Android OSVibrace

Máte dotaz týkajícíce systému/jádra android ? Zde je spravné fórum! :)

Moderátoři: don_alex, radegast, mArtinko5MB, ramon.dexter, Moderátoři fór, don_alex, radegast, mArtinko5MB, ramon.dexter, Moderátoři fór

Odpovědět
Kobylka
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: ned 26. pro 2010 10:50:59

Vibrace

Příspěvek od Kobylka »

Zdarte,

mám takový dotaz,

už jsem si podle manuálu dohledal, jak mít "Tichý režim" aby přitom vibroval. Takže jsem "stáhnul" hlasitost na minimum a dal si režim "VIBRACE" ... vše funguje skvěle, až na to, že když vám přijde SMS, zavibruje to klasicky jednou krátce, a když vám někdo zavolá, tak to zavibruje uplně stejně jak při SMS a nevibruje to opakovaně, a tak je nemožné poznat (například když máte mobil v kapse) jestli vám někdo volá, nebo píše, a tak nevíte jestli ten mobil rychle tahat z kapsy, nebo to není akutní (SMS).

Díky moc, v manuálu jsem se tak nikde nedočetl, tak to tu píšu ;) .

Připomínám že mám HTC Gratii, s OS Android 2.2 Froyo. :help:
Hashiba
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: stř 16. lis 2011 19:30:12
Typ mobilu / ROM: Xperia Pro

Re: Vibrace

Příspěvek od Hashiba »

Ha! Tohle by mě taky zajímalo. Mám telefon s androidem krátce, takže jsem dneska zažil první volání. Respektive zjistil jsem, že mi někdo před hodinou volal... Telefon s vypnutým zvukem totiž při příchozím hovoru nebo SMS opravdu jen dvakrát mírně (opravdu mírně) zavibruje a to je vše. Z palmu jsem zvyklý na to, že když mi někdo volal, rozsvítila se obrazovka a telefon vibroval. To, že se u nového telefonu obrazovka nezapne vůbec, mi přijde jako něco dost nepochopitelného. Dá se to někde nějak nastavit?
(nainstaloval jsem si Missed call reminder a ten dělá přesně to, co bych si představoval - ale dělá to bohužel až DODATEČNĚ :( )
Odpovědět

Zpět na „Android OS“