Blackview BV6000

Odpovědět
Mr.Seaman
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 15. bře 2017 9:12:23
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: BV6000_iGET_V01_20170213

Re: Blackview BV6000

Příspěvek od Mr.Seaman » stř 15. bře 2017 9:17:09

Ahoj,
chci se zeptat, jak to mate u tohohle tlf u presnosti GPS? Fix rychly, vetsinou mam 15/20 (GPS i Glonnass), ale nemuzu se dostat pod 5m chybu, pricemz u predchoziho tlf (Lenovo A2010) jsem se dostal i jen na 2m. Neni rozdil, zda zastavba, les i volny prostor...
Dik


robmaister
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: čtv 21. črc 2011 16:15:20
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S6 edge
Rom: Echoe v.2

Re: Blackview BV6000

Příspěvek od robmaister » stř 15. bře 2017 11:46:13

No delam to pres spravce v souboru v nastaveni me zvoni ma zvolena pisnicka a kdyz me nekdo vola tak je tam systemove vyzvaneni. A dalsi vec kdyz jsem nainstaloval Sygic tak nemam v adresari zadnou slozku jak vzdy byvala tak nehapu jak muze fungovat ;)

Kodlik
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: sob 04. bře 2017 20:50:42
Reputation: 1
Typ mobilu / ROM: iGet Blackview BV6000
Mobil 2 / ROM: Sony Xperia Go

Re: Blackview BV6000

Příspěvek od Kodlik » stř 15. bře 2017 16:57:16

Já to vyřešil přesunutím skladby do složky Ringtones a už jsem ji našel mezi systémovými. V případě SMS do složky Notifications. Se Sygicem mám stejnou zkušenost, ale už se mi jednou povedlo, že jsem měl alespoň mapy stažené v patřičné složce, ale měnil jsem telefony a nyní už zase ani ty mapy tam nejsou...

La_da
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: ned 22. črc 2012 16:00:58
Reputation: 1
Typ mobilu / ROM: BV6000
Mobil 2 / ROM: RX430
Tablet: Visconte 3 3G
Bydliště: Praha východ

Re: Blackview BV6000

Příspěvek od La_da » stř 15. bře 2017 19:13:45

Mr.Seaman píše:Ahoj,
chci se zeptat, jak to mate u tohohle tlf u presnosti GPS? Fix rychly, vetsinou mam 15/20 (GPS i Glonnass), ale nemuzu se dostat pod 5m chybu, pricemz u predchoziho tlf (Lenovo A2010) jsem se dostal i jen na 2m. Neni rozdil, zda zastavba, les i volny prostor...
Dik
Dostanu se i na 2 metry, dokonce i v budově, nedaleko od okna. Ovšem taky záleží na tom, zda to nekecá. Podle mapy to je ale docela přesné.

Mr.Seaman
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: stř 15. bře 2017 9:12:23
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: BV6000_iGET_V01_20170213

Re: Blackview BV6000

Příspěvek od Mr.Seaman » stř 15. bře 2017 21:03:16

La_da píše:
Mr.Seaman píše:Ahoj,
chci se zeptat, jak to mate u tohohle tlf u presnosti GPS? Fix rychly, vetsinou mam 15/20 (GPS i Glonnass), ale nemuzu se dostat pod 5m chybu, pricemz u predchoziho tlf (Lenovo A2010) jsem se dostal i jen na 2m. Neni rozdil, zda zastavba, les i volny prostor...
Dik
Dostanu se i na 2 metry, dokonce i v budově, nedaleko od okna. Ovšem taky záleží na tom, zda to nekecá. Podle mapy to je ale docela přesné.
a jaky fw / android mas?

robmaister
Stálý androiďák
Příspěvky: 53
Registrován: čtv 21. črc 2011 16:15:20
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S6 edge
Rom: Echoe v.2

Re: Blackview BV6000

Příspěvek od robmaister » stř 15. bře 2017 21:07:11

Takze vyzvaneni musi byt slozka Ringtones, na zpravy Notifications, a na budik Alarms. Do techto slozek si date hudbu ci zvuk a pak to v nabidce najdete ;)

La_da
Nové Androidě
Příspěvky: 18
Registrován: ned 22. črc 2012 16:00:58
Reputation: 1
Typ mobilu / ROM: BV6000
Mobil 2 / ROM: RX430
Tablet: Visconte 3 3G
Bydliště: Praha východ

Re: Blackview BV6000

Příspěvek od La_da » čtv 16. bře 2017 16:05:40

Pro Mr.Seaman: V01-20170223 A7

Uživatelský avatar
kasim
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: ned 16. bře 2014 23:28:59
Reputation: 1
Typ mobilu / ROM: BV6000 Blackview A6 20161025 s root a xposed
Mobil 2 / ROM: Motorola Defy - cyanogen 7...

Re: Blackview BV6000

Příspěvek od kasim » čtv 16. bře 2017 20:13:12

Zaregistroval někdo z vás změnu výdrže baterie při zapnutí funkce: pohotovostní inteligentní řízení spotřeby???
Bez rootu je to jenom cihla!

qwerqwer
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 17. bře 2017 15:16:52
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: Iget Blackview 6000

Re: Blackview BV6000

Příspěvek od qwerqwer » pát 17. bře 2017 15:31:52

Ahoj pánové,
mám iGET, BV6000, koupený v alzině, nenapadlo mě si ho nechat poslat z Číny, škoda :-D. Rád bych ho rootnul, nikdy jsem to nedělal, a věřím, že pokud se do toho pustím sám, velice rychle z něj vyrobím cihlu. Tedy prosím o radu jak na to, případně link na nějaký funkční osvědčený návod. Prolétl jsem celou zdejší konverzaci, a jeví se mi to tak, že již toto máte většinou úspěšně za sebou a řešíte již vyšší level. Za každou pomoc dík.

maplik61
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: pát 02. pro 2016 20:45:16
Reputation: 4
Typ mobilu / ROM: BlackView BV6000 - BV6000_Blackview_V01_20170223

Re: Blackview BV6000

Příspěvek od maplik61 » pát 17. bře 2017 19:40:19

To Kasim: Zaregistroval někdo z vás změnu výdrže baterie při zapnutí funkce: pohotovostní inteligentní řízení spotřeby???

Túto položku som skúmal aj ja. Na googli som toho moc nezistil a vpynutím/zapnutím tejto funkcie na aspon týždeň, sa nič na spotrebe nezmenilo. Tiež celkom nechápem princíp fungovania tejto položky.

štaflík
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 28. úno 2017 8:12:30
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z1

Re: Blackview BV6000

Příspěvek od štaflík » sob 18. bře 2017 20:36:28

Mě režim Inteligentního řízení spolehlivě sestřelí Wi-Fi připojení co minutu.
Používám režim "Moje".

Nevíte někdo, jak při vypnutém displeji vypnout všechny synchrozinace?

Uživatelský avatar
kasim
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: ned 16. bře 2014 23:28:59
Reputation: 1
Typ mobilu / ROM: BV6000 Blackview A6 20161025 s root a xposed
Mobil 2 / ROM: Motorola Defy - cyanogen 7...

Re: Blackview BV6000

Příspěvek od kasim » sob 18. bře 2017 20:42:44

Nastavení, účty, tři tečky...
Bez rootu je to jenom cihla!

štaflík
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 28. úno 2017 8:12:30
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z1

Re: Blackview BV6000

Příspěvek od štaflík » sob 18. bře 2017 20:48:20

Jak prosté milý Watsone!
Uctivé díky.

Boris911
Nové Androidě
Příspěvky: 19
Registrován: sob 29. led 2011 10:39:48
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: iGET BLACKVIEW BV6000 [BV6000_iGET_V01_20170213]
Bydliště: Brno

Re: Blackview BV6000

Příspěvek od Boris911 » sob 18. bře 2017 21:13:05

V pátek mi odpověděla podpora z iGET-u ohledně možnosti aktualizace iGET BlackView BV6000 na Android 7. Ptal jsem se jich, jestli iGET BV600 obdrží také aktualizaci na Android 7, jako čínský originál BV6000?

"Dobrý den,
android 7 pro BV6000 je aktuálně ve fázi testování.Nelze zatím sdělit přesný termín uvolnění. Aktualizaci sw bude možné u námi prodaných telefonů Iget Blackview stáhnout přes wifi z menu telefonu. Záručně opravujeme pouze zařízení z naší distribuce, pokud si zakoupíte telefon přímo z Číny nebo ebay, na ty poskytujeme pouze placený servis, záruku Vám na ně nikdo pokud vím nebude v ČR poskytovat.
S pozdravem
Chaloupka"

Takže je to na dobré cestě. :-) :palec:

štaflík
Nové Androidě
Příspěvky: 5
Registrován: úte 28. úno 2017 8:12:30
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z1

Re: Blackview BV6000

Příspěvek od štaflík » sob 18. bře 2017 21:14:46

Ještě se zeptám:
mám od začátku Android7 (z RedAndroidu). Je tam BV6000_Blackview_V01_20161216 a jinou nenajde.
S touto verzí nechodí Sygic a video má "datla" - klování ve zvuku.
Jde to nějak upgradeovat bez Rootu?
Díky

Uživatelský avatar
kasim
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: ned 16. bře 2014 23:28:59
Reputation: 1
Typ mobilu / ROM: BV6000 Blackview A6 20161025 s root a xposed
Mobil 2 / ROM: Motorola Defy - cyanogen 7...

Re: Blackview BV6000

Příspěvek od kasim » sob 18. bře 2017 21:57:57

Mělo by ti to samo ukázat aktualizaci nevím přesně buď 17 nebo 23 února. Takže 20170217 nebo 20170223. Jinak stáhnout třeba z needrom na SD kartu a v aktualizaci systému najít ručně a instalovat.
Bez rootu je to jenom cihla!

vojtiiik10
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: ned 19. bře 2017 16:57:26
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: IGET BV6000

Re: Blackview BV6000

Příspěvek od vojtiiik10 » ned 19. bře 2017 16:59:00

Dobrý den, mohl by někdo prosím udělat návod? Nejsem nějak schopen udělat to podle tohoto návodu, co je tady na stránce..:(

maplik61
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: pát 02. pro 2016 20:45:16
Reputation: 4
Typ mobilu / ROM: BlackView BV6000 - BV6000_Blackview_V01_20170223

Re: Blackview BV6000

Příspěvek od maplik61 » pon 20. bře 2017 13:15:07

Zdravím,

všimol som si, že pri zapnutom GPS mi stmavne a zožltne displej. Všetko je potom ťažko čitateľné. Tento stav trvá do momentu, čo vypnem GPS a reštartujem telefón. Ak pred reštartom nevypnem GPS, displej je tmavý a žltý aj po reštarte. Nijakým spôsobom tento stav nedokážem zmeniť. Nemáte niekto podobnú skúsenosť? Dosť ma to otravuje, kedže GPS využívam pomerne často. :? ROM Blackview, A7.

Problém vyriešený. Náhodou som stiahol app night Mode - Nougat 7.0 a zistil som, že zožltnutie obrazovky je vlastne zapnutý night mode. :D Čiže nejakým zázrakom sa po zapnutí GPS zapínal aj night mode.

maplik61
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: pát 02. pro 2016 20:45:16
Reputation: 4
Typ mobilu / ROM: BlackView BV6000 - BV6000_Blackview_V01_20170223

Re: Blackview BV6000

Příspěvek od maplik61 » pon 20. bře 2017 13:17:51

Nepríjemná skúsenosť:
Telefón padol zadnou stranou na dlažbu (netrafil som do kapsy). Po páde chrapčí hlavný reproduktor pri hovore. Aj keď je hovor normálne počuteľný, chrapčanie je dosť zreteľné. :? Mám pocit, že sa oddelila cievka od membrány...

ViktorHer
Nové Androidě
Příspěvky: 13
Registrován: sob 25. úno 2017 21:15:24
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: Blackview BV6000

Re: Blackview BV6000

Příspěvek od ViktorHer » pon 20. bře 2017 19:20:49

Tak po měsíčním boji nabízím do placu můj BV6000. Na T-mobile se s ním u mě chytám špatně a operátora nehodlám měnit. Docela mě to štve, protže bych s ním byl jinak spokojenej. Tak kdyby měl někdo zájem, nechám ho za nějakou rozumnou cenovku. Můžu na něj dát android 6, 7 popř. ho i rootnout. Vše je na domluvě. Žádný crash testy, ani testy vodotěsnosti jsem na něm neprováděl, tak že je v dobrym stavu.

Uživatelský avatar
kasim
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: ned 16. bře 2014 23:28:59
Reputation: 1
Typ mobilu / ROM: BV6000 Blackview A6 20161025 s root a xposed
Mobil 2 / ROM: Motorola Defy - cyanogen 7...

Re: Blackview BV6000

Příspěvek od kasim » pon 20. bře 2017 20:19:22

Pro maplik61:
Tak to mě se povedlo za běhu, že mně vypadl na dlažební kostky. Slyšel jsem takovou plastovou ránu za tři koruny. Říkám si co to bylo? Nedalo mi to a po pár metrech jsem se otočil a telefon displejem dolů. Všechno v pořádku. Už je to měsíc. Teď dělám měsíc na stavbě a po příchodu ho vždycky myju pod kohoutkem.
Bez rootu je to jenom cihla!

qwerqwer
Nové Androidě
Příspěvky: 2
Registrován: pát 17. bře 2017 15:16:52
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: Iget Blackview 6000

Re: Blackview BV6000

Příspěvek od qwerqwer » čtv 23. bře 2017 8:04:10

Ahoj, povedlo se někomu nastavit tlačítko SOS aby neposlalo SMS a při použití neřvalo?

Uživatelský avatar
kasim
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: ned 16. bře 2014 23:28:59
Reputation: 1
Typ mobilu / ROM: BV6000 Blackview A6 20161025 s root a xposed
Mobil 2 / ROM: Motorola Defy - cyanogen 7...

Re: Blackview BV6000

Příspěvek od kasim » čtv 23. bře 2017 8:36:21

Od léta co mám xposed je na tlačítku nastaven snímek obrazovky(na nejdelší možnou dobu držení). Zatím jsem nechtěně udělal jen 2 snímky. Aspoň to neřve!
Bez rootu je to jenom cihla!

diletant a laik
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: úte 03. led 2017 18:55:48
Reputation: 0
Typ mobilu / ROM: iget Blackview BV6000s

Re: Blackview BV6000

Příspěvek od diletant a laik » čtv 23. bře 2017 18:57:49

odborníci nejde mi volat přes whatsap, spojí se ukazuje že vyzvání, zvednu ale je hluchej, at volám, nebo přijímám někde mám botu v nastavení, ale nemůžu s tím hnout, sím poradíte dík

Uživatelský avatar
kasim
Nové Androidě
Příspěvky: 38
Registrován: ned 16. bře 2014 23:28:59
Reputation: 1
Typ mobilu / ROM: BV6000 Blackview A6 20161025 s root a xposed
Mobil 2 / ROM: Motorola Defy - cyanogen 7...

Blackview BV6000

Příspěvek od kasim » čtv 23. bře 2017 21:02:27

NÁVOD na TWRP, ROOT, XPOSED na Android 6

Root je funkční i na A7

Zde jsou všechny potřebné soubory!
Spoiler:

ROOT

Na SD kartu stáhnout soubor updateSU...
Základem je mít instalované ovladače v PC pro telefon (na xp a win7 není probém, win10 někdy zlobí)
Nejprve třeba instalovat TWRP
Takže stáhnout nástroj Sp Flash tool do PC, rozbalit, nainstalovat.
Spustit jej jako správce.
Stáhnout do PC soubor TWRP a rozbalit do složky TWRP.
Jít do Sp Flash tool, ve druhém řádku najít ve složce TWRP soubor MT6755_android_scatter.
Mělo by být označeno jen RECOVERY, pokud ne, odznačit!!!
Vypnout telefon, v SP Flash zmáčknout DOWNLOAD, připojit kabel do telefonu!
Proběhne Flash během pár vteřin.

Nyní zapnout telefon do RECOVERY MODU a to takto: vypnutý telefon zapnout = držet tlačítko volume plus a zároveň tlačítko zapnutí.

Jsme v RECOVERY.
Zde dát instalovat z SD karty
Najít na kartě soubor UPDATESU....
Instalovat
Potvrdit vymazání
Telefon se restartuje

Hurá!!! Máme ROOT. Mezi aplikacemi se objeví appka SU (SuperUser).


XPOSED

Na SD kartu stáhnout soubory grorkmod a xposed-v87.
Vypnout telefon
Jít do RECOVERY
Instalovat z SD karty
Najít soubor grorkmod
Instalovat
Najít soubor xposed-87
Instalovat
Potvrdit vymazání
Telefon se restartuje

Hurá!!! Máme funkční xposed!

Pokud by se neobjevil, stáhnout xposedinstaller.apk
Nainstalovat
Otevřít
Objeví se zelená fajfka, že xposed běží...

V xposed stahovat jen moduly pro daný Android, který máte!!!
V Xposed Adittions jdou přemapovat HW tlačítka!!!
V Gravity Box spousta nastavení (lockscreen, stavový řádek, navigační lišta atd)
V MaxLock zámek aplikací
S YouTube AdAway běží pak videa na YouTube bez reklam!


Vše děláte na vlastní nebezčí!!!

Odpovědět

Zpět na „Blackview BV6000 - obecná diskuze“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: kasim a 0 hostů