Magic rootpomoc s rootem Brno

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
casher
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 21. črc 2010 8:10:53
Reputace: 0

pomoc s rootem Brno

Příspěvek od casher » stř 21. črc 2010 8:18:40

Ahoj vsichni androidaci, mam HTC Magic se systemem 2.1 verzi 32B. S telefonem jsem velice spokojeny, ale tato verze systemu ma spousty chyb a tak jsem chtel telefon downgradeovat na verzi 1.6, jelikoz jsem se zde docetl ze pro Magica je asi nejvychytanejsi. Kdyz jsem se ale koukal jak na to zjistil jsem, ze temto vecem opravdu moc nerozumim a tak me napadlo jestli by se nenasla nejaka hodna duse co by mi s tim pomohla a ukazala jak na to. Prosim jen Brno a okoli, mam auto takze s dopravou by nebyl problem. Jsem ochoten se teto dobre dusi i nejak financne odmenit, takze o tom prosim premyslejte pokud mate tu moznost. Vsem moc dekuji




Uživatelský avatar

Lucifer
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: úte 13. črc 2010 7:23:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Desire Z - Huawei Ascend G300 - G510
Bydliště: Peklo
Kontaktovat uživatele:

Re: pomoc s rootem Brno

Příspěvek od Lucifer » stř 21. črc 2010 8:31:05

Od patku mam v Magicovi "Froyo - 2.2" CyanogenMod-6.0.0 RC1 a prijde mi to - byt oznaceno jako RC1 a neni mezi "stable" jako velmi slusne pouzitelne - zatim nebudu menit, jen upgradnu az bude neco oznacene jako "finalni" - stable. Pokud s tam dokazal dostat 2.1 tak zvladnes i tohle. ;) Jedina vec co mi vic nesedla byl AWD launcher = mam misto nej LauncherPro.

( ja blbec se natrapil nez jsem nasel ze pro Magic 32A se musi po instalaci cm-6.0.0-DS-RC1-signed jeste nainstalovat jakysi "kernel update" :oops: )


Autor tohoto vlákna
casher
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 21. črc 2010 8:10:53
Reputace: 0

Re: pomoc s rootem Brno

Příspěvek od casher » stř 21. črc 2010 8:50:22

aha,...no problem je prave v tom ze ja ho uz s verzi 2.1 koupil, takze s tim upgradem vazne nemam zadny zkusenosti :oops:

Uživatelský avatar

Lucifer
Stálý androiďák
Příspěvky: 128
Registrován: úte 13. črc 2010 7:23:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Desire Z - Huawei Ascend G300 - G510
Bydliště: Peklo
Kontaktovat uživatele:

Re: pomoc s rootem Brno

Příspěvek od Lucifer » stř 21. črc 2010 8:54:27

Ach tak... No, myslim ze nekdo z brnaku urcite rad pomuze.


luxfer
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 14. črc 2010 20:32:27
Reputace: 0

Re: pomoc s rootem Brno

Příspěvek od luxfer » stř 21. črc 2010 18:23:48

Ahoj, pridavam se, pokud by se nasel nekdo z brna pripadne breclavi kdo by byl ochtny poradit, byl bych vdecny :) S tim teda, ze by se jednalo o root desira



jirka21vesely
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 15. lis 2010 22:11:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy mini GT-S5570 2.3.6
Bydliště: Most
Kontaktovat uživatele:

Re: pomoc s rootem Brno

Příspěvek od jirka21vesely » stř 09. úno 2011 13:36:54

Chtěl bych také poprosit jestli by se nenašel někdo v Třebíči,kdo by dokázal root na mém magic 32a od VF.jsem neznaly tak se raději do toho nepouštím.Děkuji(možnost i finanční odměny)


rejkavka
Nové Androidě
Příspěvky: 10
Registrován: pát 11. úno 2011 11:54:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE mini

Re: pomoc s rootem Brno

Příspěvek od rejkavka » pát 11. úno 2011 11:57:15

Prosím prosím taky bych potřeboval udělat ROOT v Brně.Dal bych něco za to.Děkuji


jirka21vesely
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: pon 15. lis 2010 22:11:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy mini GT-S5570 2.3.6
Bydliště: Most
Kontaktovat uživatele:

Re: pomoc s rootem Brno

Příspěvek od jirka21vesely » sob 02. črc 2011 1:13:51

Tak jsem se po dlouhé chvili pokusil sam o root sveho magica 32A-a ejhle neuspech telefon šel do opravny trikrat vymena desky.Už jsem myslel že mi zustane tak jak je ale můžu říct že než jsem všechno pročetl zjistil jsem že nic jednodušiho není,pokud by jste to chtěli taky vyzkoušet tady je návod jak na to?Stahnout Flashrec.apk nainstalovat do telefonu.vyhledat nejnovejší recovery já použil RA-cyan-v1.7.0H,Spustit v telefonu flashrec udelat zalohu a flash recovery.stahnul jsem si rom od cyanomod 1.6 stable a k tomu přislušný kernel,hodil jsem to na sd kartu.Spustit recovery udelat wipe a nainstalovat prvně romku a pak hned za to kernel reboot a je to hotove vse běží jak má :D

Odpovědět

Zpět na „Magic root“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů