ZOPO ZP700 - obecná diskuzeZOPO ZP700

Odpovědět
Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 21987
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 237
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 32GB
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6 + J530F/DS
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4 RR
Kontaktovat uživatele:

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od LivArt » úte 14. dub 2015 9:39:06

Telefon.


Nejspíš se něco rozbilo na desce, to se ani nevyplatí opravovat.


lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.



Uursik
Nové Androidě
Příspěvky: 30
Registrován: sob 22. čer 2013 18:34:09
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG L90 D405

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od Uursik » pon 20. dub 2015 20:58:55

ahojky, vybírám mobil (už snad dva měsíce) a kolega mi doporučil značku ZOPO - no a já vybírám mezi ZP600 (tam je menší displej, ale nic jsem k tomu víc nenašla) a pak ZOPO ZP700. No a hlavně se chci zeptat na výdrž baterie - nebudu hrát hry, nebudu brouzdat po netu, maximálně se připojím na wifi a napíšu něco přes whatsapp. ale - ráda bych v práci poslouchala rádio. vydrží hrát třeba 8 hodin? díky za odpověď.

Uživatelský avatar

LivArt
Terminátor
Příspěvky: 21987
Registrován: čtv 14. črc 2011 9:11:01
Reputace: 237
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 32GB
Mobil 2 / ROM: SGS4 + SGS6 + J530F/DS
Twitter: https://twitter.com/CZmisak
Tablet: SGTab4 RR
Kontaktovat uživatele:

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od LivArt » pon 20. dub 2015 21:12:21

Kup si třeba Honor 3C, uděláš líp. Viz předchozí diskuze i třeba tady.
lenovo - Je to ještě mnohem horší, než to vypadá.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.

Uživatelský avatar

Jumbo78
Moderátor
Příspěvky: 10897
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 266
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi NOTE 3 SE/MIUI Global/Stable 8.1.3.0
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od Jumbo78 » pon 20. dub 2015 21:17:15

Nejlépe uděláš, když si založíš vlákno v Aréně!
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


Marficzech
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: čtv 14. dub 2011 7:12:51
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP700 - Android 4.2.2
Bydliště: Praha

EBR

Příspěvek od Marficzech » pát 01. kvě 2015 11:34:16

Ahojte, našel by se nějaký dobrodinec, který má stažené upravené soubory EBR1 a EBR2 vhodné pro ZP700 (4.2), které zvetší interní úložiště na 2,5GB? Našel jsem odkazy na těchto forech http://forum.zopomobileshop.com/thread-1412-1-1.html a http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2455850, bohužel na obou fórech je shodný odkaz ke stažení http://d-h.st/zrb, který posléze vede na "zabordelené" stránky. Prosím o nahrání na nějaké normální úložiště. Díky.



zdeon
Stálý androiďák
Příspěvky: 98
Registrován: sob 19. črc 2014 21:27:28
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7010a48 2GB-32GB
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB-32GB
Tablet: Lenovo IdeaTab A8-50 3G 1GB-16GB
Tablet 2 / ROM: Lenovo IdeaTab 2 A7-30 3G 1GB-16GB

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od zdeon » pon 04. kvě 2015 19:26:15



Marficzech
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: čtv 14. dub 2011 7:12:51
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP700 - Android 4.2.2
Bydliště: Praha

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od Marficzech » stř 06. kvě 2015 17:21:30

Já Vám mockrát děkuji, nicméně to vypadá, že to co jste postnul je pro KitKat (4.4) a nejsem si jistý, jestli to lze použít i pro Jelly Bean (4.2). Verze pro JB by měla změnit interní paměť na 2,5 GB, verze pro KK na 1,49 GB nebo 2,1 GB. Momentálně se mi na KK přecházet nechce, ale nechám si to ještě projít hlavou.


zdeon
Stálý androiďák
Příspěvky: 98
Registrován: sob 19. črc 2014 21:27:28
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7010a48 2GB-32GB
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB-32GB
Tablet: Lenovo IdeaTab A8-50 3G 1GB-16GB
Tablet 2 / ROM: Lenovo IdeaTab 2 A7-30 3G 1GB-16GB

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od zdeon » pát 08. kvě 2015 7:12:44

tak znovu a lépe:
EBR1 a EBR2 pro 4,2
http://uloz.to/xkqBtiFm/ebr-2-50-rar
prosím :-)


Marficzech
Stálý androiďák
Příspěvky: 58
Registrován: čtv 14. dub 2011 7:12:51
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP700 - Android 4.2.2
Bydliště: Praha

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od Marficzech » pát 08. kvě 2015 10:31:35

zdeon: Díky, díky a ještě jednou díky :palec: . Nakonec jsem udělal upgrade na KK s těmi prvními EBR, takže mám interní peměť 2,1 GB, takže super. Uvidím jak mi bude KK vyhovovat, přinejhorším se vrátím z5 na JB s těmi druhými EBR :) . Ať jsem hledal kde jsem hledal, nikde (na netu) jsem nemohl sehnat.


storm525
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pon 18. kvě 2015 21:40:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo ZP700

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od storm525 » pon 18. kvě 2015 21:46:36

Podarilo sa niekomu rozchodiť NTFS alebo ExFat na sd karte? Skúšal som aplikácie, aj postup cez terminál, zatiaľ mi to nejde. Vždy, keď je karta naformátovaná inak ako FAT32, je zobrazovaná ako poškodená a musí sa v telefóne znovu naformátovať. No a telefón sformátuje kartu defaultne na FAT32.


RomanL
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 05. kvě 2011 11:48:06
Reputace: 0

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od RomanL » čtv 21. kvě 2015 10:47:21

Stala se mi zajímavá věc, ZP700 se mi vrátil z reklamace, a v úložišti je nyní 0,98GB místa pro aplikace, ale volná paměť telefonu je 5,28GB. Vypadá to, že je to verze s 8GB pamětí. Co myslíte, že se stane když přehraju EBR1 a EBR2? Protože ta paměť je zase rozdělená jak pro idioty... :x


RomanL
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 05. kvě 2011 11:48:06
Reputace: 0

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od RomanL » čtv 21. kvě 2015 10:51:40

storm525: Standardní Android nic jiného než FAT32 nepodporuje. Se vším ostatním se dá pouze experimentovat, ale moc šancí bych tomu nedával. A každopádně to potřebuje root. Viz třeba tady: http://www.svetandroida.cz/androidu-ntfs-disk-201411


RomanL
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 05. kvě 2011 11:48:06
Reputace: 0

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od RomanL » čtv 21. kvě 2015 14:00:09

Tak experiment proveden, zjistil jsem že rozdělení EBR je univerzální pro modely s 4-8-16GB paměti, takže paměť se správně rozdělí na 2GB interní + 4GB aplikační (musí se udělat tovární nastavení).


storm525
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: pon 18. kvě 2015 21:40:41
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo ZP700

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od storm525 » pát 22. kvě 2015 12:12:14

Ten návod som skúšal. Na zope je nepoužiteľný, rovnako ako ďalšie na webe. Ani exfat, ani ext2, ext3 či ext4 na sd karte nefungujú. Písal som do zopa, zatiaľ žiadna odpoveď. Skúšal nikto používať kali linux na zope? Inštalácia prebehla v pohode, len kali nevie zapnúť monitor mode na vstavanej wifi.


RomanL
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 05. kvě 2011 11:48:06
Reputace: 0

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od RomanL » ned 24. kvě 2015 17:30:16

Pravděpodobnost toho, že by to fungovalo univerzálně je minimální.


Pilad
Stálý androiďák
Příspěvky: 50
Registrován: stř 12. pro 2012 9:51:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DOOGEE Y200

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od Pilad » pát 19. čer 2015 17:05:00

Trochu jsem hledal v diskuzi a nějak to nemůžu najít jak provedu jednoduše ROOT. Mám Android 4.4.2. sestavení ZP700 20140721- 190157.


Jirka777
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: stř 12. lis 2014 17:17:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP700
Rom: KK 4.4.2

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od Jirka777 » ned 28. čer 2015 11:40:11



michalpelikan
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 21. úno 2015 10:57:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP700
Twitter: pelikancz
Tablet: Acer Iconia B1-A71

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od michalpelikan » sob 18. črc 2015 10:15:18

rivierakid píše:IMEI do telefonu samozrejme vratit jde. Sam jsem si ho takhle sikovne smazal :)
Zadani IMEI: *#4634#
Kod lze nalezt pod baterkou...
Jde vrátit jen stylem, že se ti opět smaže při každém upgrade ROM - a to i při tom oficiálním.


snacky
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: sob 05. zář 2015 17:41:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo ZP700

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od snacky » sob 05. zář 2015 17:54:27

Zdravim "zopaky" mam zp700 a zacla blbnout gps,dlouho hleda signal,nekolikrat ani nenajde. Pak se mi zacla tychle vybijet baterka,nevydrzrla ani den a mobil byl okolo fotaku cely horky. Koupil jsem baterku,zresetoval do tov.nastaveni a nic se nedeje. Bez wifi,3g a dalsich veci vydrz baterky max.1den. Nevite co s tim?

Diky


strapal
Stálý androiďák
Příspěvky: 86
Registrován: sob 01. pro 2012 21:51:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 4C + Zopo 700 + 780
Mobil 2 / ROM: Gigabyte R2 a jine stroje :-)
Bydliště: Valašské Království
Kontaktovat uživatele:

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od strapal » ned 06. zář 2015 8:19:15

Mne zase pro zmenu nejvic vadilo, ze v porovnani s jinymi stroji mela moje ZP700 katastrofalni citlivost na signal mobilnich operatoru. Kde jsem mel na ZP700 jeden dilek, mam na Lenovu ci Honoru min. tri. Zkouseno i hovorem. S GPS jsem na ZP700 nemel zadny problem, ale uz se tu myslim resilo, ze pod baterii je nejake oznaceni serie nebo co a nektere typy maji prave s GPS potize. Myslim ze tam bylo receno, ze neni vhodne instalovat upgrade. Pokud si to nepletu s ZP780, ktery jsem mel taky. Ale najdi si to nekde.


eSicKo
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 08. dub 2015 20:39:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo ZP700

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od eSicKo » pát 25. zář 2015 0:37:58

Ahoj, nevite nekdo, zda se da romka na zp780 pouzivat i na zp700? Kdyz jsou to v podstate stejne. Stroje az na baterku a display?

Uživatelský avatar

Jumbo78
Moderátor
Příspěvky: 10897
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 266
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi NOTE 3 SE/MIUI Global/Stable 8.1.3.0
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od Jumbo78 » pát 25. zář 2015 5:11:59

IMHO nedá
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy


zdeon
Stálý androiďák
Příspěvky: 98
Registrován: sob 19. črc 2014 21:27:28
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Lenovo A7010a48 2GB-32GB
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 4 Global 3GB-32GB
Tablet: Lenovo IdeaTab A8-50 3G 1GB-16GB
Tablet 2 / ROM: Lenovo IdeaTab 2 A7-30 3G 1GB-16GB

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od zdeon » pát 25. zář 2015 15:35:47

26.8.2015 reklamováno kvůli dotykovému displeji, dnes 25.9.2015 přišel z czc dobropis...
tím pro mne kapitola zopo asi navždy končí, zítra si jedu pro asus, snad bude lepší...

(smazáno)
EDIT by jumbo78: Tohle patří do bazaru! Přečti si prosím pravidla fóra a dodržuj je!


jistě do bazaru, chtěl sem pomoci chudákům čtoucím tohle fórum, dám to tedy jinam, za vyšší cenu...


ivana333
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: pon 05. říj 2015 22:34:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo ZP1000s

Re: ZOPO ZP1000s

Příspěvek od ivana333 » pon 05. říj 2015 22:43:54

Ahoj mám takový problém. Když připojím telefon k PC nevyskočí mi v oznámení výběr připojení. Telefon se automaticky nabíjí a já ho potřebuji přepnout do režimu multimediálního zařízení. Chci z něj dostat fotky, abych mohla obnovit tovární nastavení. Dík předem za odpoveď co s tím. Jestli se to dá někde přepnout.


kena_x
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 07. říj 2015 15:14:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP700_stock ROM

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od kena_x » stř 07. říj 2015 15:23:35

Ahoj pomozte pls....dala jsem si na mobil Kitkat, ale nefungoval mi FB Messenger a zkrátka se mi jevilo, že se mi KK nelíbí. Tak jsem našla instalaci JB a na mobil ho nahrála. Nahrání proběhlo v pořádku, ale byl rozostřený displey. Našla jsem tady od CRYDE v jeho návodě na str.13 (kterýžto byl naprosto perfektní) instalaci driveru na dotykovou obrazovku, tak jsem to zkusila. No a od té doby je průšvih. Obrazovka naběhne, vše vypadá ok, ale dotyk nefunguje. Zkusila jsem znova nahrát KK a stále nic. Zničila jsem něco nenávratně? :?: :shock: :facepalm:


eSicKo
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 08. dub 2015 20:39:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo ZP700

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od eSicKo » ned 18. říj 2015 13:47:40

kena_x píše:Ahoj pomozte pls....dala jsem si na mobil Kitkat, ale nefungoval mi FB Messenger a zkrátka se mi jevilo, že se mi KK nelíbí. Tak jsem našla instalaci JB a na mobil ho nahrála. Nahrání proběhlo v pořádku, ale byl rozostřený displey. Našla jsem tady od CRYDE v jeho návodě na str.13 (kterýžto byl naprosto perfektní) instalaci driveru na dotykovou obrazovku, tak jsem to zkusila. No a od té doby je průšvih. Obrazovka naběhne, vše vypadá ok, ale dotyk nefunguje. Zkusila jsem znova nahrát KK a stále nic. Zničila jsem něco nenávratně? :?: :shock: :facepalm:
Vůbec jsem to nepochopil, každopádně nechápu co sis myslela. Neflashujte romky když jste to nikdy nedělali a už vůbec to nedělejte podle psaných návodů to si radši otevřete yt.


eSicKo
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: stř 08. dub 2015 20:39:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo ZP700

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od eSicKo » ned 18. říj 2015 13:49:59

Okay takže Konečně NEPORTOVANÁ ale na míru udělaná CM romka. http://www.needrom.com/download/octos-c ... oid-5-1-1/

Hned stahujte a flashujte, rychlost a výdrž baterie je neskutečná (na stock KK mě vydržel tak do 16:00 s tím že jsem ve škole hrál a cestou do školy a ze školy tj 2h. poslouchal písničky / díval na filmy. Teď mi baterka vydrží i na dva dny O.o)

Uživatelský avatar

mapotn
Stálý androiďák
Příspěvky: 185
Registrován: čtv 07. úno 2013 1:23:19
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Meizu M2
Rom: Flyme@Android 5.1

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od mapotn » úte 20. říj 2015 13:49:46

pekna romka len keby sa mi nebootoal telefon rovno do twrp kde musim dat restart a spusti sa normalne
Huawei Ascend G300S -> Zopo ZP810 -> Zopo 700 -> iNew V3 -> Cubot Zorro -> Meizu M2


ivannk
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 19. úno 2015 22:37:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP700

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od ivannk » pon 21. pro 2015 13:07:19

[quote="eSicKo"]Okay takže Konečně NEPORTOVANÁ ale na míru udělaná CM romka. http://www.needrom.com/download/octos-c ... oid-5-1-1/

dik za odkaz, jsou tam upravené soubory EBR1 a EBR2 ? Kdyz bude cas tak to skusim


X-Blade
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: ned 23. lis 2014 18:13:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO 700 KitKat4.4.2

Re: ZOPO ZP700

Příspěvek od X-Blade » ned 03. led 2016 17:56:44

Ahoj, našel by se tu někdo komu se povedlo nahrát android 5-1-1 a byl by ochotný napsat podrobný postup. Já to zkoušel dvakrát a vždy to probíhalo řekl bych normálně, system naběhl, ale přes obrazovku naskočí hláška proces com.android.phone byl bohužel ukončen no a dál už jsem se nedostal.

Odpovědět

Zpět na „ZOPO ZP700 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host