Navigace/GPSWaze

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 792
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 38
Typ mobilu / ROM: iP6+
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Waze

Příspěvek od GinBook » ned 19. bře 2017 7:31:28

Obrázek

Dolu na Jihlavu smer Brno po neplacene dalnici, na Slavkov a po 50ce do Luhacovic.

Je nedele a dle toho to pocita. Bere si to historicke data prujezdnosti.
Naposledy upravil(a) GinBook dne ned 19. bře 2017 7:32:33, celkem upraveno 1 x.



Sobmajstr
Androiďák!
Příspěvky: 278
Registrován: pát 22. čer 2012 20:02:18
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: ELEPHONE P9000
Rom: Stock 6.0 -last upd.

Re: Waze

Příspěvek od Sobmajstr » ned 19. bře 2017 7:32:10

Toto nabizi sama aplikace:

Obrázek


Toto kdyz pridam prujezdni bod Brno:

Obrázek

Dalnice mam uplne vypnute, i ty neplacene nechci.

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 792
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 38
Typ mobilu / ROM: iP6+
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » ned 19. bře 2017 7:34:23

Mam z tebe zmatek ohledne dalnic. Jedou jedes podruhe nejedes? Kde je chyba? Co je v nastaveni nastavene?


Sobmajstr
Androiďák!
Příspěvky: 278
Registrován: pát 22. čer 2012 20:02:18
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: ELEPHONE P9000
Rom: Stock 6.0 -last upd.

Re: Waze

Příspěvek od Sobmajstr » ned 19. bře 2017 7:41:04

V nastaveni mam Vyhnout se dalnicim v obou pripadech. V tom druhem screenu se ti zda, ze to je po dalnici. Z Jihlavy do Brna vede silnice, ktera v podstate kopiruje dalnici :-)

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 792
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 38
Typ mobilu / ROM: iP6+
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Waze

Příspěvek od GinBook » ned 19. bře 2017 7:50:28

Ok. Jeste jinak se zeptam. Dalnice placena je zakazana a neplacena je povolena?


Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 792
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 38
Typ mobilu / ROM: iP6+
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » ned 19. bře 2017 7:52:30

Obrázek


Sobmajstr
Androiďák!
Příspěvky: 278
Registrován: pát 22. čer 2012 20:02:18
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: ELEPHONE P9000
Rom: Stock 6.0 -last upd.

Re: Waze

Příspěvek od Sobmajstr » ned 19. bře 2017 9:29:18

Obrázek

Takhle to chapu, ze to dalnice uplne vynecha, i ty bez poplatku ..

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 792
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 38
Typ mobilu / ROM: iP6+
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » ned 19. bře 2017 9:43:09

Zajimava myslenka. No takto bych to radsi nepouzil. Kdyz uz, tak obe volby.

Prvni volba jsou placene, druha volba jsou vsechny tedy i vynechat neplacene dalnice.

Proc nechces jet ani po dalnicich bez poplatku, jedes kombajnem?


Jdu otestovat tedy tvoje nastaveni.

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 792
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 38
Typ mobilu / ROM: iP6+
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » ned 19. bře 2017 10:09:04

Hmm. Chova se mne to stejne. Jdu na radu za kolegy.


Sobmajstr
Androiďák!
Příspěvky: 278
Registrován: pát 22. čer 2012 20:02:18
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: ELEPHONE P9000
Rom: Stock 6.0 -last upd.

Re: Waze

Příspěvek od Sobmajstr » ned 19. bře 2017 10:25:29

Samo, ze by byla rychlejsi a kratsi dalnice, ale zkoumal jsem, jak by to bylo bez ni a takovahle objizdka Brna me prekvapila, kdyz cesta do Brna z Jihlavy bez dalnice je celkem v pohode.

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 792
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 38
Typ mobilu / ROM: iP6+
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » ned 19. bře 2017 17:12:50

Tedy, problem je ten, ze je trasa delsi 200km a to se potom primarne pocita po I. tridach. Pres Brno zadna prvni trida nevede od Z na V a obracene. Na to je ta dalnice bez poplatku pro tuto variantu.
Tedy jen male procento uzivatelu se chce vyhnou neplacene dalnici a chce pouzit tvoji logiku. Uprimne, nema to reseni. Traktory, kombajny, vraky atd, at si jezdi jak chteji. :-)


Sobmajstr
Androiďák!
Příspěvky: 278
Registrován: pát 22. čer 2012 20:02:18
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: ELEPHONE P9000
Rom: Stock 6.0 -last upd.

Re: Waze

Příspěvek od Sobmajstr » ned 19. bře 2017 19:15:39

Jo, ja sem jen zkoumal moznosti trasy a tohle me prekvapilo, prece jen rozdil 30min/60km uz je trochu znatelnej :-)

Jeste jedna otazka: Jak moc v CR je pouzitelna funkce Omezit obtizne krizovatky?

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 792
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 38
Typ mobilu / ROM: iP6+
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » ned 19. bře 2017 19:57:44

Obtizne krizovatky: tato funkce je zatim v plenkach a v CR je asi na dvou mistech pro testy. Takze zatim spise nic. ;-)

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2694
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 8 [AL10]
Mobil 2 / ROM: LG G2 16GB - Cloudy G3 2.2

Re: Waze

Příspěvek od nofu » ned 19. bře 2017 20:03:48

Wow, vtipná fce. Při jejím hledání jsem narazil na možnost volby vozidla, a je tam možnost taxi. Co to dělá?

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 792
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 38
Typ mobilu / ROM: iP6+
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » ned 19. bře 2017 20:18:36

Hlavni ucel taxi je "nekazit" prumerne rychlosti na segmentech a nedelani falesnych kolon.
A zase, funkce taxi je to, ze by "pokud je tak nastaveno" mela umoznit navigovat i tam kde smrtelnik nesmi, tedy treba do ruznych zon, vyhrazenych pruhu atd. V CR prakticky techto veci je minimum.

Ale jak uz to tak byva, v CR spise plati ten prvni osdstavec, tedy taxikari by meli mit volbu taxi uz jen z duvodu, aby ve dve rano nedelali kolonu pred hospodou. Oblibene je, kdyz maji nekde hnizdo a stoji a cekaji na zakaznika. Jenze Waze nevypnou a najednou je na cele delce silnice kolona 5km/h. Waze potom zbytecne naviguje druhou stranou mesta. ;-)
Kolega v Ostrave dlouho nadaval nez na to prisel proc jezdi o 10km vic v noci, kdyz je mesto prazne.


jodua
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 20. bře 2017 20:49:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC 10

Re: Waze

Příspěvek od jodua » pon 20. bře 2017 20:54:53

Delete
Naposledy upravil(a) jodua dne pon 20. bře 2017 21:41:33, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 792
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 38
Typ mobilu / ROM: iP6+
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » pon 20. bře 2017 21:19:24

@Jodua, jak dlouho myslis, ze mne bude trvat ti zakazat betatestovani?!

30vterin? 15s prihlaseni a 10s kliknuti na policko, 5s na hlt kafe.


jodua
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 20. bře 2017 20:49:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC 10

Re: Waze

Příspěvek od jodua » pon 20. bře 2017 21:40:49

Omlouvám se, ale netuším kam jinam nahlásit tento bug. Klidně můj post smazu. Děkuji za upozornění.

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 792
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 38
Typ mobilu / ROM: iP6+
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » pon 20. bře 2017 21:45:53

Jen abych se predstavil, jsem koordinator pro CR, rekneme ze takove male lokalni zvire pro Waze. :-P
Nakonec ten prvni v bodovem zebricku se jmenem napadne podobe zdejsi prezdivce na foru. ;-)

Podivej, pokud jses oficialni tester, jiste jsis precetl dole v emailu, ze se nesmi nic sirit a predne vis, kde se maji hlasit chyby.
A pokud betu krades, aspon se tim nechlub. ;-)

A ano, o chybe se vi. Je to hlasene.

A uz to nemaz, kdyz si tak pekne dopisujeme.

Diky.

