Huawei Ascend G300 - obecná diskuzeFleky na displeji ?


Autor tohoto vlákna
M4rtys
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 06. led 2013 14:05:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G300

Fleky na displeji ?

Příspěvek od M4rtys » ned 06. led 2013 14:18:23

Ahoj, mam takovy problem, mobil mam od vanoc a vcera jsem si na svetle vsimnul, ze na displeji mam neco jako "fleky", zkousel jsem to cistit, lestit, ale nic. Vypada to jako nejaka bublina pod digitizerem... Nema s tim nekdo nejake zkusenoti ? Mam odnest mobil k reklamaci ?

pokusil jsem se to vyfotit:
http://files.obrazekx.webnode.cz/200000 ... C03046.jpg
http://files.obrazekx.webnode.cz/200000 ... C03048.jpg





monicka24
Stálý androiďák
Příspěvky: 194
Registrován: úte 03. črc 2012 10:37:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 4

Re: Fleky na displeji ?

Příspěvek od monicka24 » ned 06. led 2013 14:29:27

Mě se též jednou udělal flek, ale během dne zmizel. Myslím že ve fóru je o tom psané tak zkus pohledat...


Autor tohoto vlákna
M4rtys
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 06. led 2013 14:05:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G300

Re: Fleky na displeji ?

Příspěvek od M4rtys » ned 06. led 2013 14:38:57

Uz jsem zkousel hledat, zkusil jsem i google, ale nenasel jsem nikoho, kdo by mel presne tenhle problem. Nevim, cim to muze byt :(

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22319
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 247
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: Fleky na displeji ?

Příspěvek od LivArt » ned 06. led 2013 14:39:48

Zkus fouknout do usb konektoru.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


Autor tohoto vlákna
M4rtys
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 06. led 2013 14:05:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G300

Re: Fleky na displeji ?

Příspěvek od M4rtys » ned 06. led 2013 14:43:39

LivArt píše:Zkus fouknout do usb konektoru.
Zadna zmena


Uživatelský avatar

Šafka
Stálý androiďák
Příspěvky: 166
Registrován: pát 02. bře 2012 14:37:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Mini
Tablet: Nexus 7 16GB
Bydliště: Teplice

Re: Fleky na displeji ?

Příspěvek od Šafka » ned 06. led 2013 14:48:51

Myslím že jsou to vzduchové bubliny. Takže asi reklamace ...
Samsung Galaxy Mini - 2.3.5 Gingerbread
Asus Nexus 7 16GB - 4.2.2 Jelly Bean


monicka24
Stálý androiďák
Příspěvky: 194
Registrován: úte 03. črc 2012 10:37:20
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 4

Re: Fleky na displeji ?

Příspěvek od monicka24 » ned 06. led 2013 15:44:45

Zkus pročíst toto http://androidforum.cz/vadny-display-t30786.html a
http://androidforum.cz/post405084.html? ... ek#p405084
Jinak to fouknití do USB jsem na modacu také četl a někomu to pomohlo.
Jak říkám, mě to samo smizelo tak uvidíš.


..:Matt:..
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: sob 18. srp 2012 13:32:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend Y300
Rom: B176

Re: Fleky na displeji ?

Příspěvek od ..:Matt:.. » ned 06. led 2013 18:05:09

No měl sem ten problém a já vůl sem to reklamoval...od reklamace mám prach pod displejem + se mi odlepuje sklo v levém horním rohu...Zkus masírovat dislpej + pořádně fouknout do USB, případně to nech poblíž suchého teplého místa (ne přímo na radiátoru)...zkus se vyvarovat Britexu, jinak ti to zpizdí :D
Alcatel One Touch 303 > Nokia 5110 > Siemens C35i > Siemens C75 > Siemens SX1 > Samsung S5620 Monte > Huawei Ascend G300 > HUAWEI Ascend Y300


Stanislav
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 12. lis 2012 22:58:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G 300

Re: Fleky na displeji ?

Příspěvek od Stanislav » ned 06. led 2013 18:12:24

Mám podobný problém, telefon je nyní již 3. týden v Britexu a objednávají nějakou součástku? Vzniklo to samo o sobě, ta skvrna měnila sama velikost, asi jako oko na punčoše. Uvidím, jak dopadnu.
Standa


Autor tohoto vlákna
M4rtys
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: ned 06. led 2013 14:05:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G300

Re: Fleky na displeji ?

Příspěvek od M4rtys » ned 06. led 2013 21:05:22

..:Matt:.. píše:No měl sem ten problém a já vůl sem to reklamoval...od reklamace mám prach pod displejem + se mi odlepuje sklo v levém horním rohu...Zkus masírovat dislpej + pořádně fouknout do USB, případně to nech poblíž suchého teplého místa (ne přímo na radiátoru)...zkus se vyvarovat Britexu, jinak ti to zpizdí :D
Ok, díky za tip :DD . Nechám to bejt a uvidím, co to udělá. Jak koukám, tenhle problém je u G300 dost bežná záležitost :(

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 22319
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 247
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 HavocOS
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4
Bydliště: In the end of the infinite loop.
Kontaktovat uživatele:

Re: Fleky na displeji ?

Příspěvek od LivArt » ned 06. led 2013 21:07:39

Ona to ani nemusí být nějaká extra vlhkost, stačí vzdušná a málo místa mezi displejem a sklem.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


kasaznova
Nové Androidě
Příspěvky: 36
Registrován: pon 24. zář 2012 9:27:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: zopo zh910 quad
Tablet: pmp7100
Rom: eToTalk

Re: Fleky na displeji ?

Příspěvek od kasaznova » pon 07. led 2013 6:50:08

v miste fleku silne zmackni displey a pak prst rychle odrhni...jako by si ten flek chtel jtim tlakem jeste zvetsit a jak prstem rychle ucuknes, vznikne podtlal a flek je pryc. lepsi by to bylo udelat malou prisavkou, ale tu malo kdo ma.me to na 100%vzdy pomohlo.kasa


3110sakai
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: pát 12. říj 2012 9:46:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W8
Tablet: Vodafone smart tab 7
Bydliště: Ostrava

Re: Fleky na displeji ?

Příspěvek od 3110sakai » pon 07. led 2013 12:27:33

Já na ten flek použil malou přísavku.Jemně jsem ji přisál na ten flek a trochu sklo displeje "nadzvedl" a bylo po fleku.Ten flek vzniká tlakem na displej.Nenosit v kapsách u kalhot. 8-)


darkluk
Stálý androiďák
Příspěvky: 206
Registrován: úte 16. říj 2012 19:12:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Rom: Stock

Re: Fleky na displeji ?

Příspěvek od darkluk » pon 07. led 2013 14:48:00

Asi sem šťastný uživatel, protože tohle se mě ještě nestalo. To už sem na displej hodně tlačil (nervák, když hraju hry :) ). Nosím ho v kapsách normálně.


3110sakai
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: pát 12. říj 2012 9:46:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W8
Tablet: Vodafone smart tab 7
Bydliště: Ostrava

Re: Fleky na displeji ?

Příspěvek od 3110sakai » pon 07. led 2013 15:22:27

Mě se to stalo pouze jednou.To jsem si do kapsy narval mobil s peněženkou a sedl si do auta.No a po dvaceti minutá jízdy tam byl.


vencaxxx
Androiďák!
Příspěvky: 363
Registrován: pon 27. čer 2011 8:17:34
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ZTE Nubia Z5S

Re: Fleky na displeji ?

Příspěvek od vencaxxx » pon 07. led 2013 19:41:58

taky se mi to stalo, dost jsem se vydesil, stacilo zmacknout prstem a flek byl pryc...


PiCiNk0
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: ned 09. pro 2012 12:25:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 4
Rom: CM 11

Re: Fleky na displeji ?

Příspěvek od PiCiNk0 » pon 07. led 2013 21:20:29

Tak mne hned v prvom dni za pomoci kamarata podarilo zhodit mobil dislejom na gumovu nohu stola a objavila sa mi tam takato skvrna, v ten den zmizla a na druhy den sa znova objavila hned ako som mobil vytiahol z vrecka (z obalu), staci fuknut do usb portu ako tu bolo spominane a skrvna zmizne az dokym na neho netlacim, tym obalom to bolo bolo vo vrecku pritlacene :D
Obrázek


klabator
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 13. bře 2013 19:44:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300

Re: Fleky na displeji ?

Příspěvek od klabator » stř 13. bře 2013 19:46:00

Já mám zase nějaké smítka prachu pod displejem... za boha nevím jak to dostat ven... zkoušeli jste někdo odšrubovat přední kryt a vyčistit to tak..? (nechapu jak se tam dostal prakticky pořád ho mám v obalu a v prašném prostředí ho nemám)


xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5055
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 78
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Fleky na displeji ?

Příspěvek od xanthor » stř 13. bře 2013 20:04:58

A není to náhodou digitizér? :-)
Moje otevírací hodiny - otevírací hodiny ve Vašem telefonu


delnies
Stálý androiďák
Příspěvky: 154
Registrován: pon 14. lis 2011 19:11:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia 6200

Re: Fleky na displeji ?

Příspěvek od delnies » stř 13. bře 2013 20:11:59

klabator píše:Já mám zase nějaké smítka prachu pod displejem... za boha nevím jak to dostat ven... zkoušeli jste někdo odšrubovat přední kryt a vyčistit to tak..? (nechapu jak se tam dostal prakticky pořád ho mám v obalu a v prašném prostředí ho nemám)
Taky tam jedno mám to už bude asi od výroby :evil:


jarinek
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: pát 05. srp 2011 23:16:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade Huawei Ascend G300 Rikomagic MK802 3rd

Re: Fleky na displeji ?

Příspěvek od jarinek » stř 13. bře 2013 22:14:50

ja tu bublinu reklamoval u vodafone a vymenili me celej predek


Renek76
Stálý androiďák
Příspěvky: 51
Registrován: pon 09. črc 2012 22:10:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300

Re: Fleky na displeji ?

Příspěvek od Renek76 » čtv 14. bře 2013 15:54:20

Měl jsem to samé, je to buď velkým tlakem na display nebo rozdílnými teplotami (hodinu pobytu venku v mrazu). Masírování displeje moc nepomohlo, profouknutí taky ne, nakonec jsem jej dal na nabíječku a pozvolna se telefon zahříval a flek pozvolna mizel až zcela zmizel


baltazarek
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: ned 12. srp 2012 11:30:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei G300

Asi prasklej display

Příspěvek od baltazarek » úte 26. bře 2013 20:11:05

Ahoj vsem,
dnes jsem mel telefon v kapse, a asi pri ohnuti jsem si prasknul display, viz foto. Uprostred displeje je kolecko. Kdyz po nem prejedu prstem tak mi nepripada ze by bylo prasklé kryci sklicko, mam na nem folii, proto ty skrabance. Kdyz telefon zapnu tak normalne funguje i na tom miste kde je kolecko, reaguje bez problemu i na dotyk v danem miste. Nevite prosim nekdo co je poskozene, co si mam z ebay objednat a vymenit ? Diky moc vsem.

fotky:
http://krtci.hledaci.sweb.cz/huawei/IMG_0901.JPG
http://krtci.hledaci.sweb.cz/huawei/IMG_0905.JPG


baltazarek
Nové Androidě
Příspěvky: 16
Registrován: ned 12. srp 2012 11:30:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei G300

Re: Asi prasklej display

Příspěvek od baltazarek » úte 26. bře 2013 20:18:03

Opraveno !!!!

Foukl jsem do USB konektoru !!!!

super :-)

Muzete mi prosim rici cim to bylo ? Diky


kubikma
Droid
Příspěvky: 2612
Registrován: pon 09. črc 2012 12:29:11
Reputace: 41
Typ mobilu / ROM: LG G2_D802
Rom: CM13

Re: Asi prasklej display

Příspěvek od kubikma » úte 26. bře 2013 20:20:48

Prilepilo se sklicko k LCD dipleji. Tim jak si foukl se zase odlepilo. Vyhybat se tlakum na sklo.


Makulinho
Nové Androidě
Příspěvky: 29
Registrován: pát 26. říj 2012 12:09:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300

Re: Asi prasklej display

Příspěvek od Makulinho » úte 26. bře 2013 20:23:18

hele uplne to sami jsem mel ja a ja to mel s toho ze jsem sel bruslit na zimni stadion a tam se mi to udelal a v pokojove teplote se mi to zase stabilizovalo a od ti doby tam uz nic takoviho nemam je to asi jen proste nachvilni na vykivi teplot ..... sorry za cestinu se trochu namol :D :lol: :lol: :yes: :yes:


xGrany
Robot
Příspěvky: 872
Registrován: stř 10. bře 2010 20:56:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Bydliště: Nove Mesto na Mor.

Re: Asi prasklej display

Příspěvek od xGrany » úte 26. bře 2013 20:41:47

Kdyby si hledal tak se tady o tom pomerne dost pise...Ted to na mobilu nebudu hledat,ale pozdeji to sloucim do jiz vytvoreneho tematu...


Duk
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: čtv 28. úno 2013 22:45:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei G 300
Mobil 2 / ROM: Cube1 G44
Rom: B895-slim-v7

Re: Asi prasklej display

Příspěvek od Duk » stř 27. bře 2013 19:24:11

no nez to sloucis, tak jsem alspon poucen..., jinak bych si toho nevsim, ze i muze zcernat. co jsem fotky videl tady byly jako by vzduchove bubliny pod sklem, toto jeste ne. podle prvni fotky jsem si myslel ze je praskly lcd ale druha mi rekla ze je neco divneho. mozna by nebylo spatny to dat do rozcesniku, ale fotky jsou nekde ulozeny a muzou se ztratit na cizim servru a pak to tady ztrati smysl... ale uz vim jestli to najdu na svym nekdy, tak se nemam lekat... :-)


xGrany
Robot
Příspěvky: 872
Registrován: stř 10. bře 2010 20:56:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Bydliště: Nove Mesto na Mor.

Re: Fleky na displeji ?

Příspěvek od xGrany » pát 29. bře 2013 0:48:54

Sloučeno a přidáno do rozcestníku...


kikihemi
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 09. led 2016 2:40:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Aligator S5050

Re: Fleky na displeji ?

Příspěvek od kikihemi » sob 09. led 2016 2:44:46

Dobrý den, mám nový telefon a asi po 2 týdnech používání se mi na displeji objeví fleky, kdykoli displej trošku zmáčknu, a pak displej reaguje jen v místě toho fleku. Nepomohlo ani profouknutí, ani masírování, ani ponechání v teple. Naopsk se mi začala přehřívat baterka. Nevíte, co s tím? :cry:

Odpovědět

Zpět na „Huawei Ascend G300 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů