Navigace/GPSZměna GPS polohy pro navigaci

Moderátoři: don_alex, radegast

Odpovědět
Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Biger
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: ned 27. lis 2011 20:44:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G3 16gb
Rom: Stock Android 5.0
Bydliště: Hawr

Změna GPS polohy pro navigaci

Příspěvek od Biger » čtv 21. úno 2013 22:43:16

Dobrý večer, měl bych dotaz. Jde nějakým programem změnit GPS polohu telefonu? Aby nastavil přes GPS souřadnice, že jsem např. v Anglii a navigace mě tam i lokalizovala.
Předem díky za odpověď.





ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16535
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 197
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Změna GPS polohy pro navigaci

Příspěvek od ludekbrno » pát 22. úno 2013 7:07:27

Jak to myslíš?
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Biger
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: ned 27. lis 2011 20:44:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G3 16gb
Rom: Stock Android 5.0
Bydliště: Hawr

Re: Změna GPS polohy pro navigaci

Příspěvek od Biger » pát 22. úno 2013 8:25:10

Aby nějaký program "oblbnul" navigaci a ta si myslela, že jsem třeba v anglii na Trafalgar square ;)
Zadám souřadnice a GPS fix bude v Anglii. ;)


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16535
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 197
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Změna GPS polohy pro navigaci

Příspěvek od ludekbrno » pát 22. úno 2013 8:45:16

To těžko. GPS souřadnice poskytuje API rozhraní androidu a aplikace si je berou přímo z něj. Takže žadný program nemůže mapám podstrčit jiné souřadnice. Teoreticky by to šlo s rootem a ještě bys na to musel speciální aplikaci.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Biger
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: ned 27. lis 2011 20:44:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G3 16gb
Rom: Stock Android 5.0
Bydliště: Hawr

Re: Změna GPS polohy pro navigaci

Příspěvek od Biger » sob 23. úno 2013 8:16:01

Tak root mám, teď ještě sehnat tu aplikaci, celkem bych to chtěl zkusit....

Odesláno z mé Galaxy S2



ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16535
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 197
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Změna GPS polohy pro navigaci

Příspěvek od ludekbrno » sob 23. úno 2013 8:41:30

Ale já jsem neříkal, že něco takoveho existuje. Budeš si ji muset naprogramovat sám :lol: Nikdo jiný asi neměl dostatečný důvod řešit takovou blbost...
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

-Pavel-
Kyborg
Příspěvky: 4172
Registrován: pon 31. kvě 2010 19:08:18
Reputace: 41
Typ mobilu / ROM: Huawei P30 / 9.1.0.153

Re: Změna GPS polohy pro navigaci

Příspěvek od -Pavel- » sob 23. úno 2013 9:13:53

Biger: jaký máš důvod, aby si navigace myslela, že je někde jinde, to postrádá smysl navigace. Vždyť se na dotyčné místo můžeš podívat z mapy navigace, není potřeba fixovat jinde satelity, než kde se nacházíš. ;)
.
Huawei P30 Breathing Crystal - 6GB/128GB - (9.1.0.153) - Huawei Nano Red 128GB - Spigen Rugged Armor

Uživatelský avatar

Rowdie
Stálý androiďák
Příspěvky: 155
Registrován: pon 16. kvě 2011 19:07:49
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC One
Twitter: Lukyprokop
Rom: Stock
Bydliště: Chomutov
Kontaktovat uživatele:

Re: Změna GPS polohy pro navigaci

Příspěvek od Rowdie » sob 23. úno 2013 9:59:55

Ja uz nad tím taky přemýšlel. Je mnoho důvodů proč chtít ten program. Ať už třeba zamachrovani před kamosema ze si třeba v ty Anglii, skrytí nevěry nebo pokud ho sleduje šéf, tak kdyz se ulévá v práci. Docela jsem se divil ze tahle ,,díra na trhu,, ještě není zaplacnuta.
Galaxy S3 Stock.


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16535
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 197
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Změna GPS polohy pro navigaci

Příspěvek od ludekbrno » sob 23. úno 2013 10:00:27

Zajisté nějaký chvályhodný důvod :-)
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.

Uživatelský avatar

lieti
Stálý androiďák
Příspěvky: 98
Registrován: sob 20. lis 2010 15:11:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: XRN3SE

Re: Změna GPS polohy pro navigaci

Příspěvek od lieti » sob 23. úno 2013 10:08:48

A čo tak dať do Google play "fake GPS" a poskúšať? Nájde toho dosť.

Uživatelský avatar

dufko
Droid
Příspěvky: 2781
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 48
Typ mobilu / ROM: xiaomi mi9
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi note 3
Tablet: teclast t10
Bydliště: Bratislava

Re: Re: Změna GPS polohy pro navigaci

Příspěvek od dufko » sob 23. úno 2013 11:58:12

ludekbrno píše:Zajisté nějaký chvályhodný důvod :-)
Tak za prvé, program na to samozrejme existuje, ako je už napísané hore, fake gps.

Za druhé, pre moralizátora tohoto fóra.

Dôvod 1 - navigácia Waze a zadávanie cien na pumpách . Normálne to ide zadať iba priamo na pumpe. Takto si viem v robote prehrať video z cesty a zadať ceny na 10 pumpách

Dôvod 2 - foursquare. Vie hľadať v okolí maximálne 25 km. S fake gps si viem dopredu pozrieť zaujímavé veci v 100 km vzdialenom cieli.

Takže netreba si hneď namýšľať :-)

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
Biger
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: ned 27. lis 2011 20:44:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G3 16gb
Rom: Stock Android 5.0
Bydliště: Hawr

Re: Změna GPS polohy pro navigaci

Příspěvek od Biger » ned 24. úno 2013 13:40:31

Díky pánové :D ;)


denial
Stálý androiďák
Příspěvky: 108
Registrován: ned 20. dub 2014 14:52:26
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: 0

Re: Změna GPS polohy pro navigaci

Příspěvek od denial » pát 22. bře 2019 3:05:40

Da sa nejako (bez roota) sfalsovat gps/poloha iba pre vybrane aplikacie?
Pre waze chcem pravu polohu a pre niektore trapne aplikacie, ktore sa bez prava na polohu nespustia chcem falosnu polohu.

Odpovědět

Zpět na „Navigace/GPS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host