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 792
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 38
Typ mobilu / ROM: iP6+
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » úte 21. bře 2017 20:34:07

Nová verze je venku.

-Nový skin mapových podkladů
-Změna barvy projeté trasy
-Spotify

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2694
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 8 [AL10]
Mobil 2 / ROM: LG G2 16GB - Cloudy G3 2.2

Re: Waze

Příspěvek od nofu » úte 21. bře 2017 20:40:26

Co to umí se Spotify?

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 792
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 38
Typ mobilu / ROM: iP6+
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » úte 21. bře 2017 21:26:43

Vzájemná integrace.

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2266
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 34
Typ mobilu / ROM: sony xperia z3
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi2s 32 gb
Tablet: cube u9gt5
Tablet 2 / ROM: asus media pad 7

Re: Waze

Příspěvek od dufko » úte 21. bře 2017 23:03:19

Treba na to vysokú školu?
V spotify je integrácia zapnutá.
Vo Waze nastavenie neviem nájsť, prešiel som celé menu. Keď si pustím hudbu cez spotify a zapnem Waze, žiadnu integráciu nevidím...

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 792
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 38
Typ mobilu / ROM: iP6+
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » úte 21. bře 2017 23:18:32

Spouští to postupně. Ještě to nemají všichni.


Sobmajstr
Androiďák!
Příspěvky: 278
Registrován: pát 22. čer 2012 20:02:18
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: ELEPHONE P9000
Rom: Stock 6.0 -last upd.

Re: Waze

Příspěvek od Sobmajstr » pát 24. bře 2017 9:32:36

Vcera me waze trosku sklamal, poslal me do kolony, presto ze ta kolona na mape byla videt a objevuje se pravidelne kazdy den .... Pritom se da celkem v pohode objet po okolnich komunikacich .. Stratil sem tak cca 15 minut ..

Uživatelský avatar

Jumbo78
Moderátor
Příspěvky: 10135
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 214
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi NOTE 3 SE/MIUI Global/Stable 8.1.3.0
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Waze

Příspěvek od Jumbo78 » pát 24. bře 2017 9:44:11

Mě WAZE včera u Brna zachránil. Kolona byla na 80 minut, objel jsem ji a ztratil jen cca 40 minut, jelikož objízdné trasy byly taky zasekané...
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)


Sobmajstr
Androiďák!
Příspěvky: 278
Registrován: pát 22. čer 2012 20:02:18
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: ELEPHONE P9000
Rom: Stock 6.0 -last upd.

Re: Waze

Příspěvek od Sobmajstr » pát 24. bře 2017 9:49:48

Jo, nerikam, stale je pro me waze v tomto ohledu asi nejlepsi .. Ale jen toto me trochu prekvapilo .. Tuhle trasu jezdim cca 4x do mesice a vim, ze by se to dalo jednoduse objet coz sem i objizdel, ale vcera sem zapnul waze a uveril sem ji, ze vi co dela, kdyz me posila do toho mista kde se tvori ta kolona :-)

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 792
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 38
Typ mobilu / ROM: iP6+
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » pát 24. bře 2017 10:06:43

Pánové. 8x z 10. Nikdy to nebude na 100procent. Těch faktorů je mnoho co to může ovlivnit.
Penetrace uživatelů, historická data, okolnosti, délka spočítané trasy........

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2694
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 8 [AL10]
Mobil 2 / ROM: LG G2 16GB - Cloudy G3 2.2

Re: Waze

Příspěvek od nofu » pát 24. bře 2017 10:59:04

Jinak řečeno, zácpa se tam právě objevila, předtím tam nebyla, takže si v ní skejsnul jako první. Někomu se to stát dycky musí, jinak bysme o zácpě ani nevěděli.


penik
Androiďák!
Příspěvky: 528
Registrován: ned 29. dub 2012 20:14:02
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note Pro LTE

Re: Waze

Příspěvek od penik » pát 24. bře 2017 11:14:03

no ale on psal, že o ní waze vědělo. Takže někdo už první byl. :facepalm:

Odpovědět

Zpět na „Navigace/GPS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů