ZOPO ZP700 - obecná diskuzeZOPO ZP700

Odpovědět

Boby91
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: sob 27. pro 2014 19:41:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP700
Rom: 4.4 140721

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od Boby91 » ned 28. pro 2014 11:13:37

Nene opravdu to byla 140104, ale včera jsem se po přečtení příspěvků zde na foru rozhodl pro novější verzi z března 140310. Co jsem vyčetl, tak u verze z dubna je nefunkční GPS a tu já celkem používám. Stáhnul jsem ji zde.





1Joska2
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: pon 25. úno 2013 19:57:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo ZP700 ROM 20140314-114240
Tablet: Freelander PD10 3G

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od 1Joska2 » ned 28. pro 2014 11:54:29

to Boby91, v čem jsi měl problém v tom Kitkatu ?? Syn má novou sedmistovku cca měsíc a je max. spokojen.


zdeon
Stálý androiďák
Příspěvky: 98
Registrován: sob 19. črc 2014 21:27:28
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7010a48 2GB-32GB
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB-32GB
Tablet: Lenovo IdeaTab A8-50 3G 1GB-16GB
Tablet 2 / ROM: Lenovo IdeaTab 2 A7-30 3G 1GB-16GB

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od zdeon » pon 29. pro 2014 8:47:10

Boby91 píše:Nene opravdu to byla 140104, ale včera jsem se po přečtení příspěvků zde na foru rozhodl pro novější verzi z března 140310. Co jsem vyčetl, tak u verze z dubna je nefunkční GPS a tu já celkem používám. Stáhnul jsem ji zde.
asi sem slepejš ale ani jednu tam nevidim... určitě jsi stahoval odtamtud a verzi pro ZP700? jsou tam jen 140314, 140410, 140709 a 140721... at tam nenapereš něco co je do jiného zopa :-)
mám verzi c a co se týče navigace a spotřeby rozhodne mě nejlépe funguje poslední tedy: 140721, zkoušel jsem všechny čtyři...


Boby91
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: sob 27. pro 2014 19:41:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP700
Rom: 4.4 140721

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od Boby91 » pát 02. led 2015 13:01:37

Tak už to vracet nebudu :) chvilku jsem s tím bojoval, ale už jsem si vše nastavil k obrazu svému.
Nejvíc mě na začátku vadila správa baterie... Stalo se mi, že mi telefon ukazoval 30% a najednou skočil na 15% 5% a vypl se... To mě rozčílilo...
Od té doby mi ale funguje správně, dokonce jsem s ním absolvolal několik výletů a GPS funguje bezproblémově... tak si ho teda ponechám.


elpocoloco
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 01. lis 2014 12:51:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ascend g300 cm11

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od elpocoloco » sob 03. led 2015 14:07:17

zdravim.mam tento telefon asi pol roka a prestalo mi fungovat tlacidlo hlasitosti.mate s tym niekto nejaku skusenost?



gisbern.nej
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: čtv 27. bře 2014 9:15:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Zopo ZP700 Honor 4c

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od gisbern.nej » pon 05. led 2015 19:01:11

to Boby91 : Můžeš tedy napsat, jakou máš verzi firmware a cos všechno udělal, že jsi již spokojený ? Já totiž mám stejný problém s tou baterií, jak jsem psal o pár stránek zpátky, je to stejné jak na KK tak na JB, budu to už podruhé reklamovat, sice mi vyměnili baterii, ale začalo to po pár týdnech dělat to samé, takže to asi baterií nebude. Navíc se k tomu přidaly výpadky GSM signálu, venku v pohodě, ale v budově hrůza a dnes jsem po čisté instalaci zkusil GPS a vůbec jsem se nechytl, přitom na posledním KK a na JB z března vždy šla perfektně, tedy s ohledem na MTK čipset, že...díky za odpověď
S tlačítkem hlasitosti nebo s dotykovou vrstvou prozatím problém nemám...ještě to tak, to už by letěl...


kansal
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 05. led 2015 22:49:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo ZP700
Mobil 2 / ROM: Samsung galaxy Ace
Tablet: Sencor element 7d001

Re: ZOPO ZP700 root,změna tématu

Příspěvek od kansal » pon 05. led 2015 22:57:02

Dobrý den, mám tento telefon. Od výroby nemá možnost změny tématu a nastavení rootu. V telefoně mám pouze app permission. Nevíte někdo jak nastavit root nebo kde ho v telefoně najít to samé možnost změna tématu tak abych nepřišel o záruku ?


Pilad
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: stř 12. pro 2012 9:51:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DOOGEE Y200

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od Pilad » stř 07. led 2015 12:19:04

Jestli máš verzi 4.4.2 tak tam už nastavit root nejde a ani témata. jedině nahrát jiný Launcher.


gisbern.nej
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: čtv 27. bře 2014 9:15:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Zopo ZP700 Honor 4c

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od gisbern.nej » čtv 08. led 2015 9:03:18

Přesně tak, stačí jiný launcher, a změníš si jaké téma budeš chtít a o záruku nepříjdeš...


teja007
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 03. úno 2015 11:05:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: zopo 700

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od teja007 » úte 03. úno 2015 11:16:43

Telefon je moc fajn, mám ho přez měsíc a šlape jako hodinky.
Mám ale problém s ukazatelem stavu baterie, neustále mi procentově lže. Ukazuje mi baterii vždy nejméně zpola plnou, i když je téměř vybitá, to v důsledku znamená, že tel. se mi vypne, při třeba 47% , na naprosté vybití.
Restartování, ani resetování, bohužel nic nevyřešilo.
Pokud máte někdo podobnou zkušenost, nebo návod jak problém odstranit, prosím dejte vědět.


gisbern.nej
Nové Androidě
Příspěvky: 32
Registrován: čtv 27. bře 2014 9:15:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Zopo ZP700 Honor 4c

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od gisbern.nej » stř 04. úno 2015 10:11:14

mám ten samý problém, už jsem 2x reklamoval, vždy mi jen vyměnili baterii, když je nová, funguje to, ale po pár týdnech je to to samé...


Pilad
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: stř 12. pro 2012 9:51:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DOOGEE Y200

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od Pilad » stř 04. úno 2015 20:43:50

Koupil jsem si náhradní baterii a nechal úplně vybít až se telefon vypnul. Pak ji nabil přes síť. Nainstaloval jsem program Auto 3G Pro Battery Saver a teď vydrží i dva dni.


JirkaP79
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 04. úno 2015 23:47:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Oneplus 6

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od JirkaP79 » čtv 05. úno 2015 0:21:16

Manželka má také problém s ukazatelem baterie, telefon jí vydrží dva až tři dny, ale při dosažení kapacity kolem 50% se vždy vypne. Při napíchnutí na nabíječku ukazuje 0%. Udělal jsem softreset a první vybíjení ukazovalo dobře. Teď jí to ukazuje pokles při "provozu" a po chvíli nečinosti se navýší procenta ukazatele až o několik procent. Taky bychom rádi věděli co se s tím dá dělat.
Přílohy
Screenshot_2015-02-04-23-30-30.png
Screenshot_2015-02-04-23-30-30.png (97.73 KiB) Zobrazeno 4582 x


Boby91
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: sob 27. pro 2014 19:41:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP700
Rom: 4.4 140721

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od Boby91 » sob 14. úno 2015 11:36:55

Zdravím... mám takový problém s pamětí, který mě vytáčí...
Při aktualizacích, nebo snaze stáhnout aplikace, mi vyskakuje neustále hláška, že na externím úložišti není dost místa...
Něchápu proč... když tam mám k dispozici 22.85 GB... V nastavení mám vše nastavené na SD kartu... tak kde je problém ?
Někdy pomohlo vyčištění odpadu pomocí Clean masteru... ale teď už mě to nedovolí stáhnout nic...
Interní úložiště má 0.89 GB a k dispozici ukazuje 97.79 MB. Mohl by to být ten problém ?
Nevím už co s tím... :(

Tak jsem početl tady na foru a zjistil jsem, že by to mohlo být tou malou pamětí pro appky...
Je možné přehrát souory EBR, aniž by se musel instalovat komplet celý nový ROM ?


rivierakid
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: pát 18. črc 2014 10:28:51
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Motorola MOTO G 4G

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od rivierakid » sob 14. úno 2015 20:19:09

Problem je opravdu v male velikosti interniho uloziste. Jednou z moznosti (nedestruktivni) je presunout programy na SD kartu (volba v aplikacich), tim se da nejake misto vysetrit. Zmenit oddily (EBR) bez ztraty dat (wipe) myslim nelze.


Boby91
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: sob 27. pro 2014 19:41:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP700
Rom: 4.4 140721

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od Boby91 » ned 15. úno 2015 11:11:18

Jasný no... To už jsem udělal s těmi aplikacemi, problém je v tom, že ne úplně všechny přesounout lze... :(
Takže budu muset udělat komplet instalaci...


strapal
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: sob 01. pro 2012 21:51:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 4C + Zopo 700 + 780
Mobil 2 / ROM: Gigabyte R2 a jine stroje :-)
Bydliště: Valašské Království
Kontaktovat uživatele:

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od strapal » ned 15. úno 2015 11:35:13

Zapni root a Titanem presunes i cast tech, ktere normalne nejdou. Ale ne vsechny jdou.

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 21987
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 237
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 32GB
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6 + J530F/DS
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4 RR
Kontaktovat uživatele:

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od LivArt » ned 15. úno 2015 11:36:23

Hlavně je nesmysl přesouvat neustále běžící aplikace (messengery třeba) a klávesnici.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.


strapal
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: sob 01. pro 2012 21:51:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 4C + Zopo 700 + 780
Mobil 2 / ROM: Gigabyte R2 a jine stroje :-)
Bydliště: Valašské Království
Kontaktovat uživatele:

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od strapal » ned 15. úno 2015 13:25:36

To bych neresil, akorat po zapnuti zmizi widgety premistenych apk. Spis bych to videl popremyslet, kterou apk. nutne potrebuju. Myslim tim pripad, kdyz lehne SD a nemam zrovna pristup na net a pidobne. Ikdyz zaloha nutnych apk pres titan do interni pameti resi i tohle. Asi bych mel podotknout, ze Titan by mel byt v interni pameti. :-) :-)


rivierakid
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: pát 18. črc 2014 10:28:51
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Motorola MOTO G 4G

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od rivierakid » čtv 19. úno 2015 9:52:28

JirkaP79 píše:Manželka má také problém s ukazatelem baterie, telefon jí vydrží dva až tři dny, ale při dosažení kapacity kolem 50% se vždy vypne. Při napíchnutí na nabíječku ukazuje 0%. Udělal jsem softreset a první vybíjení ukazovalo dobře. Teď jí to ukazuje pokles při "provozu" a po chvíli nečinosti se navýší procenta ukazatele až o několik procent. Taky bychom rádi věděli co se s tím dá dělat.
Nekdo tvrdi, ze ukazatel baterie funguje lepe ve verzi 4.2.x. Me to ukazovalo lepe az po vymene baterie (vymena ani ne po pul roce). Myslim, ze ty dodavane baterie ale nebudou zrovna kvalitni, asi vedi proc davaji rovnou dve :)


ivannk
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 19. úno 2015 22:37:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP700

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od ivannk » čtv 19. úno 2015 23:16:22

- vyřešeno
Zdravím, vlastním ZOPO ZP700 Android 4.2.2, momentálně se prodává s verzí Android 4.4 v češtině, prosím o radu (postup, download) jak dostat do mobilu Adnroid 4.4 v češtine, neurazí ani angličtina. Update app v mobile nefunguje. Potřebuji to pre SmartWatch i baterka by to asi uvítala při Wifi sa rychle vybíjí.
Předem děkuji
Naposledy upravil(a) ivannk dne čtv 26. úno 2015 21:14:43, celkem upraveno 1 x.


michalpelikan
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 21. úno 2015 10:57:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP700
Twitter: pelikancz
Tablet: Acer Iconia B1-A71

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od michalpelikan » sob 21. úno 2015 11:01:22

CRYDE píše:NÁVOD NA INSTALACI ROM A PROVEDENÍ ROOTU

Postup:
...
- vyber "Firmware Upgrade" popřípadě "Format All + Download" (ale pak bude asi potřeba znovu zadat IMEI) a klikni na "Download"
...
Nikdy, ale vážně NIKDY nedávejte "Format All + Download" - IMEI již do telefonu nejde nikdy pořádně vrátit.


rivierakid
Stálý androiďák
Příspěvky: 66
Registrován: pát 18. črc 2014 10:28:51
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Motorola MOTO G 4G

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od rivierakid » sob 21. úno 2015 22:58:14

IMEI do telefonu samozrejme vratit jde. Sam jsem si ho takhle sikovne smazal :)
Zadani IMEI: *#4634#
Kod lze nalezt pod baterkou...


Shisco
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 02. bře 2015 2:28:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo ZP700 C version ofiko Jelly Bean
Mobil 2 / ROM: HTC Wildfire S, Kitkat Cyanogenmod

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od Shisco » pon 02. bře 2015 2:35:36

Rád bych požádal o reupload počeštěné MIUI ROMky, co sem házel stety2. Bohužel jeho link je již mrtvý, zkoušel jsem to hledat i jinde a bez úspěchu. Kdo to máte, prosím...


ferorock
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: ned 13. říj 2013 8:02:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE970

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od ferorock » sob 28. bře 2015 23:46:34

sklamany, sklamany. Po jednom roku a par dnoch sa rozpadol konektor nabijania. posledne tyzdne ste ako tak obcas sa chytil, no teraz uz nepomaha ziadna poloha. je koniec. A navyse znamej sa to iste stalo na ZP1000 uz po 5 mesiacoch. Velmi krehke spracovanie. Vratil som sa zatial k svojmu staremu ZTE na ktorom vsetko funguje ako ma
ZOPPO uz NIKDY


strapal
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: sob 01. pro 2012 21:51:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 4C + Zopo 700 + 780
Mobil 2 / ROM: Gigabyte R2 a jine stroje :-)
Bydliště: Valašské Království
Kontaktovat uživatele:

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od strapal » ned 29. bře 2015 6:13:12

No ja si za necely rok na 700 stezovat nemuzu. Aspon co se tyka software. Nikdy se mi nekousnul, GPS i WIFI frci ok. Akorat sklo to je tragedie. Nikdy mi nespadnul a mam sklo na asi 8 ks. Nebyt folie tak uz asi nezije. Ale jine modely to je jina kapitola. Pritelkyne ma 780 - 3x reklamace - pri hovoru je slyset bzucivy zvuk - vymena desky. Kolega ma 1000 - vypadek displeje - vymena. Jiny kolega taky 1000 - mobil nelze zapnout - vymena desky... Takze ZOPO obecne nic moc asi... :-(


Nielm
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 13. dub 2015 14:46:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung S3 mini - CyanogenMod NovaFusion
Mobil 2 / ROM: ZP700

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od Nielm » pon 13. dub 2015 14:54:54

To ferorock: Stejný problém jako jsi měl Ty. Nešlo s tím nic dělat. Naštěstí se dá na aliexpressu koupit náhradní deska s tím konektorem. Na YT nalezneš i návod na výměnu - stačí šroubováček (3 šroubky ven), přepájet dva kontakty pro reproduktor. Výměna je otázkou 20minut, když nevíš do čeho jdeš.
Jinak mi prodejce nabízel opravu, ale odeslání do PRC a zpět (40dní) a handrkování s celníky ohledně dovozu mně celkem odradilo. Takže jsem raději šel do výměny svépomocí za necelých 10 USD.

Uživatelský avatar

mapotn
Stálý androiďák
Příspěvky: 185
Registrován: čtv 07. úno 2013 1:23:19
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Meizu M2
Rom: Flyme@Android 5.1

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od mapotn » pon 13. dub 2015 22:44:18

zdravim,
moj zp700 pred casom zacal mrznut, ze pomohlo iba vytiahnut baterku, po spusteni neskor opat zamrzal po par sekundach
pomohol fullformat a flash romky
po tyzdni opat to iste, chvilku som ho nechal vypnuty a momentalne nejde uz vobec zapnut, ani na nabijacke nesvieti,

co s tym moze byt?
Huawei Ascend G300S -> Zopo ZP810 -> Zopo 700 -> iNew V3 -> Cubot Zorro -> Meizu M2

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 21987
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 237
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 32GB
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6 + J530F/DS
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4 RR
Kontaktovat uživatele:

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od LivArt » pon 13. dub 2015 22:46:33

HW vada, reklamace.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

mapotn
Stálý androiďák
Příspěvky: 185
Registrován: čtv 07. úno 2013 1:23:19
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Meizu M2
Rom: Flyme@Android 5.1

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od mapotn » úte 14. dub 2015 9:37:07

praveze reklamovat to uz nemozem/cca vo Feb. vyprsala zaruka/,
cinanci mi tam menili nefunkcny touch screen (3mesiace kym sa vratil) a po oprave fungoval asi mesiac a zacal blbnut vid vyssie,
rad by som to opravil sam, co by pomohlo vymenit?

dik
Huawei Ascend G300S -> Zopo ZP810 -> Zopo 700 -> iNew V3 -> Cubot Zorro -> Meizu M2

Odpovědět

Zpět na „ZOPO ZP700 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host