Doogee Danger DG550 - Obecná diskuzeDOOGEE DAGGER DG550-Nefunguje mobilná sieť

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
johan10
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: ned 20. črc 2014 11:37:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee DG550

DOOGEE DAGGER DG550-Nefunguje mobilná sieť

Příspěvek od johan10 » ned 20. črc 2014 11:43:46

Ahojte.
Kúpil som DOOGEE DAGGER DG550.Funguje super,len mi prestal vyhľadávať sieť operátora T-mobile.sk.Nepomohli ani továrenské nastavenia.Ako sa dá nastaviť mobilná sieť.Je tam android 4.2.9.Dík za rady.




Uživatelský avatar

pk76
Robot
Příspěvky: 1214
Registrován: stř 04. led 2012 19:07:59
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Mi Note 2 128GB Global
Mobil 2 / ROM: LG G2
Tablet: Nexus 7 II
Rom: MIUI

Re: DOOGEE DAGGER DG550-Nefunguje mobilná sieť

Příspěvek od pk76 » ned 20. črc 2014 12:02:42

Jen tak z ničeho nic? Podívej se zdá máš IMEI v telefonu a nebo pak odešla GSM anténa.


Autor tohoto vlákna
johan10
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: ned 20. črc 2014 11:37:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee DG550

Re: DOOGEE DAGGER DG550-Nefunguje mobilná sieť

Příspěvek od johan10 » ned 20. črc 2014 12:07:14

IMEI čísla mi zobrazuje asi bude chyba inde.Vypisuje mi chybu No sim Card dected,ale kontakty z karty mi zobrazuje

Uživatelský avatar

Jumbo78
Terminátor
Příspěvky: 11016
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 269
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi NOTE 3 SE/MIUI Global/Stable 8.1.3.0
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: DOOGEE DAGGER DG550-Nefunguje mobilná sieť

Příspěvek od Jumbo78 » ned 20. črc 2014 19:45:41

Ale jaká IMEI ti zobrazuje... Ty správné co máš mít?

@phablet ;)
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Cashback za nákupy

Uživatelský avatar

pk76
Robot
Příspěvky: 1214
Registrován: stř 04. led 2012 19:07:59
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Mi Note 2 128GB Global
Mobil 2 / ROM: LG G2
Tablet: Nexus 7 II
Rom: MIUI

Re: DOOGEE DAGGER DG550-Nefunguje mobilná sieť

Příspěvek od pk76 » ned 20. črc 2014 20:54:59

Tak pak GSM anténa.



Autor tohoto vlákna
johan10
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: ned 20. črc 2014 11:37:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee DG550

Re: DOOGEE DAGGER DG550-Nefunguje mobilná sieť

Příspěvek od johan10 » pon 21. črc 2014 5:27:17

IMEI je spravne ako pod baterkou.Vonku sem tam naskoci slaby signal,ale vo vnutry vobec.Da sa opravit aj u nas,alebo ho treba poslat do Chiny.Kolko asi atoji oprava,ci sa to oplati reklamovat

Uživatelský avatar

pk76
Robot
Příspěvky: 1214
Registrován: stř 04. led 2012 19:07:59
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Mi Note 2 128GB Global
Mobil 2 / ROM: LG G2
Tablet: Nexus 7 II
Rom: MIUI

Re: DOOGEE DAGGER DG550-Nefunguje mobilná sieť

Příspěvek od pk76 » pon 21. črc 2014 5:44:05

Mrnus servis


Autor tohoto vlákna
johan10
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: ned 20. črc 2014 11:37:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee DG550

Re: DOOGEE DAGGER DG550-Nefunguje mobilná sieť

Příspěvek od johan10 » pon 21. črc 2014 16:14:29

Zistil som,že signál niekde nabehne,ale inde sa stratí.Na inom telefone mám signal v pohode.Bude chyba v antene,alebo je citlivejší prímač.

Uživatelský avatar

mincovidlo
Stálý androiďák
Příspěvky: 233
Registrován: stř 30. črc 2014 11:12:45
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend P7
Bydliště: Liptov

Re: DOOGEE DAGGER DG550-Nefunguje mobilná sieť

Příspěvek od mincovidlo » stř 30. črc 2014 11:15:47

Ahojte myslím že to bude chyba antény ale na ofiko rom mi signál robil tiež problém teraz mám miui rom a slape to nadherne

@telefon    


Autor tohoto vlákna
johan10
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: ned 20. črc 2014 11:37:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee DG550

Re: DOOGEE DAGGER DG550-Nefunguje mobilná sieť

Příspěvek od johan10 » úte 05. srp 2014 1:05:34

Písal som o chybe číňanom a odpísali mi,že sim karta musí byť vložená v slote 1 a nie v slote2.Kým dám upraviť kartu,kôli rozmerom,chcem vedieť,ktorí slot používate vy ak máte vloženú iba jednu kartu.Dík.

Uživatelský avatar

pk76
Robot
Příspěvky: 1214
Registrován: stř 04. led 2012 19:07:59
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Mi Note 2 128GB Global
Mobil 2 / ROM: LG G2
Tablet: Nexus 7 II
Rom: MIUI

Re: DOOGEE DAGGER DG550-Nefunguje mobilná sieť

Příspěvek od pk76 » úte 05. srp 2014 5:14:55

To je pouze výmluva z jejich strany, máš přece dual SIM ne? Nicméně po té jejich "odborné" radě bude možná problem i s samotnou reklamací u nich. Kde jsi kupoval?


Autor tohoto vlákna
johan10
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: ned 20. črc 2014 11:37:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee DG550

Re: DOOGEE DAGGER DG550-Nefunguje mobilná sieť

Příspěvek od johan10 » stř 06. srp 2014 21:59:06

Kupoval som na http://www.geekbuying.com/.Ma niekto skúsenosti z reklamáciou v tomto obchode.Dal som mini sim kartu do slotu 1 a tá istá chyba.Takže asi len servis.

Uživatelský avatar

Telewest
Robot
Příspěvky: 804
Registrován: pát 05. dub 2013 8:14:15
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: momentalne_JIAYU_G4S
Mobil 2 / ROM: &many other cellphone devices
Tablet: Ainol Novo7 Fire / CM 11
Tablet 2 / ROM: Ainol Novo10 Hero / CM 10.2

Re: DOOGEE DAGGER DG550-Nefunguje mobilná sieť

Příspěvek od Telewest » ned 24. srp 2014 18:53:53

rovnaky problem ma aj kolega..skusime tam hodit MIUI,ale velku nadej tomu nedavam
Naposledy upravil(a) Telewest dne pon 25. srp 2014 9:09:37, celkem upraveno 1 x.


Autor tohoto vlákna
johan10
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: ned 20. črc 2014 11:37:19
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee DG550

Re: DOOGEE DAGGER DG550-Nefunguje mobilná sieť

Příspěvek od johan10 » pon 25. srp 2014 6:57:43

Daj vedieť ako si dopadol.Vyzerá to,že to má citlivejší prijímač.Mne funguje skoro všade,len dom nie.

Uživatelský avatar

mincovidlo
Stálý androiďák
Příspěvky: 233
Registrován: stř 30. črc 2014 11:12:45
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend P7
Bydliště: Liptov

Re: DOOGEE DAGGER DG550-Nefunguje mobilná sieť

Příspěvek od mincovidlo » pon 25. srp 2014 7:18:22

Ja so signálom problém nemám vôbec.
A to ešte tam kde nebol signál na Sony tak ja som mal aspoň jednu čiarku :grin:
Keď idem na chatu.
Ale pravda je že miui som hneď od kúpi tam dal a idem na ňom používam deň čo deň a ide normálne. Hlavne sygic:grin:

@telefon


gemarc
Androiďák!
Příspěvky: 405
Registrován: pon 16. úno 2009 20:39:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee DG550
Rom: KK, CWM,root

Re: DOOGEE DAGGER DG550-Nefunguje mobilná sieť

Příspěvek od gemarc » pon 25. srp 2014 8:44:10

Miui z needrom zmizela. Jinde jsem ji nenasel
Doogee DG550

Uživatelský avatar

Telewest
Robot
Příspěvky: 804
Registrován: pát 05. dub 2013 8:14:15
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: momentalne_JIAYU_G4S
Mobil 2 / ROM: &many other cellphone devices
Tablet: Ainol Novo7 Fire / CM 11
Tablet 2 / ROM: Ainol Novo10 Hero / CM 10.2

Re: DOOGEE DAGGER DG550-Nefunguje mobilná sieť

Příspěvek od Telewest » pon 25. srp 2014 9:13:31


Uživatelský avatar

mincovidlo
Stálý androiďák
Příspěvky: 233
Registrován: stř 30. črc 2014 11:12:45
Reputace: 6
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend P7
Bydliště: Liptov

Re: DOOGEE DAGGER DG550-Nefunguje mobilná sieť

Příspěvek od mincovidlo » pon 25. srp 2014 10:40:36

To uploadol včera lebo to tam nebolo stiahli ju kvôli dakej chybe údajne kvôli volaní čo som ja vôbec nepozoroval.
Preto sa robí full wipe a factory aby neboli problémy s rom.
Najlepšie je urobiť formát a mať kľud

@telefon

Uživatelský avatar

Telewest
Robot
Příspěvky: 804
Registrován: pát 05. dub 2013 8:14:15
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: momentalne_JIAYU_G4S
Mobil 2 / ROM: &many other cellphone devices
Tablet: Ainol Novo7 Fire / CM 11
Tablet 2 / ROM: Ainol Novo10 Hero / CM 10.2

Re: DOOGEE DAGGER DG550-Nefunguje mobilná sieť

Příspěvek od Telewest » čtv 04. zář 2014 9:43:26

Takze MIUI,resp AOSP u kolegu nepomohla..v meste je signal ok,ale u neho na dedine je KO..zrejme bude zly kontakt anteny s pcb


Libor_F
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: sob 28. čer 2014 20:39:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galasy S Cyanogenmod 11

Re: DOOGEE DAGGER DG550-Nefunguje mobilná sieť

Příspěvek od Libor_F » ned 14. pro 2014 22:50:16

Tak mám bohužel ten samý problém... cca 5 měsíců v pohodě a poslední měsíc je to bída. Stačí vlézt někde do budovy a signál je pryč...telefon vystrčím z okna a hned signál naskočí. Zkusil jsem telefon rozebrat, ale nemám tak malé hvězdičky, aby jsem odšrouboval spodek, tak jsem jen odcvakal vrchní část a očistil jsem kontakty antén co dosedají na základní desku...bohužel to samé. :-( Telefon je jinak super..ale tohle mě štve. Přemýšlí o reklamaci, kupoval jsem u DX.com.

Uživatelský avatar

Telewest
Robot
Příspěvky: 804
Registrován: pát 05. dub 2013 8:14:15
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: momentalne_JIAYU_G4S
Mobil 2 / ROM: &many other cellphone devices
Tablet: Ainol Novo7 Fire / CM 11
Tablet 2 / ROM: Ainol Novo10 Hero / CM 10.2

Re: DOOGEE DAGGER DG550-Nefunguje mobilná sieť

Příspěvek od Telewest » pon 15. pro 2014 1:22:06

kolega to vyriesil tak,ze do stredneho kontaktu konektora na externu antenu(je pristupny pod zadnym krytom??) vlozil tenky odizolovany medeny drot a roztiahol ho po celom zadnom obvode.Odvtedy mu vraj signal drzi vpohode. Po obede s nim budem,tak ak nezabudnem,tak ti to nafotim.


Libor_F
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: sob 28. čer 2014 20:39:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galasy S Cyanogenmod 11

Re: DOOGEE DAGGER DG550-Nefunguje mobilná sieť

Příspěvek od Libor_F » pon 15. pro 2014 18:50:05

Díky za tip, otestoval jsem to a funguje ... ještě budu muset doladit optimální délku drátu, ta ovlivňuje sílu signálu...(dřív jsem trochu s GSM anténami experiementoval) a bude to ok. Ted jsem jen tak připojil cca 15cm dlouhý drát a mám signál zaplno. Klidně fotky pošli, pro inspiraci :-) Ale stejně ještě zkusím ten mobil rozebrat jestli tam něco neuvidím... hvězdičkový šroubovák budu mít o kolegy :-)

Uživatelský avatar

Telewest
Robot
Příspěvky: 804
Registrován: pát 05. dub 2013 8:14:15
Reputace: 29
Typ mobilu / ROM: momentalne_JIAYU_G4S
Mobil 2 / ROM: &many other cellphone devices
Tablet: Ainol Novo7 Fire / CM 11
Tablet 2 / ROM: Ainol Novo10 Hero / CM 10.2

Re: DOOGEE DAGGER DG550-Nefunguje mobilná sieť

Příspěvek od Telewest » pon 15. pro 2014 22:03:31

...snad niekomu posluzia ako inspiracia:
Spoiler:
Obrázek
Spoiler:
Obrázek
Spoiler:
Obrázek


Libor_F
Nové Androidě
Příspěvky: 12
Registrován: sob 28. čer 2014 20:39:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galasy S Cyanogenmod 11

Re: DOOGEE DAGGER DG550-Nefunguje mobilná sieť

Příspěvek od Libor_F » pon 15. pro 2014 22:11:32

Díky za foto, rozhodně zajímavá anténa :D Já jsem ted udělal 8.3 cm (to by mělo být vhodné na 1800MHz) dlouhý drát a od toho konektoru jsem ho dal nahoru a pak vodorovně ohnul. Testoval jsem signál s dalšíma 2 mobilama na stejné síti, a mám signál jen nepatrně horší. Ale stejně mobi zítra rozeberu a zkouknu stávající anténu... případně tu novou ještě doladím....drát rozklepu...překáží krytu :lol:


Jezeveccc
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pon 27. říj 2014 21:58:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee Dagger 550

Re: DOOGEE DAGGER DG550-Nefunguje mobilná sieť

Příspěvek od Jezeveccc » úte 20. led 2015 20:13:28

Tak mám taky problém se signálem, v 1. slotu mám kartu O2 a ve druhém Vodafone. Signál O2 je většinou na nule, ale Vodafone je plný. Když kartu O2 dám do jiného telefonu, signál je plný, ale v Doogee ani v jednom slotu téměř nic, pokud jsem někde v budově. Telefon mám asi 3 měsíce a doteď byl signál O2 jen nepatrně horší. Jiná ROM ani pokus s externí anténou na kvalitu signálu nemají bohužel žádný vliv.
Naštěstí mám telefon od českého prodejce , takže asi budu reklamovat.


Jezeveccc
Nové Androidě
Příspěvky: 6
Registrován: pon 27. říj 2014 21:58:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee Dagger 550

Re: DOOGEE DAGGER DG550-Nefunguje mobilná sieť

Příspěvek od Jezeveccc » pát 06. úno 2015 20:51:59

Takže telefon dorazil z rekklamace po týdnu zpět :palec: , signál zatím docela drží, objevil se ale jiný problém, a to vystupující displej, vpravo dole jako by se odlepoval od těla telefonu. jde zatlačit zpět, ale po čase opět vyleze. Posílal jsem to i touto připomínkou na reklamaci a displej údajně dolepili, bohužel takovým stylem, že jsou vidět na okrajích zbytky lepidla a stejně to po týdnu zase nedrží :cry: .dost mě to štve, ale nechce se mi zase posílat zpět, ikdyž to poprvé vyřídili za týden.
Máte někdo taky tento problém, nebo mám smůlu jenom já? :x


Kondor10000
Nové Androidě
Příspěvky: 25
Registrován: čtv 13. čer 2013 18:43:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP-810

Re: DOOGEE DAGGER DG550-Nefunguje mobilná sieť

Příspěvek od Kondor10000 » stř 18. úno 2015 12:12:28

Tak DG 550 mám taky, již po vybalení mi bylo jasné, že skleněný displey je nejsilnější prvek telefonu a drží celou plastovou konstrukci pohromadě :facepalm:
Bojím se mobil dát do kapsy od kalhot, aby to sklo neprasklo. Displey se mi zatím neodchlipuje, ale podobný problém má kamarád na Inew V3, konstrukce je stejná jako má DG550. Mimochodem mi mobil jednou spadl na zem na boční lištu kde je hlavní zapínací tlačítko. Odloupl se ten stříbrný okrasný pásek, který je vyroben snad s tvrzeného alobalu a je přilepený k telefonu oboustrannou kobercovou páskou, stejně jak Inew V3. Takže na mobil jsem koupil silikonový obal a tvrzené sklo místo folie a zacházím s ním opatrně jak kdyby stál 20 000. Signál mám dobrý, ale mám něco s mikrofonem, takže ostatní mně moc dobře neslyší, různě jim tam píská. Nemá někdo s tím zkušenosti? Nevím jestli je to software, nebo microfon.

Odpovědět

Zpět na „Doogee Danger DG550 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů