ZOPO 980 - obecná diskuzeZopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Odpovědět

Fogino
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: úte 19. srp 2014 19:43:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO980+MT6592 4.4.2 noroot

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od Fogino » stř 27. kvě 2015 16:49:12

To viem , ale root sa robí (aspoň čo som sa tu dočítal), že cez recovery nainštaluješ super user zip. z SD .
Ale v mojom terajšom recovery ( čo som si našiel preklad na nete) nie je položka instal zip z SD ... :facepalm:

Takže začarovaný kruh :roll:

Skúšal som aj cez MtkDroidTools dostal som sa do "iného " recovery na obrazovke bol zelený android panáčik s otvoreným bruchom a s červeným trojuholníkom v ktorom bol výkričník na sebe.
Ale MtkDroidTools pýtal recovery súbor s koncovkou .md5 (alebo tak nejako už si presne nepamätám) Prehľadal som celý súbor ZOPO_ZP980+_TWRP_2.7.1.0_by_SevenMaxs recovery ale taký súbor s takou koncovkou mi ta nenašlo!


:facepalm:




Uživatelský avatar

maros306604
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: ned 19. led 2014 18:02:26
Reputace: -2
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot + Huawei P9 lite

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od maros306604 » stř 27. kvě 2015 17:16:43

stači recovery aj s koncovkou img, ved to mam aj ja v mobile, ide to uplne bez problemov, niečo robiš zle, ak maš spravny root, ide ti potom spustiť mobileuncle, tam zvoliš recovery update, navoliš moje recovery s moncovkou img a spustí sa ti andlicke recovery, a tam bud nainštaluješ novu romku s koncovkou zip, alebo napevno nainštaluješ recoveryz needrom tiež s koncovkou zip, inak mobil je už od vyroby rootnuty, stači len z marketu nainštalovať superSU a root maš hotovy


http://forum.zopomobileshop.com/forum.p ... =#pid19710

EDIT by jumbo78: Odkazy nedávej do tagu CODE, ale URL. Nejsme warez fórum! Přečti si prosím pravidla fóra a dodržuj je!


titanarmy
Stálý androiďák
Příspěvky: 155
Registrován: stř 26. úno 2014 16:03:52
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 9

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od titanarmy » pon 08. čer 2015 19:00:11

Ahoj lidi. Mobil už budu mít dva roky. Stále spokojenost. Jedu stále na 4.2.2. Nastal u mě jeden problém. Začal se mi ztrácet signál u sim karty od Vodafonu. Jedná se o klasický starý typ SIM karty. Druhá Micro sim karta jede bez problémů. Vodafone se mi úplně ztrácí. Síť jsem zkoušel nastavit jak automaticky, tak napevno. Nic nepomohlo. Nemáte někdo taky tento problém ?


titanarmy
Stálý androiďák
Příspěvky: 155
Registrován: stř 26. úno 2014 16:03:52
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 9

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od titanarmy » úte 28. črc 2015 15:15:33

Tak už mi vypadávají signály na obou SIM kartách. Teď mi mobil asi 3x slušně spadl. Nemohlo se něco stát s anténou, nebo co by to mohlo být. Prosím o radu. Děkuji.


Capik1111
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: úte 26. úno 2013 14:19:37
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Zopo ZP980+

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od Capik1111 » úte 28. črc 2015 15:21:06

Ahoj, měl jsem zopo 980+ do listopadu, kdy mi taky začal blbnout se signálem. Šel jsem do obchodu a reklamoval jsem ho. Reklamace byla uznána a vráceny peníze. Tyto čínské telefony mají problémy s naší 4G. Proto ty výpadky nebo žádný signál. Proto ihned stáhli veškeré tyto telefony z prodeje. Samozřejmě ne všude, ale pouze v tom řetězci kde jsem telefon kupoval.



titanarmy
Stálý androiďák
Příspěvky: 155
Registrován: stř 26. úno 2014 16:03:52
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 9

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od titanarmy » úte 28. črc 2015 19:00:26

Jenže on mi 2 roky fungoval bez problémů. Je nějaká možnost zjistit, jestli se neuvolnila anténa a je-li to vůbec možné ?


Capik1111
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: úte 26. úno 2013 14:19:37
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Zopo ZP980+

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od Capik1111 » úte 28. črc 2015 19:06:54

Jestli ho nemáš v záruce tak ho otevřít a zkontrolovat. Někde jsem četl, že někdo měl taky podobný problém. Stačilo jen přizvednout nějaký kontakt k anténě. A bez problémů fungoval dále. Jestli záruku máš, tak bych ho poslal na reklamaci. Třeba to bude banalita. A opraví to.


titanarmy
Stálý androiďák
Příspěvky: 155
Registrován: stř 26. úno 2014 16:03:52
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 9

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od titanarmy » úte 28. črc 2015 19:11:35

S reklamací je ámen :D Při posledním pádu ruplo krycí sklo. Naštěstí ho podržela folie, tak se nevysypalo a funguje na 100%. Jako plánuji koupit nový mobil, ale škoda tento vyhodit, teda pokud by se spravil signál obou SIM.


Capik1111
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: úte 26. úno 2013 14:19:37
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Zopo ZP980+

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od Capik1111 » úte 28. črc 2015 19:19:00

Popravdě u mě to bylo způsobeno též pádem. Ale naštěstí nikde ani šrám. Tak jsem to zkusil a vyšlo to.

Uživatelský avatar

dandak
Stálý androiďák
Příspěvky: 166
Registrován: pon 04. říj 2010 14:35:36
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP980+ stock ROM
Mobil 2 / ROM: ZOPO ZP980+ Etotalk ROM
Twitter: @dnlplk

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od dandak » pon 03. srp 2015 9:53:22

Zlikvidoval jsem ZP980+. Prasklý display, nezobrazuje. Nabízím zadarmo hezký zadní plastový kryt a baterii. Jsem z HK, nechce se mi chodit na poštu.
Samsung Galaxy S4 LTE-A (GT-I9506) - CyanogenMod 5.1.1
             


titanarmy
Stálý androiďák
Příspěvky: 155
Registrován: stř 26. úno 2014 16:03:52
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 9

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od titanarmy » úte 04. srp 2015 12:14:05

Kritický měsíc(červenec) pro tento můj mobil. 2x spadl bez újmy, pak 2x a pokaždé prasklo krycí sklo. Displej OK, ale signál blbne a to že moc. Poslední červencový den jsem mobil utopil na přehradě. Spadl do hloubky cca. 1m na dobu 30-40s. Vytáhl jsem ho s tím, že už prostě nechce být živý na tomto světě. Vyjmul sem baterii a sušil na slunci. Po cca. 2 hodinách mobil zapnul. Naběhlo vše, ale nedalo se volat. Znova vyjmul baterii a nechal mobil na slunci. Za hodinku znova zapnul a NIC. Displej ani neproblikl. Myslel jsem si, že je mrtvý. Kamarád má stejný mobil, tak jsme zkusili vyměnit baterie a ani jeden mobil nešel. Smířen s tím, že je opravdu mrtvý nechal jsem ho ve stanu do večera jen tak ležet. Poslední zkouška ho zprovoznit a ejhle. Mobil se normálně rozjel a funguje už dalších pár dní bez problémů. Teda až na ten signál. A pak že jsou číny šmejdy ;) ( jediná orosená věc byla krytka fotoaparátu ). To jen tak pro zajímavost.


titanarmy
Stálý androiďák
Příspěvky: 155
Registrován: stř 26. úno 2014 16:03:52
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 9

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od titanarmy » ned 23. srp 2015 20:17:25

Nemá někdo návod, jak rozebrat tento mobil ? Nebo nevíte, jak je přidělaná anténa? Chtěl bych ho rozdělat a zjistit, jestli za výpadky signálu a za slabý signál může anténa.. viz. můj předešlý příspěvek. Spadl a od té doby signál na ..
PS: žádná nová aktualizace nevyšla? Poslední tuším před rokem ?

Uživatelský avatar

maros306604
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: ned 19. led 2014 18:02:26
Reputace: -2
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot + Huawei P9 lite

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od maros306604 » pon 24. srp 2015 19:18:03

snad ti toto pomože

Kód: Vybrat vše

https://www.youtube.com/results?search_query=zopo+980+screen+replacement


Fogino
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: úte 19. srp 2014 19:43:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO980+MT6592 4.4.2 noroot

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od Fogino » pon 31. srp 2015 18:11:10

maros306604 píše:stači recovery aj s koncovkou img, ved to mam aj ja v mobile, ide to uplne bez problemov, niečo robiš zle, ak maš spravny root, ide ti potom spustiť mobileuncle, tam zvoliš recovery update, navoliš moje recovery s moncovkou img a spustí sa ti andlicke recovery, a tam bud nainštaluješ novu romku s koncovkou zip, alebo napevno nainštaluješ recoveryz needrom tiež s koncovkou zip, inak mobil je už od vyroby rootnuty, stači len z marketu nainštalovať superSU a root maš hotovy


http://forum.zopomobileshop.com/forum.p ... =#pid19710

EDIT by jumbo78: Odkazy nedávej do tagu CODE, ale URL. Nejsme warez fórum! Přečti si prosím pravidla fóra a dodržuj je!

Práve že, už nemám root. Mal som root na androide 4.2.2 , ale po prechode na 4.4.2 sa mi ho už nepodarilo rootnuť. :( a ani sa vrátiť na 4.2.2. Telefón ostal mŕtvy!!! Rozchodil sa opäť len na 4.4.2 oficiál.

Vykašlal som sa na celý root, len občas ma to chytí a znovu to začnem študovať...


Fogino
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: úte 19. srp 2014 19:43:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO980+MT6592 4.4.2 noroot

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od Fogino » pon 31. srp 2015 18:18:08

Mal som obrovský problém s GPS signálom po prechode na 4.4.2, tak som zase uvažoval o roote.

Ale potom som našiel tento Ruský návod a mám 10-13 satelitov okamžite a fix prebehne maximálne do 15-20 sekúnd.

Úžasné voľačo, ako to teraz funguje!!! :clap: :clap: :clap:

Najskôr si ho pozrite úplne celý až potom niečo robte, lebo chalanisko zabúdal čo všetko treba urobiť a tak sa vracal na začiatok dva krát!!!


https://www.youtube.com/watch?v=ikjuOLfijwY


Fogino
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: úte 19. srp 2014 19:43:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO980+MT6592 4.4.2 noroot

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od Fogino » pon 31. srp 2015 18:31:25

Ešte jedno zaujímavé zistenie:

Mal som android 4.2.2 a rootol som ho!
Potom som prešiel na 4.4.2, ale sa mi ho nepodarilo rootnuť!

Ale !!! Raz som chcel nainštalovať jednu bankovú apku čo vám vygeneruje kód do prihlásenia v internet bankingu.

Čo sa stalo?

Tá apka mi vypísala pri inštalácii že bol urobený do telefónu root čím je telefón nechránený proti zásahom z vonku a aplikácia nemôže byť nainštalovaná na ten telefón!!!

Ale všetky ostatne aplikácie čo na svoju činnosť potrebujú root (napr firewal) mi vypisujú že nemám root. :?: :?: :?:


Fogino
Nové Androidě
Příspěvky: 34
Registrován: úte 19. srp 2014 19:43:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO980+MT6592 4.4.2 noroot

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od Fogino » sob 05. zář 2015 11:21:43

Tak root sa mi konečne podaril urobiť s Kingroot!

Aj keď SuperUser ho nedokáže akceptovať, tak som SU odinštaloval. Firewall a aj všetky ostatné programy čo potrebujú k svojej činnosti root fungujú OK. Tak nechápem prečo má SU problém s tým rootom!!!
Následne som tam dal aj nové recovery a nový bootovací (čierny) obrázok novú melódiu a animáciu pri boote


:palec: :palec: :palec:


Norton
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: úte 05. led 2010 16:25:01
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Honor 8 L19C432B412
Mobil 2 / ROM: ZOPO980+ 2_16 [ROM MIUI V8 6.x.x KK Norton]

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od Norton » stř 25. lis 2015 19:21:16

Ahojte, ak chce niekto vyskúšať Lolipop na ZP980+ tu je link: https://mega.nz/#!w8wHTQzB!Ojlo5SNLvDc0 ... b5ks1TqAcI
Port je urobený z CyanogenMod 12.1 Kingzone K1 Turbo od užívateľa fire855 z XDA. Je to verzia 5.1.1_r26 zo 14.11.2015.
inštalácia cez recovery TWRP. Reštart do recovery - full wipe(data, system, cache, dalvik), reštartovať recovery, inštalovať stiahnutý súbor, reštart system. Samozrejme pred inštaláciou spraviť full backup.
Je tam ešte zopár chýb, ale v celku je to použiteľné.


rasto777
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: stř 23. dub 2014 10:38:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo ZP980+ MIUI
Tablet: Nvidia Shield Tablet / Stock
Tablet 2 / ROM: Nvidia Shield Tablet / BlissPop

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od rasto777 » ned 29. lis 2015 19:19:41

Norton píše:Ahojte, ak chce niekto vyskúšať Lolipop na ZP980+ tu je link: https://mega.nz/#!w8wHTQzB!Ojlo5SNLvDc0 ... b5ks1TqAcI
Port je urobený z CyanogenMod 12.1 Kingzone K1 Turbo od užívateľa fire855 z XDA. Je to verzia 5.1.1_r26 zo 14.11.2015..
skusal som, ale prakticky sa mi s tym nedalo telefonovat, bud som nepocul ja, alebo zvuk ako z rury a/alebo ma nepocula poriadne druha strana......ale okrem toho velmi dobre :-)


Norton
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: úte 05. led 2010 16:25:01
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Honor 8 L19C432B412
Mobil 2 / ROM: ZOPO980+ 2_16 [ROM MIUI V8 6.x.x KK Norton]

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od Norton » čtv 17. pro 2015 15:17:10

skus tuto: https://mega.nz/#!VtAWzILS!A50ljfqLEhJV ... 0CtR4V32dw som porobil mensie zmeny a zvuky by mal byt OK. Aspon u mna po dvojdnovom pouzivani zatial OK.


rasto777
Nové Androidě
Příspěvky: 27
Registrován: stř 23. dub 2014 10:38:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Zopo ZP980+ MIUI
Tablet: Nvidia Shield Tablet / Stock
Tablet 2 / ROM: Nvidia Shield Tablet / BlissPop

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od rasto777 » čtv 17. pro 2015 15:22:53

teraz ficim na tejto: http://www.needrom.com/download/miui-v6-for-zp980/ ta mi pripada asi ako najlepsia non-stock romka (ale skusim aj to CM ked bude trochu casu)

Uživatelský avatar

maros306604
Stálý androiďák
Příspěvky: 115
Registrován: ned 19. led 2014 18:02:26
Reputace: -2
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Shot + Huawei P9 lite

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od maros306604 » ned 20. pro 2015 0:02:56

aku verziu TWRP si použil ? odporučanu 2.8.1 neviem najsť, : :roll:


Norton
Stálý androiďák
Příspěvky: 79
Registrován: úte 05. led 2010 16:25:01
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Honor 8 L19C432B412
Mobil 2 / ROM: ZOPO980+ 2_16 [ROM MIUI V8 6.x.x KK Norton]

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od Norton » stř 23. pro 2015 19:26:29

môžeš použiť najnovšiu, poslednu TWRP 2.8.7.0: http://www.needrom.com/download/twrp-recovery-10/


titanarmy
Stálý androiďák
Příspěvky: 155
Registrován: stř 26. úno 2014 16:03:52
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Honor 9

Re: Zopo ZP980+, Osemjadrove monstrum s MTK6592

Příspěvek od titanarmy » ned 07. srp 2016 10:18:27

Prosím jak na tovární reset když nemám notebook, ale jen samotný mobil? Není to pro mě, ale pro kamaráda. Najíždí mu mobil, ale pak se hned vypne. (nenajede celý). Děkuji za pochopení.

Odpovědět

Zpět na „ZOPO 980 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů