Navigace/GPSWaze

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

netineti
Robot
Příspěvky: 850
Registrován: čtv 08. dub 2010 11:48:26
Reputace: 6

Re: Waze

Příspěvek od netineti » pát 16. čer 2017 23:16:13

skončil roaming tak nechapem načo niečo sťahovať do mobilu..


Uživatelský avatar

policak
Androiďák!
Příspěvky: 604
Registrován: pát 21. čer 2013 20:43:28
Reputace: 30
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart ultra 6
Mobil 2 / ROM: Vernee Apollo Lite

Re: Waze

Příspěvek od policak » pát 16. čer 2017 23:41:23

Roaming skončil v EU. To třeba stačí tobě, ale nemusí dalším.
Podpis? To jako můj? Nebo čí? Radši ti to nechám volný.

Uživatelský avatar

sako verife
Robot
Příspěvky: 995
Registrován: pon 31. led 2011 21:11:25
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: SGS5 root4.4.2Knox0x0
Mobil 2 / ROM: 5110-MDA1-MDA3-TouchPRO-TouchPRO2-G300-SGS3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od sako verife » sob 17. čer 2017 0:00:40

Jelikož mám firemní, tedy daleko výhodnější tarif, tak když jsem v zahraničí, tak roaming pro mě platí.
Ale Waze jako offline je cesta do pekel.

       



WildfireS
Androiďák!
Příspěvky: 593
Registrován: úte 01. lis 2011 16:38:34
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Samsung S8+

Re: Waze

Příspěvek od WildfireS » sob 17. čer 2017 4:48:49

Ginbook: Rýchlosť bola prekročena... Všetky hlasové upozornenia fungujú okrem fixných radarov.
Raz za čas musím pozrieť na mapku ci sa tam niečo neobjavilo

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2700
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 8 [AL10]
Mobil 2 / ROM: LG G2 16GB - Cloudy G3 2.2

Re: Waze

Příspěvek od nofu » sob 17. čer 2017 7:51:41

Mi se včera stalo, že dokonce radar ani nebyl vidět na mapě. Ale hlásilo to, že sem vjel do speed check zone, a vlevo byl had, jak je dlouhá.


Uživatelský avatar

don_alex
Administrátor
Příspěvky: 9347
Registrován: ned 26. srp 2012 16:11:34
Reputace: 334
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note II [GT-N7100] [Stock+root]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: Waze

Příspěvek od don_alex » sob 17. čer 2017 12:24:09

to se mi poslední dobou děje taky. Tuším mj. na Spojce. Ale nejen tam...
:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | GT-S5830 [Stock+Root] | Gsmart T4 [Stock+Root] | Sony SW2

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2700
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 8 [AL10]
Mobil 2 / ROM: LG G2 16GB - Cloudy G3 2.2

Re: Waze

Příspěvek od nofu » sob 17. čer 2017 20:21:31

Tohle bylo na průmyslový


siley
Androiďák!
Příspěvky: 494
Registrován: ned 11. zář 2011 15:22:09
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB
Rom: 5.0.2

Re: Waze

Příspěvek od siley » sob 17. čer 2017 23:07:55

Vytahnu jeste diskuzi k tem offline mapam. Pokud vim tak "offline mapy" to ma snad od zacatku (nebo minimalne ty roky co waze pouzivam). Vzdy to stahne urcitou veklou oblast podrobne (kde se clovek nejvice pohybuje) a zbytek uz mene detailne od vzdalenosti dane lokace a jednou za 2/3dny zaktualizuje zadane zmeny. Jedine co se stahuje neustale jsou realtime dopravni informace.

Kdyz se prevazne pohybuji v CR tak to stahne potrobneji cr a ostatni necha na oddalene useky, preci nepotrebuji ostatni staty mit stazene kdyz tam zajedu nednou za uhersky rok. Cestu stejne musim planovat online takze kdyz naplanuji nekam kde jsem nebyl tak to stahne tu danou cast + trasu navic.
Huawei ideos x5 (4x opravovan za jeden rok) -> Samsung Galaxy S advance -> LG G2 32GB


WildfireS
Androiďák!
Příspěvky: 593
Registrován: úte 01. lis 2011 16:38:34
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Samsung S8+

Re: Waze

Příspěvek od WildfireS » ned 18. čer 2017 0:22:17

Nofu: Speed zónu hlasi po anglicky, ale to je úsekove meranie rýchlosti nie statický radar :)

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 803
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 38
Typ mobilu / ROM: iP6+
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » ned 18. čer 2017 7:38:14

Upresnim ty offline mapy.

Stahne se okoli trasy kdyz si naplanujete trasu do cile a kdyz jedete po te trase. Dalsi moznost je si naplanovat trasu a prstem jet okolo te trasy. Tim se take ulozi okoli.
Neni to primo offline, bo porad se kontroluje aktualnost podkladu, ale daji se tak usetrit castecne mobilni data pokud to nekoho tizi.

