Navigace/GPSWaze

Odpovědět
Uživatelský avatar

netineti
Robot
Příspěvky: 864
Registrován: čtv 08. dub 2010 11:48:26
Reputace: 9

Re: Waze

Příspěvek od netineti » pát 16. čer 2017 23:16:13

skončil roaming tak nechapem načo niečo sťahovať do mobilu..


Uživatelský avatar

policak
Androiďák!
Příspěvky: 619
Registrován: pát 21. čer 2013 20:43:28
Reputace: 31
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart ultra 6
Mobil 2 / ROM: Vernee Apollo Lite

Re: Waze

Příspěvek od policak » pát 16. čer 2017 23:41:23

Roaming skončil v EU. To třeba stačí tobě, ale nemusí dalším.
Podpis? To jako můj? Nebo čí? Radši ti to nechám volný.

Uživatelský avatar

sako verife
Robot
Příspěvky: 1036
Registrován: pon 31. led 2011 21:11:25
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: SGS5 root4.4.2Knox0x0
Mobil 2 / ROM: 5110-MDA1-MDA3-TouchPRO-TouchPRO2-G300-SGS3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od sako verife » sob 17. čer 2017 0:00:40

Jelikož mám firemní, tedy daleko výhodnější tarif, tak když jsem v zahraničí, tak roaming pro mě platí.
Ale Waze jako offline je cesta do pekel.

       



WildfireS
Androiďák!
Příspěvky: 624
Registrován: úte 01. lis 2011 16:38:34
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: Samsung S8+

Re: Waze

Příspěvek od WildfireS » sob 17. čer 2017 4:48:49

Ginbook: Rýchlosť bola prekročena... Všetky hlasové upozornenia fungujú okrem fixných radarov.
Raz za čas musím pozrieť na mapku ci sa tam niečo neobjavilo

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2722
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 8 [AL10]
Mobil 2 / ROM: LG G2 16GB - Cloudy G3 2.2

Re: Waze

Příspěvek od nofu » sob 17. čer 2017 7:51:41

Mi se včera stalo, že dokonce radar ani nebyl vidět na mapě. Ale hlásilo to, že sem vjel do speed check zone, a vlevo byl had, jak je dlouhá.


Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9466
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 339
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note II [GT-N7100] [Stock+root]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Waze

Příspěvek od don_alex » sob 17. čer 2017 12:24:09

to se mi poslední dobou děje taky. Tuším mj. na Spojce. Ale nejen tam...
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | GT-S5830 [Stock+Root] | Gsmart T4 [Stock+Root] | Sony SW2

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2722
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 8 [AL10]
Mobil 2 / ROM: LG G2 16GB - Cloudy G3 2.2

Re: Waze

Příspěvek od nofu » sob 17. čer 2017 20:21:31

Tohle bylo na průmyslový


siley
Androiďák!
Příspěvky: 494
Registrován: ned 11. zář 2011 15:22:09
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB
Rom: 5.0.2

Re: Waze

Příspěvek od siley » sob 17. čer 2017 23:07:55

Vytahnu jeste diskuzi k tem offline mapam. Pokud vim tak "offline mapy" to ma snad od zacatku (nebo minimalne ty roky co waze pouzivam). Vzdy to stahne urcitou veklou oblast podrobne (kde se clovek nejvice pohybuje) a zbytek uz mene detailne od vzdalenosti dane lokace a jednou za 2/3dny zaktualizuje zadane zmeny. Jedine co se stahuje neustale jsou realtime dopravni informace.

Kdyz se prevazne pohybuji v CR tak to stahne potrobneji cr a ostatni necha na oddalene useky, preci nepotrebuji ostatni staty mit stazene kdyz tam zajedu nednou za uhersky rok. Cestu stejne musim planovat online takze kdyz naplanuji nekam kde jsem nebyl tak to stahne tu danou cast + trasu navic.
Huawei ideos x5 (4x opravovan za jeden rok) -> Samsung Galaxy S advance -> LG G2 32GB


WildfireS
Androiďák!
Příspěvky: 624
Registrován: úte 01. lis 2011 16:38:34
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: Samsung S8+

Re: Waze

Příspěvek od WildfireS » ned 18. čer 2017 0:22:17

Nofu: Speed zónu hlasi po anglicky, ale to je úsekove meranie rýchlosti nie statický radar :)

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 860
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 41
Typ mobilu / ROM: iP6+
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » ned 18. čer 2017 7:38:14

Upresnim ty offline mapy.

Stahne se okoli trasy kdyz si naplanujete trasu do cile a kdyz jedete po te trase. Dalsi moznost je si naplanovat trasu a prstem jet okolo te trasy. Tim se take ulozi okoli.
Neni to primo offline, bo porad se kontroluje aktualnost podkladu, ale daji se tak usetrit castecne mobilni data pokud to nekoho tizi.

Uživatelský avatar

looxman
Androiďák!
Příspěvky: 547
Registrován: ned 31. kvě 2015 21:55:43
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: ZE551ML
Bydliště: Slovensko

Re: Waze

Příspěvek od looxman » ned 18. čer 2017 9:50:02

opytam sa tie trajekty, mam ho vzdialeny cca 350km,trasu naplanuje, ale akonahle dam vzdialenejsi bod uz za trajektom, tak jednoducho nanaplanuje, je to vlastnosť , alebo bug?
ZE551ML: 4GB RAM/64GB ROM/128GB SDCard

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2722
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 8 [AL10]
Mobil 2 / ROM: LG G2 16GB - Cloudy G3 2.2

Re: Waze

Příspěvek od nofu » ned 18. čer 2017 9:51:02

@WildfireS
Jj, já vím. Vopruz je, že nezobrazuje začátek ani konec v mapě. A tam to zrovinka funguje.

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 860
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 41
Typ mobilu / ROM: iP6+
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » ned 18. čer 2017 10:06:20

looxman píše:
ned 18. čer 2017 9:50:02
opytam sa tie trajekty, mam ho vzdialeny cca 350km,trasu naplanuje, ale akonahle dam vzdialenejsi bod uz za trajektom, tak jednoducho nanaplanuje, je to vlastnosť , alebo bug?
BUG. Trajekty mají chybu. Prej se to opravuje dle vývojářů.

Uživatelský avatar

looxman
Androiďák!
Příspěvky: 547
Registrován: ned 31. kvě 2015 21:55:43
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: ZE551ML
Bydliště: Slovensko

Re: Waze

Příspěvek od looxman » ned 18. čer 2017 11:57:12

dik za odpoved, zhodou okolnosti sa mi prave teraz podarilo vidiet naplanovanu trasu pomocou trajektu(415km) ale apka sa sekla(v pamati zaberala 540MB.... ok, hadam opravia.
Přílohy
tmp-cam-1297675867.jpg
tmp-cam-1297675867.jpg (81.24 KiB) Zobrazeno 1026 x
ZE551ML: 4GB RAM/64GB ROM/128GB SDCard

Uživatelský avatar

ocadlyo
Androiďák!
Příspěvky: 366
Registrován: ned 17. dub 2011 20:53:40
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy A5 2017
Bydliště: CZ

Re: Waze

Příspěvek od ocadlyo » ned 18. čer 2017 19:14:32

Skončil roaming, není co řešit, jediná spolehlivá navigace. :yes:
Samsung Galaxy A5 2017 (A 7.0), 32GB SDHC AData,
TomTom GO Android


Dušan2
Androiďák!
Příspěvky: 376
Registrován: sob 11. srp 2012 13:05:50
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Huawei Honor 6X - BLN-L21

Re: Waze

Příspěvek od Dušan2 » úte 20. čer 2017 21:08:19

No sice roaming skončil, ale nevím jak si mám vysvětlit co je psáno na stránkách t-mobile v otazníku u položky EU Roaming 0kč , abych se po cestě v EU Waze nedivil při vyúčtování.
Je tam psáno: Hovory a SMS po Evropě (EU, Norsko, Lichtenštejnsko a Island) máte za
stejnou cenu, jako když doma voláte nebo píšete na čísla mimo značku
T-Mobile, navýšenou jen o malý příplatek. EU příplatek je u odchozích
hovorů 1,63 Kč/min., u příchozích hovorů 0,35 Kč/min., za SMS 0,65 Kč
a za každý prosurfovaný MB 1,63 Kč. S našimi novými tarify Mobil již
voláte, posíláte SMS a surfujete v EU bez příplatku stejně jako doma.

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 860
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 41
Typ mobilu / ROM: iP6+
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » úte 20. čer 2017 21:17:11

Z toho jsem take jelen.

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 21699
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 233
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 32GB LineageOS 14
Mobil 2 / ROM: SGS6 + G361F
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4 RR
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od LivArt » úte 20. čer 2017 22:02:22

Předplacenka nebo paušál?
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

sako verife
Robot
Příspěvky: 1036
Registrován: pon 31. led 2011 21:11:25
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: SGS5 root4.4.2Knox0x0
Mobil 2 / ROM: 5110-MDA1-MDA3-TouchPRO-TouchPRO2-G300-SGS3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od sako verife » stř 21. čer 2017 4:06:24

Není to náhodou firemní tarif?

       


Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 860
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 41
Typ mobilu / ROM: iP6+
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » stř 21. čer 2017 6:14:45

U firemnich tarifu je to uplna divocina.

A odbocujeme uplne od Waze. ;-)
Myslim najdeme jiny Topic o tomto.

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 860
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 41
Typ mobilu / ROM: iP6+
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » stř 21. čer 2017 19:04:11

looxman píše:
ned 18. čer 2017 11:57:12
dik za odpoved, zhodou okolnosti sa mi prave teraz podarilo vidiet naplanovanu trasu pomocou trajektu(415km) ale apka sa sekla(v pamati zaberala 540MB.... ok, hadam opravia.
Prosím o odzkoušení Trajektů. Mělo by být opraveno.


Cykloturista
Stálý androiďák
Příspěvky: 101
Registrován: ned 27. dub 2014 23:37:28
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LENOVO P770 - ROM S113 -S128v35 mod

Re: Waze

Příspěvek od Cykloturista » stř 28. čer 2017 12:21:17

Ahojte, potreboval by som pomoct s tymto navodom z predchadzajucej strany , WAZE som si len teraz nainstaloval tak sa zatial s nim zoznamujem :


Návod je :
"Před jízdou si naplánovat trasu v klidu doma. Takže si doma naplánuji trasu třeba pomocí Google Map. "
"Určím významné zastávky (hraniční přechod, benzinku, odpočívku atp.), která uložím ve Waze jako oblíbená. Šikovné je pojmenovat zastávky pořadovým číslem na trase, zkratkou státu a názvem (třeba 1 CZ-AT, 2 AT-SI, 3 Sl-HR, 5 Makarska) a na cestě postupně navigovat na oblíbená místa podle pořadí. "

Moja otázka :
- Ako vložiť trasu z google maps (PC) do WAZE (mobil)? V google maps (PC) je moznost odoslat do mobilu, ale to mi neodosle do waze. Asi keby som v mobily gogolemaps tak do odosle tam?
- tie zastavky určím kde? V google maps alebo waze?

Ospavedlnujem sa ak sa pytam blbosti, staci ma navigovat kde si to mam vyhladat (precitat). Doteraz som pouzival len MAPS HERE, ale chcel by som kvoli aktualnejsej premavke skusit WAZE na dovolenku.

Uživatelský avatar

RKSoftware
Robot
Příspěvky: 1170
Registrován: ned 05. úno 2012 15:09:09
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: iPhone SE
Mobil 2 / ROM: Huawei P9 Lite
Rom: Stock 7.0

Re: Waze

Příspěvek od RKSoftware » stř 28. čer 2017 12:23:56

Vse musis delat primo v aplikaci Waze v telefonu/tabletu. Bohuzel z PC do mobilniho zarizeni to nejde. Kdyz si naplanujes trasu a pak tu aplikaci na hulvata zavres pres spravce poslednich spustenych aplikaci, tak ti v nem ta trasa zustane.
Huawei P9 Lite
ROM: Stock 7.0
Kernel: Stock

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 860
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 41
Typ mobilu / ROM: iP6+
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » stř 28. čer 2017 13:58:03

Vse v google maps doma naplanovat. Rucne vlozit body do Waze jako oblibene.


Hurec
Androiďák!
Příspěvky: 596
Registrován: ned 18. pro 2011 14:58:56
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy S8
Rom: origo

Re: Waze

Příspěvek od Hurec » stř 28. čer 2017 14:19:43

Waze je na nejrychlejsi cestu z bodu A do bodu B. Ne jezdeni po prujezdnych bodech a delani si trasy. To si vyber jinou app.
Iphone 3G -> Samsung Nexus S -> Motorola defy -> HTC Evo 3D -> LG L9 II -> Honor 3C -> Sony Xperia Z1 -> Honor 7 -> Huawei P9 -> Samsung galaxy S8


Cykloturista
Stálý androiďák
Příspěvky: 101
Registrován: ned 27. dub 2014 23:37:28
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LENOVO P770 - ROM S113 -S128v35 mod

Re: Waze

Příspěvek od Cykloturista » stř 28. čer 2017 14:49:52

Ďakujem za info, aspoň viem že to nemusím niekde v menu hľadať. Takto si to už pripravím.


WildfireS
Androiďák!
Příspěvky: 624
Registrován: úte 01. lis 2011 16:38:34
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: Samsung S8+

Re: Waze

Příspěvek od WildfireS » čtv 29. čer 2017 5:37:00

Mne sa často stáva ak zadam trasu cca 700-800km tak sa waze kusne a musím ho natvrdo ukončiť, a opäť spustiť... Opäť zadam tu istú trasu a už to funguje normálne...
Ked waze nespadne tak to mrzne....

Uživatelský avatar

looxman
Androiďák!
Příspěvky: 547
Registrován: ned 31. kvě 2015 21:55:43
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: ZE551ML
Bydliště: Slovensko

Re: Waze

Příspěvek od looxman » sob 01. črc 2017 14:05:45

tieto posledne verzie žerú nejak moc dat, posledna cesta pocas troch dni 165 MB, to nebyvalo..... :neane:
ZE551ML: 4GB RAM/64GB ROM/128GB SDCard

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 860
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 41
Typ mobilu / ROM: iP6+
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » sob 01. črc 2017 14:32:29

To ti budu verit kdyz das screen


penik
Androiďák!
Příspěvky: 549
Registrován: ned 29. dub 2012 20:14:02
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note Pro LTE

Re: Waze

Příspěvek od penik » sob 01. črc 2017 16:20:09

A můžu jej dát i já? je to jen za dnešek.
https://goo.gl/photos/5GVi1GrRjzWQD4u1A

Prvotní načtení proběhlo přes wifi.

Odpovědět

Zpět na „Navigace/GPS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů