Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD - Obecná diskuzePrestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Moderátor: negrbob

Odpovědět

grem
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: stř 11. pro 2013 20:03:08
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: 3540

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x

Příspěvek od grem » ned 09. úno 2014 9:22:26

Jaké mate využití RAMky po restartu/ bez spuštěných aplikaci? Já mám obsazeno vždy min 1Gb -což mi přijde dost...




Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11010
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 269
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi NOTE 3 SE/MIUI Global/Stable 8.1.3.0
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x

Příspěvek od Jumbo78 » ned 09. úno 2014 10:29:18

Neřeš zaplnění RAM...

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

kwak
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: pát 29. bře 2013 13:49:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE880i
Tablet: Prestigio PMP5297C QUAD, RK3188, 2GB RAM,ROOT
Bydliště: ČESKÝ RÁJ

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x

Příspěvek od kwak » ned 09. úno 2014 15:59:19

Já to neřeším a pořád mám dostatečně velkou RAM k tomu co dělám..asi tak..je to sice divný,ale nějak mi to neva.
" ma nesér masére,bo ti skočím holou "zadečkem?" do ksichtu "


grem
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: stř 11. pro 2013 20:03:08
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: 3540

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x

Příspěvek od grem » úte 11. úno 2014 7:11:39

No stává se mi totiž, že obraz zamrzne zvuk jede dál a pokud zmačknu hw tlačitko tak se display překreslí ale zas je seklej, častěji u videí , ale teď mi to dělá už i když otevřu jen nastavení nebo prohlížeč... Firmware v1.0.7, factory reset nepomohl :(
Edit: tak nakonec pomohl factory reset i s SD kartou :)

Uživatelský avatar

mokve
Stálý androiďák
Příspěvky: 151
Registrován: pon 30. kvě 2011 5:16:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei G7

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x

Příspěvek od mokve » pát 14. úno 2014 18:47:31

Zdravím, tak jsem dneska pořídil tablet a hnedka jsem z toho špatnej:
- wifi absolutní katastrofa, musím být v místnosti s routerem, abych mohl být připojen - přes příčku to už nefunguje
- baterie - po nabití na 100% jsem si začal s tabletem hrát (standardní konfigurace) a za hodinu 48% ... WTF?
- při zatížení vydává zvuky - to bych ještě zkousl, ale ty 2 body výše ne ... jestli se to nějak do pondělí nespraví, tak ho vracím a budu řešit co pořídit jiného ...

v tuto chvíli tedy velké zklamání ... :-(


Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x

Příspěvek od negrbob » pát 14. úno 2014 18:58:05

Mas fw 1.0.7?


@phone
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:

Uživatelský avatar

mokve
Stálý androiďák
Příspěvky: 151
Registrován: pon 30. kvě 2011 5:16:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei G7

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x

Příspěvek od mokve » sob 15. úno 2014 8:07:33

bohužel ano :-(

Edit: Baterie je uz lepsi, chrceni nevnimam, ale ta wifi je tragedie ... Pokud jsem k routeru zady tabletu, tak se nechytam, ale jakmile tablet otocim displejem, tak mam hned 3 carky. Mate to taky nekdo tak?

Uživatelský avatar

kwak
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: pát 29. bře 2013 13:49:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE880i
Tablet: Prestigio PMP5297C QUAD, RK3188, 2GB RAM,ROOT
Bydliště: ČESKÝ RÁJ

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x

Příspěvek od kwak » ned 16. úno 2014 10:13:08

já to až takhle netestoval... asi po záruce bude demont a zkuška něco s anténou
Už jsem jednou psal,pomohlo by využít hliníkové tělo jako anténu ?

