Multimediální centra + mini pcH96 PRO TV Box Octa Core


king555
Stálý androiďák
Příspěvky: 190
Registrován: sob 27. říj 2012 12:19:37
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Galaxy A8 2018
Tablet: Samsung Galaxy Tab 2 10.1"/LineageOS
Tablet 2 / ROM: Alldocube M5S 10.1"

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od king555 » úte 23. led 2018 16:31:12

Leia test zostavenia oficialna stranka...

http://mirrors.kodi.tv/nightlies/android/arm/master/

Odskusane na vsetkych 3 boxoch, prehravanie videi (tych istych)- oproti 17-ke seká...


_______________________________________________________________________________________________________
Nexbox A95X 2G/16G; android 7.1.2 // Beelink GT1 2G/16G standard; android 7.1.2
Tanix TX9 Pro 3G/32G; android 7.1.2 // Vorke Z6 Plus 3G/32G; android 7.1.2 // Vorke Z6 3G/32G; android 7.1.2
Xiaomi Amazfit Bip



ramzess
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: sob 13. led 2018 19:50:10
Reputace: 0
Tablet: H96 pro plus

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od ramzess » stř 24. led 2018 12:00:11

Ahojte tiez som nainstaloval dal som na stream cinema nastavil co treba ale sekalo tak som odinstaloval.aspon som vyskusal . :clap:


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » stř 24. led 2018 20:20:55

A ještě poznámka pro ty, kterým se nedaří firmware nahrát.

Resetovací tlačítko je u tohoto boxu ta malá dírka vedle usb.

Obrázek

Množství návodů je na Youtube.
Spoiler:

;)
Naposledy upravil(a) Gante dne čtv 25. led 2018 15:53:46, celkem upraveno 1 x.


ivanell
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 25. pro 2016 15:30:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung s4
Mobil 2 / ROM: Samsung s6

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od ivanell » čtv 25. led 2018 14:17:55

Zdravim vas mam tento box a ked ho vecer vypnem do spankoveho rezimu na druhy den ho musim vypnut a zapnut lebo sa to tvari ze nema konect na internet..kabel sietovy nastavene dhcp.
dakujem za kazdu odpoved


king555
Stálý androiďák
Příspěvky: 190
Registrován: sob 27. říj 2012 12:19:37
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Galaxy A8 2018
Tablet: Samsung Galaxy Tab 2 10.1"/LineageOS
Tablet 2 / ROM: Alldocube M5S 10.1"

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od king555 » čtv 25. led 2018 14:54:09

Známa chyba u viacerých typov boxov s android 7.1.2 (napr. aj u Beelink-u GT1) u android 6 sa neprejavuje.
Box treba vypínať, nie standby...
_______________________________________________________________________________________________________
Nexbox A95X 2G/16G; android 7.1.2 // Beelink GT1 2G/16G standard; android 7.1.2
Tanix TX9 Pro 3G/32G; android 7.1.2 // Vorke Z6 Plus 3G/32G; android 7.1.2 // Vorke Z6 3G/32G; android 7.1.2
Xiaomi Amazfit Bip



ivanell
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 25. pro 2016 15:30:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung s4
Mobil 2 / ROM: Samsung s6

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od ivanell » čtv 25. led 2018 15:05:36

Dakujem za info.. Da sa ale to cervene tlacitko vypinania zadefinovat aby sa box uplne vypol a nie do standby? a este mala otazocka ak chcem pouzit root explorer musim mat bricknuty box?


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » čtv 25. led 2018 15:36:28

Já vás nechápu. Proč si nenastavíte rovnou vypínání boxu?
Buď se na box dívám, nebo nedívám. Mít nastavené uspání, nebo restartování je přece k ničemu, ne? :shock:
Z hlavní stránky - Aplikace - Droid Setting - Powerkey definition - shutdown!

A odpověď - Root Explorer jede na jakémkoliv boxu. ;)
Naposledy upravil(a) Gante dne čtv 25. led 2018 22:05:25, celkem upraveno 1 x.


ivanell
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 25. pro 2016 15:30:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung s4
Mobil 2 / ROM: Samsung s6

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od ivanell » čtv 25. led 2018 15:49:36

ved tosom myslel ze si upravim tlacitko na vypnutie nie na uspanie..diky za odpoved


ramzess
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: sob 13. led 2018 19:50:10
Reputace: 0
Tablet: H96 pro plus

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od ramzess » pát 26. led 2018 10:18:47

ahoj Gante chcem ta opytat ci tebe ide po najnovsom prerabke youtube ,ta velka ikonka vedla Kodi .mne nereaguje,ale ani prehliadac .ide ale google play.mne najviac chyba youtube ,ostatne moc ne. skus pozriet kde moze mat chybu ,podla mna ja mam ale kde? prekopiroval,vymenil ako treba, restart tiez som robil.


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » pát 26. led 2018 12:17:10

No, nejdřív sem si myslel, že jsem udělal někde chybu v překladu, protože slovenský launcher jsem po dokončení nekontroloval.
Stáhl jsem ho tudíž z odkazu, vyměnil ho ve svém boxu za SK a všechno funguje jak má, čili je chyba někde u tebe.
Těžko ti radit, když nevím co všechno jsi v boxu upravoval, či nastavoval.
Ono hrabat se v systému není žádná sranda, proto jsem hned v úvodu všechny upozornil, že úpravy dělají na vlastní nebezpečí!
Stačí jedna malá chyba a už něco nefunguje, nebo to nejde vůbec!
Já na tvém místě bych udělal všechno úplně od začátku. Nahrál do boxu firmware, nastavil launcher atd. Já už sem to dělal asi 20 krát.
Jak tu ovšem čtu, ne všem se to daří, tudíž nikoho nenutím a nepřemlouvám. Je to na tobě.
Buď se naučíš zase něco nového, nebo to nadobro dodrbeš. Nic jiného se stát nemůže. :DD


ramzess
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: sob 13. led 2018 19:50:10
Reputace: 0
Tablet: H96 pro plus

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od ramzess » pát 26. led 2018 12:33:37

ahoj .ja som nestural nikde ,tento box som tak kupil nove skusim este raz vymenit a prepisat ,mozna tam som urobil chybu


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » pát 26. led 2018 12:41:37

JJ, zkoušej, zkus tam i český, či anglický. Někde ta chyba bude. :D


ramzess
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: sob 13. led 2018 19:50:10
Reputace: 0
Tablet: H96 pro plus

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od ramzess » sob 27. led 2018 5:35:26

Ahoj mozno ze ja robim zle povodni odinstalujem, a ktory chcem dat prerobene len kopirujem a prilepim ? Alebo treba aj instal?


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » sob 27. led 2018 8:12:59

Původní se neodinstalovává! Nikde jsem o odinstalaci nepsal!
Prostě původní launcher smažeš /můžeš si ho i někde zazálohovat/a nahradíš ho novým.
Tady právě dělají lidi největší chybu.
Smažou původní, ale nový se jim tam nepodaří korektně nahrát. Po restartu se jim box už nerozjede.
Nejsem si jistý, ale odinstalováním jsi udělal tu chybu!


ramzess
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: sob 13. led 2018 19:50:10
Reputace: 0
Tablet: H96 pro plus

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od ramzess » sob 27. led 2018 9:12:18

no a uz sme doma idem vyskusat vymenit


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » sob 27. led 2018 10:08:36

Zkus. Kdyby ti to nešlo, vyzkoušej postup Netflix - Kodi z první stránky.
Nainstaluješ ty dva soubory a pak teprve vyměníš launcher za sk. Snad ti to pomůže. ;)


ramzess
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: sob 13. led 2018 19:50:10
Reputace: 0
Tablet: H96 pro plus

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od ramzess » sob 27. led 2018 10:25:24

Nejde dal som Česku verziu prepísal a nič skúsim teraz čo si mi poradil škoda že som nenechal zálohu originál


ramzess
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: sob 13. led 2018 19:50:10
Reputace: 0
Tablet: H96 pro plus

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od ramzess » sob 27. led 2018 10:36:11

gante prosim ktore su tie 2 uz som popleteny


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » sob 27. led 2018 10:56:11

Jsou to ty dva soubory z mého příspěvku z 30. prosince 2017:
"Stáhnul jsem si nový firmware, ale úvodní menu se mi změnilo, chci zpátky to staré!"

Mělo by ti to zpátky nainstalovat funkce launcheru.
Po dokončení si změníš launcher na sk nahrazením /ne odinstalováním/toho souboru a mělo by to fungovat. ;)


ramzess
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: sob 13. led 2018 19:50:10
Reputace: 0
Tablet: H96 pro plus

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od ramzess » ned 28. led 2018 11:00:58

ahoj Gante . Urobil podla navodu nainstaloval prve potom ten druhe, dal restart ale sa nezmenilo nic je ostalo nezmene ,ja asi necham tak, neviem kde je chyba, predtym vsetko islo ako po masle vedel som zmenit netflix na kodi potom cestinu na slovencinu, ele teraz ostalo tak nezmenene.


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » ned 28. led 2018 12:39:56

No, je to na tobě. ;)


ivanell
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 25. pro 2016 15:30:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung s4
Mobil 2 / ROM: Samsung s6

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od ivanell » čtv 01. úno 2018 13:49:12

Chlapi novy firmware kde by som nasiel? Vychadza nejako pravidelne? je dobra podpora zo strany vyrobcu? Ja mam H96 pro+ 4k 3gb/64gb
tie romky sa lisia od velkosti ramky a uloziska?


ivanell
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 25. pro 2016 15:30:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung s4
Mobil 2 / ROM: Samsung s6

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od ivanell » pon 05. úno 2018 17:53:31

Mne ten box na dialkovom ovladaci seka ako keby nestihal prepinat medzi riadkami niekedy musim stlacit aj 2x tlacitko na dialkovom aby to slo..tu som cital ze ten box je rychly aj odozvi su rychle..no nezda sa mi to. je tam povodny firmware aj android 7.1..box h96pro+ 3/64..
Ma niekto z vas zostavu ktora je lepsia? alebo ktory firmware by bol pre mna a ako sa vyznat v tom ktory je pre mna a ktory nie. je potrebne rozobrat box aby som vedel ktory typ boxu mam?
dakujem vopred za kazdu vasu odpoved.


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » úte 06. úno 2018 7:41:26

Firmware nemá s dálkovým ovladačem nic společného.
Nechci tě urazit, proto to neber prosím jako urážku, ale vyměň si baterky v dálkovém ovladači za nové - kvalitní! :DD


ivanell
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 25. pro 2016 15:30:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung s4
Mobil 2 / ROM: Samsung s6

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od ivanell » úte 06. úno 2018 16:38:46

Baterky to bolo prve co som urobil.. trosku sa zlepsilo ale nie moc..a ten firmware ako mam vediet ze je pre ten alebo ten? prosim Gante poradis?
box h96pro+ 3/64..


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » úte 06. úno 2018 18:02:40

Zjistíš to jednoduše. Buď to půjde udělat, nebo ne. ;)


ivanell
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 25. pro 2016 15:30:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung s4
Mobil 2 / ROM: Samsung s6

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od ivanell » stř 07. úno 2018 8:03:00

Prave tomu som sa chcel vyhnut pokus omyl. Niekde som tu cital ze treba davat pozor na to aky firmware do boxu dava..Gante nevies mi sem hodit nejaky image co by bol pre moj box a toho by som sa drzal..


Demag
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 10. úno 2018 19:51:23
Reputace: 0

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Demag » sob 10. úno 2018 20:03:08

Zdravím,prosím o pomoc .Mám H96 pro+ 3G/30 HDD.Udělal jsem si úpravu dle navodu místo Netflixu Kodi a odstranil lištu A začli mi problemy .Chtěl jsem dle navodu dat nový image a najednou mrtvola.....Nejde dát do recavery, vůbec nebootuje jen svítí modrá kontrolka zkoušel jsem i přes usb kabel ,který jsme si přepájel (dal jsem i licenci do adresaře v USB burning tool pokaždé mě to hlásí chybu ..Zkoušel jsem i libreelec a taky nebootuje.
Momentálně nemám 16GB sd micro abych zkusil přes port pro micro sd pomocí Burn card meker.Pčes usb flash to take nic nedělá.Děkuji předem za každou pomoc.Do ted jsem byl spokojen.


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 70
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » sob 10. úno 2018 20:20:56

Já teda už fakt nevím, co tam vyvádíte.
Čtyřem známým jsem nastavoval kodi, cz launcher a odstraňoval navigační lištu. Boxy si objednali v různých obchodech a nikdy se mi nestalo, že by to nešlo! Samozřejmě se občas vyskytla nějaká ta chyba v nahrávání firmware, ale různým nastavením, či výběrem jiného firmware jsem problém okamžitě odstranil a šlape to jak má.

Všechno potřebné máš v předešlých příspěvcích, stačí si to jen projít a pročíst. Nic nového k tomu nemám co dodat. :?


Demag
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 10. úno 2018 19:51:23
Reputace: 0

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Demag » sob 10. úno 2018 20:45:34

Ted jsem docetl po druhé cele prispevky.Jdu to znova zkusit ,ale z prispevku asi nejlepší cesta pres usb kabel ?Nejspis musí být problem s image .Svítí modře ale na tv mrtvola...Zatím díky, Dištak napíši ty chyby v USB burning toll...

Odpovědět

Zpět na „Multimediální centra + mini pc“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host