Prestigio MultiPhone 4500 DUO - FW/ROM/ROOT[ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Moderátor: IQLogic


zephyr
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 17. dub 2014 21:24:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: prestigio 4500t

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od zephyr » čtv 17. dub 2014 21:34:17

Ahojte. Prosím o pomoc. Natiahol som v.3.11.8 . Tu mi ide root. Preto. Vcelku som nadšený až na jednu vec. Stále svietia v hornej liste názvy sietí. Zaberá to takmer celú listu a nevidím poriadne hlásenia. Dá sa to vypnúť? Ďakujem za každú radu.





Norton
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: úte 05. led 2010 16:25:01
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Honor 8 L19C432B412
Mobil 2 / ROM: ZOPO980+ 2_16 [ROM MIUI V8 6.x.x KK Norton]

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od Norton » pát 18. dub 2014 11:14:04

v Mi-Tools - Status Bar - Carrier - Hide carrier name
Spoiler:
Obrázek


zephyr
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 17. dub 2014 21:24:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: prestigio 4500t

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od zephyr » sob 19. dub 2014 17:47:09

Skvelé. Ďakujem. Názvy operátorov sú preč. Dá sa ešte poradiť prečo ikony aplikácií menia po restarte pozíciu? Natlacim ich na jednu obrazovku a po restarte sú rozhadzane aj na tri... Prepinal som aj tlačidlo "nemenit pozíciu tlacidiel" ale nepomohlo? Ďakujem za pomoc.

Uživatelský avatar

Pavlos
Androiďák!
Příspěvky: 273
Registrován: ned 24. říj 2010 21:30:25
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 4500T Duo
Rom: Oiginal JB 4.1.1

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od Pavlos » sob 19. dub 2014 19:14:45

Pomůže až update na nejvyšší verzi MIUI 4.3.7. Je tady - http://androidforum.cz/viewtopic.php?p=756548#p756548

­
__________________________________________________________________________________________
Aktuálně Prestigio MultiPhone 4500T Duo > čekám na JiaYu G4 - QuadCore - 4.7"HD - 2/32GB


wlodarek1
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: ned 04. kvě 2014 8:10:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: prestigio pap 4500 t duo

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od wlodarek1 » ned 04. kvě 2014 8:24:41

For me, after installing the 4.3.7 MIUI rom camera app does not run in advanced mode. This is such a mistake as the attached picture.
Will you help me :?:
Screenshot_2014-05-02-15-49-17.png
Screenshot_2014-05-02-15-49-17.png (103.45 KiB) Zobrazeno 6494 x



robert1411
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: pát 22. úno 2013 19:25:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: prestigio4500duo

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od robert1411 » stř 21. kvě 2014 17:27:13

najvyšší čas vymeniť phone keďže toto forum upadá do zabudnutia :) žiadne aktualizácie,...


Norton
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: úte 05. led 2010 16:25:01
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Honor 8 L19C432B412
Mobil 2 / ROM: ZOPO980+ 2_16 [ROM MIUI V8 6.x.x KK Norton]

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od Norton » sob 24. kvě 2014 16:08:46

MIUI 4.5.16 Pridal som tam sk a cz jazyk(vdaka za sk a cz patri ludom z miui.cz) + oprava na zobrazovanie cisel s 911.
Instalacia ako vzdy cez recovery.
http://www.uloz.to/xRp2Z8P3/sk-cz-miui- ... 4-5-16-zip


wlodarek1
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: ned 04. kvě 2014 8:10:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: prestigio pap 4500 t duo

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od wlodarek1 » ned 25. kvě 2014 11:48:40

Today I installed newest ROM 4.5.6 . Working OK , but only english , czech , slowak or ukrainian , russian language .I dont know how I can install other languages :(


Norton
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: úte 05. led 2010 16:25:01
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Honor 8 L19C432B412
Mobil 2 / ROM: ZOPO980+ 2_16 [ROM MIUI V8 6.x.x KK Norton]

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od Norton » ned 25. kvě 2014 17:51:00

to "wlodarek1" i have prepared new version 4.5.23 and i added the Polish lang there. ;)


Norton
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: úte 05. led 2010 16:25:01
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Honor 8 L19C432B412
Mobil 2 / ROM: ZOPO980+ 2_16 [ROM MIUI V8 6.x.x KK Norton]

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od Norton » ned 25. kvě 2014 19:19:21

MIUI 4.5.23 Pridal som tam sk a cz jazyk(vdaka za sk a cz patri ludom z miui.cz) + oprava na zobrazovanie cisel s 911 + polsky jazyk.
Instalacia ako vzdy cez recovery.
http://www.uloz.to/xkDrfFDx/sk-cz-miui- ... p4500t-zip


robert1411
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: pát 22. úno 2013 19:25:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: prestigio4500duo

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od robert1411 » pon 26. kvě 2014 17:05:35

bum nainštalijem a plesk hned bug - zamknuta obrazovka zobudíš telefon a dátum v hatlatilštine. bude oprava či ani ni? inač zatial ok


carchy
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 25. kvě 2014 8:10:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PRESTIGIO PAP4500T DUO-sk-cz-miui5v4-7-18-pap4500t
Mobil 2 / ROM: XIAOMI REDMI NOTE PRO - v.25

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od carchy » pon 26. kvě 2014 23:08:16

To Norton:
Naozaj klobuk dole Norton a dalsi co tu prispievate a robite zasluznu robotu pre ostatnych.
Som tu newbie, no skor ako som sem napisal, tak som sa tu nasjkor prebrowsoval, tak majte prosim trpezlivost.
Zacal to tym, ze ma ako mnohych tu zacalo hnevat malo pamate v stock rom-ke.
Zacal som na prvom prispevku tohoto vlakna, postupne opatrnymi krokmi (phone potrebujem mat kuoli praci stale funkcny) sa dostal az sem.
Mam PAP4500TDUO, repartition na 2Gb, CWM based recovery v6.0.1.5.
To: MIUI 4.3.7
mam aktualne, lokalizacia ma az tak netlaci, takze nejake rezidua v nej ma netrapia, english je pre mna ok.
Svizne to je, GPS ma sokovalo, ako sa zmenilo fix a presnost oproti stock rom, a to je ore mna kedze sa dost vo volnom case hybem v lese, velmi duolizeite ( Locus) Neviem kde robim chybu, no MI tools s WSM ma neposluchaju, napr. zmena zobrazenia stavu baterie, zobrazovanie operatora v lock screen, zmena farby stavu signalu, prijemne bolo, ze po nabootovani a congrats a par nastaveni je tam dost veci ako napr. nastavenia data, internet take, ze to ihned facha a netreba sa s tym zaoberat. Co ma trocha hneva, je, ze ked si pripojim mob cez usb kabel k notebooku, tak prvy krat mi moutne aj internu sd card, no po odpojeni, ju uz system nevidi ( aj ked po repartition je uz mala) , treba urobit power off a znova bootnut a uz je tam, dalsie pripojenie usb a reboot...
To: MIUI 4.5.16
tak tento build sa mi neopodaril rozbehnut do stavu chodiveho; po uvodnim boot logu a nastavenia jazyka sa objavi lock screen, kde po odomknuti znova boot logo a nahodne po nom lock screen, abo screen first steps a stale dookola; fakt po asi 5tich natiahnutiach tejto rom a nejakeho casu s obrovskou trpezlivostou som to vzdal.
To: MIUI 4.5.23
tato rom po prvvom bootnuti vyzeralo v poho, kym som nezistil, ze neviem nastavit z ktorej sim maju ist data ( internet, mms), a ze operatora zobrazuje ako 23101 3g a 23101 a v sekcii sim a mobile netw... neviem takmer nic nastavit. Storage vidi ok, aj usb connect k notebooku a odpojenie je ok, gps neskusane a dalsie prieskumy nerobene, kedze inet as 3 g nefunkcne, tak som sa zatial vratil k 4.3.7
Norton, dla priznakov vyssie popisanych, vies poradit pre tieto buildy, kde robim chybu? Velmo by potesilo, aby niektory z nich slapal ok, bo navrat k rootnutej stock rom sa mi moc po tom, co som si k tymto buildom privonal, nechce ...


Norton
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: úte 05. led 2010 16:25:01
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Honor 8 L19C432B412
Mobil 2 / ROM: ZOPO980+ 2_16 [ROM MIUI V8 6.x.x KK Norton]

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od Norton » úte 27. kvě 2014 15:30:53

TO: robert1411
aku pouzivas temu? na mojej a aj na standardnej teme sa mi datum na lockscreene zobrazuje OK. vid screenshoty:
Spoiler:
Obrázek
Spoiler:
Obrázek
TO carchy
1-MIUI 4.3.7- u mna WSM aj MITools ide OK takze neviem kde mozes mat problem. Snad skontroluj ci mas korektne naistalovany WSM tools:
Spoiler:
Obrázek
s pripojenim na USB som problem tiez nemal.

2-MIUI 4.5.16- toto je bug v MIUI ale nie u vsetkych sa prejavi. Da sa mu vyhnut tak, ze v aktualne nahodenej verzii(funkcnej) vypnes kontrolu PIN kodu pre simky. Potom to pojde naistalovat a spustit OK. Po uspesnej instalacii si potom mozes zapnut PIN pre simky znova.

3-MIUI 4.5.23- tu som spravil opravny patch na zobrazovanie nazvov operatorov: http://www.uloz.to/x684h1U8/operator-oprava-zip
nastavenie dat: Nastavenie-Mobilne siete-Data connection , tu mozes vybrat z ktorej SIM pojdu data
Spoiler:
Obrázek
nastavenie 3g(wcdma/gsm): Nastavenie-Stock Settings-EngineerMode-Network Selecting
Spoiler:
Obrázek
toto sa da samozrejme menit len pre SIM1.


robert1411
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: pát 22. úno 2013 19:25:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: prestigio4500duo

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od robert1411 » úte 27. kvě 2014 18:17:13

Screenshot_2014-05-27-19-10-37.png
Screenshot_2014-05-27-19-10-37.png (294.97 KiB) Zobrazeno 6057 x
používam len štandard temu


Norton
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: úte 05. led 2010 16:25:01
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Honor 8 L19C432B412
Mobil 2 / ROM: ZOPO980+ 2_16 [ROM MIUI V8 6.x.x KK Norton]

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od Norton » úte 27. kvě 2014 22:13:57

este ma napadlo pozri v Mi Tools - Aplikácie ci mas povolene "Replace Lunar dates"


robert1411
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: pát 22. úno 2013 19:25:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: prestigio4500duo

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od robert1411 » pát 30. kvě 2014 21:02:28

no a teraz som z toho ***** lebo nic take v nastaveniech aplikacie som nenasiel :(


Norton
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: úte 05. led 2010 16:25:01
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Honor 8 L19C432B412
Mobil 2 / ROM: ZOPO980+ 2_16 [ROM MIUI V8 6.x.x KK Norton]

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od Norton » sob 31. kvě 2014 16:13:05

MiTools - Aplikacie:
Spoiler:
Obrázek

Uživatelský avatar

Pavlos
Androiďák!
Příspěvky: 273
Registrován: ned 24. říj 2010 21:30:25
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 4500T Duo
Rom: Oiginal JB 4.1.1

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od Pavlos » sob 31. kvě 2014 20:37:33

MiTools > Applications

­
Přílohy
uploadfromtaptalk1401564975171.jpg
uploadfromtaptalk1401564975171.jpg (78.39 KiB) Zobrazeno 5821 x
__________________________________________________________________________________________
Aktuálně Prestigio MultiPhone 4500T Duo > čekám na JiaYu G4 - QuadCore - 4.7"HD - 2/32GB


robert1411
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: pát 22. úno 2013 19:25:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: prestigio4500duo

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od robert1411 » ned 01. čer 2014 14:54:50

mozem hladat ked appk MiTool som nemal nainštalovanu :)


carchy
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 25. kvě 2014 8:10:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PRESTIGIO PAP4500T DUO-sk-cz-miui5v4-7-18-pap4500t
Mobil 2 / ROM: XIAOMI REDMI NOTE PRO - v.25

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od carchy » pon 02. čer 2014 20:55:12

TO Norton

1-MIUI 4.3.7 Mal si pravdu, problem bol vo WSm tools. Co ma neposlucha, resp neviem dojst na to ako, je ze neviem nastavit ledku na farebne blikanie call, sms, restarty cez wsm tool nepomahaju. A pripojenie mobu cez usb mi sice ukaze obe karty ( internal aj external) daju sa robit vsetky operacie, ale po odpojeni mi v systeme neukaze internu, musim urobit restart, potom nabehne. Ale da sa s tym zit, nie je to nic co by uplne otravovalo. A este jedno zistenie:
zrazu sa mi zacal mob pri volani nahodne restartovat. Bolo po masivnejsom instalovani app, tak som ich zacal odinstalovavat az som prisiel na to, ze to robilo WhatsApp, po odinstalacii, reboote to prestalo.

2-MIUI 4.5.16 super ide tak ako si napisal

3-MIUI 4.5.23 opravny patch som skusal niekolkokrat, no nezabralo mi to, tak ja neviem, vacsinou byva chyba medzi klavesnicou a stolickou, ale neviem prist kde, robim standardnymi postupmi, tu na fore vycitanymi z prispevkov.
Co sa tyka Data konektivity, tak to som este neriesil, no asi to bola moja lenivost, na 4.3.7 boli APN na internet a mms uz zadane a ihned to slapalo, tu som ich nezdaval, no ma napadlo az neskor, ked som "vrtal" v nastaveniach 4.3.7, tak ked sa znova pustim do 4.5.23, vyskusam a dam vediet.

Na zaver este Vdaka a obdiv, uzasnu robotu robite chalani. :palec:


Norton
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: úte 05. led 2010 16:25:01
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Honor 8 L19C432B412
Mobil 2 / ROM: ZOPO980+ 2_16 [ROM MIUI V8 6.x.x KK Norton]

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od Norton » ned 08. čer 2014 20:07:19

Pripravil som najnovsi MIUI 4.6.6 je to multi lang verzia(vdaka za sk a cz patri ludom z miui.cz) + oprava na zobrazovanie cisel s 911. ako vzdy je to port z ROM pre ZTE V970.
Instalacia ako vzdy cez recovery.
http://www.uloz.to/x46Z1Xcy/multi-miui- ... p4500t-zip


robert1411
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: pát 22. úno 2013 19:25:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: prestigio4500duo

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od robert1411 » pon 09. čer 2014 14:23:27

zistil som ze mi nefunguje na foto autofokus je to normal cin nenormal?


Norton
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: úte 05. led 2010 16:25:01
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Honor 8 L19C432B412
Mobil 2 / ROM: ZOPO980+ 2_16 [ROM MIUI V8 6.x.x KK Norton]

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od Norton » úte 10. čer 2014 15:52:26

a na ktorej verzii?
ak na 4.6.6 tak tu je druha verzia co som este trocha upravil. tu autofokus urcite ide, mam to odskusane. inak odporucam stiahnut kazdemu co stiahol tu verziu z nedele.

http://www.uloz.to/x3HzRraF/sk-cz-pl-mi ... -4-6-6-zip


Norton
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: úte 05. led 2010 16:25:01
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Honor 8 L19C432B412
Mobil 2 / ROM: ZOPO980+ 2_16 [ROM MIUI V8 6.x.x KK Norton]

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od Norton » sob 14. čer 2014 18:21:04



lunes
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: ned 21. dub 2013 16:24:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Prestigio 4500DUO

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od lunes » pon 16. čer 2014 21:04:32

môžem to nahodiť aj na verziu mobilu bez T? a ako je to s tou inštaláciou? treba najskôr všetko zálohovať cez titanium a potom postupovať ako je udané v prvom príspevku? factory reset atd,,,, ?

aké su výhody a novinky v tej 4.6.13? oproti predošlej?


Norton
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: úte 05. led 2010 16:25:01
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Honor 8 L19C432B412
Mobil 2 / ROM: ZOPO980+ 2_16 [ROM MIUI V8 6.x.x KK Norton]

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od Norton » ned 22. čer 2014 11:30:19

to: lunes
tot je pre T-ckovu verziu. na bez T to nepôjde.
ak prechadzas z inej ROM na MIUI tak je potrebny full wipe ked lem aktualizujes tak staci len wipe cache a dalvik. zalohovat ce TB len to co potrebujes.


Norton
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: úte 05. led 2010 16:25:01
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Honor 8 L19C432B412
Mobil 2 / ROM: ZOPO980+ 2_16 [ROM MIUI V8 6.x.x KK Norton]

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od Norton » ned 22. čer 2014 11:34:02

posledna verzia MIUI 4.6.20 - http://www.uloz.to/xNFyGrVr/sk-cz-pl-mi ... p4500t-zip je tam SK, CZ a PL, jazyk. Instalacia ako vzdy cez recovery. Za SK, CZ a PL jazyky patrí vdaka ludom z xiaomi.eu, miui.cz. ako zaklad som pouzil ROM pre ZTE V970.
zoznam zmien tu: http://xiaomi.eu/community/threads/4-6- ... ost-212331


robert1411
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: pát 22. úno 2013 19:25:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: prestigio4500duo

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od robert1411 » ned 22. čer 2014 20:55:13

add.1 - mam 4500 bez T , nahodenu verziu pre T a funguje mi všetko normalne teda skoro normalne su to chyby softu určite a to je add.2 - verzia 4.6.6 dam budik zazvoni dam odlozenie o 10 min nahodou ho vypnem skor ten blaznivy budik začne normalne zvonit akoby po 10 minutach ale uz sa nedá nijako vypnuť pomoze jedine reboot co s tym? pomoze jedine new verzia ?


Norton
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: úte 05. led 2010 16:25:01
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Honor 8 L19C432B412
Mobil 2 / ROM: ZOPO980+ 2_16 [ROM MIUI V8 6.x.x KK Norton]

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od Norton » pon 23. čer 2014 17:23:24

ten budik som skusal. vsetko ok. mne to nerobi aj ked ho dam odlozit, potom ho vypnem tak uz sa viac neozve.


carchy
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: ned 25. kvě 2014 8:10:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: PRESTIGIO PAP4500T DUO-sk-cz-miui5v4-7-18-pap4500t
Mobil 2 / ROM: XIAOMI REDMI NOTE PRO - v.25

Re: [ROM] MIUI v5 pre Prestigio PAP4500T Duo MultiLanguage

Příspěvek od carchy » čtv 26. čer 2014 16:01:39

Mne robila 4.6.13 to, ze stale chcela po nahodeni romky a po boote posielat aktivacne sms kamsi ... pokial som to neurobil, tak simky neboli aktivne.
A aj ked uz boli aktivne, tak neslo z nich volat ani sms a pod a pritom sa tvarili aktivne. Takze rollback na 4.6.6

4.6.20 nahodena vcera, javi sa mi sviznejsia ako 4.6.6, problem je, ze prva simka sa neustale prepina z 3g na edge ( v stock settings v network select to mam gsm/wcmda (prefered) ) , a nahodne si vypadne, neda sa volat, ukazuje len dialing, nedaju sa sms poslat, potom sa to rozbehne, alebo az po reboote. A v About phone je verzia 4.6.13, to je v poriadku? V lock screen nazov operatora stale v cislach, cisla s 911 ukazuje ako emergency.
MI-tools vlastne ani neviem na co su, ked to co sa v nich da nastavit, nerobia, a to nechcem vela: cas do stredu hornej casti screenu a farebne ukazatele signalu na simkach, samozrejme nastavene a restart cez wsm tools, a nic.
A co sa tyka 4.6.20, idem este full wipe, etc ... a ak to nepomoze rollback na 4.6.6

A pri vsetkych verziach sa mi BT handsfree (Nokia BH-904) nechyti na prvy krat, aj ked je sparovane s telefonom, treba BT zapnut vypnut, no a pri tomo spojeni phonu a handsfree su nahodne restarty phonu... ma s tym niekto z vas skusenost?

Odpovědět

Zpět na „Prestigio MultiPhone 4500 DUO - FW/ROM/ROOT“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host