EDIT:
jinak mě vůbec nechrčí,baterie se postupně zlepšuje,ono jak říkáš první úbytek kapacity je vcelku rychlý,ale v tom středním pásu vydržím dlouho.Se.. mě nabíjení nabíjí se to delší dobu než je výdrž !!!!!
Spíš řeším problém s místem a nic jiného ne asi ROOT nepomůže...to abych mohl umístit appky na kartu ...
musím si to nějak nastudovat,co když pak root zruším tůstane možnost appky instalovat na vloženou kartu ?
" ma nesér masére,bo ti skočím holou "zadečkem?" do ksichtu "

Uživatelský avatar

martves613
Robot
Příspěvky: 1167
Registrován: sob 26. led 2013 19:12:04
Reputace: 38
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 5508 DUO
Mobil 2 / ROM: Galaxy Ace s5830i
Tablet: LG G Pad 8.3
Rom: stock ROM

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x

Příspěvek od martves613 » ned 16. úno 2014 18:43:08

Potřebuješ root a aplikaci Link2SD. To je vše

@prestigio foun
Pokud nepíšu s diakritikou, jsem na svém mobilu.
„Vím, že nic nevím“ -Sókratés
. ............................................ Na poděkování je tu tlačítko!

Uživatelský avatar

mokve
Stálý androiďák
Příspěvky: 151
Registrován: pon 30. kvě 2011 5:16:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei G7

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x

Příspěvek od mokve » pon 17. úno 2014 10:33:56

Tak jsem to vyřešil umístěním routeru v obýváku - jakžtak wifi sahá i do ložnice, tak se s tím asi naučím žít ... ale zklamání je velké, bez Wifi je ten tablet k ničemu, jak to mohli takhle zprznit ...
Nevíte někdo, jak je to s 4.4 Kitkatem? Bude ofiko update? Případně neofiko?

Uživatelský avatar

martves613
Robot
Příspěvky: 1167
Registrován: sob 26. led 2013 19:12:04
Reputace: 38
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 5508 DUO
Mobil 2 / ROM: Galaxy Ace s5830i
Tablet: LG G Pad 8.3
Rom: stock ROM

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x

Příspěvek od martves613 » pon 17. úno 2014 11:55:57

Update na 4.4 nebude. Bude se jen vylepšovat 4.2

@prestigio foun
Pokud nepíšu s diakritikou, jsem na svém mobilu.
„Vím, že nic nevím“ -Sókratés
. ............................................ Na poděkování je tu tlačítko!


xtonda
Androiďák!
Příspěvky: 300
Registrován: pon 10. led 2011 21:35:16
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate7
Tablet: Prestigio Multipad 4 QUANTUM 9.7

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x

Příspěvek od xtonda » pon 17. úno 2014 12:11:28

Příjem wifi sice je slabší, mám AP v předsíni u dveří, v Sobotu sem chodil po bytě s tímto Prestigiem v jedné a Galaxy Note v druhé ruce, Note sice viděl více sítí a ukazoval silnější signál (pokud jsou údaje v dBm zobrazované inssiderem a wifi analyzerem na různých zařízeních srovnatelné), ale rozhodně nemám v celém bytě problém s připojením i přes dvě betonové příčky.

V novější verzi Androidu nedoufám, ale ladění té stávající by bylo fajn, třeba je tam problém, že jakmile je tablet uspaný, tak nechodí notifikace na maily i když mám nastaveno aby Wifi byla stále zapnutá.

Uživatelský avatar

mokve
Stálý androiďák
Příspěvky: 151
Registrován: pon 30. kvě 2011 5:16:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei G7

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x

Příspěvek od mokve » pon 17. úno 2014 12:46:01

zkusím si tedy ještě pohrát s routerem, jestli nebude chybka i tam ... třeba to doladím ke spokojenosti ...
martves613: jak víš že nebude kitkat? Snad se toho kdyžtak někdo ujme, protože kitkat je o dost rychlejší než 4.2 a na tabletu by se nám určitě všem líbil ...

Uživatelský avatar

kwak
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: pát 29. bře 2013 13:49:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE880i
Tablet: Prestigio PMP5297C QUAD, RK3188, 2GB RAM,ROOT
Bydliště: ČESKÝ RÁJ

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x

Příspěvek od kwak » ned 23. úno 2014 12:12:00

Tak jsem provedl ROOT( použil jsem rootgenius) na poprve hlásil failed,ale na podruhé congratulations. A opravdu tablet je rootnutý - - přibila Kinguser. Nainstaloval jsem appku Link2SD. Nejdřív jsem za pomocí SW MiniTool Partition Wizard vytvořil na kartě dva oddíly.Jeden se systémem FAT32 a druhý s ext2. Oba nastavené jako primární. Při vypnutém tabletu jsem vložil kartu,po spuštění tabletu si namapovala k oddílu cestu Link2SD a chtěla restart. Po restartu už můžete přesouvat appky na externí kartu.
Jen připomenu,že když jsem prováděl root,měl jsem tablet puštění v režimu ladění a zaškrtnutou položku usb ladění ;-)
No a zatím to šlape, uvolnilo se mi místo,páč jsem měl už plno. Je to vše jen laicky,sem taková lamička :D,jen co jsem kde pohledal na netu a tak nějak si dle svého uzpůsobil,třeba to tu někomu pomůže . . .
Kdyby něco,klidně napiště,rád se podělím či poradím,učím se tak nějak za chodu :)
" ma nesér masére,bo ti skočím holou "zadečkem?" do ksichtu "


Tomo29
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: úte 26. říj 2010 7:56:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: 605204623

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x

Příspěvek od Tomo29 » pon 24. úno 2014 10:12:49

Ahoj borci,
jsem novým majitelem tohoto skvostu pro oko a až na slabou wifi a reproduktory jsem nadmíru spokojen. Právě s repráčkama v tabletu mám největší problém. Hrají strašně potichu a absolutně žádné basy a je to jako by tablet byl strčen pod hrncem bo co. No prostě hrůza dle mého názoru. Mám tlf Samsung S4 a když porovnám hlasitost tohoto telefonu (nadmíru spokojen) a tohoto tabletu, tak je to jako boj kočky s myší. Ten tablet při max. hlasitosti neslyším a Samsung řve až to musím ztlumovat. Neřešil tento problém s repráky na nerootnuté verzi toho tabletu již někdo? Nějaká šikovná appka co to celé přenastaví, zesílí dobasuje apod?? Pohrál si s tím již někdo a je s výsledkem spokojen a pokud ano, tak jak na to?

Uživatelský avatar

RossiD
Stálý androiďák
Příspěvky: 158
Registrován: pát 06. led 2012 20:44:53
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Note 8 Blue
Mobil 2 / ROM: Note 2 White

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x

Příspěvek od RossiD » pon 24. úno 2014 12:29:08

Tak já to vyřešil externě (mám trošku jiný model tabletu PMP5101C3G QUAD, je však téměř identický) :

Obrázek

mají ho třeba zde:

http://www.alza.cz/raikko-dance-vacuum- ... 257318.htm

a hraje to opravdu dobře ;)
- Galaxy Note 8 DUOS -

Uživatelský avatar

kwak
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: pát 29. bře 2013 13:49:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE880i
Tablet: Prestigio PMP5297C QUAD, RK3188, 2GB RAM,ROOT
Bydliště: ČESKÝ RÁJ

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x

Příspěvek od kwak » pon 24. úno 2014 14:44:40

Tomo29 píše:Ahoj borci,
jsem novým majitelem tohoto skvostu pro oko a až na slabou wifi a reproduktory jsem nadmíru spokojen. Právě s repráčkama v tabletu mám největší problém. Hrají strašně potichu a absolutně žádné basy a je to jako by tablet byl strčen pod hrncem bo co........
Ahoj
hele kde nic ani smrt nebere...čím to jako chceš dohnat..snad je ekvalizerem,ale to ti nepomůže..doma to řešíme s klukem tak že použijeme tohle http://www.alza.cz/technaxx-musicman-modry-d283913.htm
Root nebo neroot to nemá žádný vliv na to co tam je za shit HW co se repro týče !

EDIT:
TO RossiD ...hele z toho asi žádný stereo ndostaneš co?
" ma nesér masére,bo ti skočím holou "zadečkem?" do ksichtu "


Tomo29
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: úte 26. říj 2010 7:56:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: 605204623

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x

Příspěvek od Tomo29 » pon 24. úno 2014 15:21:25

Vím že údajně existují nějaké appky (né pouhý ekvalizér), které umí zajistit to, aby ty repráčky hrály hlasitěji. Vím že to uměla appka srs trumedia, ale nikde jí už nejde sosnout.

Uživatelský avatar

kwak
Stálý androiďák
Příspěvky: 76
Registrován: pát 29. bře 2013 13:49:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE880i
Tablet: Prestigio PMP5297C QUAD, RK3188, 2GB RAM,ROOT
Bydliště: ČESKÝ RÁJ

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x

Příspěvek od kwak » pon 24. úno 2014 17:19:13

Hlasitěji ještě možná snad,ale basy atd kde vezmeš?..nikde páč repro to není schopno reprodukovat.
EDIT:
zkus tady http://uloz.to/xD7xSb76/app-zip
nijak jsem to nezkoušel a na hlasitost určo pomůže appka volume+

jinak toho dost vyřeší kvalitní sluchátka :)
" ma nesér masére,bo ti skočím holou "zadečkem?" do ksichtu "

Uživatelský avatar

RossiD
Stálý androiďák
Příspěvky: 158
Registrován: pát 06. led 2012 20:44:53
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Note 8 Blue
Mobil 2 / ROM: Note 2 White

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x

Příspěvek od RossiD » pon 24. úno 2014 23:07:53

kwak píše:EDIT:
TO RossiD ...hele z toho asi žádný stereo ndostaneš co?
Tak stereo opravdu z tohoto poslouchat nepotřebuji (zase takový masochista nejsem), na to jsou doma jiná zařízení ;) Přídavný, výše zmiňovaný repráček je čistě na občasné využití, například při sledování streamu z STB či přehrávání z YT ...
- Galaxy Note 8 DUOS -


Tomo29
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: úte 26. říj 2010 7:56:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: 605204623

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x

Příspěvek od Tomo29 » úte 25. úno 2014 8:28:31

Nejde mi ani tak o kvalitu zvuku, ta z těch repráčků v těle tabletu vždy bude mizerná a tahat k tomu nějaké přídavné repro se mi také stále nechce. Jde mi jen o to, aby z toho bylo alespoň něco slyšet. Prostě potřebuji jen zesílit alespoň o 200% hlasitost. Žádná z výše uvedených rad nepomohla.
Vygooglil jsem nějaký návod jak to provést, cituji: KDO che osolit zvuk..app Mobileuncle tools engineer mode,engineer mode/mtk/ záložka hardware testing audio handset mode max volume ze 112 na maximum..... Bohužel toto u nerootlého tabletu nelze. Respektive nelze se do nastavení mtk vůbec přepnout, aplikace nahlásí něco jako že není provedený root a tak pá pá a šáteček :-(


xtonda
Androiďák!
Příspěvky: 300
Registrován: pon 10. led 2011 21:35:16
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate7
Tablet: Prestigio Multipad 4 QUANTUM 9.7

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x

Příspěvek od xtonda » úte 25. úno 2014 9:53:06

Pokud přenastavíš hlasitost pomocí nějakého hacku nastavení do kterých není běžně přístup, tak se ti může stát, že se dostaneš mimo specifikaci těch repráčků a spálíš je. Pokud nechceš tahat externí repro, tak další varianta jsou sluchátka.

Uživatelský avatar

RossiD
Stálý androiďák
Příspěvky: 158
Registrován: pát 06. led 2012 20:44:53
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Note 8 Blue
Mobil 2 / ROM: Note 2 White

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x

Příspěvek od RossiD » úte 25. úno 2014 10:29:01

Tomo29 píše: a tahat k tomu nějaké přídavné repro se mi také stále nechce.
Ehm, ono to s tím taháním není až tak hrozné, ono mnou zmiňované repro se ti vejde do dlaně (a dostaneš k němu i parádní pytlík :) ) ... , ale pokud najdeš jiné řešení - budiž Ti přáno ;)

jinak motivační video zde:

http://www.youtube.com/watch?v=nS84kGAexSI
- Galaxy Note 8 DUOS -


ikocka
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 09. led 2014 20:20:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nokia n8
Tablet: prestigio pmp5297c-quad

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x

Příspěvek od ikocka » stř 12. bře 2014 17:22:29

Vážení, nevíte náhodou někdo jak synchronizovat kalendář a poznámky v outlooku na PC s kalendářem v tabletu?
Nemohu na to přijít. Nejraději přes kabel. Díky za pomoc.


Petr.PK
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 04. úno 2013 13:48:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC EVO 3D

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x

Příspěvek od Petr.PK » pát 14. bře 2014 22:04:06

Protože se nikdo nemá k odpovědi, zkusím to já. Před delším časem jsem toto také řešil a používal jsem freeware utilitku pro kontakty (GO Contact Sync) a druhou utilitku pro kalendář (Google Calendar Sync). Nic jiného tehdy nebylo a nevím jestli je teď něco jiného a lepšího k dispozici. Popravdě jsem pak už ani nepátral, protože jsem objevil prográmek gSyncit, který umí vše co požadujete - kalendář, kontakty, úkoly a poznámky. Žel je gSyncit placený, stojí něco okolo 20 dolarů. Ale já jsem maximálně spokojený, těch peněz nelituji, funguje to bez chyb a se vším všudy - včetně kategorií a pod. Má to spoustu nastavení. Synchronizace probíhá přes internet na google a na android zařízení pak přes wifi. Snad jsem alespoň trochu pomohl, třeba se ještě k tomuto tématu vyjádří někdo, kdo to má vyřešené lépe. Petr


ikocka
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 09. led 2014 20:20:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nokia n8
Tablet: prestigio pmp5297c-quad

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x

Příspěvek od ikocka » ned 16. bře 2014 11:59:20

Děkuji za odpověď, ale já bych radši synchronizaci přes kabel než přes cloud, je to bezpečnější a rychlejší. Případně propojit PC s tabletem přímo přes BT nebo WiFi.


xtonda
Androiďák!
Příspěvky: 300
Registrován: pon 10. led 2011 21:35:16
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate7
Tablet: Prestigio Multipad 4 QUANTUM 9.7

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x

Příspěvek od xtonda » ned 16. bře 2014 12:39:21

Tady http://syncdroid.net je poměrně rozsáhlý a podrobný přehled synchronizačních řešení, pro zobrazení všech detailů je potřeba se zaregistrovat a zaplatit 2 €, asi bude trochu práce se tím probrat, ale něco vyhovujícího najdeš, mezi těmi placenými určitě.

Nejvíce tam doporučují CompanionLink http://www.companionlink.com/android/outlook/ ale ten patří k těm dražším, chtějí za to 49,95 USD.


ikocka
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: čtv 09. led 2014 20:20:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: nokia n8
Tablet: prestigio pmp5297c-quad

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x

Příspěvek od ikocka » pon 17. bře 2014 17:26:56

Díky za odkazy. Pokusím se tím prokousat i když moje angličtina je velice bídná.

Uživatelský avatar

Autor tohoto vlákna
negrbob
Moderátor - Otesánek
Příspěvky: 3687
Registrován: pát 13. dub 2012 20:00:00
Reputace: 157
Typ mobilu / ROM: Nextbit Robin

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Příspěvek od negrbob » stř 07. kvě 2014 12:38:30

Je venku novy FW 1.0.9 ale netusim co opravuje :(

http://androidforum.cz/1-0-9-prestigio- ... 55237.html
Na poděkování slouží tlačítko v pravém dolním rohu příspěvku. :palec:


xtonda
Androiďák!
Příspěvky: 300
Registrován: pon 10. led 2011 21:35:16
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate7
Tablet: Prestigio Multipad 4 QUANTUM 9.7

Re: Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD, RK3188, 2GB RAM, 2048x1536

Příspěvek od xtonda » stř 07. kvě 2014 12:54:18

Tak dej vědět až bude root, to je pro mě nezbytná záležitost už jen kvůli změně sytémového nastavení density z 320 na 240, nechápu proč tam mají 320, když fyzicky ten displej nemá ani 270 PPI.

Odpovědět

Zpět na „Prestigio Multipad PMP5297C_QUAD - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů