Doogee Danger DG550 - Obecná diskuzeNefunguje otočení displaye

Odpovědět

Autor tohoto vlákna
mattys
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: čtv 29. srp 2013 19:18:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew M1

Nefunguje otočení displaye

Příspěvek od mattys » sob 11. črc 2015 7:03:27

Ahoj prosím o radu,nějak se mě přestal otáčet display,nenapadá někoho čím by to mohlo být? Jak vyzkouším funčnost senzoru? Dík za radu





ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16535
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 197
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Nefunguje otočení displaye

Příspěvek od ludekbrno » sob 11. črc 2015 7:22:10

Zkus třeba appku "Senzor box for android". Ta umí zobrazovat výstupy všech senzorů. Ale takových aplikací je spousty. Spíš ale myslím, že to bude vada senzoru. Ověříš to spolehlivě továrním nastavením.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


Autor tohoto vlákna
mattys
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: čtv 29. srp 2013 19:18:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew M1

Re: Nefunguje otočení displaye

Příspěvek od mattys » sob 11. črc 2015 8:11:12

Tak orientation v te appce se ani nehne :-( V tom továrním nastavení přijdu asi o root atd. že ?


xanthor
Kyborg
Příspěvky: 5021
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 77
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Samsung Galaxy Tab A 10.1 2016 [SM-T580]
Tablet 2 / ROM: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: NOS

Re: Nefunguje otočení displaye

Příspěvek od xanthor » sob 11. črc 2015 8:24:17

Pravděpodobně ne - AFAIK tovární nastavení pouze maže uživatelská data (oddíl), systémových dat (oddílu) se ani nedotkne.
Moje otevírací hodiny - otevírací hodiny ve Vašem telefonu


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16535
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 197
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Nefunguje otočení displaye

Příspěvek od ludekbrno » sob 11. črc 2015 8:38:52

mattys:
O root nepřijdeš, ale mám silný pocit, že to stejně nepomůže, že je to spíš hardwarový problém senzoru.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.



Autor tohoto vlákna
mattys
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: čtv 29. srp 2013 19:18:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew M1

Re: Nefunguje otočení displaye

Příspěvek od mattys » sob 11. črc 2015 9:01:59

No právě taky si myslím,že to asi nepomůže :-( A vše nainstalovat a nastavovat znovu se mě moc nechce :-( Tittanium backup mě zálohy nějak odmíta vytvořit :-)


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16535
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 197
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Nefunguje otočení displaye

Příspěvek od ludekbrno » sob 11. črc 2015 9:19:09

Titanium backup funguje spolehlivě. Co to znamená "odmítá vytvořit zálohy"? :-) Mimochodem, máš zapnuté ladění USB? Bez toho to nejde.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


Autor tohoto vlákna
mattys
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: čtv 29. srp 2013 19:18:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew M1

Re: Nefunguje otočení displaye

Příspěvek od mattys » sob 11. črc 2015 10:37:51

Když vyberu jakokoliv oddíl sd kartu,exsd,mam links2 tak mě napíše nedostatek místa


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16535
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 197
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Nefunguje otočení displaye

Příspěvek od ludekbrno » sob 11. črc 2015 11:44:02

A máš tam opravdu volné místo? :-) Zkus tam nechat defaultní umístění, i kdyby to bylo do interní SD, potom bys to zkopíroval na externí. Nevzpomínám si, že by někdy měl někdo nějaký problém se zálohou T.B.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


Autor tohoto vlákna
mattys
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: čtv 29. srp 2013 19:18:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew M1

Re: Nefunguje otočení displaye

Příspěvek od mattys » sob 11. črc 2015 14:34:06

Zkoušel jsem všechny tři umístění co to nabízí a stejná hláška.
Hele v tom programu na tu zkoušku senzoru to vypadá že ten vlevo ukazatel reaguje,ten je asi na vodorovnou polohu když leží tel.na stole,ten se hýbe od čárky k čarce,ale ten vrchní a prostřední ten je neustále na konci ukazatele v pravo,oba dva.Není něco na kalibraci třeba?
Dík za tvůj čas ;-)


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16535
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 197
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Nefunguje otočení displaye

Příspěvek od ludekbrno » sob 11. črc 2015 15:18:33

Není. Senzor buď funguje nebo nefunguje. Každopádně zkus ještě to tovární nastavení a pak reklamaci, pokud máš záruku.
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


Autor tohoto vlákna
mattys
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: čtv 29. srp 2013 19:18:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew M1

Re: Nefunguje otočení displaye

Příspěvek od mattys » sob 11. črc 2015 18:40:32

No on jak jsem psal,částečně asi funguje.
Právě jsem konečně rozchodil ten titanium po půl roce,právě se mě vytváří záloha.Hádalo se to se superSU,něco se jmenným souborovým cosi,už ani nevím ,-)
Tak zítra bych se do toho pustil,mám si na něco dávat pozor s těma zálohama atd.?
Mám u toho továrního nastavení třeba vyjmout SD,nebo co po tom továrním nastavení bude s Links2?Asi budu muset jako první nainstalovat Links2,pak Titanium a pak až udělat tu obnovu,že?


Autor tohoto vlákna
mattys
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: čtv 29. srp 2013 19:18:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew M1

Re: Nefunguje otočení displaye

Příspěvek od mattys » ned 12. črc 2015 4:30:22

Tak ted jsem vstal,a najednou po třech dnech senzor funguje jak má,nechápu


ludekbrno
Terminátor
Příspěvky: 16535
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 197
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note 4X global

Re: Nefunguje otočení displaye

Příspěvek od ludekbrno » ned 12. črc 2015 6:08:20

Obávám se, že to jen dočasný stav. Myslím, že je HW nabořený a bude se to opakovat. Ale uvidíš, třeba to nakonec byl jen nějaký SW zásek (předpokládám, že obyčejný restart zkoušels?)
LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.


Autor tohoto vlákna
mattys
Stálý androiďák
Příspěvky: 78
Registrován: čtv 29. srp 2013 19:18:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew M1

Re: Nefunguje otočení displaye

Příspěvek od mattys » ned 12. črc 2015 7:11:58

Jo zkoušel,ale vypnutí telefonu ne,a dnes jsem ho po delší době na noc vypnul a pak to ráno běželo,snad to bude ok
A jsem rád,že jsem aspoň díky tomu vyřešil ten Titanium konečně

Odpovědět

Zpět na „Doogee Danger DG550 - Obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů