Incredible SIce Cream Sandwich


tolik2
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: sob 07. srp 2010 11:03:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Express 2
Tablet: Google Nexus 7

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od tolik2 » pon 11. čer 2012 20:01:24

Taky zatím nic.





Anesa
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 02. črc 2012 13:31:48
Reputace: 0

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od Anesa » pon 02. črc 2012 13:34:11

Tak je to tady uz to stahuji :yes:


siwi
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: sob 03. bře 2012 15:00:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8 32 GB
Tablet: LENOVO YOGA 2
Kontaktovat uživatele:

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od siwi » pon 02. črc 2012 14:31:10

Mně už telefon taky aktualizaci nabízí, ale s instalací zatím počkám, až jak to bude vypadat u vás ostatních. Ale možná to nevydržím :DD


tolik2
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: sob 07. srp 2010 11:03:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Express 2
Tablet: Google Nexus 7

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od tolik2 » pon 02. črc 2012 16:45:17

Potvrzuji - také začínám stahovat :)


fagoty
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: pát 19. bře 2010 20:17:55
Reputace: 0

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od fagoty » pon 02. črc 2012 17:25:34

Na první pohled všechno chodí luxusně...
Několik tupých telefonů →→ HTC Hero → HTC Legend → HTC Desire → HTC Incredible S → Nexus 4


Uživatelský avatar

lois
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: stř 09. pro 2009 22:51:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC ONE M8 6.0.1. S.Team-JW-7.5.0
Twitter: @Loisik
Tablet: Nvidia Shield tablet 16GB Android 6.0.1
Kontaktovat uživatele:

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od lois » pon 02. črc 2012 17:28:54

Měl jste někdo stock ROM a root? Fungoval Vám update v pohodě? Na Wildfire S mě nešla aktualizace systému naistalovat.. tak ať vím na co se připravit u Desire S... :-) už aby tu taky byl update ;-)
Motorola MG1-4C11 - Alcatel OneTouch Club - Siemens C35i - SE T610i - SE K700i - SE K750i - SE G900 - HTC Desire Z - HTC Desire S - HTC ONE - HTC ONE (M8)


tolik2
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: sob 07. srp 2010 11:03:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Express 2
Tablet: Google Nexus 7

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od tolik2 » pon 02. črc 2012 17:36:23

Taky už mám staženo i nainstalováno a zatím to vypadá dobře btw. po odemčení obrazovka rotuje, ale už ne tak moc jak před instalací


Hunter1010
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: čtv 12. srp 2010 17:14:46
Reputace: 1

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od Hunter1010 » pon 02. črc 2012 19:25:10

prvni vec ktere jsem si vsiml,ze je stahovaci roletka vyvedena v cerne barve...a neni to vubec dobre, neni to prehledne

dlouhym stiskem menu pro vyvolani naposledy spustenych apk se vam zobrazi ne jen ikony ale i nahledy obrazovek...nejen ze na nich nic neuvidite na tom malem displeji,ale vidite jen 3 naposledy spustene apk,takze pak musite rolovat,coz je krajne nepohodlne

pokud jako ja nepouzivate zamykani obrazovky a zapinate displej stisknutim tlacitka volume,tak neaktualizujte, na novem systemu tlacitko volume nereaguje, asi to pujde downgradovat,zatim neni nic v cem by to bylo lepsi nez ten stary system
Naposledy upravil(a) Hunter1010 dne pon 02. črc 2012 23:04:50, celkem upraveno 1 x.


siwi
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: sob 03. bře 2012 15:00:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8 32 GB
Tablet: LENOVO YOGA 2
Kontaktovat uživatele:

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od siwi » pon 02. črc 2012 20:06:16

Tak jsem neodolal, stáhl a nainstaloval. Vše proběhlo bez jediného problému. Instalace trvala asi 15 minut. Protože jsem před tím uvedl telefon do továrního nastavení, nastavuju teď telefon do stavu, jak jsem byl zvyklý. Zatím vše funguje. Na spoustu věcí je třeba si samozřejmě zvyknout. Ta notofikační lišta mi taky moc nevyhovuje. Nedá se z ní pohodlně zapnou WiFi. Prozatím jsem si do spodní lišty přetáhl zástupce pro nastavení, odkud to jde dobře. Jinak je zatím na hodnocení brzy. Pokud to vydrží běžet měsíc bez restartu, tak to bude OK.

Uživatelský avatar

radarcz1
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: stř 09. úno 2011 19:37:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: n80

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od radarcz1 » pon 02. črc 2012 22:44:03

Mrkně te se na widget baterie.Hodte si to na plochu a pak kliknětě na zobrazení dat.Nějak špatné písmo zvolili.Mám to celé bílé máte to taky?


Braba
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: stř 28. pro 2011 8:09:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One V
Tablet: Samsung Galaxy Tab 10.1
Rom: Stock

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od Braba » úte 03. črc 2012 6:16:17

Ano taky :-(

Odesláno z mého HTC Incredible S    


Marcio
Stálý androiďák
Příspěvky: 116
Registrován: pon 29. lis 2010 13:29:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 mini T-mobile

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od Marcio » úte 03. črc 2012 7:14:27

Pánové, tak po upgradu mi vše chodilo dobře, až jsem zjistil, že we firmwaru mají totální chybu, a to, že s telefonem nejde telefonovat!!! Protistrana slyší pouze silný šum, nic více. Provedl jsem tovární nastavení, chvíli se to zdálo OK, ale zase se to objevilo. Současně má vyzvánění špatnou kvalitu (jakoby to mělo bitrate 16 kbit). Nejsem jediný, na XDA to potvrdili další 2 lidé. Takže bacha.
Kdybyste měli podobný problém nebo řešní, dejte vědět.

EDIT: Tak vypadá to, že problém dělá PowerAmp

EDIT2: Pokud máte výše popsané problémy, stačí stáhnout a nainstalovat z oficiálního webu nejnovější verzi PowerAmpu a je po problému.
Naposledy upravil(a) Marcio dne úte 03. črc 2012 9:40:39, celkem upraveno 1 x.


fagoty
Nové Androidě
Příspěvky: 22
Registrován: pát 19. bře 2010 20:17:55
Reputace: 0

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od fagoty » úte 03. črc 2012 8:19:37

Zatím jediná záhada je,že mi vestavěný prohlížeč nezobrazí domácí stránku http://www.google.com/ig Prostě úplně bílý list.Ostatní stránky běhají v pohodě.Doteď jsem používal jen vestavěný prohlížeč,alternativním jsem nikdy nepřišel na chuť.Nainstaloval jsem Chrome(který běhá právě jen na ICS) a už to sviští...
Několik tupých telefonů →→ HTC Hero → HTC Legend → HTC Desire → HTC Incredible S → Nexus 4


siwi
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: sob 03. bře 2012 15:00:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8 32 GB
Tablet: LENOVO YOGA 2
Kontaktovat uživatele:

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od siwi » úte 03. črc 2012 18:04:56

Prvních 24 hodin s novým systémem v pořádku. Jen bych se vás ostatních chtěl zeptat, kde najdu celkovou dobu provozu telefonu od spuštění? Dřív to bylo v Nastavení/Baterie, teď je tam jenom doba provozu na baterii, což není totéž.

Jinak dalším poznatkem je, že běžící systém zabírá v paměti přes 350 MB. Dřív to u mě bylo tak do 300 MB.


Braba
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: stř 28. pro 2011 8:09:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One V
Tablet: Samsung Galaxy Tab 10.1
Rom: Stock

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od Braba » úte 03. črc 2012 18:51:00

Ja měl volných cca 100 MB a nyní okolo 150Mb. U me tedy zlepšení :-)

Odesláno z mého HTC Incredible S    

Uživatelský avatar

Logistik
Androiďák!
Příspěvky: 360
Registrován: stř 15. pro 2010 22:47:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8
Mobil 2 / ROM: LG G3S
Tablet: Samsung Galaxy Tab S6
Bydliště: Košice SR

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od Logistik » úte 03. črc 2012 19:34:51

Ja som zatial aktualizaciu len stiahol a neinstaloval. Pozrel som subeznu diskusiu o EVO 3D ktory dostal aktualizaciu asi nieco pred tyzdnom a rozhodol som sa pockat koli niektorym chybam - nedoriesena ponuka rychleho spustenia najme WIFI, GPS, nastavovania niektorych parametrov su skryte - napr uprava datoveho pripojenia - napr nastavenie pristupoveho bodu (orange internet, orange World) ktore potrebujem prepinat koli Orange TV, Hoc som skusal Orange GO ale neviem ci to pojde korektne aj po aktualizacii.
Problemy s fotoaparatom ...
Prosim porovnajte ci sa aj u tohoto MB vyskytuju nedostatky ako pisu u EVO 3D.
http://androidforum.cz/bugy-a-chyby-v-i ... 28876.html
http://androidforum.cz/android-4-na-htc ... 28841.html
http://androidforum.cz/android-4-x-na-evo-t22998.html
http://androidforum.cz/htc-evo-oficialn ... 28678.html


tolik2
Nové Androidě
Příspěvky: 42
Registrován: sob 07. srp 2010 11:03:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Express 2
Tablet: Google Nexus 7

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od tolik2 » úte 03. črc 2012 20:00:59

Tak jsem procházel ty "bugy v odkazech od tebe" a:

-blesk funguje (jak normální tak i automatický)
-lišta při zamčení stáhnout jde (ale to není "bug")

Moje postřehy:

-hovory, sms atd. (vše mi zatím jde v pohodě)
-fixace gps (zkoušel jsem to na Endomondu a gps se chytla snad během 5 s, v GB jsem čekal i 5 min.)
-sem tam se to sekne, ale nic závažného (většinou při zapnutí obrazovky tak jak se otáčí, dělalo i v GB)
-WIFI jede v pohodě
-jinak vzhled celého SENCE se mi líbí více (můj názor)
-v stahovací liště chybí ta rychlá ikonka WIFI (mám widget, takže to mi vůbec nevadí a stejně jsem to moc nepoužíval)

Shrnutí za cca den:

-pro mne přínos rozhodně k lepšímu (aspoň pro zatím)

Třeba někdo bude mít s něčím problém, ale mám telefon pouze na takové základní věci a vše co potřebuji funguje.


siwi
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: sob 03. bře 2012 15:00:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8 32 GB
Tablet: LENOVO YOGA 2
Kontaktovat uživatele:

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od siwi » úte 03. črc 2012 20:38:15

Já jsem zapínání WiFi, mobilního internetu a GPS taky dnes vyřešil vytažením widgetu na plochu. Je to teď pohodlnější než z lišty.

Uživatelský avatar

radarcz1
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: stř 09. úno 2011 19:37:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: n80

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od radarcz1 » úte 03. črc 2012 22:19:33

Chtěl jsem se optat.Dnes jsem udělal tovární nastavení abych měl klid a systém si vyčistil.
Asi jsem udělal chybu a u her které jsem měl dohrané mi po obnovení naskočí hra a žádný level nemám dohraný.Nemáte někdo dohranou hru ,Where's My Water a nebo Defense zone HD,
Najivně jsem doufal,že to mám na SD Kartě :-(

A ted k novému systému.Systém běží stejně rychle žádné rapidní zrychlení nepocituji :-)
Souhlasím nahoře někdo psal,že to odstranění obrátili při zeptání také mě to zmátlo :-)
Už jste viděli tu kalkulačku?No děs hrůza :-( dole je fotka)
Co se týká vydrže testuji do týdne dám vědět ted je brzo něco kecat :-)
Neviděl jsem v Google Play moje nainstalované hry a programy proto jsem udělal Tovární reset ted už vidím vše :-)
Při otevření rotují plochy a něco méně díky bohu hihi.Škoda nedá se to vypnou nikde :-(
Dioda bliká stále 5 minut asi se jim to tak zamlouvá a šetří baterku kde se dá :-)
Více ramku uvolnili-cca mám pořád 200Mb
Pár fotek přidávám na první je chyba widgetu baterky(Originál) a druhá je ta klávesnice :-(


Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek


Dexter_M
Nové Androidě
Příspěvky: 24
Registrován: úte 22. bře 2011 0:31:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S5 mini
Tablet: Lenovo TAB2 A7-10F

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od Dexter_M » stř 04. črc 2012 12:21:26

Zdravím,
mohu potvrdit následující:

1) Rotace obrazovek - zlepšení na snesitelnou úroveň
2) Uvolnění paměti - dobré :)

Dále co se týče rychlosti, je vše podobně jako v předchozí verzi.

