domluvit i sám. Ale ty nemáš cz distribuci tak to bude něco stát.
Doma to nevyřešíš a holt budeš muset něco zaplatit.


Autor tohoto vlákna
kitpos
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: stř 30. bře 2011 20:07:59
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 edge dual
Mobil 2 / ROM: Iphone 6S+

Re: Samsung Galaxy S6 edge zamknutý na region

Příspěvek od kitpos » pát 27. led 2017 20:54:25

To mi nedělá problém,klidně zaplatím,ale myslím si,že tam jsou všichni ofiko a jinak nic,ptal jsem se frajera co dělal v britexu
a taky mi řekl,že neví,ale samozřejmě to zkusím,ale asi najdřív zkusím sehnat tu sim kartu SAE a pak když to nepůjde zkusím další možnost.
Myslel jsem,že to půjde nějak přehrát,ale asi to není tak jednoduchý..
Každopádně díky za všechny rady


Autor tohoto vlákna
kitpos
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: stř 30. bře 2011 20:07:59
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 edge dual
Mobil 2 / ROM: Iphone 6S+

Re: Samsung Galaxy S6 edge zamknutý na region

Příspěvek od kitpos » pát 03. úno 2017 21:37:19

Ahoj všem,
tak jen pro doplnění,napsal jsem na Samsung do SAE a poslali mi Unlocking key,takže super :yes:

Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S6 Edge - ROM/ROOT/FW“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů