Multimediální centra + mini pcH96 PRO TV Box Octa Core


Demag
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 10. úno 2018 19:51:23
Reputace: 0

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Demag » sob 10. úno 2018 21:09:14

Tak furt píše :
Přílohy
Výstřižek.PNG
Výstřižek.PNG (5.29 KiB) Zobrazeno 1555 x





Demag
Nové Androidě
Příspěvky: 4
Registrován: sob 10. úno 2018 19:51:23
Reputace: 0

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Demag » sob 10. úno 2018 21:32:00

TAK se zadařilo ,potahal jsem vseliake image a jden byl ten pravý .Omluovám se ,že jsem zapochyboval.Díky za tyto příspěvky...


Gante
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » sob 10. úno 2018 21:42:31

Díky. Za to, že si potvrdil, že to jde! :DD


Gante
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » pon 12. úno 2018 7:40:04

Další stránka s různými firmware pro H96pro plus:


Gante
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » stř 28. bře 2018 15:14:44




ivanell
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 25. pro 2016 15:30:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung s4
Mobil 2 / ROM: Samsung s6

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od ivanell » čtv 05. dub 2018 18:38:35

Gante prosim ta nevies ako pridem na to ktory wifi chipset mam v boxe?


Gante
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » pát 06. dub 2018 10:44:03

Tak to bohužel nevím, pro mě je vnitřek španělská vesnice. :DD


ivanell
Nové Androidě
Příspěvky: 9
Registrován: ned 25. pro 2016 15:30:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung s4
Mobil 2 / ROM: Samsung s6

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od ivanell » pát 06. dub 2018 13:47:16

Ide mi o to ze zrejme sa tie firmaware lisia nielen velkostou pouzitej RAM a ROM ale aj pouzitym wifi chipom.
Stale neviem ako mam najst pre moj h96pro+ 3/64gb vhodny firmware..Prosim nevies poradit ako sa mam v tom orientovat a podlo coho najst firmware pre mna?


Gante
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » pát 06. dub 2018 15:18:28

Asi stejně jako já. Rvu do toho co se dá a zkouším. Některé firmware mi nejdou nahrát, takže nejsou pro můj box.
Jiné sice jdou, ale box se dost zahřívá, takže asi taky ne. Další firmware má zase horší obraz, u jiné zase nefunguje všechno atd.
Že bych box zdrbal se nebojím. Už sem tam narval desítky firmware, občas to bylo na hraně, ale vždycky sem to rozchodil. :DD
Nakonec sem zakotvil u jedné, která mi vyhovuje po všech stránkách a tu sem tam nechal.
Pokud bys chtěl přesně pro tvůj typ, budeš ho muset otevřít, podívat se na vnitřek a porovnat s fotografiemi na ruském fóru, kde přesně k těmto deskám radí firmware. Ale to už sem tu někde psal. Přímo pro 3/64 jsem ovšem nikde neviděl. Zkus se poptat prodejce, pokud je to Čína.


kachnak
Nové Androidě
Příspěvky: 23
Registrován: pát 12. říj 2012 15:30:42
Reputace: 0

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od kachnak » pon 09. dub 2018 21:01:35

Vlastnite nekdo h96 max? Byl jsem rozhodnutý nad koupi h96 pro plus ale narazil jsem i na verzi max ktera je 4gb/64gb coz me celkem zaujalo..ma vubec smysl to 1 gb ram navic?jinak je to ceelkem totozny box jako to plusko..s rozdilem usb3-zatim nemam zadnou flashku usb3 ale je treba myslet na budoucnost kdyz clovek zarizuje novou domacnost!? :hehe:


Gante
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » úte 10. dub 2018 6:37:09

Ono to zase tak totožné boxy nejsou. Max má totiž procesor Cortex a plusko má Amlogic.
Co je lepší je věc názorů, ale v diskuzích se lidi víc přiklánějí k tomu plusku. Pokud ti to dobře hraje, no problem. ;)


Pro 4/64 to asi ovšem nebude:
Spoiler:


Root1
Nové Androidě
Příspěvky: 17
Registrován: úte 23. črc 2013 8:29:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V970

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Root1 » stř 11. dub 2018 15:37:13

Nemáte někdo odkaz přímo na firmware Banggood H96 Pro + 3+32+9377 20170706.


king555
Stálý androiďák
Příspěvky: 166
Registrován: sob 27. říj 2012 12:19:37
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Galaxy A5 2017

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od king555 » čtv 12. dub 2018 7:33:37

Malé upresnenie Cortex je jadro od firmy ARM licenzované výrobcami CPU (v tomto prípade Rockchip a Amloigic)
H96 Max
CPU: Rockchip RK3399 Hexa core 64-bit;Dual Cortex-A72 core + Quad Cortex-A53 core
H96 Pro+
CPU: Amlogic S912 Octa core ARM Cortex-A53
_______________________________________________________________________________________________________
Nexbox A95X 2G/16G; android 7.1.2 // Beelink GT1 2G/16G standard; android 7.1.2 // Tanix TX9 Pro 3G/32G; android 7.1.2 // Vorke Z6 Plus 3G/32G; android 7.1.2
Xiaomi Amazfit Bip


Gante
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » sob 14. dub 2018 7:44:49

Docela pěkně udělané video na H96 Pro + :
Spoiler:


petr1535
Androiďák!
Příspěvky: 317
Registrován: stř 10. lis 2010 8:52:25
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 4
Tablet: Yoga 2-830F

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od petr1535 » pát 27. dub 2018 15:14:04

Jen tak zlehka dotaz.Snažím se zorientovat v tomto segmentu.Koupil jsem X96 mini- 2GB /16 GB. Ten má Amlogic S905. Jede to celkem dobře,defacto tomu moc nemám co vytknout. A teď ten dotaz. Polepším si hodně,když koupím nějaký model H96 ? Tedy je určitě rozdíl v tom čipu,to chápu,tam je S912. A pak je tam jiná grafika 820? tuším.Bude v tom velký rozdíl? Má to smysl měnit? Kvůli RAMce asi úplně nebude nutno to měnit,mám z těch 2GB stále cca 30% volných.Případně je aktuálně k dispozici ještě něco "lepšího" ? Co jsem našel kde za info,tak jsem si ucelil názor,že v podstatě existují tyto dva jakoby typy. O těch V88 a podobných se bavit nechci,to je jasné.
Mám to čistě na sledování videa a sice stream po domácí síti a pak přes to jedu m3u playlist TV,který mi dal můj poskytovatel internetu.To jede taky krásně,včera jsem to testoval asi 5 hodin full HD kanál a bez zaváhání.Tak váhám,zda koupit "lepší" model a tento někomu věnovat,nebo si nic moc nepolepším. Hry nehraju.
Díky moc všem


Gante
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » pát 27. dub 2018 17:57:13

Když to tak vezmeš, tyhle boxy jsou všechny na jedno brdo. :D
Pokud ti to dobře hraje, není důvod kupovat něco jiného.
Někteří hledají "něco lepšího" pro sledování 4K, ale tady to není otázka boxu, ale spíš rychlosti připojení. Takže, asi tak. ;)


petr1535
Androiďák!
Příspěvky: 317
Registrován: stř 10. lis 2010 8:52:25
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 4
Tablet: Yoga 2-830F

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od petr1535 » pát 27. dub 2018 20:27:40

Jasně chápu. 4k video sledovat nehodlám,byť mám 100M linku,ale asi je to,jak píšeš.Když to jede,tak to neškrab. OK,dík. :-)


kuba11
Nové Androidě
Příspěvky: 7
Registrován: stř 29. čer 2016 11:31:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od kuba11 » úte 01. kvě 2018 16:34:02

Ahoj, koupil jsem si h96 pro mini (tv stick), ale nějak nemohu přijít jak funguje zrcadlení obrazovky, chtěl bych to zrcadlit z mobilu (Huawei), ale nevím moc jak na to, mohl by mi někdo pomoci? A ještě jeden dotaz, kde nebo přes co sledujete filmy a seriály online, jen přes Kodi? Děkuji


Gante
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » čtv 21. čer 2018 13:09:30

Upravil jsem firmware pro H96 Pro Plus, tudíž se už nemusíte starat o nějaké vrtání v systému.
České menu. Android 7.1.2.
Trvale skryta spodní navigační lišta.
Vyhozeny přednadstavené aplikace Facebook, Twitter, KDMC atd.
Přidány přednadstavené aplikace Kodi 17.6, IPTV Extreme, Lucky Patcher, Root Explorer.
Přidána přednadstavená aplikace Flashify, pomocí které si můžete změnit úvodní žluté boot logo na jakoukoliv vaši fotku,
či zazálohovat a pak obnovit systém - TWRP. V případě zájmu napíšu postup.

Obrázek

Download:
Spoiler:
Upozornění!
Toto firmware je pro normální verzi H96Pro Plus, ne LP verzi !!!!!
Když otevřete box a máte zelenou základní desku, je pro vás, pokud je modrá, je to verze LP a toto firmware nemůžete použít!
Nezapomeňte dát složku Licence do základní složky USB Burning Tool, je ke stažení na první stránce.


mgp
Stálý androiďák
Příspěvky: 59
Registrován: stř 30. lis 2011 14:05:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od mgp » úte 26. čer 2018 21:03:39

Dík. Šlape to. Sic mi pořád nejde restart a vypnutí/zapnutí ovladačem, ale uspávání ovladačem funguje. Automatický uspání po nečinnosti se v noci neprovedlo, testnu ještě znovu. Hlavně už se mi tenhle FW nehlodá. A jak bych zprovoznil tu iptv? Používám placenou apku kde není Eurosport a rád bych občas juknul na Superbiky :-)


Gante
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » stř 27. čer 2018 6:32:27

Nastavení vypínání je přece triviální věc. Na hlavním menu klikneš na
Aplikace - Droid Settings - Powerkey Definition - Shutdown. Potvrdíš a jedním stiskem dálkáče vypínáš. Nic složitého na tom není.

Obrázek


Co se týká IPTV, musíš mít nějaký svůj playlist. Playlist se dá využít v Kodi - IPTV simple client.
IPTV Extreme je ovšem skvělá apka v tom, že se dají streamy nahrávat, či naprogramovat nahrávání když nejste doma.

Pokud by někdo chtěl upravit firmware i pro LP verzi, pošlete odkaz na orig. firmware a napište co chcete vyhodit či přidat. Upravím. ;)


mgp
Stálý androiďák
Příspěvky: 59
Registrován: stř 30. lis 2011 14:05:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od mgp » stř 27. čer 2018 8:46:55

To já zas takový BFU snad nejsem. Vím kde se co v andoidu nastavuje a vypnutí lze vyvolat i dlouhým podržením zap. tlačítka na ovladači. Problém je, že to na mojem konkrétním kusu fungovalo jen s prvotním FW. U žádného jiného už ne. Ani při vyvolání restartu se už zařízení nezapne. Přenáším to o víkendech k jinýmu zobrazovači, tak to musím v uspaném stavu vytahovat ,,natvrdo,, z el. sítě. To snad ale ničemu nevadí. Večer jsem u TV usnul a ráno to už uspané automaticky bylo (mám to nastavený na 3 hoďky). Takže to hlavní mi funguje a spokojenost. Mám to jen na Kodi, iptv a youtube. :palec:


rkpavumba
Nové Androidě
Příspěvky: 3
Registrován: pát 22. čer 2018 8:32:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Android
Kontaktovat uživatele:

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od rkpavumba » pon 09. črc 2018 2:22:45

I know it's quite disheartening to see the behaviour of Kodi these days. It acts in a weird manner that you can't have some entertainment. After a tiring session, I have found out a guide to install Kodi on Vizio Smart TV. I think the same method is useful to install Kodi on any smart TVs.


jirbar
Stálý androiďák
Příspěvky: 133
Registrován: úte 04. říj 2011 11:32:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 3
Mobil 2 / ROM: Stará Nokia
Tablet: NEXUS 7 2012, Lenovo Yoga 2 10"
Tablet 2 / ROM: Lenovo A3500-H 7", Smart TV Box CS918

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od jirbar » stř 01. srp 2018 22:06:12

Inzerát starý 14 dnů. Co Vy na to
https://elektro.bazos.cz/inzerat/913293 ... BALENE.php


Gante
Nové Androidě
Příspěvky: 49
Registrován: pát 01. pro 2017 12:20:31
Reputace: 2

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od Gante » sob 11. srp 2018 12:37:52

Novinka!

H96 MAX+ 4/32 nebo 4/64GB ROM TV Box Android 8


Obrázek


Objednal sem si tu 32Giga verzi, tak uvidíme. ;)



bop
Nové Androidě
Příspěvky: 1
Registrován: úte 14. srp 2018 15:43:27
Reputace: 0

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od bop » stř 15. srp 2018 14:30:38

Ahoj,

mám H96 Pro Plus se zelenou základní deskou.
Odinstaloval jsem KDMC a nainstaloval Kodi 17.6.
Kodi mi ale dost špatně přehrává videa.
Některá videa (720p, x264) kostičkují.
Všechna videa během přehrávání viditelně zadrhávají.
Pouštím to přes USB.
Vypadá to na problém Kodi, když totiž spustím stejná videa v předinstalovaných aplikacích Movie Player nebo Přehrávač videa, tak se žádné nezadrhává ani nekostičkuje.
V nastavení Kodi mám napevno 1080p/60 Hz a nejde to přepnout na jinou hodnotu. Jde to sice přepnout v nastavení boxu Droid Settings, ale to Kodi ignoruje a má tam stále 1080p/60 Hz.
Zkusil jsem Kodi 18, ale je to stejné.

Nevíte někdo, čím by to mohlo být případně co zkusit?

bop


king555
Stálý androiďák
Příspěvky: 166
Registrován: sob 27. říj 2012 12:19:37
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Galaxy A5 2017

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od king555 » stř 15. srp 2018 18:21:26

Skus aplikaciu SPMC, od jedneho z autorov Kodi, je optimalizovana pre android, moze byt instalovana spolu s Kodi a pouziva tie iste addon (stream cinema,... )
_______________________________________________________________________________________________________
Nexbox A95X 2G/16G; android 7.1.2 // Beelink GT1 2G/16G standard; android 7.1.2 // Tanix TX9 Pro 3G/32G; android 7.1.2 // Vorke Z6 Plus 3G/32G; android 7.1.2
Xiaomi Amazfit Bip


mgp
Stálý androiďák
Příspěvky: 59
Registrován: stř 30. lis 2011 14:05:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Redmi 4X

Re: H96 PRO TV Box Octa Core

Příspěvek od mgp » čtv 16. srp 2018 10:12:53

Nejprve bych po odinstalování kodi smazal všechno, co kodi zanechal v systému a pak až znova instaloval nové kodi.
Jukni na cestu: Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/userdata/

Odpovědět

Zpět na „Multimediální centra + mini pc“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host