Dále chci se zeptat k aplikaci Handcent sms - v přehledu konverzací se mi nezobrazují obrázky kontaktů, resp. zobrazují se asi dva obázky z celého kontakt listu. Reinstalace nepomohla, v nastavení aplikace mám toto povoleno (zkoušel jsem vypnout a povolit) a nic. U stejné aplikace se také při příchozí sms zobrazoval v ikoně na horní liště počet nepřečtených zpráv - nyní se zobrazuje pouze samostatná ikona (je stejná jako např. u výpisu o doručení). Opět v nastavení tato služba zapnuta, ale aplikace na změnu nereagovala.

Jde o drobnosti, ale celkem jsem si na ně zvykl.

Pokud jste někdo něco podobného vyřešil, podělte se o Vaše zkušenosti.

Díky


EDIT: U Handcent SMS nepomohl ani restart telefonu.

EDIT2: Ještě se mi občas sama od sebe zapne navigace (sygic) :( Někdo podobní zkušenosti?

EDIT3: Ještě k Handcent SMS - včera odeslaná sms dorazila až dnes, tedy cca po 18 hodnách :(

Zatím z toho update nejsem 2x nadšený...
S pozdravem,
Václav Málek

vaclavmalek.cz

Uživatelský avatar

Logistik
Androiďák!
Příspěvky: 360
Registrován: stř 15. pro 2010 22:47:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8
Mobil 2 / ROM: LG G3S
Tablet: Samsung Galaxy Tab S6
Bydliště: Košice SR

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od Logistik » stř 04. črc 2012 16:15:59

[quote="radarcz1"]Chtěl jsem se optat.Dnes jsem udělal tovární nastavení abych měl klid a systém si vyčistil.
Pár fotek přidávám na první je chyba widgetu baterky(Originál) a druhá je ta klávesnice :-(

Paci sa mi ta 4. obrazovka s Widgtami navigacia, Hry, Prehravac, Vysielanie :D . Ja som zatial taketo widgety nepouzival, mozes mi dat vediet ako sa robia (zatial som sa tym nezaoberal)
Naposledy upravil(a) Logistik dne stř 04. črc 2012 16:49:35, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

Logistik
Androiďák!
Příspěvky: 360
Registrován: stř 15. pro 2010 22:47:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8
Mobil 2 / ROM: LG G3S
Tablet: Samsung Galaxy Tab S6
Bydliště: Košice SR

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od Logistik » stř 04. črc 2012 16:31:17

Logistik píše:
radarcz1 píše:Chtěl jsem se optat.Dnes jsem udělal tovární nastavení abych měl klid a systém si vyčistil.
Pár fotek přidávám na první je chyba widgetu baterky(Originál) a druhá je ta klávesnice :-(
Nejako mi zblbli citacie
Paci sa mi ta 4. obrazovka s Widgtami navigacia, Hry, Prehravac, Vysielanie . Ja som zatial taketo widgety nepouzival, mozes mi dat vediet ako sa robia (zatial som sa tym nezaoberal)

Uživatelský avatar

radarcz1
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: stř 09. úno 2011 19:37:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: n80

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od radarcz1 » stř 04. črc 2012 21:31:04

Logistik píše:
Logistik píše:
Nejako mi zblbli citacie
Paci sa mi ta 4. obrazovka s Widgtami navigacia, Hry, Prehravac, Vysielanie . Ja som zatial taketo widgety nepouzival, mozes mi dat vediet ako sa robia (zatial som sa tym nezaoberal)
Na hlavní plochu si vyndáš třeba 2 ikony a jednu uchopíš a přetáhneš na to druhou a tím se vytvoří složka kterou si pak můžeš pojmenovat ...

Uživatelský avatar

Logistik
Androiďák!
Příspěvky: 360
Registrován: stř 15. pro 2010 22:47:34
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S8
Mobil 2 / ROM: LG G3S
Tablet: Samsung Galaxy Tab S6
Bydliště: Košice SR

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od Logistik » stř 04. črc 2012 22:04:23

Aha to som nevedel, ale to funguje len 4.0 na poslednej co mam este teraz to nejde.
Inac dival som sa na tu kalkulacku v manzelkinom EVO vyzera to strasne (aspon tam na vecsej obrazovke to mohli nejako prekopat.
a nevies kde sa tam da nastavovovat - zmena datoveho pripojenia - napr nastavenie pristupoveho bodu (z orange internet, na orange World - mam moznost volit, ktore chcem pouzit) toto potrebujem prepinat koli platenej sluzbe Orange TV (hoc to z casti riesi aplikacia Orange GO. V manzelkinom EVO to je niekde schovane a ako som vyrozumel musi byt k tomu povolene odomykanie telefonu alebo obrazovky gestom alebo heslom (co nepouzivam lebo koli kradezi to uz dnes nema vyznam). Hlbsie som zatial nepatral, ale na povodnom mieste ako som zatial pozeral nie je ziadna takato moznost.


siwi
Stálý androiďák
Příspěvky: 67
Registrován: sob 03. bře 2012 15:00:07
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HONOR 8 32 GB
Tablet: LENOVO YOGA 2
Kontaktovat uživatele:

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od siwi » ned 08. črc 2012 20:54:52

Tak po skoro týdnu funguje zatím všechno skvěle, žádný samovolný restart, funkce, které používám jdou bez problémů.

Jen bych tu doplnil něco pro ty, kteří zatím ještě neinstalovali. Doporučuje se před instalací uvést telefon do továrního nastavení. Budete sice muset všechno znovu nastavovat, ale vyhnete se tím zbytečným problémům a nefunkčnosti. Co mě překvapilo, že telefon si úplně všechny aplikace, co jsem používal, sám stáhl z Marketu. Takže zbývá jen to nastavování. Ale za bezproblémový chod to určitě stojí.


matoneo
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: úte 18. kvě 2010 8:25:35
Reputace: 0

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od matoneo » pon 09. črc 2012 7:41:58

Řekl bych, že tovární nastavení se může klidně provést i po aktualizaci na ICS - pokud nefunguje optimálně.

Uživatelský avatar

radarcz1
Stálý androiďák
Příspěvky: 223
Registrován: stř 09. úno 2011 19:37:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: n80

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od radarcz1 » úte 10. črc 2012 13:47:26

Testoval jste někdo poklepáním na ver. soft. na Androidu 4.04?
Měla by vyskočit fotka androidu 4 a nic se neděje.Je to tím,že htc a Sense nefunguje?
Díky.


Braba
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: stř 28. pro 2011 8:09:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC One V
Tablet: Samsung Galaxy Tab 10.1
Rom: Stock

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od Braba » úte 10. črc 2012 13:48:35

Pamatuji si, ze jsem nekde cetl, ze HTC easter egg odstranuje .... :(

Uživatelský avatar

Marek989
Droid
Příspěvky: 1869
Registrován: ned 13. lis 2011 0:18:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Tablet: Sony Xperia Z2 Tablet WiFi
Rom: Android 5.0.2
Bydliště: Praha

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od Marek989 » stř 11. črc 2012 13:40:19

Ani ten na GB nefungoval, na tatovym Evu 3D jsem to zkoušel :/ hloupej sense
SmartFouny: Nokia 5230 -> ZTE Blade -> HTC HD2 -> HTC EVO 3D - > Motorola Moto G


matoneo
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: úte 18. kvě 2010 8:25:35
Reputace: 0

Re: Ice Cream Sandwich

Příspěvek od matoneo » stř 11. črc 2012 15:15:45

Spíš mi vadí, že na ICS nefunguje Samsung Remote (nevidí TV), který byl na GB v pohodě.

Odpovědět

Zpět na „Incredible S“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host