ZOPO ZP700 - obecná diskuzeZOPO ZP700

Odpovědět

neznalek2000
Nové Androidě
Příspěvky: 20
Registrován: ned 18. srp 2013 15:27:10
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70 4.4.

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od neznalek2000 » ned 28. úno 2016 13:11:51

X-Blade píše:Ahoj, našel by se tu někdo komu se povedlo nahrát android 5-1-1 a byl by ochotný napsat podrobný postup. Já to zkoušel dvakrát a vždy to probíhalo řekl bych normálně, system naběhl, ale přes obrazovku naskočí hláška proces com.android.phone byl bohužel ukončen no a dál už jsem se nedostal.
Taky se přiláním k prosbě. Nějak se mi nepovedlo dostat se ani do twrp ...





Pilad
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: stř 12. pro 2012 9:51:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DOOGEE Y200

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od Pilad » úte 12. dub 2016 20:49:21

Včera ráno jsem něco stahoval z Google Play a vlezl na FB a za chvíli zjistil že se mi do telefonu něco stáhlo a nainstalovalo několik drobných aplikací. V prohlížečí vyskakovali neznámé stránky a pak se začal telefon samovolně restartovat. Když jsem při tom stihl něco odinstalovat tak při restartu se to zase vrátilo. Nakonec se po 2 hodinách povedlo uvést telefon do továrního nastavení, ale ten balast tam zůstal. Provedl jsem root a nainstaloval program Stubborn Trojan Killer. Ten mi našel 4 malware a odstranil. Bohužel po tom co jsem se připojil na síť se to zase vrátilo a ten program už malware nenajde. Znáte nějaký recept jak jednoduše odstranit. Mám Android 4.4.2.

Uživatelský avatar

mrnus
Moderátor
Příspěvky: 1005
Registrován: čtv 03. lis 2011 11:07:59
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: HUAWEI HONOR 8 PREMIUM
Tablet: Asus TF300T
Rom: 4.2.1 JB (root)
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Kontaktovat uživatele:

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od mrnus » úte 12. dub 2016 21:25:05

Jednoduše zatím jen re-instal systemu


Pilad
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: stř 12. pro 2012 9:51:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DOOGEE Y200

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od Pilad » úte 12. dub 2016 21:43:07

Hmm to pro mě nebude moc jednoduchý. Je někde ke stažení přesný návod a potřebné věci na reinstal? :poklona:

Uživatelský avatar

mrnus
Moderátor
Příspěvky: 1005
Registrován: čtv 03. lis 2011 11:07:59
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: HUAWEI HONOR 8 PREMIUM
Tablet: Asus TF300T
Rom: 4.2.1 JB (root)
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Kontaktovat uživatele:

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od mrnus » úte 12. dub 2016 21:59:33

No rom(system) najdeš na needrom.com
A prodram i s ovladačema najdeš tady na foru sice třeba pro jiný model, ale postup je stále stejný SP FLAHSTOOL hledej



Pilad
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: stř 12. pro 2012 9:51:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DOOGEE Y200

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od Pilad » stř 13. dub 2016 18:57:26

Tak jsem to přehrál. Chtěl jsem dát novější roomku ale nakonec jsem šel na jistotu a dal tam 4.4.2.
Jen bych potřeboval něco vysvětlit. Když jsem se pokoušel nahrát novější Room program SP FlashTool hledal txt soubor a ten v jiných jak orig.4.4.2. nenašel protože tam není.
Naposledy upravil(a) Pilad dne stř 13. dub 2016 19:48:27, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar

mrnus
Moderátor
Příspěvky: 1005
Registrován: čtv 03. lis 2011 11:07:59
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: HUAWEI HONOR 8 PREMIUM
Tablet: Asus TF300T
Rom: 4.2.1 JB (root)
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Kontaktovat uživatele:

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od mrnus » stř 13. dub 2016 19:44:06

No vidíš ani to nebolelo

Uživatelský avatar

tune.lar
Androiďák!
Příspěvky: 293
Registrován: ned 16. kvě 2010 18:24:30
Reputace: 1

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od tune.lar » čtv 12. kvě 2016 21:18:59

Zdar borci, kamarádka mi dala tenhle mobil do rukou, že si s ním neví rady, nevím zda se to někomu z Vás stalo...

po několikanásobném továrním nastavením stále stéjná písnička.

Telefon se zapl, a hned od počátku zalogované jako sviňa. Procházení menu, plochy, stavový řádek, nastavení, pokusit se někam vůbec v telefonu dostat. Lagy se stupňovaly až telefon zšedl, pouze notifikační lišta zobrazovala informace a konečná. Nutno restartovat, nebo vytáhnout baterii.

Při pokusu o odinstalaci nainstalovaných aplikací. Což sem zprvu nechápal, že něco takového může byt předinstalováno??? Facebook, twiter, Compas, snad i nějaké CASINO :D a spoustu dalších..

MI VYSKAKOVALY REKLAMY! PŘES CELÝ DISPLEJ, PAMATUJI SI DVĚ. nUTNO ODŠKRNOUT KŘÍŽKEM

To už mě bralo do úzkejch :D

Pak jsem koukl na Vaše vlákno :palec: :palec: a po proluskání a přehrání ROM pomocí smart phone flash tools asi špatnou rom cihla (původní 4.4.2 na tu nižší...) . . Zprvu sem si myslel že je konec. Telefon se nepřipojoval co cc2sekundy jak se tady píše, ale nakonec se připojil po cca 20 undách?? Ale nakonec se .... Akorát smartphone flash tools hodil chybu ( win 7 64b.) Nainstalována nová verze a iž to krásně svištělo..

Dakže díky Vám všem máte tu super podporu! :palec:

Nicméně, je to má první zkušenost s takovým to telefonem. Osobně mne to opět utvrdilo v čistý android. Ale věřím, že díky podpoře a custom ROM, to bude dobrý kus za dobré peníze originál FW katastrofa.
Siemens M50, Siemens CX65, Motorola RAZR V3, Motorola E938, Motorola l7, Motorola Z3, Motorola MOTO Ming,
Nokia N82, Samsung SPICA, Motorola DEFY, Motorola ATRIX, Samsung GalaxyNote 10.1 s Pen

MOTOROLA MOTO X [ROM][4.4.4][ghost] REFLEX BOW [>_ Pleasure Paradox]


Pupalka
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 15. zář 2016 23:57:28
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP700

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od Pupalka » pát 16. zář 2016 0:07:47

Zdravím všechny,
koupila jsem si použitý tel ZOPO ZP700 a bohuzel ani jedna SIM karta nema signal? Zkousela jsem to nekolikrat a T-mobile ani jinou sit nenajde ani u jedne SIM karty?? Zkousela jsem nastavit v telefonu vsechno mozne, jak automaticky i rucne vybrat mobilni sit ale nenajde to ani v jednom pripade zadnou sit? Muzete mi prosim neco doporucit? Da se s tim neco udelat? Zkousela jsem to v ramci Prahy, Moje puvodni telefony jinych znacek samo signal maji takze to vypada na problem telefonu. Diky predem.


prasil
Robot
Příspěvky: 882
Registrován: stř 30. led 2013 9:18:55
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE Nitrogen
Mobil 2 / ROM: Oukitel K4000 RR
Tablet: Smart Tab4 LTE CM11
Tablet 2 / ROM: MiPad 64G
Bydliště: Mělník

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od prasil » pát 16. zář 2016 10:26:25

Vypadá to na ztracené IMEI, zkus ho obnovit přes aplikaci chamelephon


max1
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: stř 14. črc 2010 19:37:26
Reputace: 0

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od max1 » sob 08. říj 2016 8:16:56

Zdravím lidičky, mám na vás prosbu. Nemáte někdo doma ZP700?

Potřebuji zálohu telefonu z vytvořenou v MTK Droid tool pro provedení oživení telefonu (file***.info) :)

Kdyby byl někdo tak laskav a mohl vytvořit a někam nahrát. Nedaří se mi nic na netu najít a už začínám být zoufalý :/

Děkuji moc přátelé.
Vodafone 845, HTC Desire Z, Sony Xperia L, Jiayu G3, Xiaomi RedRice, LG G2, LG G3


prasil
Robot
Příspěvky: 882
Registrován: stř 30. led 2013 9:18:55
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 SE Nitrogen
Mobil 2 / ROM: Oukitel K4000 RR
Tablet: Smart Tab4 LTE CM11
Tablet 2 / ROM: MiPad 64G
Bydliště: Mělník

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od prasil » sob 08. říj 2016 13:35:36

Proč neflešneš stock ROM přes SPFT? :rtfm:


max1
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: stř 14. črc 2010 19:37:26
Reputace: 0

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od max1 » sob 08. říj 2016 15:36:16

Protože to nejde :) Telefon je úplně mrtvý a bez preloaderu tam SPFT pošle kulové ;)
Vodafone 845, HTC Desire Z, Sony Xperia L, Jiayu G3, Xiaomi RedRice, LG G2, LG G3

Odpovědět

Zpět na „ZOPO ZP700 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host