Uživatelský avatar

looxman
Androiďák!
Příspěvky: 540
Registrován: ned 31. kvě 2015 21:55:43
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: ZE551ML
Bydliště: Slovensko

Re: Waze

Příspěvek od looxman » ned 18. čer 2017 9:50:02

opytam sa tie trajekty, mam ho vzdialeny cca 350km,trasu naplanuje, ale akonahle dam vzdialenejsi bod uz za trajektom, tak jednoducho nanaplanuje, je to vlastnosť , alebo bug?
ZE551ML: 4GB RAM/64GB ROM/128GB SDCard

Uživatelský avatar

nofu
Droid
Příspěvky: 2700
Registrován: ned 11. srp 2013 18:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 8 [AL10]
Mobil 2 / ROM: LG G2 16GB - Cloudy G3 2.2

Re: Waze

Příspěvek od nofu » ned 18. čer 2017 9:51:02

@WildfireS
Jj, já vím. Vopruz je, že nezobrazuje začátek ani konec v mapě. A tam to zrovinka funguje.

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 803
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 38
Typ mobilu / ROM: iP6+
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » ned 18. čer 2017 10:06:20

looxman píše:
ned 18. čer 2017 9:50:02
opytam sa tie trajekty, mam ho vzdialeny cca 350km,trasu naplanuje, ale akonahle dam vzdialenejsi bod uz za trajektom, tak jednoducho nanaplanuje, je to vlastnosť , alebo bug?
BUG. Trajekty mají chybu. Prej se to opravuje dle vývojářů.

Uživatelský avatar

looxman
Androiďák!
Příspěvky: 540
Registrován: ned 31. kvě 2015 21:55:43
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: ZE551ML
Bydliště: Slovensko

Re: Waze

Příspěvek od looxman » ned 18. čer 2017 11:57:12

dik za odpoved, zhodou okolnosti sa mi prave teraz podarilo vidiet naplanovanu trasu pomocou trajektu(415km) ale apka sa sekla(v pamati zaberala 540MB.... ok, hadam opravia.
Přílohy
tmp-cam-1297675867.jpg
tmp-cam-1297675867.jpg (81.24 KiB) Zobrazeno 400 x
ZE551ML: 4GB RAM/64GB ROM/128GB SDCard

Uživatelský avatar

ocadlyo
Androiďák!
Příspěvky: 329
Registrován: ned 17. dub 2011 20:53:40
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy A5 2017
Bydliště: Havířov

Re: Waze

Příspěvek od ocadlyo » ned 18. čer 2017 19:14:32

Skončil roaming, není co řešit, jediná spolehlivá navigace. :yes:
Samsung Galaxy A5 2017 (A6.0.1), 32GB SDHC AData, Waze :yes:


Dušan2
Androiďák!
Příspěvky: 360
Registrován: sob 11. srp 2012 13:05:50
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Huawei P7-L10

Re: Waze

Příspěvek od Dušan2 » úte 20. čer 2017 21:08:19

No sice roaming skončil, ale nevím jak si mám vysvětlit co je psáno na stránkách t-mobile v otazníku u položky EU Roaming 0kč , abych se po cestě v EU Waze nedivil při vyúčtování.
Je tam psáno: Hovory a SMS po Evropě (EU, Norsko, Lichtenštejnsko a Island) máte za
stejnou cenu, jako když doma voláte nebo píšete na čísla mimo značku
T-Mobile, navýšenou jen o malý příplatek. EU příplatek je u odchozích
hovorů 1,63 Kč/min., u příchozích hovorů 0,35 Kč/min., za SMS 0,65 Kč
a za každý prosurfovaný MB 1,63 Kč. S našimi novými tarify Mobil již
voláte, posíláte SMS a surfujete v EU bez příplatku stejně jako doma.

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 803
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 38
Typ mobilu / ROM: iP6+
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » úte 20. čer 2017 21:17:11

Z toho jsem take jelen.

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 21548
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 231
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 32GB
Mobil 2 / ROM: Co se zrovna válí na stole...
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od LivArt » úte 20. čer 2017 22:02:22

Předplacenka nebo paušál?
Hell ain't a bad place to be, even in 2017.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

sako verife
Robot
Příspěvky: 995
Registrován: pon 31. led 2011 21:11:25
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: SGS5 root4.4.2Knox0x0
Mobil 2 / ROM: 5110-MDA1-MDA3-TouchPRO-TouchPRO2-G300-SGS3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od sako verife » stř 21. čer 2017 4:06:24

Není to náhodou firemní tarif?

       


Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 803
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 38
Typ mobilu / ROM: iP6+
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » stř 21. čer 2017 6:14:45

U firemnich tarifu je to uplna divocina.

A odbocujeme uplne od Waze. ;-)
Myslim najdeme jiny Topic o tomto.

Uživatelský avatar

GinBook
Robot
Příspěvky: 803
Registrován: pon 11. úno 2013 11:06:18
Reputace: 38
Typ mobilu / ROM: iP6+
Mobil 2 / ROM: Huawei P8 Lite DS
Tablet: iPAD
Kontaktovat uživatele:

Re: Waze

Příspěvek od GinBook » stř 21. čer 2017 19:04:11

looxman píše:
ned 18. čer 2017 11:57:12
dik za odpoved, zhodou okolnosti sa mi prave teraz podarilo vidiet naplanovanu trasu pomocou trajektu(415km) ale apka sa sekla(v pamati zaberala 540MB.... ok, hadam opravia.
Prosím o odzkoušení Trajektů. Mělo by být opraveno.

Odpovědět

Zpět na „Navigace/GPS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů