Multimediální centra + mini pcH96 PRO TV Box Octa Core


sinco
Droid
Příspěvky: 1937
Registrován: stř 03. srp 2011 20:29:04
Reputace: 17
Typ mobilu / ROM: LG G3-32GB EU Titan- android V30j
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy S7, ofic. rom
Tablet: Ferguson S3
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od sinco » čtv 04. led 2018 8:57:29

Chtel jsm testnout jiny launcher, vyzkousen Nova launcher a dva dalsi a a pri spusteni alternativniho launcheru nastane chyba a hlaska o ukonceni aplikace. Na mem boxu je ten v barevnem provedeni. Pripadne zrusit netfix a nahradit necim jinym.


Sony SmartWatch2, Pebble Time Steel-černé, Fitbit ionic, SGS7,SGS9



mgp
Stálý androiďák
Příspěvky: 59
Registrován: stř 30. lis 2011 14:05:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 4

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od mgp » sob 06. led 2018 19:27:25

Pro info: Ani jeden z těch updaterů v boxu neumí načíst ofline FW. Vrácení launcheru taky nezabralo. Objednal sem kábl samec-samec na CZC. V pondělí bude k vyzvednutí a pak poreferuju jak se zadařilo. Dle videa a popisu z toho raru by to měla bejt hračka. 8-)


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » pon 08. led 2018 15:11:49

Ano, tam je důležité, pokud vyskočí chyba, nepropadávat panice!

Nejdříve načíst firmware a kliknout na START /ono to čeká/ ,
pak propojit box s PC usb kabelem a nakonec zapojit síťový kabel boxu - rozjede si firmware.
Pokud už vyskočí nějaká ta chyba, odpojit síťový kabel boxu a znova zapojit, někdy to pokračuje, případně vpravo zaškrtnout všechno atd.
Pokud se chyby stále zobrazují, pokračujte dle videa z youtube na předchozí stránce. ;)


mgp
Stálý androiďák
Příspěvky: 59
Registrován: stř 30. lis 2011 14:05:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 4

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od mgp » pon 08. led 2018 17:34:34

Přehrání proběhlo hladce. Není tam facebook, twitr atd. jako před tim, o práci míň s odinstalováváním... Ale neustále zamrzá. Nemáš nějaký jiný FW, nebo odkaz, kde stahovat?


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » pon 08. led 2018 18:10:22

Na téhle stránce:
Pozor na to, které vybereš!
Na těch nových firmware je ovšem to jiné menu, ale když už to umíš, lehce si ho vyměníš. ;)



mgp
Stálý androiďák
Příspěvky: 59
Registrován: stř 30. lis 2011 14:05:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 4

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od mgp » pon 08. led 2018 19:13:51

Tak testuji aml_7.1_s912_q9377-S912_KDMC_mac-20171010 a zdá se být stabilní. Kdyžtak budu zkoušet i jiný.
V každým případě díky mnohokráte za pomoc. :palec:


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » pon 08. led 2018 19:19:13

Není zač.
Důležité je, že jsme to vyřešili a že snad tyto postupy pomohou i dalším lidem. ;)


ramzess
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: sob 13. led 2018 19:50:10
Reputace: 0
Tablet: H96 pro plus

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od ramzess » sob 13. led 2018 19:57:30

ahojte tiez vlastnim od vianoce h96 natrafil som na tuto stranku a uz som uz menil aj netflix za kodi velka vdaka vam .chcem sa opytat ci sa neda zmenit aj pri menu datume den , aby ukazovalo po slovensky ,lebo stale ukazuje po anglicky .menu samozrejme mam slovensky. za skore odpoved dakujem. :palec:


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » sob 13. led 2018 23:07:10

Jsem rád, že se někdo ozval, že je tenhle návod funkční /Netflix - Kodi/.
Launcher jsem vzal a kompletně ho počeštil.

Obrázek


Pokud se vám nebude líbít, vždycky se můžete vrátit k tomu původnímu. :DD

Opět nahradíme v system/app v root exploreru.
Spoiler:


A ještě poznámka.
Pokud si takto upravíte podle návodů launcher,
po přepsání na tovární nastavení vám i tyto změny zůstávají v továrním nastavení. Nemusíte je dělat znova!
Naposledy upravil(a) Gante dne úte 16. led 2018 17:02:57, celkem upraveno 8 x.


ramzess
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: sob 13. led 2018 19:50:10
Reputace: 0
Tablet: H96 pro plus

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od ramzess » ned 14. led 2018 6:11:35

Gante velka vdaka , funguje .predsa len opytam vedel by si aj poslovencit? Ked nie ,nic sa nedeje uz teraz som spokojny dakujem.


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » ned 14. led 2018 9:00:46

JJ, udělám to i slovensky, opravuju ten browser, už je funkční, odpoledne dám link. ;)


ramzess
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: sob 13. led 2018 19:50:10
Reputace: 0
Tablet: H96 pro plus

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od ramzess » ned 14. led 2018 9:03:02

velmi pekne dakujem si super chlap :thumbup:


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » ned 14. led 2018 11:00:03

V předešlém příspěvku přidán SK a EN s funkčním Browserem /zatím/. ;)


ramzess
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: sob 13. led 2018 19:50:10
Reputace: 0
Tablet: H96 pro plus

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od ramzess » ned 14. led 2018 12:22:12

Gante, velka vdaka vsetko je ok . ten browser som nechal tak ked bude v slovencine, tak tedy vymenim,moc to nepouzivam hlavne kodi.co pouzivam .este raz dakujem. :palec:


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » úte 16. led 2018 17:04:42

V předešlém příspěvku opraven Browser v CZ i SK, už by to mělo šlapat všechno. ;)


ramzess
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: sob 13. led 2018 19:50:10
Reputace: 0
Tablet: H96 pro plus

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od ramzess » úte 16. led 2018 18:33:21

Ahoj dakujem pekne :palec:


Root1
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: úte 23. črc 2013 8:29:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V970

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Root1 » stř 17. led 2018 17:59:54

Ahoj mě to bohužel nejde. Skáče mi to mezi 3-4 procenty sem a tam.


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » čtv 18. led 2018 20:32:05

Předpokládám, že ti skáče firmware. :DD

Všechno máš v předešlých příspěvcích, stačí postupovat podle nich.
Obecně platí, že pokud to háže chybu /nepíšeš jakou/, je možností hned několik.
- Nemáš v usb boorning složce license /nutnost/.
- Vpravo v usb boorning zaškrtnout všechno /aby přepsal i klíče/.
- Vybrat jiné firmware /těchto přístrojů je více druhů, možná si zkusil nesprávné/.

- atd atd.

Pokud přístroj svítí, je chyba u tebe. ;)


Root1
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: úte 23. črc 2013 8:29:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V970

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Root1 » pát 19. led 2018 7:27:45

Ahoj mám tenhle https://www.banggood.com/H96-PRO-PLUS-A ... rehouse=CN.
-licenci mám vloženou
-zkoušel jsem vše zaškrtnout a bohužel nic
-firmware jsem doufám zkoušel ten správný (klidně můžete hodit odkaz zkusím znovu pro jistotu)
-chybu si nepamatuji doma připojím a doplním (Jestli si dobře pamatuji proběhne mazání a začne bootloader a v něm to začne skákat 3-4,4-3 procenta dokola.)
-kontrolky svítí


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » pát 19. led 2018 8:14:15

Jakmile to začne skákat, zkus odpojit síťový kabel boxu a znova zapojit.
Pokud nepomůže, vypiš sem tu chybu.


Root1
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: úte 23. črc 2013 8:29:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V970

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Root1 » pát 19. led 2018 15:11:02

-Romcode/Lead UBOOT/Download UBOOT/Data tranfer error
-Unknown
-Romcode/Switch status/Identify/Error result

hodí to tyhle tři řádky


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » pát 19. led 2018 16:34:28

No jo, to je chyba v přenosu dat.
Zkusit jiný port usb, případně jinou šňůru. Tady je to usb port blíže k síťové zdířce boxu.
A správný postup!
Nepřipojovat box k PC!
Nejdříve spustit USB Borrning Tools /bez připojeného boxu k PC/!
Načíst firmware a dát START. Pak připojit USB šňůru
boxu k PC a nakonec síťovou šňůru zapojit do boxu. Rozběhne se firmware. Píšu to pořád dokola!
Pokud se vyskytne chyba, odpojit síťovou šňůru boxu a znovu ji zapojit, mělo by pokračovat.
Pokud i po výměně usb portů či šňůry nejde, zkusit jiné firmware, nebo jiné nastavení USB Boorning Tools.

Taky sem měl problémy s výskytem různých chyb,
ale kombinováním různých možností jsem na to vždycky přišel! Většinou se jedná o úplně banální blbost v nastavení.
Víc ti poradit nemám co - nejsem u toho. Zkoušet, zkoušet a zase zkoušet. ;)


Jo a majitelé staršího přístroje mají stále android 6, tudíž musí přejít na android 7 a pak teprve dávat firmware!


mgp
Stálý androiďák
Příspěvky: 59
Registrován: stř 30. lis 2011 14:05:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Redmi Note 4

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od mgp » pát 19. led 2018 17:52:17

Já tam android 6 omylem nahodil a nebyl problém tam zas dát fw s androidem 7 stejným postupem. Jen nechápu, proč mi z těch asi 15 fw co jsem testoval, běží stabilně jen jeden. A to u něj nefunguje zapnutí ovladačem z vypnutého stavu, tak to mám nastavený na uspat/probudit. Při příkazu k restartu se taky nezapne, musím odpojit a zapojit napájení. Verze hw správná 3/32GB, ale prej sou různý verze s odlišnou wi-fi kartou. Tak jestli neni muj problém v tom.


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » pát 19. led 2018 18:11:30

Dost mi v některých problémech pomohlo ruské fórum o tomhle boxu, možná tam taky najdete odpovědi.
Hodně ten box kuchají, takže vidíte rozdíly ve vnitřcích různých verzí. :DD


Root1
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: úte 23. črc 2013 8:29:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V970

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Root1 » pát 19. led 2018 18:17:24

Mě to prostě zatím nejde. Jestli mám blbej firmware nebo nevím.


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » ned 21. led 2018 0:12:32

Další launcher pro tento box - nevím, netestoval jsem, jen pro info. ;)


Root1
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: úte 23. črc 2013 8:29:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V970

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Root1 » ned 21. led 2018 13:19:08

Nemáte někdo uložený firmware přímo na tento TV Box z Banggood https://www.banggood.com/H96-PRO-PLUS-A ... rehouse=CN co vám funguje.
Abych vyloučil, že stahuji něco jiného


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » pon 22. led 2018 22:09:47

Docela dobré představení tohoto boxu:


ramzess
Nové Androidě
Příspěvky: 14
Registrován: sob 13. led 2018 19:50:10
Reputace: 0
Tablet: H96 pro plus

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od ramzess » úte 23. led 2018 11:28:56

Ahojte .chcel by som vyskusat kodi Leia, ktoru verziu odporucate? Je ich vela verzia ale neviem na nasom H96 ktora by pasovala. Dakujem :palec:


Gante
Stálý androiďák
Příspěvky: 52
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » úte 23. led 2018 14:21:25

Jakoukoliv pro android.
Jsou to ovšem zatím jen beta verze, ale vyzkoušet je můžeš. ;)

Odpovědět

Zpět na „Multimediální centra + mini pc“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host