Samsung Galaxy S7 edge - obecná diskuzeSamsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Odpovědět

karbanatek
Stálý androiďák
Příspěvky: 63
Registrován: úte 27. srp 2013 18:33:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3mini NFC

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od karbanatek » stř 05. črc 2017 19:53:39

vyřešeno,děkuju.



bagr3210
Stálý androiďák
Příspěvky: 198
Registrován: pát 17. srp 2012 22:20:26
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy SM-G935F 7 Nougat
Tablet: LG G Pad V500 4.4.
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od bagr3210 » pát 07. črc 2017 5:48:29

Tak vcera dorazila aktualizace SW a na liste se mi uz zobrazuje VoLTE... Co vic jeste aktualizace obsahuje netusim...

Uživatelský avatar

Redaktor
Androiďák!
Příspěvky: 389
Registrován: úte 05. lis 2013 20:24:34
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: S7 EDGE CZ DISTRIBUCE
Rom: STOCK

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od Redaktor » pát 07. črc 2017 11:09:38

Dnes dorazila aktualizace na T-Mobile Brand CZ :) verze zabezpečení 1. Června 2017.

Uživatelský avatar

bk2601
Stálý androiďák
Příspěvky: 237
Registrován: pon 19. zář 2011 16:18:51
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: S7 Edge
Rom: Stock

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od bk2601 » sob 08. črc 2017 6:03:29

Aktualizace na ETL již taky přes OTA.

Jinak objevila se mi nahoře ikonka VoLTE. Z okolí o nikom nevím, dal by mi někdo číslo abych vyzkoušel ten úžasně čistý krásný HD zvuk jak slibuje o2?


skopek1
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: stř 30. říj 2013 18:15:28
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: S7 Edge ETL

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od skopek1 » sob 08. črc 2017 16:11:10

Take dorazila pres OTA, mam ETL, ale 4G na liste zustalo. Mam tedy jeste ten posledni TouchWiz z S8.


Uživatelský avatar

Kaprar
Stálý androiďák
Příspěvky: 218
Registrován: ned 29. črc 2012 16:09:21
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: S8+ G955F mSD 128GB
Mobil 2 / ROM: S7 edge G935F mSD 64GB
Tablet: Samsung T111 tab 3 7.0
Tablet 2 / ROM: Samsung T111 tab 3 7.0

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od Kaprar » sob 08. črc 2017 16:31:29

Poslední Touchwiz je 6.1.15 mám na S7edge i na S8+.
Motoroly D160,D520,2x M3888,Amio,Telitel,Alcatel 501,2xAlkatel 302,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,2x SE J108i,SG GT5570 mini,2x S I9000,SIII I9300,S4 I9505,S5 G900F,3xTab3 SM-T111,N4 N910F,S7 edge G935F,S8+ G955F.

Uživatelský avatar

Milli
Stálý androiďák
Příspěvky: 174
Registrován: stř 13. čer 2012 18:45:49
Reputace: -5
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 Edge - Sony Xperia Z5 Compact
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 GT-N 8000, Nexus 7 2013
Rom: original
Bydliště: Doma

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od Milli » sob 08. črc 2017 16:56:07

Ikonu LTE zobrazuje ROM od T-MOBILE. ETL zobrazuje 4G. Jinak jestli voláš v HD poznáš tak, že pokud s někým voláš a podíváš se na display tak uvidíš napsáno Hovor HD.

       


Uživatelský avatar

bk2601
Stálý androiďák
Příspěvky: 237
Registrován: pon 19. zář 2011 16:18:51
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: S7 Edge
Rom: Stock

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od bk2601 » sob 08. črc 2017 18:51:25

Mili s bagrem jsem to zkoušeli a HD zvuk se nekonal. Na displayi jsem nic neviděl.
Jak toho docílit? Oba jsme byli na Lte.

Uživatelský avatar

Milli
Stálý androiďák
Příspěvky: 174
Registrován: stř 13. čer 2012 18:45:49
Reputace: -5
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 Edge - Sony Xperia Z5 Compact
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 GT-N 8000, Nexus 7 2013
Rom: original
Bydliště: Doma

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od Milli » ned 09. črc 2017 22:26:08

To nevím, ale všechny ROM mají VoLTE v sobě. T-Mobile má ještě v nastavení jestli má být zapnuté nebo ne. Pak asi záleží, jestli jste opravdu pokrytí signálem 4G a voláte ve stejné síti. Vodafone má řešený VoLTE jinak, než T-Mobile atd.

       


Uživatelský avatar

Libb
Moderátor
Příspěvky: 1113
Registrován: pon 01. lis 2010 7:04:15
Reputace: 71
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7
Tablet: nVidia SHIELD K1
Rom: stock ROM
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od Libb » pon 10. črc 2017 5:57:32

Mám ETL, T-Mobile, ikona VoLTE se nekoná, ale když jsem to u opa aktivoval a zkoušel s kamarádem, který má Vodafone, tak když nic jiného, spojení bylo prakticky okamžité.
Na jednu stranu mě trochu štve, že nepoznám, kdy je to aktivní, na druhou stranu je to zbytečně místo zabírající ikona :)
Mobil: Samsung Galaxy S8 64GB + 128GB uSD | Smartwatch: LG Watch Urbane 2nd
Tablet: nVidia Shield K1 + 64GB SD


Zkob
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 10. črc 2017 10:18:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung s7 edge

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od Zkob » pon 10. črc 2017 10:30:03

Ahoj, chci se zeptat, prestala me fungovat oznamovaci dioda, ma nekdo podobny problem? Da se nejak zjistit proc nefunguje, nebo to mam dat rovnou na servis ?

Uživatelský avatar

Mirda86
Moderátor
Příspěvky: 8670
Registrován: ned 10. bře 2013 18:57:53
Reputace: 211
Typ mobilu / ROM: imrvere neco jinyho
Rom: stock
Bydliště: Olomoucko

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od Mirda86 » pon 10. črc 2017 10:48:44

Zkus si ji otestovat v servisnim menu.
Vytoc  *#0*# , myslim ze to tam je jako test. Pokud ani tam nepujde tak reklamace (predtim ale udelej radeji tovarko at mas jistotu).


Zkob
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pon 10. črc 2017 10:18:57
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung s7 edge

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od Zkob » pon 10. črc 2017 10:55:57

Hmm, nejde ani v tom testu, budu reklamovat, diky za radu


tmaska
Androiďák!
Příspěvky: 533
Registrován: pon 20. čer 2011 11:46:22
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: z1cnote4lumia920mate7l640xlidol3
Bydliště: TŘINEC

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od tmaska » pon 10. črc 2017 14:21:15

Ahoj mam jeste taky dotaz , at uz mam nastaveny jas na automat nebo napevno a vzdy naplno , nekdy mam pocit ze i tak se zmeni malinko jas ( pouzivam kino amoled ) , neni jeste nekde v nastaveni neco ? dik predem za info


skopek1
Stálý androiďák
Příspěvky: 113
Registrován: stř 30. říj 2013 18:15:28
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: S7 Edge ETL

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od skopek1 » úte 11. črc 2017 8:49:32

Je někde seznam toho co obsahuje ta nová aktualizace? Všiml jsem si třeba, že foťák nyní ukazuje v režimu HDR Auto ještě jednu ikonu HDR On, pokud se HDR použije.


Duffi
Stálý androiďák
Příspěvky: 124
Registrován: pát 05. srp 2011 0:47:20
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Galaxy S7
Mobil 2 / ROM: Moto X Play, Galaxy S2 - CM 10.1.3
Tablet: Ipad Mini 2

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od Duffi » úte 11. črc 2017 9:43:15

tmasla:

taky jsem nad tím dumal a je to tím, že když máš nastavený režim vysokého výkonu a nejvyšší jas tak telefon při přímém slunečním světle zvýší malinko jas a změní barvy, tak aby si v těchto podmínkách lépe více viděl.
Trhej si růže dokud můžeš a ruce tě poslouchají, včerejší něžná poupata již zítra umírají.


tmaska
Androiďák!
Příspěvky: 533
Registrován: pon 20. čer 2011 11:46:22
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: z1cnote4lumia920mate7l640xlidol3
Bydliště: TŘINEC

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od tmaska » úte 11. črc 2017 10:37:21

Dik za info , ulevilo se !!! :)

Uživatelský avatar

THeBaNDiT
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: ned 25. srp 2013 10:35:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 edge
Tablet: Lenovo S8-50L

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od THeBaNDiT » pát 14. črc 2017 14:19:34

Zdravím a pozdravujem, dá sa niekde nastaviť, aby pri písaní SMS ukazovalo počet zostávajúcich znakov? Hľadal som a nenašiel som, ale stále je tu možnosť, že som len zle hľadal... :) (SGS7e, Nougat)

Viem, že v dnešnej dobe je SMS už skoro prežitok, a i na sebe vidím, že už ich prakticky vôbec nepíšem, ale keď už raz za čas, tak nech človek vie, či je ešte v jednej, alebo už v dvoch... :palec:

Uživatelský avatar

Jumbo78
Moderátor
Příspěvky: 10468
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 229
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi NOTE 3 SE/MIUI Global/Stable 8.1.3.0
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od Jumbo78 » pát 14. črc 2017 14:23:11

Pokud se nepletu, tak se to začne ukazovat pár znaků před dosažením limitu. Ale může to být jinak, vestavěnou aplikaci už dlouho nepoužívám
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)

Uživatelský avatar

THeBaNDiT
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: ned 25. srp 2013 10:35:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 edge
Tablet: Lenovo S8-50L

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od THeBaNDiT » pát 14. črc 2017 14:40:28

Máš pravdu, 10 znakov pred dosiahnutím limitu jednej SMS (t.j. 160 znakov) ich začalo odpočítavať. Po prekročení limitu 1 SMS už odpočítava znaky ďalšej SMS odzačiatku...

Uživatelský avatar

Jumbo78
Moderátor
Příspěvky: 10468
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Reputace: 229
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Mobil 2 / ROM: XIAOMI Redmi NOTE 3 SE/MIUI Global/Stable 8.1.3.0
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od Jumbo78 » pát 14. črc 2017 15:44:53

Tak jsem si to pamatoval dobře ;-) Už dlouho používám Handcent a ten počítá ihned.
Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)


tmaska
Androiďák!
Příspěvky: 533
Registrován: pon 20. čer 2011 11:46:22
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: z1cnote4lumia920mate7l640xlidol3
Bydliště: TŘINEC

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od tmaska » ned 16. črc 2017 14:41:36

Poprosim o radu , v posledni dobe kdyz stahuju neco z netu Chromem ( hudba,film a prosim neresme OSU , originalu mam doma hafo ) stahovani se mi po nejake dobe prerusi nebo ukonci ( z ruznych serveru a i ruznych prohlizecu v mobilu ) Predpokladam ze to nebude internetem ani wifi routerem ale nekde v nastaveni telefonu , ochrana aplikaci nebo zhasnuti displeje , setreni energie atd atd . Dekuji za kazdou radu


xanthor
Kyborg
Příspěvky: 4698
Registrován: čtv 21. říj 2010 14:38:18
Reputace: 76
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 [SM-G930F]
Mobil 2 / ROM: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2/16 [kate]
Tablet: Alcatel OneTouch Pixi 3 (10)
Rom: S7: stock, kate: LOS

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od xanthor » ned 16. črc 2017 16:44:39

Zkus použít nějaký download manager. Obecně stahovat cokoliv velkého přes WiFi (a ještě z mobilu) nepovažuju za moc dobrý nápad, zvlášť pokud to trvá dlouho (přiškrcená rychlost na download serverech). Já k tomuto účelu používám Raspberry Pi.
Moje otevírací hodiny - otevírací hodiny ve Vašem telefonu


tmaska
Androiďák!
Příspěvky: 533
Registrován: pon 20. čer 2011 11:46:22
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: z1cnote4lumia920mate7l640xlidol3
Bydliště: TŘINEC

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od tmaska » úte 18. črc 2017 8:08:40

Tak to me nenapadlo , zatim manager funguje ok a vse stahnul , dik

Uživatelský avatar

Redaktor
Androiďák!
Příspěvky: 389
Registrován: úte 05. lis 2013 20:24:34
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: S7 EDGE CZ DISTRIBUCE
Rom: STOCK

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od Redaktor » úte 18. črc 2017 15:34:01

Zdarec hoši, pokud flashnu custom ROM, lze nějak rozchodit VoLTE? Nebo to musí být pokaždé brand ROM daného opa(operátora)? Nebo flešnout custom ROM a poté jen CSC?

Uživatelský avatar

Libb
Moderátor
Příspěvky: 1113
Registrován: pon 01. lis 2010 7:04:15
Reputace: 71
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7
Tablet: nVidia SHIELD K1
Rom: stock ROM
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od Libb » úte 18. črc 2017 16:17:19

Já mám stock ETL a VoLTE funguje výborně (TM). Jak je to s custom ROM netuším.
Mobil: Samsung Galaxy S8 64GB + 128GB uSD | Smartwatch: LG Watch Urbane 2nd
Tablet: nVidia Shield K1 + 64GB SD

Uživatelský avatar

aldav
Robot
Příspěvky: 1214
Registrován: pon 18. led 2010 12:10:32
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3
Bydliště: Brno

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od aldav » čtv 20. črc 2017 10:12:38

A kde máš v ETL rom zapnutí VOLTE? Můžeš udělat screenshot ? Protože bratr tam nic nemá. Popr. napiš jaké sestavení rom. Díky

­

OnePlus 3


Zbynek
Stálý androiďák
Příspěvky: 121
Registrován: pát 07. srp 2009 8:54:02
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7 7.0 - ETL
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S4 i9506 5.0.1 - ETL

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od Zbynek » čtv 20. črc 2017 10:19:47

U ETL funguje VoLTE v síti TM automaticky. Není zde možnost jeho vypnutí.


kadakauto
Nové Androidě
Příspěvky: 8
Registrován: sob 14. zář 2013 19:14:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC 1

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od kadakauto » čtv 20. črc 2017 12:54:16

Zdravím.kde najdu knihovnu klávesnice?občas mi to píše co chce. Místo s š atd. Tak jsem si to chtěl opravit ale nikde ji nemůžu najít. Díky Ondra

Uživatelský avatar

sako verife
Robot
Příspěvky: 1029
Registrován: pon 31. led 2011 21:11:25
Reputace: 12
Typ mobilu / ROM: SGS5 root4.4.2Knox0x0
Mobil 2 / ROM: 5110-MDA1-MDA3-TouchPRO-TouchPRO2-G300-SGS3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Galaxy S7 edge - všeobecná diskuze

Příspěvek od sako verife » čtv 20. črc 2017 13:58:33

ETL nemá možnost vypnutí VoLTE. Vůbec není v nastavení volba VoLTE. Je permanentně zapnuto a funguje skvěle. Mám to stejně jako Libb

       


Odpovědět

Zpět na „Samsung Galaxy S7 edge - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů