Stala se mi docela záhadná věc. Teď o víkendu jsem zjistil, že mi z ničeho nic nejdou pomocí ES File Exploreru posílat soubory APK přes bluetooth. Jakýkoli jiný soubor funguje. Resp. když na konkrétním souboru podržím prst déle, tak se objeví nabídka co s ním chci dělat. Pod volbou "odeslat" se pak nabídnou možnosti pomocí čeho to chci provést, např. Gmail, Skype, Picasa atd., včetně toho BT. To se ale v případě APK souborů nenabídne, všechny ostatní možnosti přenosu ano, ale BT ne...
Je docela divné, že mi to až donedávna fungovalo dobře... Jediné co jsem se svým tabletem mezitím provedl bylo to, že jsem do něj nadšeně naládoval poslední verzi Androida 4.0.24, kterou ovšem ARCHOS snad ani ne po 24 hodinách zase stáhl ze svých serverů

Na pár na první pohled viditelných chybek jsem tam sice přišel, ale ostatní mi fungovalo k mé spokojenosti bez jakýchkoli problémů. Tak nevím jestli na to mohla mít vliv i tahle nepovedená verze...
Mno, takže jsem na milém tabletu spustil recovery (ovšem kromě mazání dat na "SD kartě") a hned po něm tam nacpal předchozí oficiální verzi, t.j. 4.0.7. Čili se pokusil o jakýsi downgrade...
Přesto mi BT tím požadovaným způsobem nefunguje i nadále
Nevíte někdo co se mohlo kde stát a jak to spravit ?