Zadavani trojmistneho cisla - u Kc je to OK, u € v ČR rovněž, ale třeba v DE již mají asi 4-5 číslic - ano, jsou to nějaký ty fifníky a obvykle x.xx9 tedy končící devítkou, ale zas ne vždy to platí - a co pak? Jak to zaokrouhlovat? Nebo nezaokrouhlovat?
Grafika a její návrh .. těžký to chléb :-~ nezavidim vyvojarum a maji moji uctu.
Zkusim si nastudovat, jak bezpecne je placeni pres PAYPAL donate a ňjákou kačku pošlu. Páč ta aplikace si to fakt zaslouží! Je to sice aplikace, bez které si život umím představit, ale zz mého pohledu asi nejlepší aplikace, se kterou jsem přišel do styku - jak funkčností, grafikou, tak hlavně osobou Urbandroida, který se tady tomu věnuje a věnuje a věnuje

K zadávání cen - současný způsob je pěkný - ne že ne, ale mně to dělá problémy, takže pokud chcete obě dvě a není to problém po programátorský stránce, tak proč ne - v konfiguraci se to klidně schová a je po problému.
K aktualizaci - líbí se mi návrh, že by se do aktualizace šlo přes okno "INFO", kde jsou jednotlivá paliva a jejich ceny na benzínce vypsána a v tom by se kliklo na palivo a to by se pak jednoduše updatlo. Na druhou stranu je to asi trochu větší zásah do aplikace.
Pokud by to šlo - třeba by se to dalo dělat tak jak se to dělá teď + přes INFO - resp. to zkombinovat - z INFA to skočí do UPDATu a tam se to změní s tím, že už bude nastavené palivo, které chci měnit. A hlavně - zůstane mi to na pumpě, se kterou pracuji a nemusím ji zase hledat v seznamu a otevírat ... a tak pořád dokola ...
Jenže ... jsem si vědom, že to je hodně práce a spíš asi skoro nová aplikace.
Ono jde do aplikace i udělat, jeslti lidé používají to či ono nastavování

Jsem to ale nemrava vymýšlivý, co?